argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostakiss ( 7 Ιαν. 2005 , 17:10) re guys..mporeite na kanonisete mia sigouri omadikh agora apo italy tou 6630 ??plz !!! εχει γινει και νουμερο 2 κιολας για ξαναψαξετο καλυτερα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 ναι αλλα εγω πιστευω να μην μπλεξετε με Ιταλιες και τετοια... Αφου υπαρχει στην ελλαδα και με πληρη υποστηριξη για εκατο ευρω παραπανω θα το ρισκαρετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 7 Ιαν. 2005 , 15:50) Δεν χρειαζεται να ειναι πατημενα καθολη τη διαρκεια του format.Απλα συνεχως πατημενα μεχρι να εμφανιστει η ενδειξη στην οθονη. δεν εμφανίζεται καμια ένδειξη... δεν είναι όπως τα symbian 7 που έγραφε "formating" . κάνει μια απλή επανεκκίνηση και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. όλα αυτά με τα deep soft small big reset εγώ δεν τα πιστεύω. και τώρα το κωμικό μέρος του μηνύματος ... αφορά τι άλλο!!! το μάτι του predator ,δηλαδή αυτή την θεσπέσια κάμερα. :p ο μάκης sequentοπουλος ξαναχτυπά με νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες.. έχω μια φωτογραφία από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό ...ξέρετε είναι οι στιγμές της ημέρας που ο ουρανός παίρνει αυτό το σαν μετουσιωμένο οινόπνευμα χρώμα!! για να δούμε πως το βλέπει το μάτι του θηρίου???? αυτή η πιστότητα των χρωμάτων είναι που σε αφήνει άφωνο!! επίσης τράβηξα και μια φωτογραφία από το αγνό χορτάρι της μάνας γης...αυτό το καταπράσινο θέαμα που σε ηρεμεί και σε φέρνει ποιο κοντά στην φύση ...ειδικά όταν ο ζωοποιός ήλιος μας χτυπάει πάνω σε αυτό τότε το megapixel βιονικο μάτι το βλεπει καπως ετσι δεν θα επεκταθώ σε τεχνικές λεπτομέρειες και τους λόγους που οδηγούν σε αυτά τα φωτογραφικά αποτελέσματα,τις γνωρίζω πολύ καλά και επειδή ελάχιστοι τις κατέχουν το θεωρώ ανούσιο να τα πω. θα πω όμως ότι θα μπορούσαν άνετα όλα αυτά να μην υπήρχαν με λίγη περισσότερη προσοχή στο software της κάμερας γιατί το αξίζει ρε γ@μώτο !! επίσης δεν πρόκειται να ξανά αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα γιατί το βαρέθηκα ... τώρα οποιος πιστεύει ότι μονο το δικό μου 6630 τραβάει έτσι και ότι το δικό του είναι ok ,δεν έχει παρα να κάνει τα δικά του δοκιμαστικά σε μια ηλιόλουστη μέρα. αυτά ...με διάθεση χιουμοριστική και χωρίς να θέλω να σας κουράσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kala vre sequent to xeis toso kairo kai den ksereis oti exei esthitira fotos;;; auto to strogilo pragmataki dipla ap'to akoustiko. Gi auto kai sou kanei auta ta skampanevasmata h othoni. Twra sxetika me tis fotografies egw ontos den exw kanena parapono apo tin apodosi twn xromatwn, exw emfanisei xristougeniatikes fotografies kai egw kai o fotografos pou mou tis emfanise emeine ekthampos! ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 7 Ιαν. 2005 , 20:22) Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Kala vre sequent to xeis toso kairo kai den ksereis oti exei esthitira fotos;;; auto to strogilo pragmataki dipla ap'to akoustiko. Gi auto kai sou kanei auta ta skampanevasmata h othoni. Twra sxetika me tis fotografies egw ontos den exw kanena parapono apo tin apodosi twn xromatwn, exw emfanisei xristougeniatikes fotografies kai egw kai o fotografos pou mou tis emfanise emeine ekthampos! ;) στα αλήθεια πιστεύεις ότι ο αισθητήρας επηρεάζει και την οθόνη? γιατί εμενα μου αναβόσβησε λέμε!! κάνει τα κούλα του ... αλλα και πάλι αν το δεχτώ αυτό που λες τότε πάλι δυσλειτουργεί!!! :) και για να μην διογκώνουμε τα πράγματα ...λέω ότι αυτά είναι λεπτομέρειες...πραγματικά είναι. επίσης, από τον μάιο γνωρίζω για τον αισθητήρα :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Ιαν. 2005 , 20:00) αφορά την φωτεινότητα της οθόνης. αν την έχετε ρυθμισμένη σε οποιαδήποτε σκάλα εκτος από την τέρμα δεξιά τότε θα βλέπετε πολλές φορες ,σερφάροντας μέσα στο menu ,ότι αλλάζει φωτεινότητα μονη της.. δηλαδή μπορεί ξαφνικά να γίνει τέρμα φωτεινή για 1-2 δευτερόλεπτα ,μετά κανονική ,και μετά όπως θέλει αυτή ...ανάλογα την όρεξη καταλάβατε? όχι ότι είναι και τίποτα το σημαντικό απλά αποδεικνύει και εδώ ότι το τηλέφωνο πάσχει από ψυχολογικά και διαλείψεις :) αυτο γινετα σε ολα τα 6630??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 7 Ιαν. 2005 , 20:39) αυτο γινετα σε ολα τα 6630??? μακάρι να ηξερα argi... ξαναλέω όμως ...είναι λεπτομέρεια ,δεν είναι κάτι το ενοχλητικό. οποτε αγνοήστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Ιαν. 2005 , 20:00) δεν εμφανίζεται καμια ένδειξη... δεν είναι όπως τα symbian 7 που έγραφε "formating" . κάνει μια απλή επανεκκίνηση και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. όλα αυτά με τα deep soft small big reset εγώ δεν τα πιστεύω. το bug report -"ανέκδοτο" της ημέρας: ήθελα να το πω και την προηγουμενη φορα αλλα περίμενα λίγο να το σιγουρέψω. αφορά την φωτεινότητα της οθόνης. αν την έχετε ρυθμισμένη σε οποιαδήποτε σκάλα εκτος από την τέρμα δεξιά τότε θα βλέπετε πολλές φορες ,σερφάροντας μέσα στο menu ,ότι αλλάζει φωτεινότητα μονη της.. δηλαδή μπορεί ξαφνικά να γίνει τέρμα φωτεινή για 1-2 δευτερόλεπτα ,μετά κανονική ,και μετά όπως θέλει αυτή ...ανάλογα την όρεξη καταλάβατε? όχι ότι είναι και τίποτα το σημαντικό απλά αποδεικνύει και εδώ ότι το τηλέφωνο πάσχει από ψυχολογικά και διαλείψεις :) και τώρα το κωμικό μέρος του μηνύματος ... αφορά τι άλλο!!! το μάτι του predator ,δηλαδή αυτή την θεσπέσια κάμερα. :p ο μάκης sequentοπουλος ξαναχτυπά με νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες.. έχω μια φωτογραφία από τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό ...ξέρετε είναι οι στιγμές της ημέρας που ο ουρανός παίρνει αυτό το σαν μετουσιωμένο οινόπνευμα χρώμα!! για να δούμε πως το βλέπει το μάτι του θηρίου???? αυτή η πιστότητα των χρωμάτων είναι που σε αφήνει άφωνο!! επίσης τράβηξα και μια φωτογραφία από το αγνό χορτάρι της μάνας γης...αυτό το καταπράσινο θέαμα που σε ηρεμεί και σε φέρνει ποιο κοντά στην φύση ...ειδικά όταν ο ζωοποιός ήλιος μας χτυπάει πάνω σε αυτό τότε το megapixel βιονικο μάτι το βλεπει καπως ετσι δεν θα επεκταθώ σε τεχνικές λεπτομέρειες και τους λόγους που οδηγούν σε αυτά τα φωτογραφικά αποτελέσματα,τις γνωρίζω πολύ καλά και επειδή ελάχιστοι τις κατέχουν το θεωρώ ανούσιο να τα πω. θα πω όμως ότι θα μπορούσαν άνετα όλα αυτά να μην υπήρχαν με λίγη περισσότερη προσοχή στο software της κάμερας γιατί το αξίζει ρε γ@μώτο !! επίσης δεν πρόκειται να ξανά αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα γιατί το βαρέθηκα ... τώρα οποιος πιστεύει ότι μονο το δικό μου 6630 τραβάει έτσι και ότι το δικό του είναι ok ,δεν έχει παρα να κάνει τα δικά του δοκιμαστικά σε μια ηλιόλουστη μέρα. αυτά ...με διάθεση χιουμοριστική και χωρίς να θέλω να σας κουράσω... Έχεις την εντύπωση ότι ψηφιακή των 1,3Mp τραβά καλύτερες φωτο; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 sequent_c καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς μου φαίνεται ... τελικά όντως σε όλα τα στάδια φωτεινότητας εκτος από το τέρμα φωτεινό υπάρχουν αυξομειώσεις ... και αυτό οφείλεται στον αισθητήρα. στο τέρμα φωτεινό που το είχα από την πρώτη μέρα δεν είχα δει ποτε τέτοιο πράγμα οποτε τώρα που το κατέβασα λίγο άρχισα να βλέπω τις αυξομοιώσεις ... γράψτε λάθος και (-)karma ... sorry :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 7 Ιαν. 2005 , 20:50) Έχεις την εντύπωση ότι ψηφιακή των 1,3Mp τραβά καλύτερες φωτο; πολλά πράγματα έχω εντύπωση αλλα δεν θέλω να επεκταθώ... για μένα το θέμα το θεωρώ λήξαν ... απλά ο καθένας έχει τις απόψεις του ...τουλάχιστον ας το σεβαστούμε Υ.Γ: η ανάλυση της κάμερας είναι παραπάνω από ικανοποιητική για μένα και αυτό το εξέφρασα από την πρώτη στιγμή ..... ήθελα να το διευκρινίσω αυτό ... σε αλλα πράγματα αναφέρομαι ,αν πρόσεξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 7 Ιαν. 2005 , 20:43) μακάρι να ηξερα argi... ξαναλέω όμως ...είναι λεπτομέρεια ,δεν είναι κάτι το ενοχλητικό. οποτε αγνοήστε το 2 6630 εχω δει.και γινεται και στα 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Παιδες ξερει κανεις τι θα φτιαξει το νεο software και ποτε θα κυκλοφορησει? Βασικα με ενγιαφερει αν θα υπαρχει επιλογη δυκτιου 2 η 3 g. Μακαρι γιατι με το 3g δυκτιο ειτε το εχω ειτε δεν το εχω με ειδοποιησεις κλησεων κανω δουλεια. Δεν παει αλλο. Οχι αλλες χαμενες κλησεις. Update εδω και τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Ego ebgala mia tyxaia eikona me megali foteinotita se 1.3mpx kai poiotita kanoniki, pos sa fainetai ??? Kali i poiotita ??? http://files.bighosting.net/zn19649.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Ρε παιδια εμενα γιατι δεν εχει τετοιο προβλημα και βγαζει παρα πολυ καλες φωτος; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 ΚΟΙΤΑΞΤΕ εδω http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/konxa/30961/367850 μια δικια μου 13.00 τραβηγμενη και πειτε μου που ειναι το προβλημα εχει ουρανο μεσα, θαλασσα και ασπρο χρωμα σε ενα καικι Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 7 Ιαν. 2005 , 22:23) Ego ebgala mia tyxaia eikona me megali foteinotita se 1.3mpx kai poiotita kanoniki, pos sa fainetai ??? Kali i poiotita ? http://files.bighosting.net/zn19649.jpg Καλη :cool: , κανε edit ομως το μυνημα σου και βγαλε την φωτο απο γιατι εχει ξεχυλωσει την σελιδα :whistle: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS ( 7 Ιαν. 2005 , 22:18) Παιδες ξερει κανεις τι θα φτιαξει το νεο software και ποτε θα κυκλοφορησει? Βασικα με ενγιαφερει αν θα υπαρχει επιλογη δυκτιου 2 η 3 g. Μακαρι γιατι με το 3g δυκτιο ειτε το εχω ειτε δεν το εχω με ειδοποιησεις κλησεων κανω δουλεια. Δεν παει αλλο. Οχι αλλες χαμενες κλησεις. Update εδω και τωρα. Αναμενουμε φιλε μου ,λιγο υπομονη ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Kαλημερα παιδια το πηρα τελικα εχτες το απογευμα και ακομα δεν εχω κλεισει ιτο σαγονι μου απο τον θαυμασμο μου για το κινητο. Ειναι φοβερο.Το μονο προβλημα ειναι πως δεν αναγνωριζει το καλωδιο για να συνδεθω.Εχω ΧΡ PRO και SE 2.Καμια ιδεα; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Εγω εχω xp home και service pack 2 Εβαλα πρωτα το pcsuite που ειχε μεσα το κουτι, και μετα εβαλα το καλωδιο. Αρχισε να ζηταει απο μονο του καποιους drivers τους οποιους τους εβρισκε ή στο cd ή μεσα απο τα windows και πατουσα απλως next. Mετα απο 4-5 next, το αναγνωρισε κανονικα χωρις προβλημα. Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 To κανω αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Καρτα Μνημης Story... : Απο το Nokia Careline μου ειπαν οτι η καρτα μνημης των 6630 συνηθως ειναι "Corupted" και οτι σε πολους μπορει να εμφανισει προβληματα μετα απο καποιον καιρο... Εγω την εστειλα στα κεντρικα και περιμενω απαντηση στην αιτηση αντικαταστασης που εκανα... :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 7 Ιαν. 2005 , 23:10) Ρε παιδια εμενα γιατι δεν εχει τετοιο προβλημα και βγαζει παρα πολυ καλες φωτος; τελευταία φορα ...οποιος κατάλαβε κατάλαβε normal--6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AriesLewn Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Το βράδυ ήταν γεμάτο, το πρωί... με ξύπνησε ο χαρακτηριστικός ήχος άδειας μπαταρίας :worry: :worry: τυχαίο θα ταν... σήμερα πάλι τα ίδια, πάω για αλλαγή νομίζω. Το χω περίπου 10 μέρες. Θα ενημερώσω αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefocus Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Απαντηση για το φιλο gjimmys Mηπως εχεις ενεργοποιημενο καποιο security ή firewall και στο πεταει εξω? Παράθεση Στέφανος Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobantz77 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Καλημέρα παιδια.Εχεις κανεις κανει κλήση GPRS απο υπολογιστη μέσω του 6630 και bluetooth?Με το Ρ910 οι αριθμοι κλήσεις *99**1# και *99# δουλεύουν κανονικά με το 6630 το πρωτο δεν το καλεί καθόλου και με το δεύτερο κάνει κλήση και όταν κάνει logging on to network μου πετάει το μήνυμα the PPP control protocοl was terminated.Εχεις κανεις αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts