Jump to content

Lumia 640 vs G2 mini vs L90

binidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο από τα τρία κινητά μου προτείνετε; Τα βρίσκω σε τιμές από 117 μέχρι 137. Τα δύο της LG φαίνονται πανομοιότυπα σε χαρακτηριστικά. Κάπου διάβασα ότι διαφέρουν μόνο στο ότι το G2 mini έχει backlit πληκτρα.

Το Nokia έχει HD οθόνη και είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι να μην λαγκάρει σε απλή χρήση και η οθόνη του να έχει ωραία χρώματα, γωνίες θέασης και να μπορώ να τη διαβάσω έξω στον ήλιο.

Ποιο από τα τρία κινητά μου προτείνετε; Τα βρίσκω σε τιμές από 117 μέχρι 137. Τα δύο της LG φαίνονται πανομοιότυπα σε χαρακτηριστικά. Κάπου διάβασα ότι διαφέρουν μόνο στο ότι το G2 mini έχει backlit πληκτρα.

Το Nokia έχει HD οθόνη και είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις.

Τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι να μην λαγκάρει σε απλή χρήση και η οθόνη του να έχει ωραία χρώματα, γωνίες θέασης και να μπορώ να τη διαβάσω έξω στον ήλιο.

g2 mini. καλυτερο απο l90. για το αλλο δεν εχω γνωμη. αν σου αρεσουν τα windows phone Μπορεις να πας και απο εκει.

Μόλις είδα ότι εντός αυτού του εύρους τιμών παίζουν και τα Moto E 2nd gen και Moto G 1st gen. Μήπως αποτελούν καλύτερες επιλογές αν και λιγάκι πιο μικρά σε διαστάσεις;

Μόλις είδα ότι εντός αυτού του εύρους τιμών παίζουν και τα Moto E 2nd gen και Moto G 1st gen. Μήπως αποτελούν καλύτερες επιλογές αν και λιγάκι πιο μικρά σε διαστάσεις;

Το μοτο G ειναι αρκετα καλο. Το αλλο προσωπικα δεν το ξερω αλλα οντως φαινονται καλυτερες επιλογες και αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος μπορεις να πας σε αυτα.

Θα πρότεινα το 640. Φαίνεται αρκετά καλό και λόγω Windows το hw θα είναι μια χαρά.

Από κει και πέρα το g2 mini έχει και 4g αν σε νοιάζει.

Το moto g είναι πιο γυμνό με χειρότερη κάμερα. Τώρα ανάλογα πιο είδες παίζει αν θα έχει επέκταση μνήμης. Στα ίδια λεφτά με τα lg θα πήγαινα στα lg λόγω αυτονομίας.

Εγώ θα προτιμούσα το lumia για πιο αξιόπιστη καθημερινή χρήση και λειτουργία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αν θέλεις γράψε κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιείς για να σου πούμε αν υπάρχουν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Είδα σε ένα review ότι το 640 δεν έχει τόσο καλές γωνίες θέασης. Το καλύτερο από πλευράς οθόνης μάλλον είναι το moto g.

Ζυγίζεις θετικά και αρνητικά. Το κινητό δεν είναι τηλεόραση που το βάζεις στα τρία μέτρα και δεν κάθεσαι πάντα απέναντι. Δες το σε κάνα μαγαζί να δεις πως είναι.

Αν δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις Windows Phone (πρέπει να δεις αν σε καλύπτει σε πλήθος εφαρμογών και σα λειτουργικό γενικότερα), τότε με κλειστά μάτια Lumia 640... Με 130-140 ευρώ θα πάρεις μια ποιοτική συσκευή, με αξιόλογα specs, ενημερώσεις και χωρίς να έχεις άγχος για ελεεινά lags με την πάροδο του χρόνου...

To είδα το 640 σε μαγαζί και δε μου άρεσε η οθόνη. Ήταν υπερβολικά ανακλαστική. Το ίδιο και τα υπόλοιπα lumia. Σαν εμπειρία χρήσης δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά απ' το 535. (Επίσης ήταν κάπως φαρδύ σε σχέση με άλλα πεντάιντσα.)

Η οθόνη του G2 mini ήταν πολύ ωραία αν και χαμηλής ανάλυσης. Μου άρεσε και το ZTE blade V220 σε παρόμοια τιμή.