liakjim Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 τελικα θα παρουμε και μεις τo flyme 6 Πηγή? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση. Εχει δυο μερες τωρα που εχει εμφανιστει ενα σηματακι στυλ '' απειρο'' διπλα απο την ωρα. Τι ειναι αυτο κ πως φευγει? Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση. Εχει δυο μερες τωρα που εχει εμφανιστει ενα σηματακι στυλ '' απειρο'' διπλα απο την ωρα. Τι ειναι αυτο κ πως φευγει? Λογικά είναι ειδ/ση, ενημέρωση από κάποια πρόσφατη εφαρμογή που έβαλες? Στις εφαρμογές του καιρού π.χ που εμφανίζουν εκεί τη θερμοκρασία, μια ζωή, την βγάζει έτσι. Είναι "βλακεία" του Flyme που ακόμα δεν την έχουν φτιάξει και δεν ξέρω αν τελικά θα τη φτιάξουν. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγή? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψάχνοντας βρήκα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Λογικά είναι ειδ/ση, ενημέρωση από κάποια πρόσφατη εφαρμογή που έβαλες? Στις εφαρμογές του καιρού π.χ που εμφανίζουν εκεί τη θερμοκρασία, μια ζωή, την βγάζει έτσι. Είναι "βλακεία" του Flyme που ακόμα δεν την έχουν φτιάξει και δεν ξέρω αν τελικά θα τη φτιάξουν. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάχνοντας βρήκα αυτό. Ωραίος. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Υπάρχει καμιά ημερομηνία για πότε να περιμένουμε την πρώτη ρομ? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Υπάρχει καμιά ημερομηνία για πότε να περιμένουμε την πρώτη ρομ? Διάβασα ότι μετά την επισημη ανακοίνωση που έγινε στις 30, θα κάνει μια open beta με 6000 άτομα τα οποία θα τα επιλέξει αυτή και φυσικά από αυτούς που έχουν Flyme λογαριασμό. Όπως και να 'χει βλέπω μέλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Διάβασα ότι μετά την επισημη ανακοίνωση που έγινε στις 30, θα κάνει μια open beta με 6000 άτομα τα οποία θα τα επιλέξει αυτή και φυσικά από αυτούς που έχουν Flyme λογαριασμό. Όπως και να 'χει βλέπω μέλλον...το θεμα ειναι οτι ζηταει καποιες πληροφοριες στο site της για να παρεις τη beta που επειδη δε ξερω καλα αγγλικα δε μπορω να καταλαβω τι θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 το θεμα ειναι οτι ζηταει καποιες πληροφοριες στο site της για να παρεις τη beta που επειδη δε ξερω καλα αγγλικα δε μπορω να καταλαβω τι θελει Είναι τελικά αυτό που είχα διαβάσει και αλλού. Στο site της δεν είχα πάει. Ουσιαστικά θέλει εγγραφή στο φορουμ της, στέλνεις τα 2 ΙΜΕΙ της συσκευής, το σειριακό της, μοντέλο. Θα βγάλει, αν σε διαλέξει, μια rom πριν την αλλαγή του χρόνου και άλλες 2 μετά μέσα σ'ένα μήνα. Τώρα δηλ. εννοεί ο ποιητής ότι από Φλεβάρη θα έχουμε stable? Θα δείξει. Καν'το μετάφραση το site για ότι άλλο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Είναι τελικά αυτό που είχα διαβάσει και αλλού. Στο site της δεν είχα πάει. Ουσιαστικά θέλει εγγραφή στο φορουμ της, στέλνεις τα 2 ΙΜΕΙ της συσκευής, το σειριακό της, μοντέλο. Θα βγάλει, αν σε διαλέξει, μια rom πριν την αλλαγή του χρόνου και άλλες 2 μετά μέσα σ'ένα μήνα. Τώρα δηλ. εννοεί ο ποιητής ότι από Φλεβάρη θα έχουμε stable? Θα δείξει. Καν'το μετάφραση το site για ότι άλλο θες.Self introduction τι πρεπει να γραψω ? και η beta θα ειναι στα αγγλικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrometheusGR Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπερα και απο μενα παιδια.. την επαθα και εγω με την αναβάθμιση, ομως περα απο το γνωστο προβλημα με το google play ήρθε να προστεθει και αλλο ενα με το Opera Max το οποιο αγκατασταθηκε και ενεργοποιηθηκε μονο του με την αναβαθμιση. Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει (αν καταλαβα καλα κανει κατι σαν καλυτερη διαχειρηση δεδομένων κτλ) αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να να λειτουργησω την εφαρμογη του YouTube και γενικοτερα εφαρμογες που θελουν ιντερνετ. Δηλαδη δειχνει το κυκλακι οτι φορτωνει αλλα δεν το κανει ποτε προφανως. (Προφανως δεν μπορω να διαγραψω το Opera Max γιατι δεν δινει τετοια επιλογη) Μπορει να βοηθησει κανενας ; Μήπως με μια επαναφορα θα ελυνα ολα τα προβλημα ; Ευχαριστω εκ των προτέρων guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Με root μπορείς με έναν uninstaller να βγάλεις ό,τι θες που είναι περιττό. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μου ήρθε αυτό http://forum.flymeos.com/thread-12069-1-1.html Λέω να μη το ρισκάρω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μου ήρθε αυτό http://forum.flymeos.com/thread-12069-1-1.html Λέω να μη το ρισκάρω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο και εμένα αλλά κι εγώ δε βλέπω το λόγο ν' ασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Me 3! Αλλά μια από τα ίδια, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Me 4. :) Προφανώς και θα περιμένω να βγει σταθερή version! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Εγώ παντός ψήνομαι. Θα δω... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλησπερα. Εγινα κι εγω κατοχος του m2 note. Το flyme account ειναι logged in με τα στοιχεια του προηγουμενου κατοχου. Το κινητο ειναι με international rom αγορασμενο απο public. Μπορω καπως να ρουταρω για adaway? Η μονο μεσω του flyme γινεται? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγγνωμη αν εχουν ξανα ειπωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλησπερα. Εγινα κι εγω κατοχος του m2 note. Το flyme account ειναι logged in με τα στοιχεια του προηγουμενου κατοχου. Το κινητο ειναι με international rom αγορασμενο απο public. Μπορω καπως να ρουταρω για adaway? Η μονο μεσω του flyme γινεται? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγγνωμη αν εχουν ξανα ειπωθεί το ρουταρεις με το flyme account αλλα θελει τον κωδικο προσβασης του flyme account γινεται και με το kingroot αλλα θεωρω οτι με το flyme account ειναι πιο ασφαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 ξέρει κανείς κάποιον launcher σε android να είναι swipe-oriented. Κάποιος είναι, αλλά δε θυμάμαι! Nova αλλά η πληρωμένη έκδοση νομίζω. Για πείτε. Εγώ χρησιμοποιώ τον smart launcher τον τελευταιο καιρό. Με βολεύει αρκετά αλλά διαφέρει απο τους κλασσικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 το ρουταρεις με το flyme account αλλα θελει τον κωδικο προσβασης του flyme account γινεται και με το kingroot αλλα θεωρω οτι με το flyme account ειναι πιο ασφαλες Επικοινωνησα με τον πωλητη του κινητου και μου ειπε οτι δεν εχει κανει log in με καποιο account. Μπορω καπως να επικοινωνησω με τη μειζου? Διαθετω αποδειξη αγορας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Επικοινωνησα με τον πωλητη του κινητου και μου ειπε οτι δεν εχει κανει log in με καποιο account. Μπορω καπως να επικοινωνησω με τη μειζου? Διαθετω αποδειξη αγορας. Ευχαριστώ δεν θα βγαλεις ευκολα ακρη με την μειζου η μειζου ειναι βραχος σε τετοια θεματα και θα σοιυ ζητησει παραξενα πραγματα και θα φας τζαμπα χρονο χωρις να βγαλεις ακρη γνωμη μου ειναι να το κανεις τωρα προς το παρον με το kingroot για να μην το ξαναστηνεις απο την αρχη και μετα σε καποια αναβαθμιση καντο με clear data μηπως και φυγει το παλιο account και κανεις login με το δικο σου δεν θυμαμαι και δεν ειμαι σιγουρος παντως αν το account φευγει με clear data γιατι εγω τις δικες μου αναβαθμισεις τελευταια τις κανω χωρις clear data ας το επιβεβαιωσουν καποιοι εδω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δεν φεύγει , το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι δεσμευμένο στην MEIZU με το account του χρήστη , εάν δεν κάνεις ο ίδιος αποσύνδεση μέσα από τις ρυθμίσεις λογαριασμού της συσκευής δεν γίνεται να δηλώσεις άλλο account . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις. Θα ρουταρω με king Edit: Παραθετω την απάντηση της μειζου όταν τους ρώτησα αν μπορω να κανω κατι με το account που είναι logged in στο κινητο μου. Dear Sir/Madam, Thanks for writing to us. According to the regulations, if you can provide us with valid invoice, we can log out the account for you. (You should ask the seller for that invoice) Otherwise, you should claim to the seller for your rights. Please provide the following three pictures for us to check for you. 1. Valid invoice (Please take a picture of your invoice) 2. The picture shows that your phone has already logged in another Flyme account. 3. Your IMEI and SN number that states on the surface of your phone package. Also, please backup all your data as soon as possible since the data will be cleared after we unlock the Flyme account on your device. Thanks and have a nice day! Εγώ ευτυχώς διαθέτω όλα τα δικαιολογητικα αρα λογικά θα βγαλω ακρη Edited December 14, 2016 by nospa12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημέρα. Ειρθε email για το meizu forum apk. Μπορείτε να κατεβάσετε χριστουγεννιατικα wallpapers και άλλα ψιλό άχρηστα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) διαθεσιμη νεα εκδοση flyme 5.1.12.0G διορθωθηκε επιτελους το θεμα με τις εφαρμογες οπως π.χ. με την εφαρμογη φαρμακεια ευγε καλλιο αργα παρα ποτε Edited December 23, 2016 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts