asymvivastos Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jtheogr (21 Δεκ. 2004 , 13:29) Eida oti kikloforise to fscaller 3.01 kai apo oti lene kapoioi pou to exoun dokimasei leitourgei me to 6630, ego den exo prolavei na to dokimaso akoma. Τουλαχιστον συμφωνα με το site της symbianware αυτη η εκδοση ειναι για το 7610,6600 κτλ και δεν κανει για το 6630. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (21 Δεκ. 2004 , 13:32) Τουλαχιστον συμφωνα με το site της symbianware αυτη η εκδοση ειναι για το 7610,6600 κτλ και δεν κανει για το 6630. Mporei apla ego leo oti diavasa, kai malista enas apo aftous pou leei oti leitourgei postarei kai se afto to forum , ti na sou po ? etsi lene etsi leo an kanoun lathos kano kai ego kai opos eipa kai prin den to exo dokimasei giati den exo prolavei otan to dokimaso tha ksero sigoura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Γεια παιδιά!! Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση για το 6630 στο Ηράκλειο τρέχτε να την κάνετε!! :) ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodan (21 Δεκ. 2004 , 10:01) Πως θα κανω Copy ολοκληρο καταλογο???Ο Profiexplorer δεν με αφηνει!!!!Αντιγραφει μονο αρχειο αρχειο και οζι ολοκληρο καταλογο Φίλε shodan, ο card reader εδώ δεν θα σε ωφελήσει (αφού ζητάς την αντιγραφή φακέλου από το C στο PC). Δοκίμασε όμως τον FileMan της Symbianware (Mirc) ή τον δωρεάν FExplorer. Θα κάνουν τη δουλειά που θέλεις ;) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DON (21 Δεκ. 2004 , 10:49) Το χρησιμοποιώ με 2G κάρτα ΤΙΜ και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. :) Ευχαριστώ DON :) Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δικτύου?(GSM,WCDMA η DUAL) Έχω ακούσει πως υπάρχουν κάποια προβληματάκια με το δίκτυο της ΤΙΜ(πρωτότυπο) :worry: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος avid (20 Δεκ. 2004 , 19:24) Εγω να συμπληρωσω.... Οταν ειχα την απλη καρτα και εβγαζε το σημα 3g τοτε ειμουν χαμενος απο σημα, τωρα πια με την usim δεν εχω τετοια προβληματα.... COSMOTE ΣΥΝΔΕΣΗ... δηλαδη αν εχεις την κανονικη sim και το κινητο διχνει οτι εχει 3g σημα τοτε σημαινει οτι δεν εχεις καθολου σημα??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από shodan Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (20 Δεκ. 2004 , 23:44) Ολο τον φάκελο MAIL κάνε copy-paste στην κάρτα μνήμης. Εψαξα μπας και βρω άκρη να δω απ' το PC και το C: αλλά δεν βρήκα ακόμη κάτι. Υπάρχει και το message_storer, που όμως δεν αποθηκεύει μηνύματα ρυθμίσεων (από irc ;) ) Πως θα κανω Copy ολοκληρο καταλογο???Ο Profiexplorer δεν με αφηνει!!!!Αντιγραφει μονο αρχειο αρχειο και οζι ολοκληρο καταλογο Tha pas stin karta mnimis kai tha diagrapsis ton fakelo mail.Meta tha pas sta minimata kai tha epileksis tin karta mnimis gia apothikefsi ton minimaton.Tha ta metaferis kai eisai etimos!!! Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (21 Δεκ. 2004 , 09:28) Eγώ το κάνω serve με όνομα Route66_Greek_Map.rar. Γράψε @find ονομα_αρχείου και θα βρείς ο,τι χρειάζεσαι. ok to vrika apo esena file johner.vriskw kai auto alla den kserw ti einai : Route66.Greek-Working.tnx_to_Erario.symboss.rar] Size: [7.03Mb] Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Όπως ανέφερα είμαι άσχετος από κινητά και πιο συγκεκριμένα από προγράμματα κινητών.Έχω διαβάσει πάρα πολύ καλές κριτικές για τη φωτο και τη βιντεογράφηση του κινητού.Παράλληλα με ενδιαφέρει να μάθω και εγώ όντας άσχετος το πώς μπορείς να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα στο κινητό.Ναι είμαι πάρα πολύ άσχετος.Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι το πολύ καλό-όπως λέτε- βίντεο που διαθέτει το κινητό-σαν γνήσιος νεοέλληνας.΄Το ερώτημα που θέτω είναι το εξής.Αξίζει η αγορά αυτού του κινητού για κάποιον που ψάχνει καλές φώτο και βίντεο, ενώ παράλληλα θέλει και αυτός να ψάξει και να μάθει περί εγκατάστασης προγραμμάτων;Αφήστε λίγο χώρο και για έναν άσχετο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 to kinito tis prwtes meres pou to peira to xrisimopoiousa me karta 2g tim,mexri na mou erthei i 3g tin opoia tin parageile to katastima giati den eixe diathesimi.oso eixa tin 2g i enalagi sto diktio itan kati poly sixno,distixws akrivws to idio simvainei kai me tin 3g karta, :( na simiosw episis oti menw thessaloniki pou ipotithete pws iparxei kali kalipsi.mipws xreiazetai na kanw kai egw kati mesa apo to tilefwno? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Εγω αντιθετα που μενω στο Βολο ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ εχω COSMOTE και εχω κανονικα 3g σημα σε ολη την πολη αλλα και οταν βαζω καρτα Q για κανενα μην παλι ειναι μια χαρα το σημα .ΤΟ προβλημα του τηλεφωνου μου το εντοπιζω στο οτι η μπαταρια κραταει λιγο μια ημερα και μιση συνηθως... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (21 Δεκ. 2004 , 19:24) Όπως ανέφερα είμαι άσχετος από κινητά και πιο συγκεκριμένα από προγράμματα κινητών.Έχω διαβάσει πάρα πολύ καλές κριτικές για τη φωτο και τη βιντεογράφηση του κινητού.Παράλληλα με ενδιαφέρει να μάθω και εγώ όντας άσχετος το πώς μπορείς να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα στο κινητό.Ναι είμαι πάρα πολύ άσχετος.Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι το πολύ καλό-όπως λέτε- βίντεο που διαθέτει το κινητό-σαν γνήσιος νεοέλληνας.΄Το ερώτημα που θέτω είναι το εξής.Αξίζει η αγορά αυτού του κινητού για κάποιον που ψάχνει καλές φώτο και βίντεο, ενώ παράλληλα θέλει και αυτός να ψάξει και να μάθει περί εγκατάστασης προγραμμάτων;Αφήστε λίγο χώρο και για έναν άσχετο. :confused: φιλε μου μην τα τραγικοποιεις τα πράγματα .όλοι στην αρχή άσχετοι ήμασταν. μην στεναχωριέσαι σιγά σιγά θα αποκτήσεις εμπειρία . δεν είναι δα και τίποτα το σπουδαίο το να χειρίζεσαι smartphone και ποσο μάλιστα series 60. το 6630 είναι ένα πολύ καλο τηλεφωνάκι για να ξεκινήσεις . ευκαιρία λοιπόν...όρμα και εμείς εδώ είμαστε να βοηθάμε τους νέους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (21 Δεκ. 2004 , 19:24) ΄Το ερώτημα που θέτω είναι το εξής.Αξίζει η αγορά αυτού του κινητού για κάποιον που ψάχνει καλές φώτο και βίντεο, ενώ παράλληλα θέλει και αυτός να ψάξει και να μάθει περί εγκατάστασης προγραμμάτων;Αφήστε λίγο χώρο και για έναν άσχετο. :confused: [οfftopic] Ορεξη να εχεις και θα μαθεις πολλα. Κανεις δεν τα ηξερε απο πριν ;) [/οfftopic] Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator (21 Δεκ. 2004 , 15:30) Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δικτύου?(GSM,WCDMA η DUAL) Έχω ακούσει πως υπάρχουν κάποια προβληματάκια με το δίκτυο της ΤΙΜ(πρωτότυπο) :worry: @Global moderator: επιλογη δικτυου υπαρχει ,μονο που το τηλεφωνο επιμενει στο δικτυο που ηδη βρισκεται :alien: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (21 Δεκ. 2004 , 20:02) φιλε μου μην τα τραγικοποιεις τα πράγματα .όλοι στην αρχή άσχετοι ήμασταν. μην στεναχωριέσαι σιγά σιγά θα αποκτήσεις εμπειρία . δεν είναι δα και τίποτα το σπουδαίο το να χειρίζεσαι smartphone και ποσο μάλιστα series 60. το 6630 είναι ένα πολύ καλο τηλεφωνάκι για να ξεκινήσεις . ευκαιρία λοιπόν...όρμα και εμείς εδώ είμαστε να βοηθάμε τους νέους Να είστε καλά ρε μάγκες.Καλά Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Pos akrivos mporo na metafero ta MP3 tragoudia mou ston CARD READER; OLA ta minimata pou stelnei to 6630 diavazontai apo ton paralipti me kefalaia grammata; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1o pos apo to kin!!! ;) vasika mbika sto wap.MyphoNe.Gr giati sto wWW... Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1o pos apo to kin!!! ;) mbika sto wap.MyphoNe.Gr giati sto wWW... Ebgaze kati periergus xaraktires, giati? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 ΞΒΞΒΞΒΞΞΞΞΞΒ ΞΒΞ?ΞΒ½ΞΒΞΞΞΒ± ΞΒ±ΞΒΞΒ ΞΒΞΞ ΞΞΞ_ΞΒ»ΞΞΞΒ JuNiOr (21 ΞΒΞΞΞΞ. 2004 , 22:54) Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1o pos apo to kin!!! ;) mbika sto wap.MyphoNe.Gr giati sto http://wWW... Ebgaze kati periergus xaraktires, giati? prepei na allakseis to encoding sta settings tou browser. vale unicode (UTF -8) kai tha tin deis mia xara. ;) edit: 1o post kai double post... kali arxi ekanes!! ta exw perasei kai egw auta me to mycosmos view...(palies kales epoxes:alien: ) paidikes asthenies :p :stupid: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (21 Δεκ. 2004 , 20:41) Pos akrivos mporo na metafero ta MP3 tragoudia mou ston CARD READER; Απο την στιγμη που θα βαλεις την καρτα σου στον card reader ,με ενα απλο copy/paste (η καρτα φαινεται σαν σκληρος δισκος ) ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (21 Δεκ. 2004 , 23:04) prepei na allakseis to encoding sta settings tou browser. vale unicode (UTF -8) kai tha tin deis mia xara. ;) edit: 1o post kai double post... kali arxi ekanes!! ta exw perasei kai egw auta me to mycosmos view...(palies kales epoxes:alien: ) paidikes asthenies :p :stupid: ups.. den eixa idea oti egine double.. :o cu FREE internet@!!! Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 επιτελους το πηρα και γωωωωω!!!!! το κινητακι ειναι τελειο.... παιδια μια ερωτηση.... εδω αλεξανδρουπολη 3g σημα γιοκ... :mad: :mad: :mad: τελος παντων εχω βαλει τις ρυθμισεις για v.live κτλ και ολα δουλευουν ρολοι... εαν βρεθω σε περιοχη με 3g τι κανει το κινητο? ψαχνει απο μονο του? επισης αρκουν οι ρυθμισεις για vodafone live η θελει κατι επιπλεον για να χρησιμοποιησεις το 3g... σορυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα μολις το ανοιξα και καταλαβαινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Καλοριζικο φιλε μου :) Οταν βρεθεις σε περιοχη που υπαρχει σημα 3G το κινητο "μπερδευεται" με αποτελεσμα να μην εχεις καθολου σημα... Αν αλλαξεις την καρτα σου απο (απλη) sim σε u(niversal)-sim τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα στην εναλλαγη 2G-3G... :) Οσο για το VodaLive δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι ποτε δεν ειχα συσκευη VodaLive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (22 Δεκ. 2004 , 01:12) Καλοριζικο φιλε μου :) Οταν βρεθεις σε περιοχη που υπαρχει σημα 3G το κινητο "μπερδευεται" με αποτελεσμα να μην εχεις καθολου σημα... Αν αλλαξεις την καρτα σου απο (απλη) sim σε u(niversal)-sim τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα στην εναλλαγη 2G-3G... :) Δεν εχει παρατηρηθει κατι τετοιο σε μενα με απλη sim vodafone. H εναλλαγη γινεται κανονικα ακομα και κατα την διαρκεια των κλησεων. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Re pedia,evala thn cu, ola ok.Mbeno se oti sites thelo...Sto www.myphone,otan mbo, a)argei PARA POLY,b)me petaei exo opote pao na mbo sto forum.Giati?Kai kati allo,yparxei kanena applibation gia na mbeno net apo to kinito kai emfanizete to site kanonika sthn othonh tU kinitu kai na mhn xriazete na metakino me to joystick dexia-aristera kai pano kato? Fit to screen? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr (22 Δεκ. 2004 , 14:26) Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) yparxei kanena applibation gia na mbeno net apo to kinito kai emfanizete to site kanonika sthn othonh tU kinitu kai na mhn xriazete na metakino me to joystick dexia-aristera kai pano kato? Fit to screen? Και να υπαρχει φιλε (που θα υπαρχει) τι να μπορεσει να δειξει το κινητο σε μια οθονιτσα 176 x 208 pixels ??? Πρωτον θα τα δειχνει πολυ μικρα τα γραμματα και τα σχεδια,μπορει και ναμην φαινονται και καθολου σε fit-to-screen...μην βγαλεις και τα ματια σου... Αν ειχες 9300 ή 9500 ενταξει θα ηταν μια χαρα,αλλα με6630 λιγο δυσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts