nervous Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (14 Δεκ. 2004 , 14:19) "ρυθμισεις>συνδεση>σημεια προσβασης" τι εχει μεσα?? εμενα εχει ΤΙΜ MMS και ΤΙΜ MMS(01). ειναι σωστο αυτο? Γιατι εχει 2 τετοια? :confused: Ευχαριστω εκ των προτερων!! Εχεις περασμενες 2 ρυθμισεις ΤΙΜ MMS ,μπορεις να σβησεις την μια Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (14 Δεκ. 2004 , 14:19) Ενα μειον που εχω βρει και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω ειναι το οτι δεν μπορω να μπω στο wap γιατι η ΤΙΜ δεν εχει τις ρυθμισεις λεει... :angry: Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει??? http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (14 Δεκ. 2004 , 15:02) ε αφού γίνεται κι αυτό να το προσπαθήσουμε!! δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο... :) Άμα προσπαθήσεις να το κάνεις και δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις και χαλάσει το κινητό σου ή τα ακουστικά, το στερεοφωνικό δεν θα φταίω εγώ!!! ΟΚ;;; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ξέρει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα και πόσο αναμένεται να κοστίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_IOAN (14 Δεκ. 2004 , 18:17) ξέρει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα και πόσο αναμένεται να κοστίζει;;; Εχει ερθει Ελλαδα και κοστιζει γυρω στα 560€ στα Nokia shops :) (διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα ποστς ;) ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jos3ph (14 Δεκ. 2004 , 17:26) στη θεσσαλονίκη που μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση; για ιταλικά παντα :cool: Μπορείς να έρθεις Εγνατία 115 ή σε όποιο άλλο Nokia Shop σε βολεύει... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 mia erwtisi..sto telps ths ebdomadas tha parw to 6630...eixa to 6600 kai twra to 7610 kai den exw exw antimetwpisei kanena problima ws twra...me ayta poy diabazw gia to 6630 anysixw kapws...poia ekdosi einai ayti poy doyleyei kala?kai kati akomi...yparxei kamia diafora sto 6630 ths nokia me ayto poy bgazei h vodafon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΣΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN74 ΚΑΙ ΜΑΜΑΕΙ!!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (12 Δεκ. 2004 , 18:16) αχ γιατί εμενα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για πρόβλημα κάρτας είναι αυτό????? και το είχα γράψει μάλιστα την πρώτη μέρα κι όλας ... και το άλλο παιδί που έλεγε τα ίδια, αυτό έγινε είμαι σίγουρος ... ας το ξαναπούμε λοιπόν με χοντρά γράμματα για όσους δεν το ξέρουν . η κάρτα για να κάνει κλικ πρέπει να την πιέσετε πολύ καλά μέσα-μην φοβαστε!! ok τωρα :D Αστα φίλε. Αν ενοείς εμένα (νομίζω ότι μου έστειλες και PM) εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 rwtisa kai pio nwris....sto telos ths ebdomadas tha parw to 6630...eixa to 6600 kai twra to 7610 kai den exw exw antimetwpisei kanena problima ws twra...me ayta poy diabazw gia to 6630 anysixw kapws...poia ekdosi einai ayti poy doyleyei kala?kai kati akomi...yparxei kamia diafora sto 6630 ths nokia me ayto poy bgazei h vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manmakr (14 Δεκ. 2004 , 20:31) Αστα φίλε. Αν ενοείς εμένα (νομίζω ότι μου έστειλες και PM) εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ την κάρτα. Μην αφηνεις το προβλημα να υπαρχει φιλε μου, πηγαινε το σε καποιο NokiaShop να το κοιταξουν και αν παραμενει το προβλημα μπορεις να ζητησεις και αντικατασταση συσκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος laonikos (14 Δεκ. 2004 , 21:20) rwtisa kai pio nwris....sto telos ths ebdomadas tha parw to 6630...eixa to 6600 kai twra to 7610 kai den exw exw antimetwpisei kanena problima ws twra...me ayta poy diabazw gia to 6630 anysixw kapws...poia ekdosi einai ayti poy doyleyei kala?kai kati akomi...yparxei kamia diafora sto 6630 ths nokia me ayto poy bgazei h vodafone? Η διαφορα μεταξυ 6630, κανονικου και vodafone ειναι οτι το 6630 της Vodafone ενσωματωνει το περιφημο μενου VodafoneLive... Τα προβληματα που διαβαζεις ειναι κατα το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα που αγοραστηκαν στην Ιταλια, τα παιδια τα κανανε αναβαθμηση και ολα φτιαξανε... Αν τωρα εισαι ατυχος και σου ερθει ελλατωματικο απο την "μαμα" του τοτε ειναι αλλη υποθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Ενα μειον που εχω βρει και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω ειναι το οτι δεν μπορω να μπω στο wap γιατι η ΤΙΜ δεν εχει τις ρυθμισεις λεει... :angry: Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει??? connection name:TIM IMAGINE data deare: packet data access point name:gwap.b-online.gr user name:wap prompt password:no password: **** Authenticasion:normal homepage:http://wapportal.tim.com.gr Μετά πατάς options /advanced settings(προχωρημένες ρυθμίσεις) network type:IPv4 phone IP address:Automatic name servers:Automatic proxy serv. address:192.168.200.010 proxy port number:9401 Δυστυχως έχω αγγλικό menu στο τηλ. Στα έχω γράψει όμως με απόλυτη σειρά, οπότε δεν πιστεύω να μπερδευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 παιδιά σε ποιόν αριθμό είναι το νοκια σοπ στη συγκρού?? θελω να παω να του περάσω ελληνικα και να του περάσω την αναβαθμιση την ελληνικη 11/12, θα την εχουν αραγε?? υ.γ. ΑΑΑ και John74 θέλω κι εγώ μαύρη προσοψη για το 6630 αν βρεις ή αν εχεις στείλε ενα pm... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (14 Δεκ. 2004 , 21:44) παιδιά σε ποιόν αριθμό είναι το νοκια σοπ στη συγκρού?? θελω να παω να του περάσω ελληνικα και να του περάσω την αναβαθμιση την ελληνικη 11/12, θα την εχουν αραγε?? Αγαπητέ φίλε, Μην πας στην νοκια της Συγγρού γιατί δεν μπορούν να σου βάλουν τα ελληνικά τουλάχιστον μέσα σε αυτή την εβδομάδα ( δεν έχουν την βάση) να πας στην βουλιαγμένης απέναντι από τον Σκλαβενίτη προς γλυφάδα. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kokkalhs (14 Δεκ. 2004 , 22:29) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (14 Δεκ. 2004 , 21:44) παιδιά σε ποιόν αριθμό είναι το νοκια σοπ στη συγκρού?? θελω να παω να του περάσω ελληνικα και να του περάσω την αναβαθμιση την ελληνικη 11/12, θα την εχουν αραγε?? Αγαπητέ φίλε, Μην πας στην νοκια της Συγγρού γιατί δεν μπορούν να σου βάλουν τα ελληνικά τουλάχιστον μέσα σε αυτή την εβδομάδα ( δεν έχουν την βάση) να πας στην βουλιαγμένης απέναντι από τον Σκλαβενίτη προς γλυφάδα. αμα ήταν τόσο ευκολο θα πήγαινα, αλλα χρειάζεται μεταφορικό μεσω για να παώ εκει που είναι... :o Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (14 Δεκ. 2004 , 22:32) αμα ήταν τόσο ευκολο θα πήγαινα, αλλα χρειάζεται μεταφορικό μεσω για να παώ εκει που είναι... :o Μόνο εκεί (για Αθήνα) βάζουν ελληνικά μέχρι στιγμής ... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Παιδια κατα γενικη ομολογια το τηλεφωνο ειναι απλα super!!!Πρωσοπικα στο μονο πραγμα που το περιμενα καλυτερο ειναι στον ηχο!αυτο δεν σημαινει πως ο ηχος του δεν ειναι καλος,απο του 6600 και του 7610 καλυτερος!Απλα με τον ηχο ειμαι απαιτητηκος.Με τελειο το 10 του βαζω 8!!Αλλα θα ηθελα να εχει ενα 9 τουλαχιστον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss (14 Δεκ. 2004 , 22:56) Παιδια κατα γενικη ομολογια το τηλεφωνο ειναι απλα super!!!Πρωσοπικα στο μονο πραγμα που το περιμενα καλυτερο ειναι στον ηχο!αυτο δεν σημαινει πως ο ηχος του δεν ειναι καλος,απο του 6600 και του 7610 καλυτερος!Απλα με τον ηχο ειμαι απαιτητηκος.Με τελειο το 10 του βαζω 8!!Αλλα θα ηθελα να εχει ενα 9 τουλαχιστον! 8;Το παρακανεις... :p Ειδικα αν εχεις ακουσει 7610 και 6600 οπως λες θα πρεπε να παιρνει τουλαχιστον ενα 9,5...καμια -μα καμια- σχεση η ποιοτητα των ηχειων τους :D Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 κατι παραξενο,τελικα φαινεται πως το ματιασα το κινητο εστελνα απο ενα αλλο κινητο ενα αρχειο στο 6630 μου και συνεβηκε το εξης μου εβγαλε μνημη πληρης ενω στη μνημη του δεν εχω αποθηκευσει απολυτως τιποτα κι ομως μου εβγαζε υπολοιπομενη μνημη καπου στα 360kb το κοιταξα το ξανακοιταξα το εψαξα καλα κι ομως τιποτα και τοτε περασα σε format κι απο κει κι επειτα ολα καλα,παραξενο αυτο ε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Auti ti stigmi akouw *.Ogg apo to kinito kai tautoxrwna serfarw xari sto free 3g live tis vodafone. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Ήθελα να σας ρωτήσω αν η οθόνη του ειναι σαν του 6600.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FTINA_TSIGARA Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Εννοώ στο μέγεθος.Γιατί του 6600 ήταν τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Δεν είναι αυθεντικό, είναι πατεντούλα κατασκευής gwgw και είναι αντάπτορας για να μπαίνει στο pop-port κινητό σας ότι υπέροχο ακουστικό ή ηχείο ή στερεοφωνικό θέλετε!!! Δοκιμασμένο και σε 6230 και σε 6630 με υπέροχα αποτελέσματα... Ο gwgw δέχεται παραγγελίες... PM him! Επειδή δεν βλεπω καλα την φωτογραφια , τί ακριβως μπορει να μπει στην υποδοχή ; Κ ποσο κοστίζει αυτό το ανταπτοράκι ; Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από killing_you2 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.129) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Auti ti stigmi akouw *.Ogg apo to kinito kai tautoxrwna serfarw xari sto free 3g live tis vodafone. Einai pragmatika apisteuto, katevasa ton netfront me megethos 1mb mesa se 2 lepta. Paw na katevasw kanena mp3. :p EINAI APISTEUTO KAI EINAI KAI APISTEUTA GRIGORO... Se alli periptwsi tha eixa xreothei 10 eurw gia 1mb kai twra einai free... !!! APISTEUTO !!! Paw kateutheian sto greek-forum.Com na katevasw kanena mp3. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (14 Δεκ. 2004 , 14:30) πιστευω φιλε μου οτι εισαι απο τους ατυχους που επεσαν σε ελλατωματικη συσκευη.. στο παρελθον εχω "φαει την πατατα" με ενα 6310i αλλα με πολυ μεγαλη πιεση και εναν φοβερο καβγα στα κεντρικα τοτε της ΝΟΚΙΑ στην ΣΥΓΓΡΟΥ (δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει) μου το αλλαξαν με ενα καινουριο. προσπαθησε να μιλησεις με καποιον στα κεντρικα της ALPHA COPY και σου ευχομαι καλη επιτυχια γιατι οπως εχω ξαναπει με αυτην την αντιπροσωπια ειναι "που θα πεσεις" και "που θα τους πιασεις".. εαν τουσ πιασεις στον υπνο καλως.. εαν οχι πρεπει να ΓΚΑΡΙΞΕΙΣ για να τους ξυπνησεις... καλη επιτυχια ;) Katarxhn tha to paw gia anavathmish kai meta vlepoume. Den nomizw na exw kanena provlhma outws h allws h egyhsh einai panevrwpaikh.. An prospathisoun na dhmhrghsoun provlhma tha doume ti gnwmh exoun sta kentrika ths Nokia gia tous Ellhnes "antiproswpous". An to paw se opoidhpote Nokia club aytoi den tha analavoun na to steiloun kapou pou mporei na ginei h anavathmish? Rwtaw giati h anavathmish apo oti akouw den yparxei pantou, kai epeidh den tha paw o idios den thelw na valw to filo mou pou tha steilw na trexei.. Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts