foler Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Από το νήμα του M2 αλλα πιστεύω οτι κάνει και για το Μ2 Note... Μολις θα το εγραφα! Επιβεβαιωστε αν λειτουργησει γιατι πρεπει να το εχουμε υποψην μας σε καθε αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Λοιπον επιστρεφω με νεα,εν μερη ευχαριστα...εκανα το playstore να δουλεψει..η διδικασια ειναι πολυ απλη αλλα με ταλαιπωρησε ασχημα μεχρι να βρω τι φταει... η λυση ειναι: settings -> accounts--> other accounts delete ----> add account---> apps ---> all apps--->google playstore και κανεις clear cache ----> google play service το ιδιο ------> download manager το ιδιο -----> google services framework το ιδιοοο... μολις τελιωσε κανουμε ενα restart και το playstore δουλευει απροβληματιστα.... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 vfm το κινητο..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Η ερωτηση μου ειναι η εξεις μπροστα απο το su και απο το dd if βαζουμε παυλες η οχι .... και κατι αλλο αναφερετε στην σειρα να γραψουμε την ονομασια sytem-i.img ..στην ουσια αυτοδεν υπαρχει αφου εχει μετονομαστη σε system-i η κανω λαθος ; και τελευταιο χρειαζεται το suoer σου απο στορε η οχι μονο busybox... ευχαριστω... -dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Η ερωτηση μου ειναι η εξεις μπροστα απο το su και απο το dd if βαζουμε παυλες η οχι .... και κατι αλλο αναφερετε στην σειρα να γραψουμε την ονομασια sytem-i.img ..στην ουσια αυτοδεν υπαρχει αφου εχει μετονομαστη σε system-i η κανω λαθος ; και τελευταιο χρειαζεται το suoer σου απο στορε η οχι μονο busybox... ευχαριστω... -dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system Δεν βάζεις παύλες μπροστά από καμμία εντολή. Το system-i.img που παίρνεις από τον converter έχει την κατάληξη αλλά μάλλον δεν την βλέπεις γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων στα Windows. Βάζεις και superSU και busybox. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Δεν βάζεις παύλες μπροστά από καμμία εντολή. Το system-i.img που παίρνεις από τον converter έχει την κατάληξη αλλά μάλλον δεν την βλέπεις γιατί δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή να βλέπεις τις καταλήξεις των αρχείων στα Windows. Βάζεις και superSU και busybox. Ξεκιναωωωωωω κι θα σας πωωωω Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 μολις τελιωσα την διαδικασια και το κινητο τρεχει την 4.5.4 Ι σας ευχαριστω ολους ,οποιος χρειαζεται βοηθεια εδω....ειμαι να βοηθησω τωρα που τα καταφερα και ξερω τι χρειαζεται !!!!!!η επομενη μου θα ειναι το mx5 το δικο μου καπου διαβασα οτι γινεται με παρομοιο τροπο!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση.Με το που ανοίγεις την οθόνη,στην lockcreen,τυχόν notifications οπως μηνυματα(sms) βγαζει?Γιατι κάπου αναφέρθηκε ότι δεν... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κάνει για σένα - εσυ με CoolPad, εχεις συνηθίσει σε τρελό πείραγμα μέχρι να στρώσει το κινητό!:p Πέρα από την πλάκα, τις τελευταίες 2 βδομάδες έφερα Meizu M2, Xiaomi Redmi2 και τώρα M2 Note - το τελευταίο είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή και επιπλέον, αρχίζω και αντιλαμβάνομαι οτι οι 5.5" οθόνες αρχίζουν και απευθύνονται σε όλους (και όχι μονο στους φανατικούς του big size), κατι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και το iPhone 6 Plus.- Ξέχασα να σχολιάσω τις κάμερες - εμένα με ενθουσίασαν, τόσο στην ποιότητα / τάχυτητα λήψης (ειδικά η κύρια) όσο και στην εφαρμογή επεξεργασίας των φωτό (ειδικά σε κάτι selfies - πολύ "προχώ" επεξεργασία, με περιγράμματα ματιών - χειλιών, κλπ!)! αχα,κουράστηκα όμως με το τόσο πείραγμα και θα θελα ετσι να αραξω λιγο σε κάτι πιο ξεκούραστο. (Το coolpad όμως δεν το αλλάζω με τίποτα) Τώρα βρίσκομα μεταξύ meizu m2 note και xiaomi redmi note 2,με επικρατέστερο το m2,κυρίως και λόγω μπαταρίας.Τι να τους κάνεις τους 10 πυρήνες του xiaomi,αμα αδηφάγα σου ρουφάνε τη μπαταρία? Θα περιμένω λίγο και το νεο meizu m2 note (metallic edition) ή όπως θα λέγεται τελος πάντων,που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα αποφασίσω. Πάντως ρε παιδιά ειναι όντως ασύλληπτο το τι κινητό μπορείς να πάρεις με 150€ και λιγότερα! Edited October 14, 2015 by nikolaos8 Συντακτικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους Με περασμένη την 4.5.4i έχετε daydream? γιατί δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με την stock εφαρμογή για sms στέλνετε μηνύματα έως 60 χαρακτήρες ή με 160 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με την stock εφαρμογή για sms στέλνετε μηνύματα έως 60 χαρακτήρες ή με 160 ? 60 και εμεις φιλε, οπως και το m2 . Μιλαω για το δικο μου που εχω μεν i αλλα απο μετατροπη με το γνωστο κολπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 60 και εμεις φιλε, οπως και το m2 . Μιλαω για το δικο μου που εχω μεν i αλλα απο μετατροπη με το γνωστο κολπο. Και φαντάζομαι λύση δεν έχει βρεθεί..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Προσωπικα δεν το εχω ψαξει καθολου, βασικα δεν ηξερα καν ποσους χαραχτηρες εχει και το τσεκαρα για να σου απαντησω μονο. Βλεπεις μπορει να λεω και υπερβολη αν στελνω 5 sms τον χρονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 παίδες επειδή είμαι ανάμεσα σε σε αυτό και το xiaomi m2 note, μπορεί κάποιος χρήστης με 2-3 λόγια να πει θετικά και αρνητικά? προέρχομαι από coolpad f1 με ενδιαφέρει κάμερα-μπαταρία Θέλει αλλαγή ρομ, ή είναι οκ με αυτή που θα το πάρω από vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 παίδες επειδή είμαι ανάμεσα σε σε αυτό και το xiaomi m2 note, μπορεί κάποιος χρήστης με 2-3 λόγια να πει θετικά και αρνητικά? προέρχομαι από coolpad f1 με ενδιαφέρει κάμερα-μπαταρία Θέλει αλλαγή ρομ, ή είναι οκ με αυτή που θα το πάρω από vickmall? Αν πάρεις meizu θα απογοητευτεις από την ρομ αν πάρεις το συγκεκριμένο xiaomi από την μπαταρία. Είχα και εγώ το coolpad F1 ένα χρόνο το πήρε η αδερφή και δεν το δίνει πίσω...Το lenovo k3 κάνει κλικ σε αυτά που ζητάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 α πολύ ωραία! είδα 2-3 βιντεάκια και μου φάνηκε κάπως ως αρκετά αργό, μάλλον λόγω ρομ κρίμα και είχα ψιλοκαταλήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Αν πάρεις meizu θα απογοητευτεις από την ρομ αν πάρεις το συγκεκριμένο xiaomi από την μπαταρία. Είχα και εγώ το coolpad F1 ένα χρόνο το πήρε η αδερφή και δεν το δίνει πίσω...Το lenovo k3 κάνει κλικ σε αυτά που ζητάς Sorry αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικο. Προσωπικά, μου άρεσε πάρα πολύ η flyme, ακόμα και με αγγλικά να ήταν. Για μπαταρία, υπέρ ευχαριστημενη!! 2 μέρες μέτρια χρήση βγάζει άνετα. Σε σχέση με το lenovo k3 note υπερέχει στο υλικό κατασκευής. Το λενοβο είναι λίγο πιο "πλαστικουρα " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Sorry αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικο. Προσωπικά, μου άρεσε πάρα πολύ η flyme, ακόμα και με αγγλικά να ήταν. Για μπαταρία, υπέρ ευχαριστημενη!! 2 μέρες μέτρια χρήση βγάζει άνετα. Σε σχέση με το lenovo k3 note υπερέχει στο υλικό κατασκευής. Το λενοβο είναι λίγο πιο "πλαστικουρα " Ναι τι σου αρέσει δηλαδή, το ότι πατάς το volume και δεν έχεις επιλογές παρά μόνο μία τον καιρό που δείχνει μόνο Κίνα, την εφαρμογή για μουσική που όταν την ανοίγεις σου δείχνει το κινέζικο chart και η λίστα συνεχίζεται. Να μην πω για την οθόνη. Ερχόμαστε από το coolpad f1 και είμαστε κακομαθημένοι με την οθόνη. Για το πλαστικό ναι έχεις δίκιο είναι υποκειμενικό :eek::p Και του Lenovo αλλάζει αν την γρατζουνισεις δεν χρειάζεται θήκη.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Με την stock εφαρμογή για sms στέλνετε μηνύματα έως 60 χαρακτήρες ή με 160 ? Και γιατί δεν κατεβάσεις ένα άλλο να έχεις 160 χαρακτήρες; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και γιατί δεν κατεβάσεις ένα άλλο να έχεις 160 χαρακτήρες; Γιατί δεν μου αρέσουν :p Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) παίδες επειδή είμαι ανάμεσα σε σε αυτό και το xiaomi m2 note, μπορεί κάποιος χρήστης με 2-3 λόγια να πει θετικά και αρνητικά? προέρχομαι από coolpad f1. με ενδιαφέρει κάμερα-μπαταρία Θέλει αλλαγή ρομ, ή είναι οκ με αυτή που θα το πάρω από vickmall? Meizu M2 note λεω και γω - η ρομ που έρχεται τελευταία είναι αρκετά καλή και βέβαια το γεγονός οτι πωλείται ως Ευρωπαικό μοντέλο σημαίνει οτι υπάρχει international rom που λειτουργεί (εμένα Meizu M2 international, δεν έχει Κινέζικο καιρό). Η ποιότητα είναι κορυφαία (για κινητό 220€, που στοιχίζει στην Ελλάδα) Η μπαταρια είναι εξαιρετική (και οφείλεται και στο Flyme) ενω oi κάμερες πολυ καλές (και φοβερό λογισμικό επεξεργασίας) Τέλος, στο χέρι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ, το πιο συμμαζεμενο 5.5"!!! Edited October 16, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 καλησπερα παιδια.οποιος εχει καμια θηκη που να μη τη χρειαζεται ας μου στειλει ενα πμ.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Οποιος θελει θηκη πηρα αυτη http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=131567932163&alt=web και ειναι παρα πολυ καλη ανοιγοκλεινει το κινητο και καλη ποιοτητα. Με το viber θα με βοηθησει κανενας λειτουργει μονο αν το ανοιγω. Αν με στηλει καποιος μνμ δεν βγαζει ειδοποιηση πρεπει να ανοιγω καθε τοσο το προγραμα να τσεκαρω αν με στιλανε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ναι τι σου αρέσει δηλαδή, το ότι πατάς το volume και δεν έχεις επιλογές παρά μόνο μία τον καιρό που δείχνει μόνο Κίνα, την εφαρμογή για μουσική που όταν την ανοίγεις σου δείχνει το κινέζικο chart και η λίστα συνεχίζεται. Να μην πω για την οθόνη. Ερχόμαστε από το coolpad f1 και είμαστε κακομαθημένοι με την οθόνη. Για το πλαστικό ναι έχεις δίκιο είναι υποκειμενικό :eek::p Και του Lenovo αλλάζει αν την γρατζουνισεις δεν χρειάζεται θήκη.. :cool: πολύ απλά τις κινεζικες εφαρμογές δε τις χρησιμοποιώ. Τι εχει η οθόνη ρε; ήταν fhd; ας το ακούσω και αυτό.... Το να συγκρίνεις meizu με coolpad είναι τελείως άτοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 πολύ απλά τις κινεζικες εφαρμογές δε τις χρησιμοποιώ. Τι εχει η οθόνη ρε; ήταν fhd; ας το ακούσω και αυτό.... Το να συγκρίνεις meizu με coolpad είναι τελείως άτοπο. Για να βοηθησω λιγο την αντιπαραθεση ψαξτε ποιος ειναι επενδυτης στην μια εταιρεία και ποιος στην άλλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts