nervous Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (15 Δεκ. 2004 , 23:12) Από αύριο το απόγευμα, το 6600 μου -εκτός απροόπτου- θα είναι παρελθόν... :( Φυσικά θα κρατήσω backup του τηλεφώνου, αλλά θα μπορέσω να επαναφέρω τα βασικά (τηλ. κατάλογο, ημερολόγιο και ίσως τα μηνύματα) στο 6630 που -ελπίζω- θα αποκτήσω σύντομα; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με το PC Suite του 6630, ή πρέπει να κάνω backup τον κατάλογο με πχ. το πρόγραμμα contacts manager κλπ; Κάποιος που το έχει κάνει; Αντε με το καλο ;) Υπαρχει η εφαρμογη "Tranfer" στο 6630 η οποια σου επιτρεπει να μεταφερεις τα παντα (δεν γνωριζω για μυνηματα). Εγω χρησιμοποιησα παντως τα smartvcard & smartvcal για επαφες & ημερολογιο . :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 pantos akoma yparhoune atoma poy DEN mpainoune me tsampa internet me vodafone,mono o killing you ta ehei kataferei,moy fainetai i voda karta toy killing you tha vgei meion(tote me ta free mms poy evala cu meta ti lixei toy tsampa i cu carta moy irthe meion 100 euro) kapopios me voda symvoleio mporei na mas pei ean hreonetai to web browsing me to 6630? @asmodeos to pira to flash konta sta 50 euro (ti na kanoume i trella plironete) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Η ενσωματωμένη εφαρμογή με την ονομασία μεταφορά, περνάει αυτόματα απο το παλιό 60άρι στο νέο ημερολόγιο, επαφές, εικόνες βίντεο αλλά όχι μηνύματα. Μάλλον για να καταφέρεις να μεταφέρεις τα μηνύματά σου στο 6630 θα πρέπει να κάνεις αντιγραφή του φακέλου σου mail και να την περάσεις στο 6630. Παρόλο που η εφαρμογή μεταφορά δουλέυει τέλεια, καλύτερα κάνε back up ¨ολων των δεδομένων σου με προγράμματα όπως contacts manager, smart v card, smart v calendar, message storer & saver κτλ. Για να είσαι καλυμμένος για πάν ενδεχόμενο. Καλορίζικο λοιπόν. Απο που το παίρνεις; Ιταλία και συ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Edo tha deite tis PRAGMATIKES DYNATOTITES TOY CAMERA FLASH toy 6630---> photografia se esoteriko horo me nightmode resized omos (i kanoniki 640x480 sto nightmode pianei 75kb) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Edo me to flash akrivos idia foto me tin proigoumeni se esoteriko horo(i kanoniki 640x480 me to flash pianei mono 37kb!!!) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Kαταπληκτικο το φλας.Ποσο κανει; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (16 Δεκ. 2004 , 03:40) Kαταπληκτικο το φλας.Ποσο κανει; Λιγα ποστς πιο πανω αναφερθηκε :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (16 Δεκ. 2004 , 02:23) asmodeos to pira to flash konta sta 50 euro (ti na kanoume i trella plironete) @john74 , οντως μεγαλη διαφορα Γιαννη. :cool: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 thnx, ειμαι απροσεχτος... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (16 Δεκ. 2004 , 01:21) Είναι επειδή δεν κάνεις "Enable Proxy" -> YES. Αλλά και έτσι σου πετάει ένα μεγαλοπρεπέστατο ERROR TCP connect !!!!!! :mad: :mad: Κανείς καμμιά βοήθεια ???? :worry: :worry: :worry: Paidia ego prospathisa oti anaferete pio pano kai tora postaro apo to 6630 apo ton default browser tou kinitou me vflive access point kai treles taxitites!!! I selides katevenoun sfera! Eimai me simvoleo vodafone.Kai me netfront mpika kai mou evgale kai emena "ERROR TCP connect" alla meta apo 2 prospathies mpike!!. Auta. (epitelous alaxa kai to Avatar mou) :) :D :rolleyes: :p Παράθεση Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Ghost Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Παιδια καλημερα.Καταρχην να πω οτι εχω συμβολαιο Cosmote.Πηρα εχτες το βραδυ λοιπον μια VF-SU με 8euro αρχικο χρονο ομιλιας.Κατεβασα απο το site της VodaFone τις αυτοματες ρυθμισεις για 6630 και μετα ενεργοποιησα το 3G.Σημερα το πρωι μπηκα λοιπον κανονικα με 3G σημα και τυαχυτητα σφαιρα.Η πρωτη σελιδα ομως που μου ανοιξε ελεγε οτι το κινητο μου δεν υποστηριζει την υπηρεσια VFLive κλπ.Εβαλα λοιπον WWW*** και ολα πανε μια χαρα και πολυ γρηγορα :D .(Οι Μοναδες της καρτας ειναι ΑΘΙΚΤΕΣ :p :cool: .Τα Λεμε. :D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The_Ghost (16 Δεκ. 2004 , 09:08) Παιδια καλημερα.Καταρχην να πω οτι εχω συμβολαιο Cosmote.Πηρα εχτες το βραδυ λοιπον μια VF-SU με 8euro αρχικο χρονο ομιλιας.Κατεβασα απο το site της VodaFone τις αυτοματες ρυθμισεις για 6630 και μετα ενεργοποιησα το 3G.Σημερα το πρωι μπηκα λοιπον κανονικα με 3G σημα και τυαχυτητα σφαιρα.Η πρωτη σελιδα ομως που μου ανοιξε ελεγε οτι το κινητο μου δεν υποστηριζει την υπηρεσια VFLive κλπ.Εβαλα λοιπον WWW*** και ολα πανε μια χαρα και πολυ γρηγορα :D .(Οι Μοναδες της καρτας ειναι ΑΘΙΚΤΕΣ :p :cool: .Τα Λεμε. :D ;) Με τις ρυθμισεις Live! μπηκες σε www? Η εβαλες αλλο APN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Ghost Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (16 Δεκ. 2004 , 09:27) Με τις ρυθμισεις Live! μπηκες σε www? Η εβαλες αλλο APN? Δεν αλαξα τιποτε.Οπως μου τα εστειλε η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (15 Δεκ. 2004 , 19:50) όταν λένε 11 μέρες εννοούνε φυσικά χωρίς να το πειράξεις καθόλου. δηλαδή 11 μέρες σε κατάσταση screen saver. (που και αυτό απαιτεί πολλές προϋποθέσεις) το τηλέφωνο έχει μέσο ορο 3 ώρες χρόνο ομιλίας. αν το υπολογίσεις και μονος σου με normal χρήση ...και όταν λέμε normal χρήση εννοούμε 10-20 λεπτά χρόνο ομιλίας την ημερα .αναπαραγωγή mp3,φωτό video,μεταφορά δεδομένων κλπ πάνω από 2 μέρες δεν πάει και αυτό το λένε όλοι ... είσαι ο μονος που αναφέρει ότι του κρατάει 6 μέρες συνεχους λειτουργίας και με normal χρήση... δεν θα το ξανασχολιάσω ...απλά θα σου πω το εξής... μακάρι φιλε μου να σου κρατάει και 10 μέρες ,δεν με απασχολεί. ομως εγώ σαν προεδρος οπως λες :p οφείλω να βγω και να πω ότι είσαι περίπτωση και ότι ο μέσος ορος ζωής της μπαταρίας του είναι 2 μέρες. είμαστε ok τώρα? φιλε και "προεδρε" sequent_c καλη σου μερα και παλι!! καθε πρωι θα σου αναφερω ποσες γραμμες "εχασα" απο την μπαταρια μου.. 2 μερες μετα την 2η φορτιση -2 γραμμες!! :p :whistle: ΠΑΝΤΑ φιλικα "η περιπτωση.." RouKouNas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 nervous & mirrorofsorrow σας ευχαριστώ. Μάλλον δεν ήμουν σαφής: Από σήμερα ΔΕΝ θα έχω πια το 6600, ενώ το 6630 ακόμη δεν ξέρω πότε θα το έχω, οπότε η εφαρμογή "Transfer" δεν θα έχει πρακτική αξία για μένα... Θα πάρω backup με όλα τα παραπάνω προγράμματα και βλέπουμε. Να δω πως θα μου φανεί τώρα που θα χρησιμοποιήσω και πάλι το παλιό καλό 7110! Ναι, για Ιταλία κοιτάζω... δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη όμως. :worry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Eixa paraggeilei ena N6630 apo gnostei etaireia kinitis tilefonias kai perimena na to paralavo ,kai me pairnei simera o ipefthinos poliseon tis etaireias (o opoios einai kai filos ) kai mou leei oti tous irthan ta tilefona kai ta epestrepsan stin Nokia giati itan ola provlimatika kai perimenoun nea paralavi apo mesa ianouariou kai meta , kai pros to paron na min paro to tilefono afto apo pouthena. Kserei kaneis kapoia pliroforia ??? Den ksero ti na po, polla mporo na ipotheso alla tipota me sigouria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jtheogr (16 Δεκ. 2004 , 12:14) Eixa paraggeilei ena N6630 apo gnostei etaireia kinitis tilefonias kai perimena na to paralavo ,kai me pairnei simera o ipefthinos poliseon tis etaireias (o opoios einai kai filos ) kai mou leei oti tous irthan ta tilefona kai ta epestrepsan stin Nokia giati itan ola provlimatika kai perimenoun nea paralavi apo mesa ianouariou kai meta , kai pros to paron na min paro to tilefono afto apo pouthena. Kserei kaneis kapoia pliroforia ??? Den ksero ti na po, polla mporo na ipotheso alla tipota me sigouria. φιλε καλημερα, Από όσους έχουν πάρει το 6630 ο μόνος που φαίνεται να έχει σημαντικά προβλήματα με την συσκευή του η οποία είναι Ιταλικής προέλευσης είναι ο φίλος με username Paris. διάβασε posts του στη σελίδα 55. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και στο παρελθόν μου έχει συμβεί με ένα 8210 που μου το άλλαξαν με ένα ολοκαίνουριο 5 ημέρες μετά που το αγόρασα γιατί έχανε την μνήμη του και γενικά έκανε διάφορα "κουλά" να έχει βγει μια ελαττωματική παρτίδα (όπως τότε με το 8210) και να την γυρνάνε πίσω.. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο φίλος σου να σου λέει και "δράκους" γιατί δεν έχει ακόμα παραλάβει συσκευές και θέλει να σε κρατήσει σε αναμονή για να μην το πάρεις από αλλού μιας και οι συσκευές που είναι προς διάθεση ακόμα από την ΝΟΚΙΑ είναι λίγες και δεν φτάνουν για όλα τα καταστήματα.. Δεν ξέρω ψάξε και ρώτα και αλλού.. Αν είσαι τυχερός όπως πολλοί που το αγόρασαν θα πέσεις σε καλή συσκευή.. τι να σου πω... Πάντως εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το δικό μου (Ιταλικής προέλευσης).. Ίσα ίσα που είναι και από τα λίγα που δεν έχουν κανί ούτε restart ούτε τίποτα.. (και κρατάει και 6 μέρες η μπαταρία του.. Χα χα.. :p ) Να εισαι καλα Φιλικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Jonh 74.Στο ειχα πει φιλε.το φλας ειναι απαιχτο.Για δοκιμασε σε κανενα μπαρακι βραδυ και θα με θυμηθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος imprezasti (16 Δεκ. 2004 , 13:04) Jonh 74.Στο ειχα πει φιλε.το φλας ειναι απαιχτο.Για δοκιμασε σε κανενα μπαρακι βραδυ και θα με θυμηθεις. μα είναι ένα κανονικό flash όπως έχουν οι φωτογραφικές μονο που αυτό είναι μικρότερης δυναμικής. καμια σχέση με τους φακούς που έχουν ορισμένα κινητά και λένε ότι έχουν και flash!! :lol: έχει και το καλο ότι δεν τρώει την μπαταρία του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 John74, μπορεις να μας παραθεσεις μια real photo με συνδεμενο το flash στο 6630; Θελω να δω περιπου το μεγεθος του μαζι με το 6630... Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (16 Δεκ. 2004 , 12:44) φιλε καλημερα, Από όσους έχουν πάρει το 6630 ο μόνος που φαίνεται να έχει σημαντικά προβλήματα με την συσκευή του η οποία είναι Ιταλικής προέλευσης είναι ο φίλος με username Paris. διάβασε posts του στη σελίδα 55. Είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και στο παρελθόν μου έχει συμβεί με ένα 8210 που μου το άλλαξαν με ένα ολοκαίνουριο 5 ημέρες μετά που το αγόρασα γιατί έχανε την μνήμη του και γενικά έκανε διάφορα "κουλά" να έχει βγει μια ελαττωματική παρτίδα (όπως τότε με το 8210) και να την γυρνάνε πίσω.. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο φίλος σου να σου λέει και "δράκους" γιατί δεν έχει ακόμα παραλάβει συσκευές και θέλει να σε κρατήσει σε αναμονή για να μην το πάρεις από αλλού μιας και οι συσκευές που είναι προς διάθεση ακόμα από την ΝΟΚΙΑ είναι λίγες και δεν φτάνουν για όλα τα καταστήματα.. Δεν ξέρω ψάξε και ρώτα και αλλού.. Αν είσαι τυχερός όπως πολλοί που το αγόρασαν θα πέσεις σε καλή συσκευή.. τι να σου πω... Πάντως εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το δικό μου (Ιταλικής προέλευσης).. Ίσα ίσα που είναι και από τα λίγα που δεν έχουν κανί ούτε restart ούτε τίποτα.. (και κρατάει και 6 μέρες η μπαταρία του.. Χα χα.. :p ) Να εισαι καλα Φιλικα ;) Exei dikio o filos, o monos pou eixe provlhma eimai egw, apla epesa sthn periptwsh.. Twra exw steilei to kinhto Athina me ena filo na doume ti tha ginei, tha sas enhmerwsw. Pantws to kinhto einai kataplhktiko ;) Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Paris (16 Δεκ. 2004 , 13:33) Exei dikio o filos, o monos pou eixe provlhma eimai egw, apla epesa sthn periptwsh.. Twra exw steilei to kinhto Athina me ena filo na doume ti tha ginei, tha sas enhmerwsw. Pantws to kinhto einai kataplhktiko ;) Φιλε Pari ευχομαι να πανε ολα καλα και να σου το αλλαξουν η τουλαχιστον να το επισκευασοιυν. Πιστευω οτι θα πανε ολα καλα και δεν θα εχεις προβληματα στο μελλον!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 http://www.my-cellular.com/allegati_forum/07122004_008_.jpg http://www.threegmobile.net/gallery0406/nokiaconnection2004/c04_6630flash.jpg http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR.asp?ARI=108262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 RouKouNas mporeis na graceis ti montelo einai i mpataria sou?? Lete na exoume diaforetiki mesa ,me ligotera mAh...!! (an kai koulo etsi gia na eimaste sigouri) H dikiamou einai h "BL-5C". Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 molis tora ekana format sto 6630 (me to skeftiko na bgalo to i.TIM pu exei mesa apo thn italikh TIM) me ton kodiko *#7370# ola eginan mia xara kai arketa grigora. anigo to kinito kai EINAI PALI MESA :blink: to i.TIM!!! ti sk@t@ simbenei? pos tha to diagraco xoris na pao gia anavathmish?? evala tora ena to fileman kai ecaxna mesa sto c:/ tu kinitu na vro kanena fakelo oso anafora thn TIM na ton diagraco alla tpt.. kamia idea re pedia?? :wacko: [ti einai afto pu einai pano dexia sto kinito kai miazei me lambaki?? pano apo thn othonh ligo pio dexia.??] Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Xm..... Π΄ρεπει να μάθουμε να διαβάζουμε εδώ μέσα.... Χωρίς αναβάθμιση δεν βγαίνει και αν έβγαινε θα έβγαινε μόνο με hαrd reset και όχι το soft που έκανες εσύ.... Καλά δεν ξέρεις τι εχει το κιν το σου πανω? Αισθητηρας φωτός ειναι.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts