avid Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ PC!!!!!!!! Mολις εβαλα καινουργιο σκληρο ο αλλος ...... :X :X :X Τα εχασα ολα αντε παλι ολα τα progs να τα βρω παω σε πισω σελιδες και ο θεος βοηθος..... :whistle: ΚΑΛΩΣ ΞΑΝΑΡΘΑ!!!!!! :lol: Tι σου ειναι τελικα το buckup :o ουτε ενα δεν ειχα κανει :angry: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 @junior to site me to group moy doulevei kanonika horis provlima @nickvog to bluetooth to diko moy doulevei kanonika,den allazei onoma katholoy......telika me to 3G monimos kleisto poios o logos na kratao to 6630,pragmati,oses fores to anoigo poy kai poy moy kanei restarts kai hano polla tilefonimata!!! Mallon me vlepo gia 3230 sto telos ρε συ γιάννη δεν μπορεί να σου κάνει restarts!! μα τι του κάνεις ποια??? κατ'αρχήν εχεις περάσει την Ελληνική .ver ή εχεις ακόμα την Ιταλική??Αν όχι πρεπει οποσδήποτε να την περάσεις, διαφορετικά κανε ενα καλό Φορματ και ολλα θα λυθουν. εγω το εχω συνεχεια στο 3g και δεν εχω κανένα προβλημα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Nata kai ta prota sobara bug pou emfanizontai sto kinito mou: Firmware bug: Eno mou kanoun anapantites den tis kataxori sto mhtroo!!! Ti na kano tora ego??? :worry: Episis kathe proi pou xipna to brisko klisto logo mpatarias kai as to exo fortisi prin kimitho. LEte na erxete kanena U.F.O. :alien: kai na paizi kanena paixnidaki se ayto? :blink: Pou xereis mpori eki pou menoun na min exoun tetoia :cool: :p Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Nata kai ta prota sobara bug pou emfanizontai sto kinito mou: Firmware bug: Eno mou kanoun anapantites den tis kataxori sto mhtroo!!! Ti na kano tora ego??? :worry: Εισαι σιγουρος οτι ειναι firmware...? Κανε ενα restart γιατι αυτο μπορει να συμβαινει και οταν παθει απλα σφαλμα το μητρωο... :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Tou exo kani arketa restart... Tora esbisa oli tin lista kai doulei mia xara. Malon mpoukose to kaimeno. MEta apo ena xenixtisma "pano" apo to kinito gia na do mipos anoigi kanena programma to bradi kai "troi " tin mpataria ... telika den to "epathe simera"... Maloon me koroideui. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Στο support της Voda μου είπαν ότι θα υποστηρίζει live μέχρι τα τελη Φλεβάρη.. άρα θα μας μείνει και ένας μήνας για free TV :D σωθηκαμε τωρα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ερωτήσεις απο έναν Νεόκοπο 1) Με τι συνδιασμό πλήκτρων πάμε απο μια εφαρμογή που τρέχει σε μία άλλη? :confused: 2) Μου έστειλαν ένα ΜΜS ....πώς μπορώ να αποθηκεύσω την φωτογραφία στην κάρτα μνήμης? Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά? 3) Πώς μπορώ μέσα απο τον υπολογιστή μου το directory αποθήκευσης των ΜΜS? 4)Τελικά εκτός απο το REPLIGO υπάρχει άλλο τρόπος-εφαρμογή για να πετάξω αρχεία του WORD μέσα και να τα διαβάσει με σωστά ελληνικά το 6630? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ερωτήσεις απο έναν Νεόκοπο 1) Με τι συνδιασμό πλήκτρων πάμε απο μια εφαρμογή που τρέχει σε μία άλλη? :confused: 1)Krata patimeno to koumpi menu kai tha sou dixi oles tis anoigmenes efarmoges...Epilegis pia thes kai tin xana ferni mprosta. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 passenger57 Ερωτήσεις απο έναν Νεόκοπο 2) Μου έστειλαν ένα ΜΜS ....πώς μπορώ να αποθηκεύσω την φωτογραφία στην κάρτα μνήμης? Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά? Άνοιξε το mms που ελαβες , πηγαινε στην εικονα , ανοιξέ την κ μετα κανε save στην memory card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα, για΄τι δεν έχω καταλάβει....τί μπορώ να κάνω με τις δωρεάν υπηρεσίες του 3G της VOdafone με το 6630 μου? Aν κατάλαβα καλά, εδώσ την Πάτρα τουλάχιστον που βρίσκομαι.. δεν υπάρχει κάλυψη 3G σε όλα τα σημεία της πόλης.Τυχαία εχτές στο κέντρο που βράθηκα μου έγραψε..3g επάνω αριστερά.Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου λέγατε πώς ακριβώς μπορώ αν αξιοποιήσω το 3G! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Nata kai ta prota sobara bug pou emfanizontai sto kinito mou: Firmware bug: Eno mou kanoun anapantites den tis kataxori sto mhtroo!!! Ti na kano tora ego??? :worry: Episis kathe proi pou xipna to brisko klisto logo mpatarias kai as to exo fortisi prin kimitho. LEte na erxete kanena U.F.O. :alien: kai na paizi kanena paixnidaki se ayto? :blink: Pou xereis mpori eki pou menoun na min exoun tetoia :cool: :p file suberip phgaine stis rythmiseis tou mitrwou kai sth diarkeia pata 30meres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ερωτήσεις απο έναν Νεόκοπο 1) Με τι συνδιασμό πλήκτρων πάμε απο μια εφαρμογή που τρέχει σε μία άλλη? :confused: 2) Μου έστειλαν ένα ΜΜS ....πώς μπορώ να αποθηκεύσω την φωτογραφία στην κάρτα μνήμης? Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά? 3) Πώς μπορώ μέσα απο τον υπολογιστή μου το directory αποθήκευσης των ΜΜS? 1 + 2 ) Manual τηλεφωνου :) 3) Βαλε ρημα στην προταση :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soul_x2x Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 paidia simera sta kala kathoume i memory card mou stamatise na doulevei. mipos exei kaneis to idio provlima me mena???????? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 paidia simera sta kala kathoume i memory card mou stamatise na doulevei. mipos exei kaneis to idio provlima me mena???????? Des to manual an exeis balei tin sosti pleura, kai ksanabaleti, kai akou an kanei to gnosto "klik", Epeita kane kai ena restart gia sigouria... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμα, για΄τι δεν έχω καταλάβει....τί μπορώ να κάνω με τις δωρεάν υπηρεσίες του 3G της VOdafone με το 6630 μου? Aν κατάλαβα καλά, εδώσ την Πάτρα τουλάχιστον που βρίσκομαι.. δεν υπάρχει κάλυψη 3G σε όλα τα σημεία της πόλης.Τυχαία εχτές στο κέντρο που βράθηκα μου έγραψε..3g επάνω αριστερά.Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου λέγατε πώς ακριβώς μπορώ αν αξιοποιήσω το 3G! :cool: σχεδον τιποτα δεν μπορεις να κανεις.θεωρητηκα μπορεις να δεις τσαμπα tv (οταν μπει το 6630 στο live)και τσαμπα βιντεοκλησης αν εχεις την βαση με την δευτερη καμερα.και καλητερη ταχυτητα στο ιντερνετ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 pedia tis teleftees imeres echo mia entoni epikinonia me tous texnikous tis vodafone gia to ti ftei kai den iparxei kali sinergasia me to 3g, me apotelesma na echoume ta gnosta provlimata echoun elen3i tin periochi mou kai to kako ine oti den vriskoun sto diktio tous kapio provlima ara milame gia telios asimvatotia pou fovame pos tha prepi na alla3i apo ti nokia (skeftite diladi na prepi h alpha copy na anaferi to provlima sti noia kai afti na to diorthosi me kapio update, tha echoume oloi tote high speed 3g....) telos panton avrio theloun na kanoun kapies ektetamenes dokime mallon me katagrafi ton kliseon pou chanonte giati mou ipan sigkekrimeni ora pou tha to giriso se 3g tha itan kalo lipon na tous parete oloi ena tilefono kai na tous e3igisete poso entono ine to provlima giati mou ipan pos den echoun paratirisi kati analogo etsi ischirizonte pantos aftes tis meres pou to psachnoune mia entoni simmetoxi olon mas sto texniko tous tmima den tha itan aschimo me alla logia ORMATEEEEEE panta omos kratontas to kiros sorry gia ta greeklish Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 pedia tis teleftees imeres echo mia entoni epikinonia me tous texnikous tis vodafone gia to ti ftei kai den iparxei kali sinergasia me to 3g, me apotelesma na echoume ta gnosta provlimata echoun elen3i tin periochi mou kai to kako ine oti den vriskoun sto diktio tous kapio provlima ara milame gia telios asimvatotia pou fovame pos tha prepi na alla3i apo ti nokia (skeftite diladi na prepi h alpha copy na anaferi to provlima sti noia kai afti na to diorthosi me kapio update, tha echoume oloi tote high speed 3g....) telos panton avrio theloun na kanoun kapies ektetamenes dokime mallon me katagrafi ton kliseon pou chanonte giati mou ipan sigkekrimeni ora pou tha to giriso se 3g tha itan kalo lipon na tous parete oloi ena tilefono kai na tous e3igisete poso entono ine to provlima giati mou ipan pos den echoun paratirisi kati analogo etsi ischirizonte pantos aftes tis meres pou to psachnoune mia entoni simmetoxi olon mas sto texniko tous tmima den tha itan aschimo me alla logia ORMATEEEEEE panta omos kratontas to kiros sorry gia ta greeklish Δεν βάζεις λέω εγω το προγρμμα operator και να αφησεις τους ανθρώπους στην ησυχια τους, να βρεις και εσυ την δικιά σου ησυχια!! Ολοι ξέρουμε οτι το 3g ειναι ακομα στα σπαργανα εδω στην ελλαδα. γι'αυτο λοιπόν οσοι δεν εχετε σήμα Δυνατο βάλτε το operator και κλειδώστε το στο 2g. (skeftite diladi na prepi h alpha copy na anaferi to provlima sti nokia kai afti na to diorthosi me kapio update, tha echoume oloi tote high speed 3g....) :p :lol: πολύ καλο αλλα εισαι εκτος θέματος, το thread με τα ανεκδοτα ειναι στο chat and fun. ORMATEEEEEE Γιούργια ωρε λεβέντες... :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Για πρώτη φορά , μετά απο την απόκτηση του 6630 θα ήθελα να πώ κάποια αρνητικά σχόλια... Πρίν απο το 6630 , είχα για λίγο διαστημα το SharpGX30... Είχα βγάλει λοιπόν κάποιες φωτογραφίες και είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος... απλά δεν μου άρεσε το κινητό επειδή δεν μπορούσα να βγάλω με κάποιο τροπο το "αισχρό κόκκινο" της vodafone και επειδή ήταν "stupidphone"... Πήρα λοιπόν το 6630... Τα αρνητικά που παρατήρησα είναι τα εξής: 1. Τα midi τα παίζει πολύ χειρότερα ... μα πολύ χειρότερα ... 2. Η φωτογραφική μηχανή δεν έχει καμία σχέση ... Μπορεί να είναι 1 , κάτι... αλλά δεν συγκρίνεται ... Στο sharp έβγαζα φωτογραφίες κ έβγαιναν με απόλυτη ευκρίνεια εικόνας κ χρωμάτων , ενώ με το 6630 δεν έχω βγάλει ούτε μια καλή φωτογραφία!!! ( Σαν κινητά δεν τα συγκρίνω , γιατί δεν έχει νόημα , άλλωστε και πάλι σαν κινητό μου αρεσει το 6630 πιο πολύ.) Απλά εάν κάποιος σκοπεύει να πάρει το 6630 μόνο κ μόνο για να βγάζει καμιά φωτογραφία της προκοπής , καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soul_x2x Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Des to manual an exeis balei tin sosti pleura, kai ksanabaleti, kai akou an kanei to gnosto "klik", Epeita kane kai ena restart gia sigouria... sosta ti vazo. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/stoNeheadsgf.jpg ξερει κανεις το τροπο για να σπουδασω... προσπαθω αλλα δεν τα καταφερνω................ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Nata kai ta prota sobara bug pou emfanizontai sto kinito mou: Firmware bug: Eno mou kanoun anapantites den tis kataxori sto mhtroo!!! Ti na kano tora ego??? :worry: Και το δικο μου το ειχε κανει καποια στιγμη απο "μπουκωμα" του μητρωου οπως λες :p Αρα ας ριχνουμε και κανενα καθαρισμα ποτε ποτε στο μητρωο μας... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 sosta ti vazo. Φιλε soul σου εχω απαντησει και στο αλλο θεμα που εγραψες για την καρτα... :) Το τελευταιο πραγμα που μπορεις να κανεις μηπως και "αναστηθει" η καρτα σου ειναι να την μορφοποιησεις, αν δεν προχωραει σε μορφοποιηση τοτε το μονο που μενει ειναι να πας σε καποιο καταστημα Nokia και να ζητησεις αντικατασταση της καρτας μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 :( :( :( :( :( :( αγαπητοι μου ομοιοπαθεις κατοχοι του 6630, :rolleyes: εμαθε κανεις τι θα γινει με την βρωμο-αναβαθμιση του βρωμο-κινητου μας ?????? :wacko: :blink: tnx mates Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_gorjos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Το τελευταιο πραγμα που μπορεις να κανεις μηπως και "αναστηθει" η καρτα σου ειναι να την μορφοποιησεις, αν δεν προχωραει σε μορφοποιηση τοτε το μονο που μενει ειναι να πας σε καποιο καταστημα Nokia και να ζητησεις αντικατασταση της καρτας μνημης... Καλημέρα. Έχοντας παρόμοιο πρόβλημα, δεν μπορούσα να μορφοποιήσω την κάρτα μνήμης, δοκίμασα και κατάφερα να την μορφοποιήσω σε ένα nokia 6600. Ψάξε μήπως τυχόν βρεις ένα 6600 από κάποιον γνωστό και δεν μπεις στην κάποιες φορές "χρονοβόρα και ψυχοφθόρα" συναλλαγή με Nokia Club. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Απλά εάν κάποιος σκοπεύει να πάρει το 6630 μόνο κ μόνο για να βγάζει καμιά φωτογραφία της προκοπής , καλό θα ήταν να το ξανασκεφτεί... Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 450-500 ευρώ για να πάρει 6630 ΜΟΝΟ για βγάζει φωτογραφίες..Με τόσα λεφτά αγοράζεις μια πρώτης τάξεως compact ψηφιακή και κάνεις την δουλεία σου. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Καλημερα! Πιο πισω ειχε γραψει καποιος φιλος οτι θα... ή δοκιμασε μπαταρια BL-6 απο το ΝΕΟ N-GACE η οποιο ειναι 1070αρα και οχι 900αρ οπως του 6630. Tελικα υπηρχε αποτελεσμα ή οχι; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts