Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην κατηγορεις τον εαυτο σου. Την εχουν πατησει πολλοι! :)

Καλοριζικο ναναι! Πολυ καλη επιλογη.

Χαχαχα άντε να δούμε.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς γιατί στο 1949 υπάρχει το κινητό στα 83€ και στα 93€ ταυτόχρονα? Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι το πρώτο λέει "random color".

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα άντε να δούμε.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς γιατί στο 1949 υπάρχει το κινητό στα 83€ και στα 93€ ταυτόχρονα? Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι το πρώτο λέει "random color".

ναι αυτο ειναι εγω φυσικα που πηρα δυο αφου τα αγορασα μιλησα μαζι τους και τους ειπα ο τι θελω ενα μαυρο και ενα ασπρο και ολα καλα :)

Χαχαχα άντε να δούμε.

Φυγε μακρυα απο εκει γιατι σε βλεπω γυρω γυρω ερχεσε! :)

Πριν ρωτησεις γιατι, διαβασε πρωτα τις εγγυησεις που... δινει?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

ναι αυτο ειναι εγω φυσικα που πηρα δυο αφου τα αγορασα μιλησα μαζι τους και τους ειπα ο τι θελω ενα μαυρο και ενα ασπρο και ολα καλα :)

Ωραία, ευχαριστώ! Κι εγώ δύο θα πάρω μου φαίνεται.

Λοιπον, ήρθε σήμερα το κινητό μετα απο πολύ καιρό απο 1949...

Φίλε μου (και όποιος άλλος πιθανά γνωρίζει) πόσο καιρό έκανε από 1949 να έρθει;

εμενα ενα bv2000 εκανε 20 μερες

Το είχα παραγγείλει σε περίοδο γιορτών και γι'αυτό άργησε αρκετά. Πάνω από μήνα σίγουρα.

Kαι τώρα πάλι με το Πάσχα των Καθολικών, προβλέπονται καθυστερήσεις ....... Ήδη το vickmall με ενημέρωσε σχετικά :wacko:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

τι σχεσει εχει το πασχα καθολικων με κινα ?
Έλα μου ντε ....... Ότι μου είπε έγραψα ..... Όλες οι παραγγελιες πήγαν παραπίσω, είτε με SingPost είτε με DHL ... Τώρα από ποτε οι βουδιστές αρχισαν να γιορτάζουν το Καθολικό Πάσχα ..... ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off-topic αλλά αν παραγγείλω δύο κινητά μαζί από 1949 υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν τελωνείο? Ευχαριστώ!

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off-topic αλλά αν παραγγείλω δύο κινητά μαζί από 1949 υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν τελωνείο? Ευχαριστώ!

Το κουτι-συσκευασια του Ελιτ ειναι ηδη μεγαλο. Φαντασου τα δυο....

Σου μιλαω απο πειρα! Δυστυχως.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

καλησπέρα παιδιά! :) Σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτό το κινητάκι. Όλες οι κριτικές το περιγράφουν ως αρκετά τίμιο εργαλείο, θα ήθελα όμως να ακούσω και γνώμες απο κάποιον που κάνει χρήση για κάποιο διάστημα, να δούμε πως είναι και στη μακροχρόνια χρήση του. Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί αρκετό καιρο?

ευχαριστω!

Το κουτι-συσκευασια του Ελιτ ειναι ηδη μεγαλο. Φαντασου τα δυο....

Σου μιλαω απο πειρα! Δυστυχως.

Μόλις έκανα παραγγελία για ένα (μαύρο χρώμα) από 1949. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την τιμή των 83 ευρώ και το πήρα 93. Απ' ό,τι καταλαβαίνω καλό θα είναι να περιμένω καμιά δεκαριά μέρες πριν παραγγείλω και το δεύτερο, για να μη τα στείλουνε μαζί.

καλησπέρα παιδιά! :) Σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτό το κινητάκι. Όλες οι κριτικές το περιγράφουν ως αρκετά τίμιο εργαλείο, θα ήθελα όμως να ακούσω και γνώμες απο κάποιον που κάνει χρήση για κάποιο διάστημα, να δούμε πως είναι και στη μακροχρόνια χρήση του. Υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί αρκετό καιρο?

ευχαριστω!

6 μηνες χωρις προβλήματα.Υπερικανοποιημένος.Προχώρα αφοβα

Το κινητό το πήρα δώρο για την αδερφή μου από το My23Shop που έδινε δώρο και την original flip case θήκη.. Το κινητό παιδιά είναι τέλειο για τα λεφτά του πεντακάθαρη οθόνη βγάζει πεντακάθαρες φωτογραφίες το λειτουργικό της leagoo Ultra smooth έχει και θέματα για να μην βαριέσαι ποτέ το ηχεία δυνατό και καθαρό όπως ακριβώς και το ακουστικό του μπαταρία κρατάει 2 μέρες με Full χρήση και η πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι εξαιρετική ένα πάρα πολύ καλό κινητό για αυτήν την τιμή όσοι σκέφτεστε να το πάρετε πάρτε το σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Θέλω να παραγγείλω δύο ξεχωριστά, παρήγγειλα το πρώτο χθες και μου ήρθε σήμερα μήνυμα από 1949 ότι "they have sent out my order". Να παραγγείλω τώρα το δεύτερο άφοβα (χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου τα στείλουν μαζί και θα είναι τεράστιο το πακέτο) ή να περιμένω λίγο?

Θέλω να παραγγείλω δύο ξεχωριστά, παρήγγειλα το πρώτο χθες και μου ήρθε σήμερα μήνυμα από 1949 ότι "they have sent out my order". Να παραγγείλω τώρα το δεύτερο άφοβα (χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου τα στείλουν μαζί και θα είναι τεράστιο το πακέτο) ή να περιμένω λίγο?
Εσύ πάλι αστό κάνα 2 μέρες και παρήγγειλε το μετά. Σε χαλαει ?

Πού σου έβγαλε αυτό το μήνυμα; Εγώ έχω τρεις μέρες που έκανα την παραγγελία και το status της παραγγελίας είναι ακόμα processing...

Πού σου έβγαλε αυτό το μήνυμα; Εγώ έχω τρεις μέρες που έκανα την παραγγελία και το status της παραγγελίας είναι ακόμα processing...

Σε email μου το έστειλαν. http://i.imgur.com/5oOmiwq.png

Επίσης, για ποιο λογο να μην κάνω update?