jbelsan Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Επίσης αυτό : http://temperedglassscreenprotector.org/videos/nillkin-amazing-h-nano-anti-burst-tempered-glass-screen-protector-9h/ Απίστευτη διαύγεια και απόκριση. Αλλά-> Με έχει πεθάνει στις δαχτυλιές. Πραγματικά άθλιο. Ειναι τοσο δραματικα με τις δαχτυλιες; Η θηκη σιλικονης της Νιλκιν ειναι εξαιρετικη και το ζαχαρωνα το συγκεκριμενο τεμπερντ...ειναι πολυ χειροτερο απο την οθονη στα λιπη; Καποιος αλλος που να εχει δοκιμασει απο Ελληνικο καταστημα κατι που να αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ειναι τοσο δραματικα με τις δαχτυλιες; Η θηκη σιλικονης της Νιλκιν ειναι εξαιρετικη και το ζαχαρωνα το συγκεκριμενο τεμπερντ...ειναι πολυ χειροτερο απο την οθονη στα λιπη; Καποιος αλλος που να εχει δοκιμασει απο Ελληνικο καταστημα κατι που να αξιζει; Εδώ δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας κ δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σκέτο. Από το αυτοκόλλητο κατευθείαν στο tempered. Πάντως ναι , μαζεύει πολύ δαχτυλιά. Έτσι είναι σήμερα από όλη την ημέρα ακαθάριστο :wacko:: http://s9.postimg.org/8eleq5iqn/2828c6e79d7c3329ec7c4f0ef734994fbe2471b5067d318c.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εδώ δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας κ δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σκέτο. Από το αυτοκόλλητο κατευθείαν στο tempered. Πάντως ναι , μαζεύει πολύ δαχτυλιά. Έτσι είναι σήμερα από όλη την ημέρα ακαθάριστο :wacko:: http://s9.postimg.org/8eleq5iqn/2828c6e79d7c3329ec7c4f0ef734994fbe2471b5067d318c.jpg Ευχαριστω πολυ. Εν τω μεταξυ δεν την βλεπω στην Ελλαδα για το note,οποτε οτι μη ΟΕΜ βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ευχαριστω πολυ. Εν τω μεταξυ δεν την βλεπω στην Ελλαδα για το note,οποτε οτι μη ΟΕΜ βρω. Πάρε ένα τηλ εδώ http://www.e-smartbuy.gr/index.php Δεν την βλέπω αλλά από εκεί την πήρα. Ίσως σου πουν διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Οταν πατατε να κλειδωσει η οθονη γινεται για πολυ λιγο ασπρομαυρη η οθονη και μετα κλεινει?ή μονο σ εμενα το κανει αυτο? Από εφέ πρέπει να είναι και όχι κάποιο bug και στο M1 note το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Πάντως ακόμα σε απλό browsing, τα φτάνει τα 40αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εφέ ρε παιδιά είναι, το κουράσατε. Κάνει το παλιό και όχι τόσο γνωστό κλείσιμο των ασπρόμαυρων τηλεοράσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χαχαχαχα, μην νευριαζεις αδερφε, είναι τόσο απροβληματιστη ή συσκευή που δεν βρίσκει ο κόσμος με τι να ασχοληθεί! Μου θυμίζει ένα σλόγκαν για γιαπωνέζικα μηχανάκια. "Και ή πολλή αξιοπιστία είναι βαρετή.."!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χαχαχαχα, μην νευριαζεις αδερφε, είναι τόσο απροβληματιστη ή συσκευή που δεν βρίσκει ο κόσμος με τι να ασχοληθεί! Μου θυμίζει ένα σλόγκαν για γιαπωνέζικα μηχανάκια. "Και ή πολλή αξιοπιστία είναι βαρετή.."!! Απλά ώρες ώρες το κάνουμε νιανιά. Όταν έχεις ειδοπ/σεις και μπαίνεις στο forum για να δεις 5 στη σειρά "και μένα το ίδιο κάνει" ε εντάξει. Κατά τα άλλα είναι ΟΝΤΩΣ μια χαρά τηλ/νο πόσο μάλλον για τα λεφτά του που δεν το περίμενα. Τώρα για τη μπαταρία που πάλι μουρμουρίζετε και με iPhone (πολλά) και με Windows Phone (επίσης πολλά) που δουλέυω παράλληλα όλα στη μέρα+ βγάζουν. Αν θυμάστε τα εποχής ΝΟΚΙΑ 3310 που τα είχατε τότε μόνο για κλήσεις, ξεχάστε το παραπάνω. Εκτός κι αν η μια πάνω/κάτω ώρα διάρκειας σας κάνει τη διαφορά. Περιμένω την official 6.0 να δω αν θα έχουν φτιάξει το γνωστό θέμα που στην πάνω περιοχή σε ότι δεν υποστηρίζει το UI βγάζει το σήμα του απείρου. Εγώ και με την τωρινή έκδοση θεωρώ ότι το τηλ/κι είναι μια χαρά, τύφλα να 'χουν αυτά των 700€. Από τόσα που έχω και τόσα χρόνια μη ξεχνάτε το βασικό κανόνα. Τέλειο έστω σχεδόν δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Βρήκα bug. Εφαρμογές που τις μεταφέρω στην sd , βγαίνουν εκτός φακέλων ομαδοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis85 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα. Εχω το τηλ μετα από μια απόπειρα να πάρω doogee f5 το οποίο δεν άξιζε. Το κινητό είναι άψογο. Εχω κάποιες απορρίες όμως. 1) πως ρυθμίζω το πληκτρολόγιο να έχει μόνο αγγλικά και ελληνικά? (εχω βαλει multiling για τώρα) 2) πως ρυθμίζω τα mp στη φωτογραφική 3) πως ορίζω ώς χώρο αποθήκευσης την sd για την φωτογραφική μηχανη. Παράθεση samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καλησπέρα. Εχω το τηλ μετα από μια απόπειρα να πάρω doogee f5 το οποίο δεν άξιζε. Το κινητό είναι άψογο. Εχω κάποιες απορρίες όμως. 1) πως ρυθμίζω το πληκτρολόγιο να έχει μόνο αγγλικά και ελληνικά? (εχω βαλει multiling για τώρα) 2) πως ρυθμίζω τα mp στη φωτογραφική 3) πως ορίζω ώς χώρο αποθήκευσης την sd για την φωτογραφική μηχανη. Σχετικά με τα ερωτήματα σου για την κάμερα, αν πατήσεις τις τελιτσες αριστερά κάτω σε βάζει στις ρυθμίσεις της κάμερας. Εκεί θα δεις να λέει μέγεθος φωτογραφίας, έχει τρεις θέσεις διάλεξε την επιθυμητή, από πάνω λέει αποθηκευτικός χώρος και έχει ένα διακόπτη, δεξιά πάει στην κάρτα αριστερά στην μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 1. Πάτα το γρανάζι στο πληκτρολόγιο και επέλεξε ποιες γλώσσες θέλεις. 2. 3. Άνοιξε την φωτογραφική και πάτα κάτω δεξιά τις τρεις τελίτσες , θα σου βγάλει τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis85 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις τους παραπάνω. Απ' οτι είδα τη καρτα μνήμης είχα επιλεγμένη :lol::lol: Ως προς τα mp δεν επιλέγεις μέγεθος αλλα έχει τρεις επιλογές. Τωρα για το πληκτρολόγιο συγνώμη αλλα δεν τα κατάφερα!!!! Παράθεση samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ευχαριστω για τις απαντήσεις τους παραπάνω. Απ' οτι είδα τη καρτα μνήμης είχα επιλεγμένη :lol::lol: Ως προς τα mp δεν επιλέγεις μέγεθος αλλα έχει τρεις επιλογές. Τωρα για το πληκτρολόγιο συγνώμη αλλα δεν τα κατάφερα!!!! Μπες εδώ και κάνε τικ μόνο στις γλώσσες που θες : http://s22.postimg.org/g5qn2hji9/S60216_191045.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 στις ρυθμισεις εχει επιλογη γλωσσας εκει επιλεγεις μονο αγγλικα και ελληνικα ευκολο ειναι Δεν αρκεί η ρύθμιση γλώσσας από τις κεντρικές android ρυθμίσεις. Μπες στην εφαρμογή touchpal από το εικονίδιο του (όχι όταν πας να γράψεις κάτι). Επιλέγεις μόνο τις γλώσσες που θες. Και εγώ εκνευρίστηκα μέχρι να το βρω... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδια καλησπερα σας μπορειτε να μου πειτε πως απενεργοποιηω τον ορθογραφο οσο στην αγγλικη οσο και στην ελληνικη γλωσσα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Την ώρα που γράφεις, στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου υπάρχουν μερικά εικονίδια. Το τέρμα δεξιά έχει πάνω ένα D. Πάτα το! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis85 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Δεν αρκεί η ρύθμιση γλώσσας από τις κεντρικές android ρυθμίσεις. Μπες στην εφαρμογή touchpal από το εικονίδιο του (όχι όταν πας να γράψεις κάτι). Επιλέγεις μόνο τις γλώσσες που θες. Και εγώ εκνευρίστηκα μέχρι να το βρω... Σωστος . . . . Edited February 17, 2016 by Anubis85 Παράθεση samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Σωστός... χαχαχα Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παρελαβα σήμερα την σιλικόνη της nillkin και ψιλοαπογοητευθηκα....είναι χαλαρή στην αριστερη-δεξια πλευρά του κινητού και δεν γεμίζει το μάτι ότι θα προστατεύσει αρκετά εκεί. Βέβαια στις 4 γωνίες είναι πιο σφιχτή και εννοείται ότι οι γωνίες είναι που την πατανε πάντα αλλά ή σιλικόνη που έστειλε το vickmall δώρο στο xiaomi της γυναίκας νομίζω είναι πιο σφιχτή με καλύτερη εφαρμογή περιμετρικά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis85 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παρελαβα σήμερα την σιλικόνη της nillkin και ψιλοαπογοητευθηκα....είναι χαλαρή στην αριστερη-δεξια πλευρά του κινητού και δεν γεμίζει το μάτι ότι θα προστατεύσει αρκετά εκεί. Βέβαια στις 4 γωνίες είναι πιο σφιχτή και εννοείται ότι οι γωνίες είναι που την πατανε πάντα αλλά ή σιλικόνη που έστειλε το vickmall δώρο στο xiaomi της γυναίκας νομίζω είναι πιο σφιχτή με καλύτερη εφαρμογή περιμετρικά της συσκευής. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-meizu-m2-note-nillkin-cover-silicone-diafanes/prod7940036pp/ Αυτη? Παράθεση samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αυτή. Βέβαια είναι αρκετά ποιοτική και τα κουμπιά volume +,- και power είναι ξεχωριστά, αποκλείεται να πατήσεις λάθος κουμπί όσο κ να προσπαθείς. Το μόνο παράπονο ότι είναι χαλαρή αριστερά και δεξιά κατά μήκος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Παρελαβα σήμερα την σιλικόνη της nillkin και ψιλοαπογοητευθηκα....είναι χαλαρή στην αριστερη-δεξια πλευρά του κινητού και δεν γεμίζει το μάτι ότι θα προστατεύσει αρκετά εκεί. Βέβαια στις 4 γωνίες είναι πιο σφιχτή και εννοείται ότι οι γωνίες είναι που την πατανε πάντα αλλά ή σιλικόνη που έστειλε το vickmall δώρο στο xiaomi της γυναίκας νομίζω είναι πιο σφιχτή με καλύτερη εφαρμογή περιμετρικά της συσκευής. Εγω παλι πιστευω οτι εκανες καλη αγορα γιατι την βρισκω εξαιρετικη,τοσο που παραγγειλα τελικα απο το vickmall και το τεμπερντ γκλας της ιδιας εταιριας. Ειναι ποιοτικοτατη,προστατευει απο γρατζουνιες,ταπωνει τις εισοδους,καλυπτει τα power και vol+/- :rolleyes: σαν διαφημιστικη παραπομπη :D Παντως γενικοτερα οι σιλικονες δεν νομιζω οτι φτιαχτηκαν για να παρεχουν σοβαρη προστασια απο πτωσεις/χτυπηματα. Η Νιλκιν οντως δεν ειναι σφιχτη στις πλευρες,ομως δεν βλεπω γιατι το θεωρεις κακο απο την στιγμη που δεν πιεζει πολυ τα πληκτρα ον/οφ και ηχου (εγιναν πιο ευαισθητα στο m2 με την σφιχτοτερη που εστειλαν στα δωρα) ,κουμπωνει με ασφαλεια στο κινητο και μενει να δω πως θα ταιριαξει με το τεμπερντ. Παντως η ( σιλικονη ; ) που εστειλαν στο κλασικο πακετο δωρων μαζι με το m2 απο Κινα ειναι πολυ κατωτερη ποιοτικα απο την Νιλκιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εγω παλι πιστευω οτι εκανες καλη αγορα γιατι την βρισκω εξαιρετικη,τοσο που παραγγειλα τελικα απο το vickmall και το τεμπερντ γκλας της ιδιας εταιριας. Ειναι ποιοτικοτατη,προστατευει απο γρατζουνιες,ταπωνει τις εισοδους,καλυπτει τα power και vol+/- :rolleyes: σαν διαφημιστικη παραπομπη :D Παντως γενικοτερα οι σιλικονες δεν νομιζω οτι φτιαχτηκαν για να παρεχουν σοβαρη προστασια απο πτωσεις/χτυπηματα. Η Νιλκιν οντως δεν ειναι σφιχτη στις πλευρες,ομως δεν βλεπω γιατι το θεωρεις κακο απο την στιγμη που δεν πιεζει πολυ τα πληκτρα ον/οφ και ηχου (εγιναν πιο ευαισθητα στο m2 με την σφιχτοτερη που εστειλαν στα δωρα) ,κουμπωνει με ασφαλεια στο κινητο και μενει να δω πως θα ταιριαξει με το τεμπερντ. Παντως η ( σιλικονη ; ) που εστειλαν στο κλασικο πακετο δωρων μαζι με το m2 απο Κινα ειναι πολυ κατωτερη ποιοτικα απο την Νιλκιν. Θα σου πω εγώ τι λέει το glass της nillkin.... Άψογο σε όλα! Άψογη εφαρμογή , τρομερή αίσθηση αφής, ελάχιστες δαχτυλιες. Γενικά πιστεύω ότι ή nillkin για τα λεφτά της προσφέρει μέγιστη ποιότητα για αυτό έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα (θήκη σιλικόνης, σκληρή θήκη, δερμάτινη και φυσικα το γυαλί της). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts