Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα, τελικά ήθελε το άρχειο όπως είναι, zip χωρίς να το αποσιμπιεσεις.. Το πρόβλημα λύθηκε.. Σ ευχαριστώ πολύ..

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και οι 2 sim υποστηρίζουν 3g και 4g?

Αν όχι ποια από τις 2 τα υποστηρίζει?

..και οι δύο SIM υποστηρίζουν 4G. Από τις ρυθμίσεις επιλέγεις όμως μια από τις δύο για χρήση δεδομένων μέσω δικτύου. Αυτομάτως η 2η λειτουργεί μονάχα στο GSM δίκτυο (κλήσεις και SMS).

http://www.meizu.com/en/products/m2note/spec.html και κάτω - κάτω στο card installation.

Expert Insurance Solutions provider

Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD)

Καλησπέρα παιδια μολις παρελαβα το m2 note.τρεχει την εκδοση 4.5.3Α. Εχει το γνωστό προβλημα δειχνει να φορτωνει την εφαρμογή αλλα ποτε δεν την κατεβαζει.Κατεβασα το google installer απο το meizu app μεσω browser γιατι η εφαρμογή δεν υπήρχε μεσα. Επίσης δεν γινεται να σβησω το google play που ηταν ηδη εγκατεστημενο για να το ξαναπερασω. Γνωριζετε κατι; Μονο αν περασω την ιντερναριοναλ εκδοση θα δουλεψει?

Έχω εγκαταστήσει χειροκίνητα την έκδοση 4.5.3Ι με τον οδηγό του meizufans. Σήμερα προσπαθώ να το αναβαθμίσω σε 4.5.4Ι.

Το έχω κατεβάσει από 1-2 διαφορετικά σημεία το αρχείο και όταν πατάω update από το folder δεν προχωράει. Μου βγάζει μήνυμα για corrupted.

Μπορεί κάποιος που το έχει περάσει σωστά να μας πει από που το κατέβασε και να μας περιγράψει τα βήματα?

Προσπάθησα και έτσι..

Αλλά όταν πήγα να κάνω την μετατροπή σε img μου έβγαλε σφάλμα.

Έβαλα τα αρχεία στο in και όταν πήγα να κάνω την μετατροπή μου έβγαλε σφάλμα :/

Τελικά ξανακατεβασα τον converter και έβαλα την 4.5.4 international με τον γνωστό οδηγό.

Πιστεύω έκανα τα πάντα σωστά.

Όταν τελείωσε και μου έβγαλε την # ,έκανα restart.

Μετά από αυτό το κινητό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Δεν μπαίνει στο λειτουργικό και δεν μπορώ να κάνω τπτ.

Έχει κανένας καμία ιδέα?

Προσπάθησα να κρατήσω το volume up και το Power button να μπω σε recovery aλλα δεν μπαίνει.

Το μόνο που καταφέρνω είναι με volume down και power button να μπαίνω σε fastboot mode...

εχει κανεις καμια ιδεα?

Τελικά ξανακατεβασα τον converter και έβαλα την 4.5.4 international με τον γνωστό οδηγό.

Πιστεύω έκανα τα πάντα σωστά.

Όταν τελείωσε και μου έβγαλε την # ,έκανα restart.

Μετά από αυτό το κινητό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις.

Δεν μπαίνει στο λειτουργικό και δεν μπορώ να κάνω τπτ.

Έχει κανένας καμία ιδέα?

Προσπάθησα να κρατήσω το volume up και το Power button να μπω σε recovery aλλα δεν μπαίνει.

Το μόνο που καταφέρνω είναι με volume down και power button να μπαίνω σε fastboot mode...

εχει κανεις καμια ιδεα?

ΝΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ STOCK ROM ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

το συνδέω με το pc και δεν κάνει τπτ. Συνεχίζει το bootloop.

Εχω βρει τις παρακάτω οδηγίες απο ψάξιμο που έκανα στο web :

In case you get boot loop follow these hard reset instructions:

WARNING: These instructions will remove all of your data on the phone!!!

1. Press POWER button to reboot the phone. Immediately after the phone turns off press and hold VOLUME UP + POWER button at the same time. After the logo appears release the POWER button and remain to hold VOLUME UP button until you don’t see that the device is in Recovery mode

2. Connect the phone to the computer with USB cable

3. On your computer you will see a new empty storage with around 998MB of free space

4. Download the latest Flyme OS 4.5.2A from this official China link

στο παρακάτω Link :

http://geekify.tk/meizu-m2-note-flyme-os-4-5-2a-root-remove-china-software-install-exposed-flyme-tool-boot-loop-fix/

δυστυχώς δεν μπορώ να το καταφέρω να μπω σε recovery mode.

Το μόνο που καταφέρνω είναι να μπαίνω σε fastboot mode, που δεν κάνει τπτ!

Κάπου αλλού είδα να αφήσω να τελειώσει η μπαταρία, να φορτίσω και μετα να μπω σε recovery.

Τελικά πατώντας volume up+volume down+power κατάφερα και σταμάτησα το bootloop και με έβαλε σε ενα menu ίδιο με αυτό που μου έβγαζε για το firmware corrupt.

Εκεί πάτησα clear data και μπήκα κανονικά. Τρέχω πλέον την 4.5.4 International χωρίς καμία άλλη κίνηση από εμένα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλησπέρα !

Δε γνωρίζω αν αυτό είναι το σωστό σημείο για να ζητήσω συμβουλές σχετικά με τα πάμπολλα προβλήματα που μου παρουσίασε το Meizu m2 που παρέλαβα μολις 4-5 μέρες πριν,αλλά θα το επιχειρήσω.

Aφού το παρέλαβα,το βρήκα ανοιχτό ήδη(στο homescreen), πράγμα το οποίο αν και μ'ανησύχησε δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που ακολουθούν. Πήγα να παραλάβω τη NanoSim για το συγκεκριμένο, και αφού για πρώτη φορα το πήρα για να το χρησιμοποιήσω έξω, "τα΄φτυσε". Βρέθηκα μπροστά σε μια οθόνη που έλεγε (Δε θυμάμαι ακριβώς το error, αλλά πήγαινε κάπως έτσι )"processing application is not responding,do you want to close it?" ,δίνοντας μου wait/ok, πάτησα ΟΚ. Αμέσως μετα εμφανίστηκε το εξής " Flyme Homescreen is not responding"με την ίδια ακριβώς ερώτηση. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ,η οθόνη αφης ήταν εντελώς νεκρή,δε μπορούσα να επιλέξω ΟΚ/Wait. Μετα από ένα τρίωρο που προσπαθούσα μάταια να ανοίξω τη θήκη του,μη θέλοντας να το χαλάσω κάπως εμφανισιακά (σοβαρά, είναι οτι πιο άβολο υπάρχει το back case ) ,το παράτησα και το ξανάπιασα την επόμενη μέρα. Όπου απλα,εκανε σε καποια φαση reset μονο του, και νομιζα πως το προβλημα ειχε λυθει. Και όντως,ειχε λυθει το συγκεκριμενο,και τη θεση του πηραν αλλα 2-3 . Προσπαθησα να κατεβασω το Nova Launcher, μπας και το προβλημα ειχε να κανει με το Flyme Launcher μετα το συγκεκριμενο error που ελαβα. Μετα το nova launcher, τα power widgets κατω κατω στην οθονη αφης ηταν νεκρα. Απεγκατεστησα το Nova,πισω στο FLyme,και εχω παλι το ιδιο προβλημα,με νεκρη την κατω γραμμη της οθονης αφης. Εκανα factory reset ως τελευταια λυση που ειχε απομεινει , και πλεον εχω ενα Meizu M2 στην αρχικη οθονη επιλογης Γλωσσας, χωρις να μπορω να επιλεξω καν το "next" απτο κατω σημειο της οθονης αφης για να ανοιξει το κινητο.

Πριν αυτου,ειχε προηγηθει θεμα στο οποιο οταν εκανα scrolldown την οθονη για να δω τις γρηγορες εφαρμογες, επαιρνα απλα μια μαυρη οθονη ως απαντηση, και επρεπε να κλειδωσω/ξεκλειδωσω το κινητο για να ξαναβρεθω στην αρχικη.

Περαν αυτων των θεμάτων, καθως το κουναω,νιωθω κατι να κουνιεται στο πισω μερος της συσκευης,αλλα οπως προειπα,απετυχα παταγωδως να το ανοιξω XD

Παρακαλω να ριξετε τα φωτα σας γιατι ειδάλλως, μαλλον θα παει για επιστροφη. :x

Φιλε μου δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα το κατω μερος αφης που αναφερεις αν εννοεις soft keys ή κατι τετοιο....απλα δεν υπαρχει! Μονο το κεντρικο κουμπι που βλεπεις ειναι, το οποιο εχει 3 λειτουργιες. Το καπακι πισω προσπαθεις να το ανοιξεις για να βγαλεις την μπαταρια; Αν ναι....δεν ανοιγει! Ανοιγει εννοειται για επισκευες κτλ αλλα οχι οπως τα κινητα που βγαινει η μπαταρια τους....

Οχι,δεν εννοω soft keys δεξια/αριστερα του power button. Μεσα στα πλαισια της οθονης αφης,το κατω σημειο δε λειτουργει, ειναι σα μια νεκρη λωριδα, γ'αυτο και τωρα εχω κολλησει στο μενου γλωσσας και δε μπορω να πατησω καν next εκει που εμφανιζεται.

Αυτο με τη μπαταρια δυστυχως, το ειδα αργοτερα πως δεν ειχε νοημα,τζαμπα χαλασα λιγο τη θηκη του αλλα μικρο το κακο.

Οχι,δεν εννοω soft keys δεξια/αριστερα του power button. Μεσα στα πλαισια της οθονης αφης,το κατω σημειο δε λειτουργει, ειναι σα μια νεκρη λωριδα, γ'αυτο και τωρα εχω κολλησει στο μενου γλωσσας και δε μπορω να πατησω καν next εκει που εμφανιζεται.

Αυτο με τη μπαταρια δυστυχως, το ειδα αργοτερα πως δεν ειχε νοημα,τζαμπα χαλασα λιγο τη θηκη του αλλα μικρο το κακο.

Προφανώς εχει πρόβλημα η οθόνη του. Επιστροφή και ζητα refund και τα μεταφορικα θα τα παρεις απο Paypal αν έχεις πληρωσει με αυτό. Από που η αγορα για να ξερουμε και οι υπολοιποι ?

Το θεμα ειναι οτι χθες μπορουσα κανονικα να επιλεξω εικονιδια στο κατω μερος της οθονης, γ'αυτο παραξενευτηκα καπως,δεν το πειραξα με καποιο τροπο ωστε να εχει προβλημα hardware,αλλα τωρα συμπεριφερεται κατ'αυτον τον τροπο. Το πηρα απ΄το merimobiles.com ,και συγκεκριμενα ειναι το meizu m2 mini.

Το θεμα ειναι οτι χθες μπορουσα κανονικα να επιλεξω εικονιδια στο κατω μερος της οθονης, γ'αυτο παραξενευτηκα καπως,δεν το πειραξα με καποιο τροπο ωστε να εχει προβλημα hardware,αλλα τωρα συμπεριφερεται κατ'αυτον τον τροπο. Το πηρα απ΄το merimobiles.com ,και συγκεκριμενα ειναι το meizu m2 mini.

Μην το πολυσκεφτεσαι refund. Αλλα εδω ειναι το νημα του Note όχι του mini.

Τώρα παρατήρησα το εξής παράξενο.. Όταν κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο η άμα το κλείσω και το ξανά ανοίξω, μου μπερδεύει τα εικονίδια στις αρχικές σελίδες.. Τα πάει όπου θέλει, τα μετακινεί και σβήνει εικονίδια εφαρμογών... Γιατί το κάνει αυτό? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?? Τι Πρέπει να κάνω? Εντομεταξυ είναι αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση.. 4.5.4 Ι

Καμία ιδέα κανείς??

Τώρα παρατήρησα το εξής παράξενο.. Όταν κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο η άμα το κλείσω και το ξανά ανοίξω, μου μπερδεύει τα εικονίδια στις αρχικές σελίδες.. Τα πάει όπου θέλει, τα μετακινεί και σβήνει εικονίδια εφαρμογών... Γιατί το κάνει αυτό? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?? Τι Πρέπει να κάνω? Εντομεταξυ είναι αναβαθμισμένο με την τελευταία έκδοση.. 4.5.4 Ι

Καμία ιδέα κανείς??

τι launcher χρησιμοποιείς ?

Τι είναι αυτό φίλε μου??

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι launcher χρησιμοποιείς ?

Τι είναι αυτό φίλε μου?

Επισεις με προβληματίζει πολύ το πως γίνετε να μην έχει μενού το τηλ μόνο να έχει όλες τις εφαρμογές στις κεντρικές οθόνες?? Καμία πατέντα σηκώνει εκεί??

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τι είναι αυτό φίλε μου??

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι είναι αυτό φίλε μου?

Επισεις με προβληματίζει πολύ το πως γίνετε να μην έχει μενού το τηλ μόνο να έχει όλες τις εφαρμογές στις κεντρικές οθόνες?? Καμία πατέντα σηκώνει εκεί??

βαλε αλλον launcher, o στοκ δεν εχει συρταρι εφαρμογων

μπες στο play store και κανε αναζητηση για launcher

συνιστω nova