binidis Δημοσιεύτηκε June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2015 Ποιο από τα τρία κινητά μου προτείνετε; Τα βρίσκω σε τιμές από 117 μέχρι 137. Τα δύο της LG φαίνονται πανομοιότυπα σε χαρακτηριστικά. Κάπου διάβασα ότι διαφέρουν μόνο στο ότι το G2 mini έχει backlit πληκτρα. Το Nokia έχει HD οθόνη και είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι να μην λαγκάρει σε απλή χρήση και η οθόνη του να έχει ωραία χρώματα, γωνίες θέασης και να μπορώ να τη διαβάσω έξω στον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ποιο από τα τρία κινητά μου προτείνετε; Τα βρίσκω σε τιμές από 117 μέχρι 137. Τα δύο της LG φαίνονται πανομοιότυπα σε χαρακτηριστικά. Κάπου διάβασα ότι διαφέρουν μόνο στο ότι το G2 mini έχει backlit πληκτρα. Το Nokia έχει HD οθόνη και είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι να μην λαγκάρει σε απλή χρήση και η οθόνη του να έχει ωραία χρώματα, γωνίες θέασης και να μπορώ να τη διαβάσω έξω στον ήλιο. g2 mini. καλυτερο απο l90. για το αλλο δεν εχω γνωμη. αν σου αρεσουν τα windows phone Μπορεις να πας και απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Έχουν σημαντικές διαφορές τα windows phone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μόλις είδα ότι εντός αυτού του εύρους τιμών παίζουν και τα Moto E 2nd gen και Moto G 1st gen. Μήπως αποτελούν καλύτερες επιλογές αν και λιγάκι πιο μικρά σε διαστάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_6 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μόλις είδα ότι εντός αυτού του εύρους τιμών παίζουν και τα Moto E 2nd gen και Moto G 1st gen. Μήπως αποτελούν καλύτερες επιλογές αν και λιγάκι πιο μικρά σε διαστάσεις; Το μοτο G ειναι αρκετα καλο. Το αλλο προσωπικα δεν το ξερω αλλα οντως φαινονται καλυτερες επιλογες και αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος μπορεις να πας σε αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Θα πρότεινα το 640. Φαίνεται αρκετά καλό και λόγω Windows το hw θα είναι μια χαρά. Από κει και πέρα το g2 mini έχει και 4g αν σε νοιάζει. Το moto g είναι πιο γυμνό με χειρότερη κάμερα. Τώρα ανάλογα πιο είδες παίζει αν θα έχει επέκταση μνήμης. Στα ίδια λεφτά με τα lg θα πήγαινα στα lg λόγω αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πιο καλή οθόνη ποιο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Εγώ θα προτιμούσα το lumia για πιο αξιόπιστη καθημερινή χρήση και λειτουργία. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Lumia και από μένα. Καλύπτει μια χαρά αυτά που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δεν υστερούν πολύ σε διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές τα windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Oxι, δεν θα το έλεγα. Ο,τι χρειάζεται ο μέσος χρήστης ( και όχι μόνο) υπάρχει δωρεάν στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Αν θέλεις γράψε κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιείς για να σου πούμε αν υπάρχουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ smartphone και δεν ξέρω. Χάρτες θα χρησιμοποιώ σίγουρα, browsing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είδα σε ένα review ότι το 640 δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης. Το καλύτερο από πλευράς οθόνης μάλλον είναι το moto g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είδα σε ένα review ότι το 640 δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης. Το καλύτερο από πλευράς οθόνης μάλλον είναι το moto g. Ζυγίζεις θετικά και αρνητικά. Το κινητό δεν είναι τηλεόραση που το βάζεις στα τρία μέτρα και δεν κάθεσαι πάντα απέναντι. Δες το σε κάνα μαγαζί να δεις πως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αν δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις Windows Phone (πρέπει να δεις αν σε καλύπτει σε πλήθος εφαρμογών και σα λειτουργικό γενικότερα), τότε με κλειστά μάτια Lumia 640... Με 130-140 ευρώ θα πάρεις μια ποιοτική συσκευή, με αξιόλογα specs, ενημερώσεις και χωρίς να έχεις άγχος για ελεεινά lags με την πάροδο του χρόνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binidis Δημ. June 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 To είδα το 640 σε μαγαζί και δε μου άρεσε η οθόνη. Ήταν υπερβολικά ανακλαστική. Το ίδιο και τα υπόλοιπα lumia. Σαν εμπειρία χρήσης δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά απ' το 535. (Επίσης ήταν κάπως φαρδύ σε σχέση με άλλα πεντάιντσα.) Η οθόνη του G2 mini ήταν πολύ ωραία αν και χαμηλής ανάλυσης. Μου άρεσε και το ZTE blade V220 σε παρόμοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts