Tr3LaRaS Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) διαθεσιμη νεα εκδοση flyme 5.1.12.0G διορθωθηκε επιτελους το θεμα με τις εφαρμογες οπως π.χ. με την εφαρμογη φαρμακεια ευγε καλλιο αργα παρα ποτεσοβαρα μιλας ?τι λες τωρα ...τι λες τωραααα χαχαχα το θεμα με το fb που τα βιντεο δε τα ανοιγει με το youtube ? με clear data την περναμε να φανταστω ? τελικα αυτο με το fb και τα βιντεακια τπτ Edited December 23, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Για το θέμα με το playstore τι μπορούμε να κάνουμε?Ο αδερφός μου με 5.1.11.1Α έχει θέμα γτ τον πετάει συνέχεια εκτός λογαριασμού και ζητάει επιβεβαίωση συνέχεια και λόγω αυτού δεν έχει ενημερώσεις στις εφαρμογες Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Με καμια επανεκινηση θα στρωσει αλλιως απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αγόρασα το κινητό από το minideal και μετα απο κάποιες μέρες άρχισε να μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις. Όπου κι αν παω, ο,τι κι αν πατήσω, βγαίνουν διαφημίσεις που καλύπτουν όλη την οθόνη. Τι κάνω τώρα; Κάποιοι μου είπαν να αλλάξω rom. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αγόρασα το κινητό από το minideal και μετα απο κάποιες μέρες άρχισε να μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις. Όπου κι αν παω, ο,τι κι αν πατήσω, βγαίνουν διαφημίσεις που καλύπτουν όλη την οθόνη. Τι κάνω τώρα; Κάποιοι μου είπαν να αλλάξω rom. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή; Εννοείς στον browser ή και στο menu? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Με καμια επανεκινηση θα στρωσει αλλιως απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk επαγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά εννοείς μέσω Hotapps ή να κατεβάσω pack? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δοκιμασε διαγραφει δεδομενων τις εφαρμογης Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εννοείς στον browser ή και στο menu? Πραγματικά παντού . Ακόμη και όταν θα ανοίξω το κινητό Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Πραγματικά παντού . Ακόμη και όταν θα ανοίξω το κινητό Το έπαθε ένας φίλος μου σε redmi note 3 άλλαξε rom και είναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Υπάρχει τρόπος να περάσουμε G rom όταν το κινητό είναι σε 5.1.12.1Α? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 παιδια γεια σας και χρονια πολλα... εγω δεν εχω κανει κατι στο κινητο απο οταν το πηρα... ειναι απο ελλαδα απο το you.gr.απο οτι βλεπω εχει android 5.1 kai flyme os 4.5.4l. τι προτεινετε να κανω και πως....Α!! και μια ερωτηση..πως κανω screenshot στο κινητο... ευχαριστω πολυ....Κων/νος Λαρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 παιδια γεια σας και χρονια πολλα... εγω δεν εχω κανει κατι στο κινητο απο οταν το πηρα... ειναι απο ελλαδα απο το you.gr.απο οτι βλεπω εχει android 5.1 kai flyme os 4.5.4l. τι προτεινετε να κανω και πως....Α!! και μια ερωτηση..πως κανω screenshot στο κινητο... ευχαριστω πολυ....Κων/νος Λαρισα.περνα την τελευταια αναβαθμιση 5.1.12G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 περνα την τελευταια αναβαθμιση 5.1.12G Είναι τελικά οκ για το άνοιγμα των εφαρμογών με την κατάλληλη κατάληξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Είναι τελικά οκ για το άνοιγμα των εφαρμογών με την κατάλληλη κατάληξη;μεχρι τωρα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την τελευταία ενημέρωση? Πρέπει να σώσω κάτι από το κινητό? Δεν έχω κάνει πάλι την διαδικασία αυτή.. Θα ήθελα τα φώτα σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την τελευταία ενημέρωση? Πρέπει να σώσω κάτι από το κινητό? Δεν έχω κάνει πάλι την διαδικασία αυτή.. Θα ήθελα τα φώτα σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..εγω οτι χρειαζομαι τα περναω στον υπολογιστη μου και μετα περναω την αναβαθμιση με clear data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 επειδη εχω ενα θεμα πολυ καιρο αλλα δε βλεπω να λυνετε οταν παταω στο messenger και μετα παω εκει που ειναι το τσατ μου δειχνει οτι φορτωνει τις επαφες που ειναι online αλλα δε τις φορτωνει ποτε οταν κλεισω ολα τα προγραμματα που τρεχουν και το messenger και παταω παλι να ανοιξει απο την αρχη και περιμενω λιγο τις δειχνει κανονικα και μετα ξανα μανα τα ιδια τι μπορει να παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την τελευταία ενημέρωση? Πρέπει να σώσω κάτι από το κινητό? Δεν έχω κάνει πάλι την διαδικασία αυτή.. Θα ήθελα τα φώτα σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. post #302, από goku86.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Στην προηγούμενη αναβάθμιση, μου έβγαλε μήνυμα το κινητό στις ειδοποιήσεις ότι υπάρχει. Και μάλιστα μου την κατέβασε και μόνο του. Αυτή την φορά γιατί δεν το κάνει? Επίσης δεν βρίσκει αναβάθμιση εάν πας μέσω settings. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Και ενω ολα δουλευαν ρολοι και οταν ησουν στο fb και παταγες σε ενα τραγουδι στο ανοιγε με την εφαρμογη του youtube και οχι μεσω browser που το ειχα επιλεξει να ανοιγει με youtube σημερα παλι ανοιγει μεσω browser Ξερουμε αν υπαρχει μενου που διαλεγουμε πως θα ανοιγει τα βιντεακια με youtube ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έκανες αυτόματα αναβάθμιση στο brower της Meizu. ,μπορεί και αυτό Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έκανες αυτόματα αναβάθμιση στο brower της Meizu. ,μπορεί και αυτό Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι και μαλλον αυτο φταιει τωρα τι κανουμε ? ? ? αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λες να φτιαξει παλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Έκανες αυτόματα αναβάθμιση στο brower της Meizu. ,μπορεί και αυτό Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο browser της meizu γίνεται unistall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ο browser της meizu γίνεται unistall?και γω αυτο προσπαθω να βρω αλλα δε γινετε πηγα στις εφαρμογες καταργησα τις ενημερωσεις του browser αλλα τπτ το προβλημα παραμενει Αν κανω εργοστασιακες θα φτιαξει η αν ξαναπερασω απο πανω παλι την 5.1.12.0G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 και γω αυτο προσπαθω να βρω αλλα δε γινετε πηγα στις εφαρμογες καταργησα τις ενημερωσεις του browser αλλα τπτ το προβλημα παραμενει Αν κανω εργοστασιακες θα φτιαξει η αν ξαναπερασω απο πανω παλι την 5.1.12.0G ? Tο "προβλημα παραμενει" γιατί το update έγινε και τέλος. Δεν έχει να κάνει με το ότι "έκλεισες τις αυτόματες ενημερώσεις" του browser, κάτι που θα πρέπει να ξανακάνεις όταν περάσεις πάλι την 5.1.12.0G με wipe/clean data για να μπει η παλιά έκδοση του browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts