Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια η καρτα μου εδω και 2 μερες μια επιανε και μια οχι.τωρα ξαφνικα δεν την βλεπει καθολου.υπαρχει κανα γιατρικο η μας αφησε χρονους?

ευχαριστω εκ των προτερων. :(

Οταν λες δεν την βλεπει καθολου τι ακριβως σου λεει; Αν σου λεει "κατεστραμενη" τοτε δυστυχως πας για αντικατασταση :(

Κανε της ομως πρωτα ενα format μεσα απο το μενου της μνημης και δες τι θα σου πει... Δοκιμασε να την κανεις και σε καποιο αλλο κινητο και μετα αν δεν σου δουλεψει τοτε δυστυχως... :cry:

Eπειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν θελω να αχχοληθω με το κινητο.εχω το 7610 αν παρω το 6630 μονο και μονο επιδη θελω να αλλαξω κινητο επειδη το βαρεθηκα θα εχω τρεξιμο με την καρτα για να γινει 3g και με το κινητο για να λειτουργει και να μου παρεχει οτι και το 7610???αληθεις αυτα που εχουν ερθει απο ιταλια εχουν κανενα μειονεκτημα σε σχεση με αυτα που ειναι απο ελλαδα?γιατι αρκετα πωλουνται αλλα ειναι απο ιταλια!

Φίλε μου εγώ το έχω από Ιταλία το κινητό με περασμένα ελληνικά από ΝΟΚΙΑ, και είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ σε ποιότητα, σταθερότητα και λειτουργία με οποιοδήποτε που πουλίεται εδώ στην Ελλάδα. Απλά γλύτωσα κάποια χρήματα :rolleyes:

Οσον αφορά το δίκτυο 3g στην Ελλάδα, υποθέτω γνωρίζεις ότι είναι στην αρχή της λειτουργία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά.. αν έχεις καλό σήμα λειτουργεί μιά χαρά (εκτός από το μείον του χρόνου διάρκειας της μπαταρίας, λόγω της συνεχούς "κρυφής" αναζήτησης του 3g δικτύου). Για να έχεις απρόσκοπτη 3g λειτουργία του κινητού θα πρέπει να κάνεις την αβαρία να πάρεις μια 3g sim του δικτύου σου (αν και πολλά παιδιά δουλεύουν μια χαρά το 3g με την απλή τουσ κάρτα). Πάντως με το operator.sis (ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί τριγύρω και άνετα το βρίσκεις από πολλά παιδιά εδώ μέσα)μπορείς να απομονώσεις το 3g δίκτυο και να έχει σταθερό gsm σήμα όπως και με το 7610 και χωρίς αλλαγή της sim κάρτας σου.

Κατά τα αλλα το κινητό είναι ΣΚΑΛΕΣ καλύτερο και ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ από το 7610, πίστεψέ με :up:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

nikos2004dj

Eπειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος και δεν θελω να αχχοληθω με το κινητο.εχω το 7610 αν παρω το 6630 μονο και μονο επιδη θελω να αλλαξω κινητο επειδη το βαρεθηκα θα εχω τρεξιμο με την καρτα για να γινει 3g και με το κινητο για να λειτουργει και να μου παρεχει οτι και το 7610???αληθεις αυτα που εχουν ερθει απο ιταλια εχουν κανενα μειονεκτημα σε σχεση με αυτα που ειναι απο ελλαδα?γιατι αρκετα πωλουνται αλλα ειναι απο ιταλια!

Κ εγώ φίλε μου απο Ιταλία το έχω πάρει κ δεν έχω κανένα σοβαρό προβλημα... Αν εξαιρεσεις κανενα restart που κ που , τα οποια πιστευω γινονται λογω ασυμβατων εφαρμογων.Αυτο συμβαινει βεβαια κ σε αλλα series60 οπως το 7610.

Κάνω κάθε μερα βιντεοκλήσεις,στελνω sms,mms,απλές κλήσεις(να μην ξεχνιομαστε),κ γενικά δεν αντιμετωπίζω καποιο προβλημα.

Πιστευω, οτι σε σχεση με το 7610 είναι πολύ πιο καλό...

Ελπίζω να βοήθησα :)

Γεια χαρά σε όλες και όλους σας!

Όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω ότι το 6630 έχει άπειρες δυνατότητες και ικανότητες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

Επειδή πρόκειται ουσιαστικά για mini-υπολογιστή χειρός με λειτουργικό σύστημα που κάνει boot, οργανωμένο filesystem κτλ, αναρωτιέμαι αν (και πού) υπάρχει κάποιο ανάλογο με τους υπολογιστές αρχείο autoexec στο κινητό, που να περιέχει δηλαδή όλες τις πληροφορίες για την εκκίνησή του. Υπάρχει κατάλογος bootdata στο φάκελο system, αλλά δεν τολμώ ούτε καν να ανοίξω τα αντίστοιχα αρχεία να δω τι περιέχουν για να μην χαλάσω κάτι. Υπάρχει μήπως εφαρμογή που να μας δίνει την δυνατότητα να διαβάσουμε ή και να τροποποιήσουμε αυτά τα αρχεία με ασφάλεια;

Ίσως κάτι τέτοιο να μας δώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης του κινητού μας... :cool:

Μία υπόθεση κάνω...

Όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω ότι το 6630 έχει άπειρες δυνατότητες και ικανότητες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

Επειδή πρόκειται ουσιαστικά για mini-υπολογιστή χειρός με λειτουργικό σύστημα που κάνει boot, οργανωμένο filesystem κτλ, αναρωτιέμαι αν (και πού) υπάρχει κάποιο ανάλογο με τους υπολογιστές αρχείο autoexec στο κινητό, που να περιέχει δηλαδή όλες τις πληροφορίες για την εκκίνησή του. Υπάρχει κατάλογος bootdata στο φάκελο system, αλλά δεν τολμώ ούτε καν να ανοίξω τα αντίστοιχα αρχεία να δω τι περιέχουν για να μην χαλάσω κάτι. Υπάρχει μήπως εφαρμογή που να μας δίνει την δυνατότητα να διαβάσουμε ή και να τροποποιήσουμε αυτά τα αρχεία με ασφάλεια;

Ίσως κάτι τέτοιο να μας δώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης του κινητού μας... :cool:

Μία υπόθεση κάνω...

autoexec δεν υπάρχει ακριβώς αλλά μπορείς με εφαρμογή να βάλεις άλλες εφαρμογές να εκκινούν κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο.

παιδια η καρτα μου εδω και 2 μερες μια επιανε και μια οχι.τωρα ξαφνικα δεν την βλεπει καθολου.υπαρχει κανα γιατρικο η μας αφησε χρονους?

ευχαριστω εκ των προτερων. :(

Mipos den exeis topothetisei sosta tin karta?Otan bazeis kanei to klik

Mia erotisi:

To flashaki pos fortizei??

TO site tis nokia leei:

up to 200 flashes when the battery is fully charged.

Giati ego exo tin ipopsia oti den fortizei i mpataria??

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Oloi eseis pou to pirate apo Italia apo pou akribos to brikate ( magazi pou kanei eisagoges, internet? ) kai poso?

Thanks.

kapoia atoma apo edo mesa (fitites..) eixan analavei. tus valame ta xrhmata sthn karta tus, mas ta agorasan k mas ta estilan. nomizo oti den stelnun exoteriko.ego to eixa parei 410. to exo giro stus 2mines tora sxedon..

kapoia atoma apo edo mesa (fitites..) eixan analavei. tus valame ta xrhmata sthn karta tus, mas ta agorasan k mas ta estilan. nomizo oti den stelnun exoteriko.ego to eixa parei 410. to exo giro stus 2mines tora sxedon..

OK, katalaba. Yparxei periptosi na to brw na to agoraso onine pouthena?

Μία υπόθεση κάνω...

και αλλος απο Ροδο !!! πληθαινουμε οι Ροδιτες με 6630 :D

ναι ενα τετοιο προγραμματακι θα ηταν φοβερο ,και εγω ανακαλυψα

μεσω application manager οτι τρεχουν αυτοματα στο boot εφαρμογες

που δεν εχουν option να τις βγαλεις απο το boot οποτε θελεις αρα

η μοναδικη πρακτικη λυση ειναι η ταλαιπωρια του install-unistall καθε

φορα που θελεις να βγαλεις κατι απο το "autoexec"

αν καποιος ξερει καποιο προγραμμα τετοιου ειδους ας μας πει πως λεγεται

και θα φροντισω εγω να το βρω ;)

pou to pirate apo Italia ?

Apo tin Tim!

Den nomizo na to breis online.

Iparxei to programma Autoexec apo SymbianWare gia boot organosi.

Χρήστης:

OK, katalaba. Yparxei periptosi na to brw na to agoraso onine pouthena?

ειμαι απο Ροδο αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι Ρωμη λογω σπουδων,

το κινητο εδω κανει ακριβως 349 ευρω ,και μαλιστα εχουν εξαντληθει

αυτα που ειχαν το παλιο firmware και τωρα και εδω ειναι ολα

version 2.39.15 αρα ειναι ολοιδιο με το αν το παρεις απο ελλαδα .

Αν το παρεις απο ελλαδα ομως κανει γυρω στα 600 ευρω !!! σχεδον

διπλη τιμη δηλαδη. Αν θελεις μπορεις να μου στειλεις τα χρηματα να

στο αγορασω . Τα υπολοιπα παιδια το πηραν απ'οτι λενε 410 ευρω

εγω θα στο στειλω με 400 (εκπτωση 10 ευρω :D )

Καινουργιο σφραγισμενο στα κουτια του εννοειτε και μαζι με την

αποδειξη αγορας για να εχεις και επισημη εγγυηση απο τη Νοκια στην ελλαδα.

Στειλε μου pm αν σε ενδιαφερει να σου πω λεπτομερειες για το πως θα

στο στειλω.

Iparxei to programma Autoexec apo SymbianWare gia boot organosi.

το βρηκα ,αλλα ειναι σχετικα παλια εκδοση (week 35 2004 ) ,λειτουργει

σε 6630 ? το εχεις δοκιμασει ; αν ναι και λειτουργει τι version ειναι ;

Φίλε μου εγώ το έχω από Ιταλία το κινητό με περασμένα ελληνικά από ΝΟΚΙΑ, και είναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ σε ποιότητα, σταθερότητα και λειτουργία με οποιοδήποτε που πουλίεται εδώ στην Ελλάδα. Απλά γλύτωσα κάποια χρήματα :rolleyes:

Οσον αφορά το δίκτυο 3g στην Ελλάδα, υποθέτω γνωρίζεις ότι είναι στην αρχή της λειτουργία του με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά.. αν έχεις καλό σήμα λειτουργεί μιά χαρά (εκτός από το μείον του χρόνου διάρκειας της μπαταρίας, λόγω της συνεχούς "κρυφής" αναζήτησης του 3g δικτύου). Για να έχεις απρόσκοπτη 3g λειτουργία του κινητού θα πρέπει να κάνεις την αβαρία να πάρεις μια 3g sim του δικτύου σου (αν και πολλά παιδιά δουλεύουν μια χαρά το 3g με την απλή τουσ κάρτα). Πάντως με το operator.sis (ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί τριγύρω και άνετα το βρίσκεις από πολλά παιδιά εδώ μέσα)μπορείς να απομονώσεις το 3g δίκτυο και να έχει σταθερό gsm σήμα όπως και με το 7610 και χωρίς αλλαγή της sim κάρτας σου.

Κατά τα αλλα το κινητό είναι ΣΚΑΛΕΣ καλύτερο και ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ από το 7610, πίστεψέ με :up:

ευχαριστω για την απαντηση.

μαλλον θα παω να το παρω.

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

το βρηκα ,αλλα ειναι σχετικα παλια εκδοση (week 35 2004 ) ,λειτουργει

σε 6630 ? το εχεις δοκιμασει ; αν ναι και λειτουργει τι version ειναι ;

Το συγκεκριμενο προγραμμα δεν δουλευε παντως ουτε στο 6600 ουτε στο 7610 που το ειχα δοκιμασει. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Exo to AutoExec 1.01 kai den mou bgazei kanena error.

Mono mia kaini lista paroti exo programmata na bootaroun.

Alla mporo na balo programmata sto bootarisma

Χρήστης:

re pedia ekana install to f-secure antivairus alla den to creiazomai allo!!! pos to kano uninstall? kai kati akoma poios einai o tropos gia format tou 6630? kapoion kodiko prepei na pathso, h apla apo ths rithmiseis toy kano thn epanafora ergostasiakon ruthmiseon?
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

re pedia ekana install to f-secure antivairus alla den to creiazomai allo!!! pos to kano uninstall?

Kane maximize to antivirues (h' trexto an den to trexeis idi)

kai sto menou mesa sto programma sou mia apo tin epiloges pou exeis einai to unistall...

Χρήστης:

Kane maximize to antivirues (h' trexto an den to trexeis idi)

kai sto menou mesa sto programma sou mia apo tin epiloges pou exeis einai to unistall...

OK FILE MOU MOLIS TO EIDA!!!! ;) Kai na fantasteis pos epsaxna to pio apiseuto tropo

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Akoyste kati koyfo twra...Ena prwino ksypnaw anoigw to kinito ke moy rxete ena mnm apo th voda gia to vodafone live.Apo tote exw na ksanadw to operator logo poy eixa allaksei me to OpMan.Prospathw na to ksanallaksw kai den to pairnei me tipota!Dokimasa kai to Fexplorer alla tipota.Kamia idea?Epishs kanena prog gia na allazw themes dokimasmeno gia 6630?

Παιδια εχο ακριβως το ιδιο προβλημα. Λες και αλλαξε ο κωδικος δυκτιου της vodafon. To αρχειο στο system/apps/phone/oplogo/ ειναι το 202_5_0.bmp αλλα δεν γινεται τιποτα τα στοιχεια δικτιου ειναι MCC 220 MNC 5. Θεωριτικα η ονομασια ειναι σωστη αλλα τι σμβαινει. Βασικα μου το εκανε και εμενα μετα απο ενα μηνημα του VLive. Μεχρι και format(!) το εκανα για αυτο τον λογο αλλα τιποτα. Το Δυκτιο αναγνωριζεται ως VODAFONE GR. Ευχαριστω

Θανάσης

Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro ->

Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note

Τελικα η voda σε συνδεσεις κλειδωνει το operator logo με το default της καρτας...Θα επισκευτω κανενα τεχνικο της voda να ρωτησω για περισσοτερες πληροφοριες...

Καλημέρα σας!

Τις τελευταίες 3 μέρες και εντελώς παράλογα η μπαταρία μου εξαντλείται μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ πριν κρατούσε 2-3 μέρες με την ίδια χρήση. Είχα αλλάξει με το operator εδώ και αρκετό καιρό το κινητό να βλέπει μόνο GSM και είχα βρει την υγειά μου. Όμως τώρα κοιμάμαι το βράδυ με μισογεμάτη μπαταρία και το πρωί έχει σχεδόν αδειάσει!! :mad: Και να πω ότι άλλαξε κάτι; Μόνο το sysman έχω εγκαταστήσει, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.

Τρία είναι τα ενδεχόμενα (όπως τουλάχιστον τα βλέπω εγώ):

ι) Η μπαταρία παρέδωκε τω πνεύματι... :cry:

ιι) Το κινητό δεν την φορτίζει όπως πρέπει ή/και παρουσιάζει λάθος ενδείξεις

ιιι) Κάτι τρέχει στο background και ξεζουμίζει την μπαταρία :!:

Υποθέτωντας ότι τα δύο πρώτα δεν ισχύουν πάμε στο τρίτο λοιπόν. Σας είχα ρωτήσει τις προάλλες για προγραμματάκι που να ελέγχει τι τρέχει και τι όχι στο κινητό (παρεπιπτόντως, το προγραμματάκι autoexec το έχει κανείς κρακαρισμένο και να λειτουργεί; ) Με το sysman, αλλά και το κλασσικό task manager του κινητού δεν... τρέχει τίποτα ύποπτο στο background. Άλλωστε ειδικά τη νύχτα το κινητό δεν χρησιμοποιείται καθόλου - το έχω ανοικτό αλλά κοιμάμαι!

Μήπως υπάρχει προγραμματάκι που να δείχνει τον φόρτο του επεξεργαστή σε real time μαζί με τις εφαρμογές που τρέχουν ή ζητάω πολλά; Κάτι ανάλογο με το ctrl-alt-del του υπολογιστή δηλαδή. Θα μας έλυνε όλες τις απορίες... :cool:

Εν πάσει περιπτώσει και για να μην σας κουράζω, κάπου εδωπέρα είχα διαβάσει στο παρελθόν για κάποιο ανάλογο πρόβλημα, αλλά δεν θυμάμαι που. Τι πόρισμα είχε βγει τότε; Δώστε μου το link στο thread, αν είναι γίνεται.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!