Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 17:04)

φιλε nmk1988 θα το δοκιμασω ακομη κανα δυο μερες και μετα αναγκαστηκα θα το παω νοκια.Ειναι δυνατον ομως να παρουσιαστουν μονο σε μενα αυτα;

Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον!!

Κανω οτι μπορω,βοηθαω σε τεχνικα θεματα...

Οτι μπορω για ενα καλυτερο myphone.gr !!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 8 Δεκ. 2004 , 17:48)

Πιθανον να ειναι themes για symbian OS 7.0s ή για s60 με 4096 χρωματα...

Τα 3650,7650 δεν παιρνουν θεματα.

Το 6630 δεν εχει προβλημα με θεματα των 6600,7610 κλπ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TRiBaL ( 8 Δεκ. 2004 , 17:00)

katevasa kapoia thematakia apo dw http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6630-themes kai otan pataw install to arxeio .sis mou leei file corrupted. ti paizei?

Η σελιδα αυτη δεν υπαρχει πια ,ισως τα αρχεια ηταν corrupted για αυτο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 8 Δεκ. 2004 , 17:50)

Κανω οτι μπορω,βοηθαω σε τεχνικα θεματα...

Οτι μπορω για ενα καλυτερο myphone.gr !!!!

Βαζω κανονικα την καρτα και μολις πριν λιγο μου το ξαναεκανε 2 φορες.

Απο την νοκια με στελνουν στο service δηλαδη θα μου ξαναπερασουν το ιδιο λογισμικο και βλεπουμε.Αλλα επιδη εχω αγορασει και τον εξοπλισμο και εχω κατεβασει και το λογισμικο θα δοκιμασω να το κανω εγω ο ιδιος(2.39.15).

Κατι αλλο εχει πετυχει κανεις να κανει μεταφορα δεδομενων απο 6600 σε 6630 ;(τηλεφωνα) με το γνωστο προγραμματακι γιατι εγω δεν το εχω κατορθωσει οσες φορες και αν προσπαθεισα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 18:03)

Κατι αλλο εχει πετυχει κανεις να κανει μεταφορα δεδομενων απο 6600 σε 6630 ;(τηλεφωνα) με το γνωστο προγραμματακι γιατι εγω δεν το εχω κατορθωσει οσες φορες και αν προσπαθεισα.

Χρησιμοποιησε το Smartvard για μεταφορα επαφων & smartvcal για μεταφορα ημερολογιου.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

re pedia ehw toses meres to 6630 kai akoma, ektos apo video kliseis , sen ehw kataferei na dokimasw kamia ali ipiresia apo tis 3G, oute Live tv oute ploigisi sto wap, mporw na ta kanw auta dwrean efoson ehw vodafone? kai me pies rithmiseis?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 18:03)

Βαζω κανονικα την καρτα και μολις πριν λιγο μου το ξαναεκανε 2 φορες.

Απο την νοκια με στελνουν στο service δηλαδη θα μου ξαναπερασουν το ιδιο λογισμικο και βλεπουμε.Αλλα επιδη εχω αγορασει και τον εξοπλισμο και εχω κατεβασει και το λογισμικο θα δοκιμασω να το κανω εγω ο ιδιος(2.39.15).

Δεν ειναι λιγο επικινδυνο να το σκαλιζεις μονος σου, απο την αποψη του οτι αν δεν κανεις τιποτα μηπως σου πουν δεν εχεις εγγυηση και εσυ το χαλασες; Αυτοι τουλαχιστον αν δεν γινει τπτ με λογισμικο θα σου κανουν αντικατασταση συσκευης. Μαλλον hw ειναι το προβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 17:04)

φιλε nmk1988 θα το δοκιμασω ακομη κανα δυο μερες και μετα αναγκαστηκα θα το παω νοκια.Ειναι δυνατον ομως να παρουσιαστουν μονο σε μενα αυτα;

Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον!!

Φιλε "PIT" δεν ειναι οτι συμβαινουν μονο σε εσενα αυτα, απλα (αν τελικα ειναι βλαβη) ησουν ατυχος και το κινητο εχει προβληματα απο την "μανα" του...

Θυμαμαι με το 3650 που παρα πολλα παιδια ειχαν προβληματα σαν κι αυτο και αναγκαστηκαν να το πανε στη Νοκια. Στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι να σου αλλαξουν τη συσκευη με καποια καινουρια...

Καλη τυχη φιλε μου οτι κι αν ειναι κι ελπιζω να φτιαξει :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 16:53)

Ακομη κατι πως μπορω να γραψω κεφαλαια; η μονη επιλογη που μου εχει ειναι το πρωτο κεφαλαιο.

Συγνωμη που σας κουραζω αλλα 600 euro ειναι αυτα.Και η νοκια δεν γνωριζει τιποτε για τα προβληματα που αναφερω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Για να γράψεις κεφαλαία πατάς το πλήκτρο δίεση # (από αυτό το πλήκτρο γίνονται όλες οι εναλλαγές: κεφαλαία, πεζά, με συνεχόμενο πάτημα αριθμοί, με διπλό γρήγορο πάτημα Τ9)

Δες μια δυο σελίδες πίσω σου έχω απαντήσει. Έχω το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Με μια προσεκτικότερη ματιά είδα ότι στις επαφές τις κάρτας η μία δεν έχει σημάδι (ξύσιμο). Ίσως δεν κάνει καλή επαφή με το τηλ. Όταν ρωτήσω στη Νόκια (ίσως αύριο θα σε ενημερώσω)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 8 Δεκ. 2004 , 18:08)

Χρησιμοποιησε το Smartvard για μεταφορα επαφων & smartvcal για μεταφορα ημερολογιου.

Που θα βρω αυτες τις εφαρμογες φιλε nervous;

μολις εγκατεστησα και δοκιμασα την SmartvCard.v1.01 αλλα δεν μπορεσα να τις στειλω ολες μαζι ενω τις επελεγα ολες μου εστελνε μονο την πρωτη.

Ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 19:09)

μολις εγκατεστησα και δοκιμασα την SmartvCard.v1.01 αλλα δεν μπορεσα να τις στειλω ολες μαζι ενω τις επελεγα ολες μου εστελνε μονο την πρωτη.

Ευχαριστω!

Tην εφαρμογη θα την περασεις και στο 6600 & 6630.

Απο το 6600 θα ανοιξεις την εφαρμογη και θα κανεις export ALL τις

επαφες σου. Θα δημιουργηθει ενα αρχειο SmartvCard.vcf .

Το αρχειο αυτο θα το στειλεις στο 6630. Στην συνεχεια απο το 6630

θα κανεις import all το αρχειο που εστειλες πριν - το βρισκει αυτοματα

και αυτο ηταν.

(ριξε μια ματια στο φορουμ του aivanet & irc)

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT ( 8 Δεκ. 2004 , 19:09)

Ευχαριστω!

Για να μεταφέρετε επαφές και άλλα δεδομένα στο 6630 δοκιμάστε το εξής:

Στο 6630 πηγαίνετε στο ΕΡΓΑΛΕΙΑ/transfer(μάλλον ΜΕΤΑΦΟΡΑ γράφει στο Ελληνικό menu -είναι κάτω αριστερά-)

Θα σας ζητήσει να ανοίξετε το Bluetooth του άλλου τηλ. και θα στείλει στο άλλο τηλ. ένα πρόγραμμα.

Το ανοίγετε από το άλλο τηλ. και συνεχίζετε τη διαδικασία ακολουθώντας τις οδηγίες. Αυτό έκανα εγώ με το 3650

Έτσι μεταφέρει: Επαφές, Ημερολόγιο, Εικόνες, Video clips, Sound clips

Παιδια εχω δοκιμασει την μεταφορα δεδομενων αλλα δεν πετυχαινει με τιποτε ,εχω μιλησει και με νοκια αλλα τιποτε γι' αυτο προσπαθω με εναλλακτικες λυσεις.

Φιλε nervous κανω αυτο που μου λες αλλα στο import του 6630 απλα μου ανοιγει selct vcard (.vcf) file και απο κατω c: nokia-sytem αλλα τετοιο αρχειο δεν υπαρχει.Στο μηνυμα που παιρνω απο το 6600 υπαρχει οπως παντα η πρωτη επαφη του.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JuNiOr ( 7 Δεκ. 2004 , 14:55)

osoi exete thn syskevh h xerete pite mas! me aplh sim dulevei h syskevh? h xriazete na thn kanume u-sim?? oti eteria kai an exeis?? poso kairo tha parei h allagh afth apo sim se u-sim??

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ :up: ΑΨΟΓΟ :up:

Και κατι που ισως να ενδιαφερει.........

Εγω εχω cosmote και το τηλ δουλευει προς το παρον μια χαρα χωρις αλλαγες 2g σε 3g και εχω σημα καμπανα!!!!

περιοχη: παλαιο φαληρο.......

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

και εγώ απο σήμερα ευτηχής κάτοχος 6630...

review coming soon...

:happy:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodan ( 7 Δεκ. 2004 , 21:31)

Πηρα στο πλαισιο στην στουρναρη και στην μεταμορφωση και σε νοκια σοπ και στον γερμανο.....

Που αλλου να παρω????????

ONE WAY ALIMOY EXEI ETOIMOPARADOTA... ;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

jtheogr

Endiaferomai na matho apo tous katoxous tous 6630 gia tin fotinotita kai tin efkrinia tis othonis ? poso kali einai ? kai gia na iparxei ena metro sigkriseis peite mou sas parakalo se sxesi me to Nokia 6600 kai to Sharp GX30 ti ginete me tin othoni.

Efxaristo !!!!

Φίλε μου εγω εχω το gx30 κ σε 2 μερες κ το 6630 !!!

Όταν ειδα το 6630 είπα: Δεν πειραζει ! Εχει τοσα καλα αυτο το κινητακι , στην οθονη θα κολλήσω ;

Για μενα η οθονη του gx30 δεν συγκρινεται ουτε στο ελαχιστο...!

(κάποιος αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη, όμως ένα θα σου πω: Δες τα απο κοντα κ τα δυο για να καταλαβεις... )

(Προς αποφυγη παρεξηγησεων, αυτη ειναι η αποψη μου , κ αναφερομαι μονο στην οθονη... κατα τα αλλα θα δειξει στην πορεια... )

tha pao na goraso mia usim vodafone cu gia na glitoso ta pagia!Thelo na mou pite omos to eksis:exo spiti mou to sony erisscon t610 tora me voda k to sima einai elaxisto(1 to poli 2 grammes)Me to 6630 tha exo kalitero sima toulaxiston!gia doste mou ta fonta sas...

Υ.Π Toulaxiston enas filos me to 6600 spiti mou sto diktio voda ka aytos eixe kalo sima

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Series80/2.0 Nokia9500/4.34.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1))

Αρχικό Μήνυμα από INDYJONES

jtheogr

Endiaferomai na matho apo tous katoxous tous 6630 gia tin fotinotita kai tin efkrinia tis othonis ? poso kali einai ? kai gia na iparxei ena metro sigkriseis peite mou sas parakalo se sxesi me to Nokia 6600 kai to Sharp GX30 ti ginete me tin othoni.

Efxaristo !!!!

Όταν ειδα το 6630 είπα: Δεν πειραζει ! Εχει τοσα καλα αυτο το κινητακι , στην οθονη θα κολλήσω ;

(κάποιος αλλος μπορει να εχει αλλη αποψη, όμως ένα θα σου πω: Δες τα απο κοντα κ τα δυο για να καταλαβεις... )

(Προς αποφυγη παρεξηγησεων, αυτη ειναι η αποψη μου , κ αναφερομαι μονο στην οθονη... κατα τα αλλα θα δειξει στην πορεια... )

min sigrinete ena smartphone me ena aplo camera phone.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Βρε παιδιά θέλω να το αγοράσω, αλλά από αυτά που έχω δει εδώ μέσα έχω μπερδευτεί και απογουτευτεί.

1.Αναφέρονται κολλήματα στο δίκτυο.

2.Τα mp3 δεν παίζουν δυνατά.

3.Στην αρχική οθόνη η φωτο μπαίνει στη μέση και δεν πιάνει όλη την οθόνη.

4.Στο zoom στις γωνίες βγάζει μωβ χρώμα.

5.Η rs-mmc πολλές φορές είναι προβληματική.

Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει αν ισχύουν όλα αυτά.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

καλα περασα mp3 με bluetooth 3mp περιπου...

ΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ περασε πολλη γρηγορα!!!!!

Και παιζει τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon ( 8 Δεκ. 2004 , 17:15)

Exei kaneis Vodafone live 6630?

Δεν νομιζω μιας και μου ειπαν στη Vodafone σημερα οτι δεν ειναι ακομα διαθεσιμο το κινητο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος avid ( 8 Δεκ. 2004 , 22:37)

καλα περασα mp3 με bluetooth 3mp περιπου...

ΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ περασε πολλη γρηγορα!!!!!

Και παιζει τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που να δεις και το usb δηλαδή!!! :D

ένα δευτερόλεπτο το mb κάνει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES ( 8 Δεκ. 2004 , 20:44)

ότι και να σου πούμε έχεις δίκιο... εγω συμφωνω ;)

παντος και του 6630 ειναι σε υψιλα επιπεδα