tan7d Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Με λιγα λογια αυτο που πρεπει να κανει ειναι format στην μνημη τηλεφωνου :rolleyes: Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων δεν ειναι φορματ. Δεν σβηνει τιποτα απλος γυρναει στης ρυθμησεις της μανας του. Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Dokimase na kaneis epanafora ergostasiakwn rythmisewn kai ama den sou ta svisei ola sth mnhmh tou thlefwnou na mhn me lene em_seven. Panta filhka em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Dokimase na kaneis epanafora ergostasiakwn rythmisewn kai ama den sou ta svisei ola sth mnhmh tou thlefwnou na mhn me lene em_seven. Panta filhka em_seven Φιλε μου em_seven εγω που εχω κανει τουλαχιστων 3 φορες ολες για το logo δεν ειδα να σβηνει τιποτα. Βεβαια δεν επιμενω κιολας γιατι το μονο που εχω στην μνημη του τηλεφωνου ειναι οι επαφες τις οποιες και δεν τις πειραζει η επαναφορα . Φιλικα παντα Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Φιλε μου em_seven εγω που εχω κανει τουλαχιστων 3 φορες ολες για το logo δεν ειδα να σβηνει τιποτα. Βεβαια δεν επιμενω κιολας γιατι το μονο που εχω στην μνημη του τηλεφωνου ειναι οι επαφες τις οποιες και δεν τις πειραζει η επαναφορα . Φιλικα παντα Μου φενεται πως κατι τρεχει :shifty: με το κινητο σου κανονικα επρεπε να τα σβηνει ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Φιλε μου em_seven εγω που εχω κανει τουλαχιστων 3 φορες ολες για το logo δεν ειδα να σβηνει τιποτα. Βεβαια δεν επιμενω κιολας γιατι το μονο που εχω στην μνημη του τηλεφωνου ειναι οι επαφες τις οποιες και δεν τις πειραζει η επαναφορα . Φιλικα παντα η επαναφορα ρυθμισεων ειναι οντος ενα soft format Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 η επαναφορα ρυθμισεων ειναι οντος ενα soft format Πατα *#7370# και δες τι μυνημα σου βγαζει.Αυτο ειναι πληρη format ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Αυτο ειναι πληρη format ;) εννοεις το hard format?αυτο γινεται με κλειστο το κινητο και συνδιασμο κουμπιων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 εννοεις το hard format?αυτο γινεται με κλειστο το κινητο και συνδιασμο κουμπιων Νομιζω πως εχεις μπερδευτει λιγο :wacko: το soft format γινεται με συνδιασμο κουμπιων καθως ανοιγεις το κινητο.Παντως δε νομιζω πως θα πρεπει να ανοιξουμε αντιαπαραθεση εδω γιατι βγαινουμαι off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tan7d Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Νομιζω πως εχεις μπερδευτει λιγο :wacko: το soft format γινεται με συνδιασμο κουμπιων καθως ανοιγεις το κινητο.Παντως δε νομιζω πως θα πρεπει να ανοιξουμε αντιαπαραθεση εδω γιατι βγαινουμαι off topic Παιδια συμφωνο με το offtopic δεν θα τσακωθουμε κιολας για πραγματα που ξερουμε απο την εποχη του 6600. Απλως αν δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα απο το μενου ομως προσεχε να δεις αν σβηνει τις επαφες. Παντως αυτρο που εγω εχω καταλαβει ειναι οτι με το soft format γυρνει ο κινιτο στην αρχικη κατασταση ενω το hard σβηνει τα παντα απο το κινιτο αλλα δεν αλλαζει τις ρυθμησεις του operator. Αλλα καλυτερα να τελειωσει εδω η παραθεση. Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Yparxei tropos na doulepsoun to tony hawks kai to tomb raider sto 6630 me to blz? Episis Exi kanis profiles ( enoow to arxeio me tis perioxes tis athinas ) sto miniGPS tis psiloc. Gia na mi vgazei noumera to leo. Thx ephdh vlepo to mini gps den douleyei me to 6630 iparxi allo kalo gps prog simvato me 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosm Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω μια εικόνα για φόντο χαλάει η ποιότητα της...έχετε βρεί κάποια λύση γιάυτό??? Επίσης θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος η εικόνα που διαλέγουμε για φόντο να πιάνει όλη την οθόνη όπως γίνεται με τα φόντο από τα themes?? :confused: Παράθεση καρπούζι!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω μια εικόνα για φόντο χαλάει η ποιότητα της...έχετε βρεί κάποια λύση γιάυτό??? Επίσης θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος η εικόνα που διαλέγουμε για φόντο να πιάνει όλη την οθόνη όπως γίνεται με τα φόντο από τα themes?? :confused: Η ποιότητα χαλάει διότι το κινητό κάνει resize την εικόνα για να την εμφανίσει. Μπορείς ίσως να βελτιώσεις την ποιότητα κάνοντας την εικόνα resize στο PC σου με κάποιο πρόγραμμα (Photoshop etc) που μπορείς να πειράξεις τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να λάβεις καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά την ξαναστέλνεις στο κινητό και την ορίζεις ως φόντο. Τις διαστάσεις δεν τις θυμάμαι τώρα (176χ204? δε θυμάμαι ακριβώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω μια εικόνα για φόντο χαλάει η ποιότητα της...έχετε βρεί κάποια λύση γιάυτό??? Επίσης θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος η εικόνα που διαλέγουμε για φόντο να πιάνει όλη την οθόνη όπως γίνεται με τα φόντο από τα themes?? :confused:Αυτο γινεται μεσω pcsuite πηγαινεις στην επιλογη επεξεργασια εικονων και εκει μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος της εικονας για να γινει φοντο στο κινητο και να πιανει ολοι την οθονη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 re guys exw prob aneksigito. to vsun den mou anigi ta roms pou exo vali oute kan afto pou exi apo mesa mono tou. Pao na kano anoigma kai me petai. Episis sto site tis vapment lei pos ipostirizi to 6630 kai h 1.1 kai i 1.0 ekdosi. ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 re guys exw prob aneksigito. to vsun den mou anigi ta roms pou exo vali oute kan afto pou exi apo mesa mono tou. Pao na kano anoigma kai me petai. Episis sto site tis vapment lei pos ipostirizi to 6630 kai h 1.1 kai i 1.0 ekdosi. ????????Ειχα βαλει και εγω τον Vsun1,1 και λειτουργουσε ομως τα παιχνιδια τα επαιζε πολυ αργα και εφτασα στο συμπαρασμα πως δεν αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ειχα βαλει και εγω τον Vsun1,1 και λειτουργουσε ομως τα παιχνιδια τα επαιζε πολυ αργα και εφτασα στο συμπαρασμα πως δεν αξιζει. emena den mou anigoun kan pos to egatestises? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 emena den mou anigoun kan pos to egatestises? Ενα απλο sis ειναι που το κανεις εγκατασταση δεν ειναι κανει το ειδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 ok ithele restart to phone. re em_seven mia xara taxitita exi alla xoris hxo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 ok ithele restart to phone. re em_seven mia xara taxitita exi alla xoris hxo.Εξαρταται και απο το παιχνιδι που θα βαλεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georg Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Re paidia 3erei kaneis pou 8a brw kapoion file manager gia to pc pou na elegxei ola ta arxeia tou 6630? Aytos ths nokia profanws de blepei ta system files! Exw ton file manager ths epocware alla de douleuei! 3erei kaneis kanenan tropo na doulepsei? Ki an nai apaiteitai bluetooth? Me to kalwdio douleuei? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 :blink: re paidia eklisan to aiva i ego to grafo la8os??? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Oute ego mporo na mpo meres tora. Pai karfoti egine :( Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 :blink: re paidia eklisan to aiva i ego to grafo la8os??? to Aiva egine #MOBiZONE gia diaforous logous :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Re paidia 3erei kaneis pou 8a brw kapoion file manager gia to pc pou na elegxei ola ta arxeia tou 6630? Aytos ths nokia profanws de blepei ta system files! Exw ton file manager ths epocware alla de douleuei! 3erei kaneis kanenan tropo na doulepsei? Ki an nai apaiteitai bluetooth? Me to kalwdio douleuei? Thanx mmm sistixos den iparxi allo akoma alla iparxi patenta tin opia eprepe na ksereis. Loipon koita: 1)Ftiaxnis ena keno katalogo onomati System sto desktop sou 2) anigis to phone browser tous nokia pc suite 3)stin aristeri stili patas ton stayro tou 6630 na anaptiksis ti lista pou tha sou efanisi to drive tou kinitou sou (c:\) kai to drive tis kartas mnimis (e:\) sou 4)stin sinexia pernis ton katalogo apo ton desktop kai ton metaferis mia sto sto c:\ kai mia ston e:\ (tha paralipsis ta error mesage pou tha sou vgali) ISe etoimos tora tha sou emfanisi ta system folders kai boris na doulepsis (afto kathe fora prepi na to kaneis afto) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragment_ Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 iparxi kapios pou na tou douleyei to acobat reader (oxi to pdf+) sto 6630? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts