kosmous Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Έκανε και ο γιος μου σήμερα το update , χρειάστηκε επίσης επαναφορά για να εγκατασταθεί το play stroe . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλό χρυσό αλλά με αυτά που διαβάζω όσες ειδοποιήσεις να μου βγάλει για αναβάθμιση δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasa Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 παιδια,το αγορασα το Μαιο,εχει χαλασει η οθόνη του ,δεν αναταποκρινεται με τιποτα ,καμια φορα ψιλοδουλευει,κανει διαφορα τρελα ,τι κανουμε ,γινεται η ο οθόνη εδώ,συμφαιρει ποσο να κοστιζει; η το στελνω πίσω,ειμαι και επαρχια και δεν εχω σερβις καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Όσοι πήγατε στην 5.1.11.0 σας δουλεύει η σκιασμένη γραμμή κατάστασης? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Όσοι πήγατε στην 5.1.11.0 σας δουλεύει η σκιασμένη γραμμή κατάστασης? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεννοεις πανω πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ναι , έβαλα μια ανοιχτόχρωμη φωτογραφία για wallpaper και δεν φαίνεται η ώρα , ένδειξη μπαταρίας κλπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ναι , έβαλα μια ανοιχτόχρωμη φωτογραφία για wallpaper και δεν φαίνεται η ώρα , ένδειξη μπαταρίας κλπ . Κανονικά εδώ. Όταν βάζω ανοιχτόχρωμη, μου μαυρίζει τα γράμματα οπότε φαίνονται. Στη σκούρα, τα ασπριζει. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Οθόνη για τα μπάζα , έπεσε από 50 εκατοστά και ράγισε παντού. Ποιο είναι το επίσημο σέρβις και τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Οθόνη για τα μπάζα , έπεσε από 50 εκατοστά και ράγισε παντού. Ποιο είναι το επίσημο σέρβις και τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεπεσε και εμενα απο το γονατο μου και ευτυχως που ειχα tempered glass και ραγισε αυτο σερβις εισαι εδω : http://www.cellcom.gr/site/gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 100 περίπου μου είπαν. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το κινητό θέλει οπωσδήποτε θήκη. Έχω βάλει μια τέτοιου τύπου http://m.banggood.com/Dual-View-Windows-Flip-Synthetic-Leather-PC-Back-Case-For-Meizu-M3-Note-p-1054181.html Μου έχει πέσει 5-6 φορές, προς το παρόν είναι ακέραιο. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 εχει βγει εδω και μερες 5.1.11.1Α ελπιζω να βγει και G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παιδιά το ξέρω ότι είμαι λίγο off topic αλλά ξέρει κάποιος μία εφαρμογή gallery σαν αυτή του Meizu; Αυτού που με ενδιαφέρει κυρίως είναι ή επιλογή που είχε να σχεδιαστούν βελάκια και να γραφτούν αριθμοί πάνω... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ναι , έβαλα μια ανοιχτόχρωμη φωτογραφία για wallpaper και δεν φαίνεται η ώρα , ένδειξη μπαταρίας κλπ . Κάπου μέσα στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να κάνει σκιαση στην πάνω γραμμή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukos7 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλημέρα σε όλους. Για την αναβάθμιση 5.1.11.0G και εγώ την έπαθα με το play store. Ανοίγοντας όμως το hot apps που εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση, δεν του έκανα αναβάθμιση , παρά μόνο στο google play services που το έβγαλε για αναβάθμιση μαζί με το hot apps. Μόλις ολοκληρώθηκε έκανε από μόνο του επανεκκίνηση και εμφανίστηκε το play store. Ευτυχώς όλα δουλεύουν όπως πριν στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάπου μέσα στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να κάνει σκιαση στην πάνω γραμμή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είτε επιλέξω σκιασμένη γραμμή κατάστασης είτε όχι το ίδιο φαίνεται. Πέρασα την φωτογραφία από το lightroom και την σκίασα στα σημεία που με ενδιέφεραν τελικά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις ολοκληρώθηκε έκανε από μόνο του επανεκκίνηση και εμφανίστηκε το play store. Και εγώ το ίδιο έκανα αλλά τζίφος και στα δύο κινητά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 30 Νοεμβρη βγαινει το flyme 6 που ειναι βασισμενο στο Nougat7 Λετε να ειμαστε τυχεροι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Μπορεί. Για να δούμε Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αν υπαρχει κανενας που το πουλαει ψαχνω ενα για ανταλακτικα. Ποιο πολυ την μητρικη θελω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 μακάρι. και να έχει το google κανονικά όχι κάνε αυτό κατέβασε εκείνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Ενα μεγάλο + για την Meizu αν μας το δώσει τελικά το flyme 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athi_74 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλησπέρα Ποίος μπορεί να βοηθήσει? Η έναρξη του συστήματος-conVERTER.cmd και πατώντας την επιλογή 1 [enter] πως ακριβώς γίνεται? Πρέπει να δώσω κάπου κάποια εντολή? π.χ. στον terminal emulator? Έχω κολλήσει εντελώς!!! Σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ξέρει κανείς κάποιον launcher σε android να είναι swipe-oriented. Κάποιος είναι, αλλά δε θυμάμαι! Nova αλλά η πληρωμένη έκδοση νομίζω. Για πείτε. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 τελικα θα παρουμε και μεις τo flyme 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 τελικα θα παρουμε και μεις τo flyme 6 Αμην και πότε! Να δούμε αν θα διορθωθεί και το γνωστό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts