Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το πέρασμα της νέας ρομ. Εμένα η μπαταρία μου κρατά πάνω από 5 ώρες με ανοιχτή οθόνη και τις δύο κάρτες sim ενεργές.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.εμένα ήρθε με Α ρομ και του πέρασα την Ι με την διαδικασία της πρώτης σελιδας.Το προβλημα ειναι οτι αρκετα συχνα κολλαει.Εννοω σταματά να ανταποκρινεται.Αυτο κρατάει μερικά δευτερόλεπτα.Επανέρχεται μετα από λίγο.Όμως είναι αρκετά εκνευριστικό.Εχει συμβει σε κανεναν άλλο;Επίσης η κάμερα αν την κρατήσεις εντελως ακίνητη παίρνει ωραίες φωτογραφίες.Αν όμως κουνήσεις έστω και ελάχιστα βγαίνει θολή.Και τέλος η μπαταρία δεν κρατά με τίποτα μια μέρα.Κάνω κάτι λάθος;

Κατι δεν πηγε καλα στην εγκατασταση της i . Το κντ δουλευει αψογα χωρις λαγκαρισματα και κοληματα, η μπαταρια με 3 24ωρα αναμονη μου εβγαλε 5 ωρες οθονη! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την μπαταρια, αλλα και εμενα στην αρχη υπηρχε κατι που μου την ετρωγε με την μια το οποιο εστρωσε ως δια μαγειας. Αυτο με την καμερα ισχυει αλλα ειναι κατι που θα μπορεσω να ζησω μαζι του μιας και δεν το πηρα για φωτογραφικη μηχανη. Αν παντως εχεις σταθερο χερι και αυτο που φωτογραφιζεις ειναι ακινητο πιστευω οτι οι φωτο ειναι πολυ πανω του μεσου ορου!

Σβήσε κινεζιές, το google app(τρώει μπαταρία).Το messenger του facebook διάβασα ότι τρώει επίσης, εγώ έβαλα το facebook lite.

αν δεν ειχε περιορισμους το lite στα βιντεακια θα ηταν μονοδρομος

πιστευα οτι με 2 γιγα ραμ θα ημουν τελειως ανετος αλλα διαψευτηκα

δυστυχως η κανονικη εφαρμογη του facebook εχει γινει κουρσουμι και μαζι με το messeger που ειναι εξισου βαρυ και τρεχει αναγκαστικα μαζι με το facebook αν τρεξεις και 2-3 εφαρμογες ακομη η ραμ φτανει στα ορια της

ευτυχως υπαρχει το greenify που δινει ανασες

Καλησπέρα.εμένα ήρθε με Α ρομ και του πέρασα την Ι με την διαδικασία της πρώτης σελιδας.Το προβλημα ειναι οτι αρκετα συχνα κολλαει.Εννοω σταματά να ανταποκρινεται.Αυτο κρατάει μερικά δευτερόλεπτα.Επανέρχεται μετα από λίγο.Όμως είναι αρκετά εκνευριστικό.Εχει συμβει σε κανεναν άλλο;Επίσης η κάμερα αν την κρατήσεις εντελως ακίνητη παίρνει ωραίες φωτογραφίες.Αν όμως κουνήσεις έστω και ελάχιστα βγαίνει θολή.Και τέλος η μπαταρία δεν κρατά με τίποτα μια μέρα.Κάνω κάτι λάθος;

Φισιολογικο ειναι τι ειθελες διλαδη με 150€ να παρης.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και χαρη σου κανη που περνη και τιλ

δεν το καταφερα εβαλα την τελευταια Α.αλλα οταν μπαινω στο κινεζοστορε να κατεβασω τον google installer το καταιβαζω αλλα δεν το κανει εγκατασταση και δεν εχω και playstore.αυτο οταν ηυρθε στα χερια μου φορουσε καοιια U..θα ξεκινησω απι κει..τι εχετε να μου προτινεις..?την Α την εβαλα και με εργοστασιακες και με το αρχειο zip..τι να φταει αραγε..?

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Αυτές τις μέρες παρέλαβα και είχα στα χέρια μου το Meizu M2 Note (ροζ - τέλειο!) και ένα Xiaomi Redmi Note 2... και τα δύο τηλέφωνα είναι πανέμορφα με καταπληκτική οθόνη, πολύ ωραία στο κράτημα, άριστη κατασκευή και πολύ σταθερή λειτουργία. Το Redmi βγάζει καλύτερες φωτογραφίες, είναι λίγο πιο γρήγορο και ήρθε με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών. Το Meizu ήρθε με 4.5.3Α και το έκανα upgrade σε 4.5.4Α - έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όχι Ελληνικό μενού. Θα έβαζα την 4.5.4Ι αλλά όπως είδα αν πας στα menu που το κάνεις root σου λέει ότι χάνεις την εγγύηση και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου. Πιθανώς να μπορώ να επαναφέρω πάντα την αρχική ROM αλλά πιθανώς να καταχωρούν το IMEI της συσκευή και να γνωρίζουν ότι έχει γίνει root και να αρνηθούν επισκευή σε περίπτωση βλάβης. Γιατί άραγε έχουν τόσο απλό τρόπο για root και το διαφημίζουν αλλά αρνούνται την εγγύηση μετα; Κρίμα... κατά τα άλλα τηλεφωνάρα αλλά το Redmi Note 2 καλύτερο... ειδικά το Prime :p
Zortalian from Planet Zortal

Φισιολογικο ειναι τι ειθελες διλαδη με 150€ να παρης.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και χαρη σου κανη που περνη και τιλ

Φίλε σόρρυ αλλά μας έβγαλες τα μάτια και με την σύνταξη και με την ορθογραφία σου.Έλεος!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλημερα,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτ...εκτος αυτου εχει την δυνατοτητα να το επαναφερεις στα κανονικα του.

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Και εγω αναμεσα στα δυο ημουν και επελεξα το m2 note κυριως για την μπαταρια που στο xiaomi ειναι απλα τραγικη (οσο κ αν λενε οτι θα βελτιωθει με νεες ρομ δεν πειθομαι). Επισης στο meizu το εβγαλα απο το κουτι, εβαλα σιμ κ απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα, πολυ θετικο κ αυτο. Αν ηθελα απολυτη ταχυτητα απο το κντ θα κρατουσα το κ3 note που ειχα και το χαιρεται πλεον η γυναικα, καθως ειναι το ιδιο περιπου δυνατο με το xiaomi αλλα με αξιοπρεπεστατη μπαταρια.

Αυτα τα γραφω χωρις να θελω να υποστηριξω τα κντ που εχω, αν βγει κατι πολυ καλυτερο σε οποιαδηποτε κινεζικη, απο τις "καλες" ομως, πολυ ευχαριστως να μεταβω σε αλλη εταιρια.

καλημερα,δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το ρουτ...εκτος αυτου εχει την δυνατοτητα να το επαναφερεις στα κανονικα του.

Για να κάνεις root χρειάζεσαι FlyMe Account αρά γνωρίζουν ποιος είσαι και ποιο είναι το κινητό σου και κατά την διαδικασία του root σε ενημερώνει ότι χάνεις την εγγύηση... εγώ αυτό το βλέπω ως πρόβλημα, άσχετα αν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική rom. Αν πάθει κάτι το κινητό και μου πουν οι κινέζοι δεν έχεις support γιατί πριν 5 μήνες έκανες root, εγώ τι να πω μετά, όχι δεν έκανα; :lol:

Zortalian from Planet Zortal

Για να κάνεις root χρειάζεσαι FlyMe Account αρά γνωρίζουν ποιος είσαι και ποιο είναι το κινητό σου και κατά την διαδικασία του root σε ενημερώνει ότι χάνεις την εγγύηση... εγώ αυτό το βλέπω ως πρόβλημα, άσχετα αν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική rom. Αν πάθει κάτι το κινητό και μου πουν οι κινέζοι δεν έχεις support γιατί πριν 5 μήνες έκανες root, εγώ τι να πω μετά, όχι δεν έκανα; :lol:

δεν αντιλεγω ,αλλα αν βρω το μαιλ που μου εστειλε η εταιρια ..θα στο παραθεσω...μου λεγαν οτι δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα..δεν ξερω τι να πω.

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

ερχεται και το Μ3 ΝΟΤΕ...

http://www.gizchina.com/2015/10/13/here-is-the-metal-bodied-meizu-m2-note-that-will-launch-on-21st-october/

σαρωνει η εταιρια!

σε κανα διμηνο πιστευω να ειναι διαθεσιμο...η 1,5 μηνα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Τι σαρώνει; Το ότι βγάζει 3και λίγο παρόμοιο κινητό για να απαξιωθεί το προηγούμενο;;

σε κινητα κατω απο 200Ε η χασουρα ειναι standard...

ποσο μαλλον οταν κανει περιπου 150Ε

απλα ετοιμαζεται για τις γιορτες.

Τα κινητα της καλα ειναι οπως και να εχει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μεχρι πριν δεν μπορουσα να περασω το playstore απο το κινεζοστορε...τωρα το εχω περασει αλλα οταν παω να κατεβασω κατι ..περνω συνεχεια αυτο...ERROR RETRIEVING information from server {RPC-7:AEC-DNTJ-GORM] το εχει ξανα συναντησει καποιος????:confused: ξεχασα να γραψω ειμαι στην Α...την τελευταια Edited by panagiotisspu

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

μεχρι πριν δεν μπορουσα να περασω το playstore απο το κινεζοστορε...τωρα το εχω περασει αλλα οταν παω να κατεβασω κατι ..περνω συνεχεια αυτο...ERROR RETRIEVING information from server {RPC-7:AEC-DNTJ-GORM] το εχει ξανα συναντησει καποιος????:confused: ξεχασα να γραψω ειμαι στην Α...την τελευταια

μηπως να τα ξανακανεις απο την αρχη;

δεν βρηκα και εγω τιποτα να σου στειλω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα,απο το πρωι οταν ανοιγει δειχνει μονο το flyme εικονιδιο να γυρναει.ημουν με την τελευταια internasion .πως μπανει σε recovery για να την ξαναφλασαρω.σε ενα mx4 pro παταγα το power με το volume up,και μετα αφηνα το power και μετα το up και εμπαινε.εδω τιποτα .καμια ιδεα?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

σήμερα ξαφνικα μου κανε κατι κουφα με την μη αναγνώριση των δυο καρτών sim. Εκανα επανεκίνηση την πρωτη φορα και τις ειδε....Μετα απο λιγο το ξανάκανε και οσες επανεκινήσεις εκανα δεν τις εβρισκε. Το εκλεισα τις εβγαλα και τις ξαναβαλα και τις δυο sim και ολα οκ....Τι κουφό ειναι τουτο παλι δεν ξερω. Με 4.5.4Α ειμαι και εβαλα morelocale για ελληνικα. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ ξανα με 4.5.4I γιατι την τελευταία φορα μπρίκαρε που το κανα και με το ζόρι το επανέφερα....ευτυχώς απο την recovery βαζοντας και παλι την Α εκδοση....

σήμερα ξαφνικα μου κανε κατι κουφα με την μη αναγνώριση των δυο καρτών sim. Εκανα επανεκίνηση την πρωτη φορα και τις ειδε....Μετα απο λιγο το ξανάκανε και οσες επανεκινήσεις εκανα δεν τις εβρισκε. Το εκλεισα τις εβγαλα και τις ξαναβαλα και τις δυο sim και ολα οκ....Τι κουφό ειναι τουτο παλι δεν ξερω. Με 4.5.4Α ειμαι και εβαλα morelocale για ελληνικα. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ ξανα με 4.5.4I γιατι την τελευταία φορα μπρίκαρε που το κανα και με το ζόρι το επανέφερα....ευτυχώς απο την recovery βαζοντας και παλι την Α εκδοση....

μαλλον και γω με την Α θα το αφησω.με το morelocale κανει καλη μεταφραση?ειναι δυσκολο στην εγκατασταση?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

μαλλον και γω με την Α θα το αφησω.με το morelocale κανει καλη μεταφραση?ειναι δυσκολο στην εγκατασταση?

καλημερα κανεις ροοτ και το περνας ευκολο ειναι ..δεν ακουσα καποιον να δυσκολευτηκε...:)

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μεχρι πριν δεν μπορουσα να περασω το playstore απο το κινεζοστορε...τωρα το εχω περασει αλλα οταν παω να κατεβασω κατι ..περνω συνεχεια αυτο...ERROR RETRIEVING information from server {RPC-7:AEC-DNTJ-GORM] το εχει ξανα συναντησει καποιος????:confused: ξεχασα να γραψω ειμαι στην Α...την τελευταια

καλημερα εχω κανει factory reset x3 ρχω περασει χειροκινητα την Α ,εχω κανει σκετο clear data...εχω κανει τα παντα το playstore δεν κατεβαζει τιποτα..υπαρχει καμια αλλη πηγη...?τι κανω τωρα?

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

καλημερα εχω κανει factory reset x3 ρχω περασει χειροκινητα την Α ,εχω κανει σκετο clear data...εχω κανει τα παντα το playstore δεν κατεβαζει τιποτα..υπαρχει καμια αλλη πηγη...?τι κανω τωρα?

Έχεις την τελευταία έκδοση του Google play store την 5.9.12; Tα Google services τα έχεις περάσει;

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Οχι δεν ειναι καθολου δυσκολο να την βαλεις. Την κατεβαζεις απο το play store και διαλεξεις την ελληνική σημαία. Τωρα για την μετάφραση κυρίως το κανει μεσα στις εφαρμογές...πχ Play store τα κανει ολα ελληνικα καθως και αλλες εφαρμογες...Δεν κανει καποια κομματια στις ρυθμίσεις. Δηλαδη τα περισσότερα απο εκει ειναι αγγλικα. Αλλα οκ ζεις και προσαρμόζεσαι σε αυτο.

Από το νήμα του M2 αλλα πιστεύω οτι κάνει και για το Μ2 Note...

Google Installer + main Services

Κατεβάστε και αποσυμπιέστε αυτό το αρχείο https://cloud.mail.ru/public/2LQJ/F1UfajMbS και δοκιμάστε.

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1