Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις ήρθε το κινητό για τη γυναίκα από geekbuing και μάλλον είναι η κινέζικη version γιατί έχει πολλές κινεζιές.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει Ελληνικά και version os 4.5.2A

Αν δεν υπάρχει λύση με τα ελληνικά μάλλον θα το δώσω.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις ήρθε το κινητό για τη γυναίκα από geekbuing και μάλλον είναι η κινέζικη version γιατί έχει πολλές κινεζιές.

μην βιαστείς νομίζω η επόμενη 4.5.3 εχει ελληνικα κανονικα....εμενα μου ήρθε σήμερα και εχει την 4.5.1U και εχει Ελληνικά κανονικα.

Το θέμα ειναι οτι προσπαθησα να βαλω καποιες εφαρμογές μεσα και σε δυο προς το παρον δεν με αφήνει το play store μου λεει οτι αυτη η εκδοση δεν κανει για το κινητό μου....προσπαθησα την Dropbox και την facebook messenger τις οποίες δεν μπορεσε...δεν βγαζει καν το κουμπι εγκατάσταση για να γινει......θελει καποια αναβαθμιση το play store μήπως/???? καποιος αλλος αν αντιμετώπισε καποιο προβλημα σε αυτο??? Μπορείτε να το τεστάρετε να μου πειτε αν μπαινουν σε σας??? Πιθανόν να το κανει και σε αλλες εφαρμογές πολυ περιεργο παντως....

Το ζητούμενο είναι ότι το πολυδιαφημισα στη γυναίκα μου.

Το έχω παραγγείλει από 23/7 ήρθε σήμερα.

Και δεν είναι plug and play.

Ούτε ελληνικά ούτε playstore.

απο που το παρηγγειλες?

το κινητό γι αυτά τα χρήματα που κοστίζει είναι εξαιρετικό.

Καταρχας το παρήγγειλα και απο minideal και απο vickmall. Και τα δύο σε 1 βδομάδα ακριβώς τα είχα σπίτι μου στην Πάτρα με SG post.

Να ξεκινήσω με θετικά:

- Ποιότητα συσκευής: Εξαιρετική, ελαφριά και στιβαρή (Το Γκρί χρώμα το κάνει να φαίνεται premium).

- Οθόνη: Οθονάρα βασικά. Πολύ μεγάλη ευκρίνεια ,φωτεινότητα και με ζωντανά χρώματα. Ευχαριστιέσαι να βλέπεις Video. Κάτω απο τον ήλιο βλέπεις καθαρά. Η απόκριση της εξαιρετική.

- Επεξεργαστής: Ταχύς

- Γραφικά, δεν έχω δοκιμάσει κάποιο game για να διατυπώσω γνώμη ακόμα.

- Ήχος: Καθαρός χωρίς τριξίματα.

- Κλήσεις: Καθαρές.

- Κάμερα: Αρκετά καλή, αξιοπρεπέστατη όπως και το βίντεο. Το φλας του καλό σε σκοτεινές συνθήκες όπως και το ότι μπορείς να ρυθμίσεις σε manual την ταχύτητα κλείστρου επίσης πολύ καλό. Μ'αρέσει αρκετά το focus του. Πολύ καλή και η μπροστινή κάμερα.

- GPS: Κλειδώνει γρήγορα και αξιόπιστο.

- Δίκτυο: Συνήθως πιάνω 4G κι είναι αρκετά γρήγορο. Κανένα πρόβλημα.

- Μπαταρία: Δύο φορτίσεις του έχω κάνει, με ακρίβεια δεν έχω δει πόσο κρατάει αλλα το χρησιμοποιώ όλη μέρα με wifi, αναδιαστήματα με GPS και βγάζει την μέρα. Οπότε υποθέτω με πιο χαλαρή χρήση βγάζει άνετα 2 μέρες.

- Βάζεις το play store χωρίς κάποιο root.

- Το Root γίνεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στα αρνητικά τώρα:

- Δεν μου αρέσει το ότι έχει κουμπί για (Menu & Back) χαλάει λίγο την αισθητική θα έλεγα και δεν είναι τόσο βολικό στο άνοιγμα του task manager, παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα κατασκευαστικά.

- Δεν έχει FM Radio. Μεγάλο μειονέκτημα για εμένα διότι δεν μπορείς να είσαι συνδεδεμένος συνέχεια για να ακους απο online radio)

- Δεν έχει ελληνική γλώσσα, μόνο στο πληκτρολόγιο.

- Δεν περίεχει το κουτί ακουστικά.

- Θυσιάζεις την μία Sim slot αν θες να επεκτείνεις το χώρο με SD κάρτα.

- Δεν υποστηρίζει Band 20 για 4G.

- Το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει swift οπότε έβαλα το google keyboard

- Το μικρόφωνο αλιώνει τον ήχο σε ομιλία και δεν είναι τόσο καθαρός (Σε βίντεο το πρόσεξα όταν άκουγα την φωνή μου όχι σε κλήσεις)

Antutu Test: 31663

Αυτά μέχρι στιγμής. Θα επανέλθω αν μπορέσω με video review. Αν ξέρει κανένας αν γίνεται να αλλαχτεί η Flyme OS 4.5.3A σε 4.5.3I κατεβασμένη απο την meizu μέσω recovery χωρίς προβλήματα ας μου πει.

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

κανε ροοτ και βγαλε τις κινεζιες. Το θέμα με τα ελληνικά όμως παραμένει. Αλλα καλό κάνει, κάνεις εξάσκηση στα αγγλικά :)

γιατι εγω σε αυτο το φίλου εχω 4.5.1U Και εχω κανονικα ελληνικά....μια χαρα...προς το παρον....Δεν αναβαθμίζω γιατι θα τα χασω.....μαλλον αλλα τι σημαίνει το U kai to Α kai to I???? Ξέρει κανείς???? Νομίζω όμως οτι θα την βαλουν παλι την γλώσσα δεν μπορει....Αν επικοινωνήσεις με το κατάστημα τι θα σου πούνε???

Πως κάνουμε root και πως περνάμε το playstore?

Για playstore απλα πας στο market που έχει, το appcenter, γράψε googleinstaller και εγκατεστησε το.

https://www.youtube.com/watch?v=Waqim2988V4

για root:

To obtain ROOT access you need to have a Flyme account. I guess you probably did this already, and if not, register so that you can easily unlock the ROOT access.

After that go to Settings > Accounts > My Flyme and tap on your Flyme Username (first item).

Now you should see an option System privileges at the bottom and chose to open the System privileges. It will give you a warning and ask you to type your Flyme account password again.

After that you will need to install SuperSU app from the Play Store.

Start SuperSU app and follow the instructions to install it into the system. After that reboot and you will have ROOT access on your device.

Edited by Xasta11

Έλα όμως που και το play store που έβαλα είναι στα αγγλικά και όλες οι εφαρμογές του.:kill:

Εφόσον το λειτουργικό δεν έχει ελληνικά, στα αγγλικά θα στο εμφανίζει, αλλα μέσα στην εφαρμογή αν είναι ελληνική, τότε ελληνικά θα στα βγάζει.

Και μένα μου ήρθε σήμερα από vickmall. Φοράει την 4.5.2U και δεν έχει ελληνικά.

Δεν μπορούμε να περάσουμε την 4.5.1U που λέτε ότι έχει ελληνικά? Ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω πουθενά να τη κατεβάσω...

Αλέξης

δυστυχως εγω δεν εχω χρονο να το δοκιμασω αυτη την περίοδο

Εμένα μου ήρθε με 4.5.2U.

Μετά έβαλα την 4.5.3A.

Τώρα πέρασα την 4.5.1U που είναι η μόνη που έχει ελληνικά. Βρίσκει αναβάθμιση σε 4.5.3U αλλά αν την κάνω θα τα χάσω...

Καμία έκδοση δεν έχει playstore αλλά περνιέται πολύ εύκολα.

Τώρα το δίλημμα είναι ελληνικά ή τελευταία έκδοση?

Αλέξης

Εμένα μου ήρθε με 4.5.2U.

Μετά έβαλα την 4.5.3A.

Τώρα πέρασα την 4.5.1U που είναι η μόνη που έχει ελληνικά. Βρίσκει αναβάθμιση σε 4.5.3U αλλά αν την κάνω θα τα χάσω...

Καμία έκδοση δεν έχει playstore αλλά περνιέται πολύ εύκολα.

Τώρα το δίλημμα είναι ελληνικά ή τελευταία έκδοση?

καποιος πρεπει να μιλήσει στην Meizu....αντι να βαζει γλώσσες αυτοί βγαζουν??? Τι ειναι αυτα???

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Έκανα όλα τα βήματα που λέει εδώ.

Μου πήρε ώρα αλλά όλα οκ τώρα.

Το play store το είχα περάσει από πριν μέσα από το κινέζικο app store εγκαθιστώντας το google installer.

Μια μικρή λεπτομέρεια για όσους το δοκιμάσουν.

4.Now copy the created image from the ‘‘out’’ folder to the root of your device.

Copy it to internal system memory of your device

Το αρχείο που βγάζει έχει λίγο διαφορετικό όνομα και πρέπει να το μετονομάσετε σε system-i.img πριν το αντιγράψετε στο τηλέφωνο.

https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Έκανα όλα τα βήματα που λέει εδώ.

Μου πήρε ώρα αλλά όλα οκ τώρα.

Το play store το είχα περάσει από πριν μέσα από το κινέζικο app store εγκαθιστώντας το google installer.

Μια μικρή λεπτομέρεια για όσους το δοκιμάσουν.

4.Now copy the created image from the ‘‘out’’ folder to the root of your device.

Copy it to internal system memory of your device

Το αρχείο που βγάζει έχει λίγο διαφορετικό όνομα και πρέπει να το μετονομάσετε σε system-i.img πριν το αντιγράψετε στο τηλέφωνο.

σε ποια εκδοση πηγες??? Εχεις ελληνικά τώρα???

Όσοι έχουν την U έκδοση μπορούν να βάλουν την Α.

Η Α είναι για ολα τα μοντελα, η U είναι branded firmware της Unicom china και η L είναι η international όπου είναι η μόνη που έχει ελληνικά.

Σε όσους έχουν U ΜΠΟΡΟΥΝ να βάλουν μόνο την Α που μπαίνει σε όλα τα μοντέλα.

Για να μπει η L πρέπει ουσιαστικά να αλλάξεις το img μέσα στο zip... Έχει ιστορία...

Πάντως αν έχετε U με περασμένα ελληνικά μπορείτε να αναβαθμίσετε βάζοντας την Α και ΔΕΝ επιλέγετε διαγραφή δεδομένων χρήστη. Έτσι σε ένα μεγάλο μέρος τα ελληνικά μένουν.