nmk1988 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αντε αυριο παω και εγω να το παρω... Η τελικη μου αποφασιση στο 6630 δεν ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (29 Δεκ. 2004 , 14:29) Αντε αυριο παω και εγω να το παρω... Η τελικη μου αποφασιση στο 6630 δεν ειναι καλη? Τρίκαλη είναι! :lol: Σίγουρα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από αυτό το υπέροχο κινητό! :) :happy: :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (29 Δεκ. 2004 , 16:09) Μιας και οι χρήστες του 6630 αυξήθηκαν να κάνω πάλι μια ερώτηση που έκανα και παλιότερα και αφορά του φίλους που το χρησιμοποιούν με κάρτα 2G TIM.Όχι u-sim. Έχετε λοιπόν παρατηρήσει προβλήματα δικτύωσης από την αυτόματη εναλλαγή 2G-3G ή διακοπή συνομιλίας ?Γενικότερα κάποιο πρόβλημα με 6630 και ΤΙΜ 2G sim? Και μια ερώτηση προς όλους.. Το θέμα με τα καμμένα πίξελς(του 6600 κλπ)έχει λυθεί η κατατρέχει και το 6630? Eυχαριστώ και χρόνια καλά :) Όπως έχω ξαναπεί δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα δικτύωσης ούτε διακοπή συνομιλιάς με την απλή κάρτα SIM της TIM, που το χρησιμοποιώ από την στιγμή που το αγόρασα. Έχω όμως να παρατηρήσω το εξής περίεργο. Τα Χριστούγεννα ήμουν στην Αυστρία (Βιέννη) και το κινητό λειτουργούσε (με περιαγωγή) συνεχώς σε δίκτυο 3G της Τ-Mobile Austria. Επί πέντε ημέρες συνεχώς είχε άριστη λειτουργεία μέσω 3G δικτύου με την απλή κάρτα SIM της TIM!! Κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι φταίει η (ελλειπής?) υποδομή της ΤΙΜ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON (29 Δεκ. 2004 , 16:42) Όπως έχω ξαναπεί δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα δικτύωσης ούτε διακοπή συνομιλιάς με την απλή κάρτα SIM της TIM, που το χρησιμοποιώ από την στιγμή που το αγόρασα. Έχω όμως να παρατηρήσω το εξής περίεργο. Τα Χριστούγεννα ήμουν στην Αυστρία (Βιέννη) και το κινητό λειτουργούσε (με περιαγωγή) συνεχώς σε δίκτυο 3G της Τ-Mobile Austria. Επί πέντε ημέρες συνεχώς είχε άριστη λειτουργεία μέσω 3G δικτύου με την απλή κάρτα SIM της TIM!! Κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί στην Ελλάδα. Υποθέτω ότι φταίει η (ελλειπής?) υποδομή της ΤΙΜ. :confused: Ευχαριστώ Μάνο για την απάντηση.Φαίνεται όντως πως καμμένα πιξ δεν υπαρχουν πλεον.. Φίλε DON αν κατάλαβα καλά θέλεις να πεις πως με την 2G sim στην Ελλάδα δεν βλέπεις 3G? Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (29 Δεκ. 2004 , 16:54) Ευχαριστώ Μάνο για την απάντηση.Φαίνεται όντως πως καμμένα πιξ δεν υπαρχουν πλεον.. Φίλε DON αν κατάλαβα καλά θέλεις να πεις πως με την 2G sim στην Ελλάδα δεν βλέπεις 3G? Ακριβώς! Ενώ στην Αυστρία όχι μόνο "έβλεπα" αλλά και δούλευε σε 3G συνεχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Kai kati allo...an exo esto kai ena kammeno pixel, h eggysisi tis nokia sou allazei othoni amesos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (29 Δεκ. 2004 , 16:09) Μιας και οι χρήστες του 6630 αυξήθηκαν να κάνω πάλι μια ερώτηση που έκανα και παλιότερα και αφορά του φίλους που το χρησιμοποιούν με κάρτα 2G TIM.Όχι u-sim. Έχετε λοιπόν παρατηρήσει προβλήματα δικτύωσης από την αυτόματη εναλλαγή 2G-3G ή διακοπή συνομιλίας ?Γενικότερα κάποιο πρόβλημα με 6630 και ΤΙΜ 2G sim? Και μια ερώτηση προς όλους.. Το θέμα με τα καμμένα πίξελς(του 6600 κλπ)έχει λυθεί η κατατρέχει και το 6630? Eυχαριστώ και χρόνια καλά :) Ουτε στο δικό μου εχει καμμένα pixels, μια χαρα η οθονούλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από nmk1988 Kai kati allo...an exo esto kai ena kammeno pixel, h eggysisi tis nokia sou allazei othoni amesos ? An to katalaveis amesos kai to pas piso se 3 meres tote sto allazoun. Allios den sto allazoun an kai den nomizo na antimetopiseis tetoio provlima me to 6630! :) ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (29 Δεκ. 2004 , 17:47) Kai kati allo...an exo esto kai ena kammeno pixel, h eggysisi tis nokia sou allazei othoni amesos ? με 1 δεν σου αλλαζει τιποτα!!!απο 3 και πανω στο αλλαζουν :mad: το ξερω επειδη την εχω πατησει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 paidia arxisa na psinomai kai ego exo to 6600 kai leo na xtypiso ena 6630 pou to eixa balei sto mati edo kai kati mines mou akougete poly kalo elpizo na min mou bgalei tpt problimatakia opos eixa kati psila me to 6600 na eiste kala kai xronia polla se olous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tempes (29 Δεκ. 2004 , 18:37) paidia arxisa na psinomai kai ego exo to 6600 kai leo na xtypiso ena 6630 pou to eixa balei sto mati edo kai kati mines mou akougete poly kalo elpizo na min mou bgalei tpt problimatakia opos eixa kati psila me to 6600 na eiste kala kai xronia polla se olous xronia polla kai ego tha to paro sintoma (mallon avrio) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Λοιπον το κιν ειναι φανταστικο το εχω τσακισει στα προγραματα και στις εφαρμογες τις διαφορες και δεν εχει πει κουβεντα... Ειναι ενα οπλο στα χερια μας!!! Η οθονη δεν παιζετε ο ηχος τελειος και τα ακουστικα πολλη καλα οι pfotos αστα να πανε τρομερες παιζει ολα τα ειδη μουσικης wav mp3 κτλ κτλ. Τι αλλο θελεις απο ενα κινητο!!!!! Και η αυτονομια του για ολα αυτα που εχει επανω πιστευω οτι ειναι μια χαρα... το sx1 που ειχα πιο λιγο κραταγε....... ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ!!!! ΑΥΤΑ απο εμενα..... Καλη χρονια σε ολο το κυβερνοκοσμο του !!!!MY PHONE!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soul_x2x Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 tha agoraso kai go 4 6630 apo ti http://www.no-air-time.com Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tempes (29 Δεκ. 2004 , 18:37) paidia arxisa na psinomai kai ego exo to 6600 kai leo na xtypiso ena 6630 pou to eixa balei sto mati edo kai kati mines mou akougete poly kalo elpizo na min mou bgalei tpt problimatakia opos eixa kati psila me to 6600 na eiste kala kai xronia polla se olous Πολύ καλά θα κανείς φίλε μου που αποφάσισες κάτι τέτοιο. Σε πληροφορώ ότι μεταξύ 6600 και 6630 θα δεις τόση μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα και ποιότητα Φώτο και video που θα μείνεις άφωνος. Σου το λέω εκ πείρας γιατί κι εγώ από το 6600 πήγα στο 6630 και τρελάθηκα!!! Δεν θα το μετανιώσεις ούτε μια στιγμή!! Όσο αναφορά τα προβλήματα είναι να μην σου τύχουν!! Εδώ μέσα ακούγονται πολλά αλλά μην ανησυχείς.. τα περισσότερα είναι ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και όχι προβλήματα, από χρηστές που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αγόρασαν camcorder ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή η palm.. η ίσως ακόμα και laptop!! Προχώρα λοιπόν και σου εύχομαι καλή αγορά και χρόνια πολλά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Προς όλους τους φίλους κατόχους του κινητού: Βρέθηκε στα χέρια μου ένα cd με εκατοντάδες εφαρμογές, 300 τουλάχιστον παιχνίδια, 900 ring tones και πολλά πολλά αλλά.. τι να το κάνω εγώ μιας και τα περισσότερα από αυτά δεν με ενδιαφέρουν σχεδόν καθόλου? :whistle: Μήπως μπορώ να ποστάρω κάπου μερικά από αυτά για να τα κατεβάζει οποίος θέλει? Κάπου έχω δει αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν ξέρω πως και αν γίνετε..!! (ας μου πει κάποιος moderator) Εάν κάποιος ψάχνει να βρει κάτι οτιδήποτε για το δικό του κινητό ας μου πει τι ψάχνει να κοιτάξω σε αυτό το cd μήπως και το έχω να του το στείλω με e-mail μιας και τα περισσότερα είναι πολύ μικρού μεγέθους.. Να είστε καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soul_x2x (29 Δεκ. 2004 , 19:31) tha agoraso kai go 4 6630 apo ti http://www.no-air-time.com σε μια εικονικη παραγγελια που εκανα η τιμη βγενει μαζι με τα μεταφορικα στα 489 ευρω.. δεν ειναι και ασχημα αλλα να υπολογισεις οτι ειναι απο Αμερικη και δεν θα σε καλυπτει η εγγυηση μαλλον .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (29 Δεκ. 2004 , 17:48) Ουτε στο δικό μου εχει καμμένα pixels, μια χαρα η οθονούλα :) όντως πολύ καλή και καθαρή η οθόνη. επίσης το πληκτρολόγιο που έλεγα ότι με απογοήτευσε στην αρχή έρχομαι τώρα να πω το ακριβώς αντίθετο!!! αφού στρώσει ένα μηνα στην χρήση γίνεται άψογο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (29 Δεκ. 2004 , 00:18) videoskoposi toy 6630 einai anotero toy Sharp 902 ekana test kai sta 2,alla apo photografia den to sizitame!! john δεν έχω δει από κοντά το 902 .μονο από τα specs της κάμερας έβγαλα το συμπέρασμα. για να το λες εσύ ...ok . εγώ να πω ότι στην βιντεοσκόπηση είναι καλύτερο από το z1010 . είναι το μοναδικό βιντεοτηλέφωνο που έχω δει και μπόρεσα να το συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Paidia poso krataei h mpataria sas me Cosmote kai 3G karta? Xwris polles klhseis mou krataei 12 wres!!!! mhpws trexei kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (29 Δεκ. 2004 , 20:32) όντως πολύ καλή και καθαρή η οθόνη. επίσης το πληκτρολόγιο που έλεγα ότι με απογοήτευσε στην αρχή έρχομαι τώρα να πω το ακριβώς αντίθετο!!! αφού στρώσει ένα μηνα στην χρήση γίνεται άψογο!! Θα συμφωνησω απολυτα φιλε sequent_c ,μπορω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερο απο 6600 & 7610 που ειχα . Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (29 Δεκ. 2004 , 20:26) αλλα να υπολογισεις οτι ειναι απο Αμερικη και δεν θα σε καλυπτει η εγγυηση μαλλον .. Ετσι ειναι φιλε RouKouNas ,εφοσων ειναι εκτος ευρωπης . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (29 Δεκ. 2004 , 15:44) Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) να υπηρχε καλα θα ηταν[/b] Uparxei h blc-6 pou einai gia to ngage to kainourio. Exw diavasei oti xwraei sto 6630. ;) στο 6600 παντος δεν εκανε τωρα στο 6630 δεν ξερω τι να σου πω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (29 Δεκ. 2004 , 22:23) Uparxei h blc-6 pou einai gia to ngage to kainourio. Exw diavasei oti xwraei sto 6630. ;) στο 6600 παντος δεν εκανε τωρα στο 6630 δεν ξερω τι να σου πω Ας το δοκιμασει καποιος.... 1300 mah δεν ειναι και λιγα... μια χαρα θα ειναι για 6630,με τον 200αρη επεξεργαστη, ας ελπισουμε οτι θα δουλεψει.... Ας βοηθησει καποιος... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 h dokimi fortisis mpatarias me klisto to kinito efere pali ta idia apotelesmata gia na thimiso echo kai ego provlima sovaro me ti bataria tou kinitou kai se nokia shop diapistothike oti to kinito mou katestrepse 2 mpataries kai meta tis giortes pao gia allagi stin alpha copy tha protina oloi osoi echoyme sovaro provlima me ti bataria, pou krata diladi ligotero apo 1,5 imera xoris spoudea xrisi na kanete ena test ti mpataria na dite an ti katestrepse to kinito sas. kai prostheto oti den vrethike kai kapios ios sto kinito mou Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος netgalileo (29 Δεκ. 2004 , 22:41) gia na thimiso echo kai ego provlima sovaro me ti bataria tou kinitou kai se nokia shop diapistothike oti to kinito mou katestrepse 2 mpataries kai meta tis giortes pao gia allagi stin alpha copy ουπς :worry: ,πολυ ανυσυχητικο αυτο :blink: Θυμισε μου φιλε netgalileo ,απο Ελλαδα ή απο Ιταλια το ειχες παρει ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON (29 Δεκ. 2004 , 17:09) Ακριβώς! Ενώ στην Αυστρία όχι μόνο "έβλεπα" αλλά και δούλευε σε 3G συνεχώς! Ego me aplo sim (7 hronia tin idia karta eho) doulevo to 3G horis provlima!!! Vodafone panta,alla eho filo poy ehei tim me to SE Z1010 me aplo sim kai den ehei oyte aytos provlima me to 3G kia me videocalls Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts