nkmosch Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (11 Δεκ. 2004 , 11:43) το προστατευτικό της οθόνης δεν αλλάζει με τα εναλλασσόμενα covers. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Αφού αν βγάλεις τα καπάκια το τζαμάκι της οθόνης είναι πάνω στο μπροστινό καπάκι, δεν φαίνεται να βγαίνει... μη με τρελαίνεις τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch (11 Δεκ. 2004 , 11:54) Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Αφού αν βγάλεις τα καπάκια το τζαμάκι της οθόνης είναι πάνω στο μπροστινό καπάκι, δεν φαίνεται να βγαίνει... μη με τρελαίνεις τώρα ΓΙΑΤΙ δεν βγαζεις την προσοψη να δεις :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch (11 Δεκ. 2004 , 11:54) Μήπως κάνεις κάποιο λάθος? Αφού αν βγάλεις τα καπάκια το τζαμάκι της οθόνης είναι πάνω στο μπροστινό καπάκι, δεν φαίνεται να βγαίνει... μη με τρελαίνεις τώρα έκανα λάθος παιδιά συγγνώμη!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Για όλους όσους έχουν πρόβλημα συνδεσιμότητας με Η/Υ μέσω bluetooth. Διαβάστε προσεκτικά στη βοήθεια του pc suite σχετικά με τη σύνδεση μέσω bluetooth. (Νομίζω στην ενότητα αντιμετώπιση προβλημάτων) Αναφέρει ότι αν το λογισμικό που υποστηρίζει τη συκευή bluetooth είναι της εταιρίας widcom πρέπει να είναι έκδοση νεότερη απο κάποια που δεν θυμάμαι τώρα. Εγώ που είχα παρόμοια προβλήματα όπως αυτά που διαβάζω να έχουν και άλλοι στο forum εγκατέστησα το software της microsoft για bluetooth και όλα τα προβλήματα που είχα λύθηκαν. Γενικά υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες με κάποια bluetooth software (δε διάβασα όλη την ενότητα αφου καλύφτηκα με τα παραπάνω) Επειδή όλα αυτά τα έχω κάνει στο φορητό υπολογιστή ενώ τώρα είμαι σε άλλο υπολογιστή δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω πιό σαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Μια ερωτηση. Για ν αλλαξει κανεις την παλια sim,σε usim,πρεπει απαρετητα να μπει και στη διαδικασια να πληρωνει παγιο γυρω στα 10euro ωστε να εχει τα προνομοια του 3G? Πηγα σε καταστημα της ΤΙΜ (Ελλαδας) και ζητησα να μου εκδοσουν δυο νεες καρτες με το ιδιο νουμερο (twin gard) και ταυτοχρονα ζητησα να μου δωσουν τις νεες καρτες και μου ειπαν:ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ USIM ΔΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ 3G ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥ 3G! Ξερετε αν ειναι ετσι? χιλια ευχαριστω φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netrina Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εγώ που είχα παρόμοια προβλήματα όπως αυτά που διαβάζω να έχουν και άλλοι στο forum εγκατέστησα το software της microsoft για bluetooth και όλα τα προβλήματα που είχα λύθηκαν. Όταν λες εγκατέστησες το software της microsoft... ποιο software; Το software αυό είναι συμβατό με το bluetooth της Mobile Action το ΜΑ700; thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Loipon to kinhto exei ena sovaro bug. Otan sou kanoun anapantith k patas gia na deis to noumero, den sou emfanizei tipota! Allos me to idio provlhma?? V 2.39.151 19-11-04 RM-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος netrina (11 Δεκ. 2004 , 12:37) Όταν λες εγκατέστησες το software της microsoft... ποιο software; Το software αυό είναι συμβατό με το bluetooth της Mobile Action το ΜΑ700; thanx Δυστυχώς όπως είπα δεν μπορώ τώρα να γράψω αναλυτικά γιατί δεν έχω μπροστά μου τον υπολογιστή μου. Το software της microsoft σίγουρα υπάρχει στον υπολογιστή σε όσους έχουν το servis pack 2 και απλά πρέπει να ενεργοποιηθεί. Αυτό γίνεται από τη "διαχείρηση συσκευών". Δε θυμάμαι τώρα τις λεπτομέρειες. Είχα βρεί οδηγίες σε ένα site. Όταν μπορώ θα το ψάξω και θα κάνω ένα πλήρες post. Απο βδομάδα γιατί το Σαββατοκύριακο ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΕΛΙΕΣ!@&$:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL (11 Δεκ. 2004 , 11:37) Loipon to kinhto exei ena sovaro bug. Otan sou kanoun anapantith k patas gia na deis to noumero, den sou emfanizei tipota! Allos me to idio provlhma?? V 2.39.151 19-11-04 RM-1 Μου το χει κανει μια φορα το χω αναφερει κιολας.Κανε μια επανεκινηση και λογικα δε θα στο ξανακανει. Επισης κατι αλλο.Απο τη στιγμη που εχω ερθει ελλαδα και το χρησιμοποιω με ΤΙΜ GR δεν εχει κανει restart υτε για δειγμα ενω με τη WIND που χρησιμοποιω Ιταλια αστα..Πιστευω αν εκει παρω USIM δε θα χω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Παιδια το κινητο θελει φτιαξιματα που θα ελθουν με μελλοντικη αναβαθμιση. Ας μην παραπονιομαστε μιας και ειμαι το πρωτο Symbian 3G. Αναμενομενο ηταν οτι θα ειχε προβληματα μικρα και μεγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (11 Δεκ. 2004 , 13:09) Παιδια το κινητο θελει φτιαξιματα που θα ελθουν με μελλοντικη αναβαθμιση. Ας μην παραπονιομαστε μιας και ειμαι το πρωτο Symbian 3G. Αναμενομενο ηταν οτι θα ειχε προβληματα μικρα και μεγαλα. εμενα πάλι γιατί δεν έχει κανένα πρόβλημα?? σας ζηλεύω!! :lol: μονο η μπαταρία με προβληματίζει ...24 ώρες κρατάει,με κανονική χρήση.. nokia κανε κάτι!! από το κακό στο χειρότερο πάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 mipws exeis k esu provlhma? emena krataei 2meres me arketh xrhsh :Pxexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Λοιπον..... Εμενα που καi που δεν αναγνωριζει την mmc κανω restart και ερχεται :o Και μολις εχτες εβαλα την usim cosmote και εχω παντου μα παντου σημα!! ΑΛΛΑ. Μου ειπαν οτι δεν εχω προσβαση στο 3g γιατι ειναι 30 ευρο το παγιο και πρεπει να κανω καινουργια συνδεση... Δηλαδη 30e το 3g και 35e το 240???? ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ :wacko: Με τις αναπαντητες εγω τουλαχιστον δεν εχω προβλημα...... Παντος θελω να πιστευω οτι με μια αναβαθμιση να λυθουν καποια μικροπροβληματακια... :whistle: Α.... Και δεν εχει κανει κανενα RESTART μεχρι τωρα.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 μποικοιταζ στο 3G ..... άκου εκεί 30 ευρω ..... τουλάχιστον στην ΤΙΜ είναι 10 .... πάλι καλά .... 3G είναι τελικά κλέψιμο ... θέλουμε τεχνολογία σε λογικές τιμές όχι να μας κλέβετε .... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manmakr (11 Δεκ. 2004 , 12:49) Δυστυχώς όπως είπα δεν μπορώ τώρα να γράψω αναλυτικά γιατί δεν έχω μπροστά μου τον υπολογιστή μου. Το software της microsoft σίγουρα υπάρχει στον υπολογιστή σε όσους έχουν το servis pack 2 και απλά πρέπει να ενεργοποιηθεί. Αυτό γίνεται από τη "διαχείρηση συσκευών". Δε θυμάμαι τώρα τις λεπτομέρειες. Είχα βρεί οδηγίες σε ένα site. Όταν μπορώ θα το ψάξω και θα κάνω ένα πλήρες post. Απο βδομάδα γιατί το Σαββατοκύριακο ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΕΛΙΕΣ!@&$:! Τελικά βρήκα to site με τις οδηγίες. http://selfhelp.motioncomputing.com/Kbase/33-251658468.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL (11 Δεκ. 2004 , 12:37) Loipon to kinhto exei ena sovaro bug. Otan sou kanoun anapantith k patas gia na deis to noumero, den sou emfanizei tipota! Allos me to idio provlhma?? V 2.39.151 19-11-04 RM-1 Εμένα δε μου το κάνει αυτό. V 2.39.15 11-11-04 RM-1 Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (11 Δεκ. 2004 , 13:40) Εμένα δε μου το κάνει αυτό. V 2.39.15 11-11-04 RM-1 ...ιδια εκδοση ειναι σχεδον Εμενα γιατι δεν το βλεπει το πισι ουτε το PS Suite οταν το συνδεω με το USB του; :cry: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 δεν είναι ίδια η έκδοση... μήπως έχεις πειρατική κόπια των ΧΡ; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS (11 Δεκ. 2004 , 08:00) Φιλε κατ αρχας ευχαριστω. Το κατεβασα. Τωρα εχω το εξης προβλημα. Απο την εφαρμογη web του 6630 παω να μπω στο Cosmote GPRS και βγαινει μυνημα: web: Unable to connect . Check connection settings (-3002) Ti settings ειναι αυτα? Που θα τα βρω? Δεν πρόσεξα αν έχει απαντηθεί αλλά οι ρυθμίσεις για Cosmote είναι ίδιες με του 6600, απλά για internet αντί να βάλεις σημείο πρόσβασης internet βάζεις 3g-internet. Όσο για τα sms επειδή πήρα τηλέφωνο και ρώτησα στην Cosmote, Το κάνει μερικές φορές όταν κολλάει το σήμα και είναι τζούφιο! :D Με ένα restart όλα ok. Πάντως το δίκτυο 3G στη Θεσσαλονίκη της Cosmote έχει πολύ καλή κάλυψη ήδη αν και η Cosmote δεν έχει κάνει καμία διαφήμιση μέχρι στιγμής. :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Παιδιά προσοχή!!!! :!: :!: :!: Αν βάλει κανείς το Pocket Kingdom θα παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο σέρνεται και ότι αν πάει να κάνει backup στην κάρτα θα αντιμετωπίσει μόνο επανεκκινήσεις! Απλά format Στην κάρτα και όλα καλά!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Γεια σας παιδιά!! Είμαι και εγώ από χθες ένας πανευτυχείς κάτοχος του 6630!!! Άψογο! τέλειο!! υπέροχο!!! φανταστικό!!!! Ακόμα αγόρασα και το Νόκια radio Handsfree στα 30 ευρώ απλά ικανοποιητικό πολύ καλύτερο το αντίστοιχο της SE. Πήρα 3G cu card τέλεια κάλυψη στο κέντρο του Ηρακλείου όταν λέμε καμπάνα εννούμε καμπάνα! Τέλεια! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 epitelous to pira :up: prin mia wra apo to ton germano xarilaou thessalonikis einai apla teleio!molis to fortisw tha sas pw leptomereies/403 euro akrivws sto TIM130.akrivo to atimo alla kai ti na kanw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 @manos the greek, @sotirakiss καλοριζικο και στους δυο. Και μια ferrari φωτογραφημενη απο 6630 http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-2-1102768657.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (11 Δεκ. 2004 , 16:03) @manos the greek, @sotirakiss καλοριζικο και στους δυο. Και μια ferrari φωτογραφημενη απο 6630 http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-2-1102768657.jpg :up: χωρις λογια :up: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 καλοριζικο καλα τι φωτο ηταν αυτη με τη ferrari?χαλια εγινα,παιδια θελω το profimail οποιος μπορει ας μου το στειλε στο brokeheart12@yahoo.com,ξερω λιγο off topic Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts