aanastasopoulos Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Νομιζω πως εχω προβληματική οθονη μου κανει κατι σαν νερα οταν την πιεζω λιγο οχι πολυ ... το κινητό ειναι αγορασμενο απο σκρουτζ λετε να το στειλω πισω ?? Ουτε μια εβδομαδα δεν το εχω Εμένα παντως δεν κανει νερα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εμένα παντως δεν κανει νερα πουθενα. Κανει νερα στο σημειο που την πατας λογικο ειναι Ολες οι LCD κανουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Νομιζω πως εχω προβληματική οθονη μου κανει κατι σαν νερα οταν την πιεζω λιγο οχι πολυ ... το κινητό ειναι αγορασμενο απο σκρουτζ λετε να το στειλω πισω ?? Ουτε μια εβδομαδα δεν το εχω ..και η δική μου κάνει αν τη πιέσω αρκετά. Φυσιολογική αντίδραση. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι τέτοια πίεση δεν υπάρχει λόγος να ασκείται στην οθόνη. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλημερα , παιδια εχει βγει καμια aosp για m2 note ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Παρέλαβα σήμερα από Vickmall, έχουν περασμένη την 4.5.3i, στο κουτί έξω γράφει ότι είναι η έκδοση M571, παίζει καμία περίπτωση να είναι η international έκδοση του κινητού και να μη χρειαστεί να περάσω με τη γνωστή διαδικασία την 4.5.4? Την κινέζικη έχεις οπότε Ι firmware μόνο με την γνωστή διαδικασία. Καλημερα , παιδια εχει βγει καμια aosp για m2 note ? Δυστυχώς όχι και μπορεί να μην βγει και ποτέ για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αν δεν δώσει η Meizu οδηγίες για το ξεκλείδωμα του bootloader. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά, το service στην Ελλάδα παρέχεται από τη Cellcom. Πήρα την απάντηση από την εισαγωγική εταιρία μετά από ερώτηση μου. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι όμως προφανώς από τα κινέζικα δν θα καλυπτεται έτσι?? Θα πρέπει να πληρώνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι όμως προφανώς από τα κινέζικα δν θα καλυπτεται έτσι?? Θα πρέπει να πληρώνουμε Προφανώς και όχι. Αλλά μπορεί η όποια επισκευή να συμφέρει οπότε δε μπλέκει κάποιος με τον πωλητή του εξωτερικού με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά, το service στην Ελλάδα παρέχεται από τη Cellcom. Πήρα την απάντηση από την εισαγωγική εταιρία μετά από ερώτηση μου. Φαντάζομαι μόνο για αυτά που είναι αγορασμένα Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Φαντάζομαι μόνο για αυτά που είναι αγορασμένα Ελλάδα; Ακριβώς και λογικό.όποιος θέλει φτηνότερο αλλά με ρίσκο,προτιμάει Κίνα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ακριβώς και λογικό.όποιος θέλει φτηνότερο αλλά με ρίσκο,προτιμάει Κίνα. Ναι και παλι οταν λεμε Ελλαδα εννουμαι public γτ τα σκρουτζομαγαζα απο Κινα τα φερνουν οχι επισημα! Οποτε και προβλημα να εχεις κλτρα να αγορασεις αλλο κινητο παρα να το παρεις 250 ευρο οταν στην κινα κανει 150.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ναι και παλι οταν λεμε Ελλαδα εννουμαι public γτ τα σκρουτζομαγαζα απο Κινα τα φερνουν οχι επισημα! Οποτε και προβλημα να εχεις κλτρα να αγορασεις αλλο κινητο παρα να το παρεις 250 ευρο οταν στην κινα κανει 150.. Θες να μου δώσεις ένα link; Έχω φίλο που ενδιαφέρεται και τα 150 ακούγονται καλά. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βγήκε ξανά το 4.5.4.1 μόνο Α firmware προς το παρόν. https://meizufans.eu/forum/topic/3232/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά, το service στην Ελλάδα παρέχεται από τη Cellcom. Πήρα την απάντηση από την εισαγωγική εταιρία μετά από ερώτηση μου. Έχει ξανα-αναφερθεί στα posts #525 και #682 για το επίσημο service. Αν θυμάμαι καλά το επίσημο από την Meizu θα δημιουργηθεί στην Γερμανία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θες να μου δώσεις ένα link; Έχω φίλο που ενδιαφέρεται και τα 150 ακούγονται καλά. Σε άσπρο από Gearbest ακόμη χαμηλότερη τιμή. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html?wid=3 Κάτω από 130e από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη του. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βγήκε ξανά το 4.5.4.1 μόνο Α firmware προς το παρόν. https://meizufans.eu/forum/topic/3232/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ξανα-αναφερθεί στα posts #525 και #682 για το επίσημο service. Αν θυμάμαι καλά το επίσημο από την Meizu θα δημιουργηθεί στην Γερμανία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άσπρο από Gearbest ακόμη χαμηλότερη τιμή. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html?wid=3 Κάτω από 130e από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη του. Σημερα περασα 4.5.4.1 U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σε άσπρο από Gearbest ακόμη χαμηλότερη τιμή. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html?wid=3 Κάτω από 130e από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη του. Ωραία, ευχαριστώ! Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 μολις το παρελαβα και γω.. ολα καλα αλλα εχω μια απορια.. πως κανω εισαγωγη επαφων απο τον λογαριασμο google??? ειναι sos.. δεν μπορω να επιλεξω τον λογαριασμο google για εισαγωγη παρα μονο το flyme... ενω εχει συχρωνισει ολα τα υπολοιπα τις επαφες δεν τις περναει.. τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Θες να μου δώσεις ένα link; Έχω φίλο που ενδιαφέρεται και τα 150 ακούγονται καλά. http://www.minideal.net/meizu-m2-note-4g-lte-android-5-0-smartphone-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen.html Απλα θα περιμενει 20 μερουλες στο νερο! Απο εκει το πηρα και εγω και ολα ηταν τελεια! To εχει και στην Ευρωπαικη αποθηκη αλλα στα 170 (σου ερχεται σε 4-5 μερες ομως) αξιζει κατα την αποψη μου απλα εχει μονο το γκρι και εγω ηθελα μπλε για αυτο πηρα και απο κινα! Βγήκε ξανά το 4.5.4.1 μόνο Α firmware προς το παρόν. https://meizufans.eu/forum/topic/3232/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ξανα-αναφερθεί στα posts #525 και #682 για το επίσημο service. Αν θυμάμαι καλά το επίσημο από την Meizu θα δημιουργηθεί στην Γερμανία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άσπρο από Gearbest ακόμη χαμηλότερη τιμή. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218964.html?wid=3 Κάτω από 130e από την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή αποθήκη του. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ το απλο Μ2 οχι το Νοτε προσεξτε λιγο τι αναιβαζεται!! Και το gearbest εχω ακουσει πολλα πολλα παράπονα δεν θα το συνηστουσα καλυτερα αποφυγε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 καμια βοηθεια κανεις?? δεν μπορω να συχγρονισω τις επαφες απο τον λογαριασμο google.. τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 καμια βοηθεια κανεις?? δεν μπορω να συχγρονισω τις επαφες απο τον λογαριασμο google.. τι να κανω?? Αναβαθμίσου στην 4.5.4I που διορθώνει το πρόβλημα και μετά πέρνα εκ νέου το λογαριασμό Google. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ το απλο Μ2 οχι το Νοτε προσεξτε λιγο τι αναιβαζεται!! Και το gearbest εχω ακουσει πολλα πολλα παράπονα δεν θα το συνηστουσα καλυτερα αποφυγε το! Σωστός!! Στραβομάρα μου. Πάντως μια χαρά είναι και το απλό Μ2 και θα βολεύει πιο πολύ στο χέρι από το Note. Για το Gearbest μια χαρά είναι. Σε μια εβδομάδα μου ήρθε εμένα από την "Ευρωπαϊκή" του αποθήκη. Παράπονα έχουν πολλοί από πολλά κινεζομάγαζα δεν είναι μόνο αυτό. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δε ξέρω τι λέτε εσείς, για μένα πλέον οθόνη μικρότερη των 5,5" δεν είναι αποδεκτή. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αναβαθμίσου στην 4.5.4I που διορθώνει το πρόβλημα και μετά πέρνα εκ νέου το λογαριασμό Google. πως την κανω την αναβαθμιση? και δεν θα εχω καπιο αλλο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 πως την κανω την αναβαθμιση? και δεν θα εχω καπιο αλλο προβλημα? Ακολουθείς τις οδηγίες εδώ: http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Προσοχή. Όσα σου λέω αφορούν την Ευρωπαϊκή (International) έκδοση. Αν δεν έχεις αυτή, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ: https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ακολουθείς τις οδηγίες εδώ: http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Προσοχή. Όσα σου λέω αφορούν την Ευρωπαϊκή (International) έκδοση. Αν δεν έχεις αυτή, πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ: https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu ναι το τηλεφωνο ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας με 2 χρονια εγγυηση.. (εγω το φερνω στο καταστημα μου).. λυπον.. την κατεβασα την αναβαθμιση στο pc εκανα αποσημπιεση και το περασα στην καρτα μνημησ του κιν.. τωρα πως κανει εγκατασταση? δεν ανοιγει κανενα αρχειο.. υ.γ. απο αγγλικα δεν ξερω τπτ.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ναι το τηλεφωνο ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας με 2 χρονια εγγυηση.. (εγω το φερνω στο καταστημα μου).. λυπον.. την κατεβασα την αναβαθμιση στο pc εκανα αποσημπιεση και το περασα στην καρτα μνημησ του κιν.. τωρα πως κανει εγκατασταση? δεν ανοιγει κανενα αρχειο.. υ.γ. απο αγγλικα δεν ξερω τπτ.. :P Εφόσον τη πέρασες στη μνήμη του κινητού και όχι την SD card που ίσως έχεις εγκαταστήσει, πήγαινε στην εφαρμογή Document με σήμα τον φάκελο και λογικά θα δεις το αρχείο κάτω κάτω. Πατάς πάνω του και ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts