LotusEater Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ρε παιδιά.....το κινητό απο όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα....έχει 1002 προβλήματα!!! Απορώ πως ακόμα πουλάει το συγκεκριμένο κινητό!!! Όταν μια εταιρία σου δίνει ένα κινητό με εξαιρετική Full HD οθόνη, οκταπύρηνο, 2 GB RAM , 16 GB Rom και καλή μπαταρία στα 180 ευρώ, ακόμα και να έχει κάποια θεματάκια (που δεν έχει) τα παραβλέπεις. Αλλιώς υπάρχουν άλλες προτάσεις στην αγορά σε αυτή τη τιμή χωρίς θεματάκια, αρκετά πεστοκομμένες όμως σε πολλούς τομείς. Όπως για παράδειγμα το galaxy j5 που δεν έχει ούτε καν πυξίδα και notification led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Όταν μια εταιρία σου δίνει ένα κινητό με εξαιρετική Full HD οθόνη, οκταπύρηνο, 2 GB RAM , 16 GB Rom και καλή μπαταρία στα 180 ευρώ, ακόμα και να έχει κάποια θεματάκια (που δεν έχει) τα παραβλέπεις. Αλλιώς υπάρχουν άλλες προτάσεις στην αγορά σε αυτή τη τιμή χωρίς θεματάκια, αρκετά πεστοκομμένες όμως σε πολλούς τομείς. Όπως για παράδειγμα το galaxy j5 που δεν έχει ούτε καν πυξίδα και notification led. Όλα ειναι μηχανες με προβληματα που στο χρονο θα βελτιωνονται και τα παραβλεπουμε. Αλλα αυτο με το facebook messenger δεν παραβλεπεται !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Όλα ειναι μηχανες με προβληματα που στο χρονο θα βελτιωνονται και τα παραβλεπουμε. Αλλα αυτο με το facebook messenger δεν παραβλεπεται !!!!!!!!!!!!!! Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα chat heads. Έτσι τα μυνήματα θα έρχονται κανονικά στη μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTs Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλημέρα σε όλους σας.Νεος με το τηλέφωνο και εγώ αγορασμένο από e-shop στα 180 ευρώ. Προερχομενος από ένα 640xl.για τα λεφτά του το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. Αμέσως έδωσε ενημέρωση μέσο ΟΤΑ και συγχρονησα επαφές .φοβερή οθόνη,καλη φωτογραφική, όχι τέλεια, πολύ καλή μπαταρία,απροβληματιστη λειτουργία, σχεδόν χωρίς καθόλου κολλήματα. Μέτριο ηχείο αλλά δεν μ'ενοχλεί προσωπικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι το 4G.σε περιοχές που είχα τέλειο σήμα με το 640xl ,τώρα με βγάζει H και E ένδειξη!αλλoυ έχει κανονικά 4G.Επειδη είμαι ψιλό άσχετος, δεν ξέρω αν λειτουργεί σε διαφορετική μπάντα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λίγο αυτό με το 4G με έχει προβληματίσει μόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Μπορείς να απενεργοποιήσεις τα chat heads. Έτσι τα μυνήματα θα έρχονται κανονικά στη μπάρα ειδοποιήσεων. Για πες από που γινεται αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Για πες από που γινεται αυτο ? Άνοιξε το messenger, πήγαινε στις ρυθμίσεις πάνω δεξιά και ξετίκαρε την τέταρτη επιλογή. Εγώ το έχω στα αγγλικά και λέγεται chat heads. Στα ελληνικά δε ξέρω πως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Άνοιξε το messenger, πήγαινε στις ρυθμίσεις πάνω δεξιά και ξετίκαρε την τέταρτη επιλογή. Εγώ το έχω στα αγγλικά και λέγεται chat heads. Στα ελληνικά δε ξέρω πως είναι. οκ το ειδα thanks. το μπαλακι μας τα ειχε κανει μπαλάκια ....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γεια σας, παρελαβα σημερα το κινητο με αγορα απο το minideal. Επειδη ειμαι λιγο σκραπας με αυτα, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το flyme? στην εκδοση του αναφερει Flyme OS 4.5.4 U . Ειναι international ή οχι? επειδη εδω βλεπω να αναφερετε μονο για A και Ι. Ας με βοηθησει καποιος, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλησπερα. εχω μια δευτερη συσκευη η οποια παιρνει κανονικη sim κι οχι nano οπως το meizu.Oποτε πρεπει να παω ξανα να παρω αλλη sim κτλ..ζησε μαη μου να φας τριφυλλι. Δεν ξερω ποιον παροχο εχεις, η voda εχει καρτες sim 3σε1 σαν και αυτη http://telecomtalk.info/vodafone-launches-a-unique-3-in-1-smart-sim-cards/145340/ ρωτησε τον παροχο σου αν εχει τετοια sim να σου δωσουν και θα εισαι οκ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξερετε καποιο πληκτρολογιο που να εχει ελληνικο λεξικο να του βαλουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξερετε καποιο πληκτρολογιο που να εχει ελληνικο λεξικο να του βαλουμε ? Το emoji keyboard που είχε προεγκατεστημένο δεν έχει ελληνικά;! Εγώ έγραφα κανονικότατα ελληνικά απλα είχα συνηθίσει το google keyboard και εγκατέστησα αυτο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εχει και λεξικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εχει και λεξικο? Κανονικά... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γεια σας, παρελαβα σημερα το κινητο με αγορα απο το minideal. Επειδη ειμαι λιγο σκραπας με αυτα, μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι το flyme? στην εκδοση του αναφερει Flyme OS 4.5.4 U . Ειναι international ή οχι? επειδη εδω βλεπω να αναφερετε μονο για A και Ι. Ας με βοηθησει καποιος, ευχαριστω! Το flyme είναι android με αλλά όψη. Πως έχει ή samsung το touchwiz παράδειγμα... Όσο για την I έκδοση, μπαίνεις εδώ http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html κατεβάζεις την πιο πρόσφατη και την εγκαθιστας και είσαι ετοιμος Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Παιδες εγω εβαλα την εκδοση 5 BETA και εχω να πω τα καλυτερα τρεχει νερακι και η μπαταρια κρτησε 5:30 ωρες σε περφορμανς μοντ.. Πιστευω θα ανακοινωθεί συντομα η οφφισιαλ εκδοση Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Για το συντομα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος... Γενικα δε φαινονται να βιαζονται και πολυ. Θα δωθει πρωτα η beta a και πολυ αργοτερα stable i. Οπως και να χει την εβαλα κι εγω για 2 ημερες. Ειναι οντως πολυ καλη. Η εμφανιση εχει βελτιωθει πολυ. Ειναι σταθερη παρολο που ειναι beta δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Η μπαταρια φαινεται ακομα καλυτερη και η αισθηση πιο smooth. Νομιζω ο ηχος θελει λιγη δουλεια ακομα. Παντως βρισκονται σε καλο δρομο. Εκανα την αναβαθμιση χωρις wipe data και δεν ειχα κανενα προβλημα. Ειχα ακομη και ελληνικα σε καποια μενου!!! Αλλα για την επιστροφη στην 4.5.4.2 αναγκάστικα να κανω wipe τα παντα γιατι επεσα σς bootloop. Φυαικα ειχα κανει backup οποτε κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars33 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 πηρα και εγω το meizu mi note2 πολυ καλο κινητακι , θελω να ρωτησω εχω την εκδοση 4.5.21 flyme os ολα καλα? μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση που πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 πηρα και εγω το meizu mi note2 πολυ καλο κινητακι , θελω να ρωτησω εχω την εκδοση 4.5.21 flyme os ολα καλα? μηπως υπαρχει καποια αναβαθμιση που πρεπει να κανω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6473123#post6473123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mars33 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Να περιμενω να πάρω κάποια αναβαθμιση επίσημα μέσα απο το μενού του κινητού ή πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Να περιμενω να πάρω κάποια αναβαθμιση επίσημα μέσα απο το μενού του κινητού ή πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου για την international να περιμενεις για τις άλλες φανταζομαι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolishawk Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Καλησπέρα φίλοι. Αρχές Δεκεμβρίου πήρα στο έταιρο ήμισυ το κινητάκι από τα public. Μας βγήκε ελαττωματικό στις δεκαπέντε μέρες και μας δώσαν πιστωτικό. Όπως καταλαβαίνετε η σύζυγος ξενέρωσε και πήρε άλλο κινητό. Για να μην πολυλογώ μου έμειναν τα παρακάτω αφού έγιναν παραγγελία από εξωτερικό και τα παρέλαβα με το νέο έτος,τα οποία και πουλάω: http://www.banggood.com/MOFI-Flip-Protective-Leather-Case-For-Meizu-M2-Note-p-987133.html http://www.ebay.com/itm/141823360362?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=440947831237&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα χέρι με χέρι, όποιος ενδιαφέρεται στο tolishawk@yahoo.gr Τα έδωσα παιδία ευχαριστώ. Edited January 20, 2016 by tolishawk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα φίλοι. Αρχές Δεκεμβρίου πήρα στο έταιρο ήμισυ το κινητάκι από τα public. Μας βγήκε ελαττωματικό στις δεκαπέντε μέρες και μας δώσαν πιστωτικό. Όπως καταλαβαίνετε η σύζυγος ξενέρωσε και πήρε άλλο κινητό. Για να μην πολυλογώ μου έμειναν τα παρακάτω αφού έγιναν παραγγελία από εξωτερικό και τα παρέλαβα με το νέο έτος,τα οποία και πουλάω: http://www.banggood.com/MOFI-Flip-Protective-Leather-Case-For-Meizu-M2-Note-p-987133.html http://www.ebay.com/itm/141823360362?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=440947831237&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα χέρι με χέρι, όποιος ενδιαφέρεται στο tolishawk@yahoo.gr Αν επιτρέπεται τι πρόβλημα παρουσίασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailo86 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Αν επιτρέπεται τι πρόβλημα παρουσίασε; Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι προέκυψε. Το αγόρασα πρίν μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής το κινητάκι φυσάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolishawk Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Και εγώ θα ήθελα να μάθω τι προέκυψε. Το αγόρασα πρίν μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής το κινητάκι φυσάει. Έβγαλε ένα πρόλημα στο touchscreen, νοητα για να καταλαβετε οταν είχα το πληκτρολόγιο ανοικτο πάνω από τα γραμματα δεν ανταποκρινόταν κατα μήκος, νομίζω στο ύψος τον emotions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Ενημερωτικά, μετά το τελευταίο update του viber πλέον δέχεται τα notification ακόμα και αν δεν είναι κλειδωμένο στην taskbar. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts