Jump to content

Καλοκαιρινή συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης στις 14/06/2015

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λ«Καλώς ήρθες καλοκαιράκι», ώρα να πιούμε επιτέλους το πρώτο μας δροσερό καφεδάκι όλοι μαζί και να μιλήσουμε αναλυτικά για τα τεχνολογικά δρώμενα στην mobile αγορά.

Μας λείψατε πολύ και ξέρουμε ότι σας λείψαμε και εμείς, για αυτό μετά από αρκετούς μήνες ορίσαμε νέο ραντεβού για την καθιερωμένη μας «μάζωξη», οπότε τα λέμε από κοντά την Κυριακή 14/06/15 στο κέντρο της όμορφης πόλης μας, στην καφετέρια «Fat Cat» που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Θεοδώρας 8. (Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μαγαζί με πολύ ωραίο κλίμα τόσο από άποψη αισθητικής όσο και εξυπηρέτησης, θα είναι όλα όπως πρέπει).

Προσπαθήστε να έχετε ελεύθερο εκείνο το Κυριακάτικο απόγευμα γιατί πραγματικά έχουμε να συζητήσουμε πολλά και να κάνουμε και αρκετές νέες γνωριμίες με νέα μέλη στην παρέα μας. Συμβουλή δική μας; Φορτίστε πλήρως τα smartphones και τα tablets της!

Φυσικά εννοείται ότι καλεσμένοι είστε όλοι, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος, είμαστε μια μεγάλη παρέα και όλοι οι καλοί χωράνε! Κοντά σας όπως πάντα θα είναι και μέλη από την ομάδα διαχείρισης της κοινότητάς μας (συντάκτες, moderators, supermoderator ) και είμαστε στην διάθεσή σας για να μας «κολλήσετε» στον τοίχο με ερωτήματα που «θα πέσουν βροχή!».

[imgalign]http://content.myphone.gr/photo/full/40265/etoimosss.png[/imgalign] Για άλλη μία φορά δεν θα μείνουμε μονάχα στον... καφέ και την κουβέντα. Δύο τυχεροί από τους παρευρισκόμενους θα κερδίσουν δύο μεγάλα δώρα, προσφορά της ελληνικής εταιρείας http://www.mls.gr και όπως καταλαβαίνετε για την ανάδειξη νικητών θα πραγματοποιηθούν δύο επιμέρους κληρώσεις! Τώρα όσον αφορά το τι, θα το μάθετε όσοι δώσετε το παρών εκείνη την ημέρα στο 8o -κατά σειρά- myphone meeting στην Θεσσαλονίκη! Εμείς σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι την MLS για την ευγενή καλοσύνη να μας παραχωρήσει δύο αξιόλογες συσκευές για δύο τυχερά μας μέλη. Και το καλοκαίρι τα δώρα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, τώρα μένει απλώς να δούμε σε ποιους θα χαμογελάσει η τύχη!

Μέρος και ώρα συνάντησης: Στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας Αγίας Σοφίας, στις 17:00

(αργότερα θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς το κατάστημα που βρίσκεται ένα βήμα παραδίπλα). Όποιος θέλει πηγαίνει απευθείας

στην καφετέρια, λέτε ότι είστε από το myphone και θα σας βολέψουν στον χώρο μας.

Κατάστημα: "Fat Cat" (Αγίας Θεοδώρας 8)

http://content.myphone.gr/photo/full/40041/10386743-1571227303110753-7919950821852466236-n.jpg

*ακολουθεί παρακάτω η λίστα συμμετοχών με τα μέλη που θα δώσουν το παρών! Ανανεώνεται συνεχώς...

Μας βοηθά πολύ να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό μελών που θα παρευρεθούν, διότι έτσι κανονίζουμε και τον χώρο στο κατάστημα

που θα μας υποδεχτεί!

[Λίστα συμμετοχών]:

- Nagata

- polioan

- Karpoutzidis

- Psylos_

- Dimitris_w

- spiros2021

- FIREBLADE1

- Arxontas71

- panos_27

- dimitrissa

- maria_1

- optostyle

- apagal

- vaggelis_grg

- Starback

- p_k

- nick30

- button

- vwbestakos

- aliengoa

- damin26

- ggazas

- tzivas31

- KillerElite

- giannis_papa

- tonidemis

- ASTERIOS11416

- Kazeta (+1)

- gaster

- tron

- hawk_thess

- shadgr

- SOMETHINGOOD26 (+1)

- mimakos1975

- Episkeptis

- xavale

- toyotisW700i

- akis71

- powerser

- sairisa

- ambientc

- alex2310

- Party68

- enick

- nikolaos8

- chgen

- colossus_r

- pegykarra94

- Aelin

- Ipokratis

- Tolis_95

- lostmangr

- bill_thes

- vaggelis87

- nikos2004dj

- bbbb

- kosmasgr

- jpower73

- Papaioannou

- xarismat

- nikopapa2

- kpetros

- btsilionis

- damianos_ (+1)

- diecast

- Konstantine73

- efrai

- evris2013

- impreza_sti

- asdafas1

- xristosstb

-

Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι εδω και πολυ καιρο στο Φορουμ και δυστυχως δεν εχει τυχει να ερθω ποτε.

Τωρα ομως θα ειναι χαρα μου, οποτε να με υπολογισετε.

Θα χαρω να σας γνωρισω παιδια.

Count me in!

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Δεν βολεύει η ώρα, θα προτιμούσα πρωϊ της Κυριακής την προηγούμενη ήταν εξαίρεση...αν βολέψει...ίσως...

Υπολόγισε και μενα

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Που είναι τα δώρα;

Σας κρατάμε σε αγωνία, θα έχει δώρα δεν θα έχει.... :p

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ειμαι μεσα!! υπολογιστε με. Να ρωτησω? ποιο κινητο να παρω μαζι μου? εχει mobile code το μαγαζι? :lol:
With great power, comes great responsibility...

Καλού κακού φέρτα όλα για να είσαι μέσα σε όλα :D

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δυστυχώς ή ευτυχώς πλέον είμαι κάτοικος εξωτερικού, οπότε δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. :X

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Και εγώ παρόν και μια θέση για το θηρίο μου παρακαλώ :p:p Z ultra.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Αν και απο την τελευταια συναντηση μας δεν αλλαξα κινητο.Ακομα ειμαι με το NOTE 7 EDGE TURBO S/787 .... θα παρευρεθω να πιουμε μια παγωμενη φραπα και να δω τα φιλαρακια μου

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Ε αυτήν τη φορά και μετά από πολύ καιρό, θα έρθω! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αν και θέλω, δεν είναι σίγουρο ακόμη! Πως γίνετε κάθε φορά που κάνετε τη συνάντηση να δουλεύω εκείνη τη Κυριακή, δεν ξέρω!!!!!! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εκτός απροόπτου θα έρθω και εγώ και ελπίζω να μην χαλάσει το αμάξι στον δρόμο όπως έγινε την προηγούμενη φορά...
:ninja:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...