Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 6 Δεκ. 2004 , 00:21)

Ναι ρε παιδια αλλα λεει πως προσπαθει να στειλει εικονα και οχι τα ''κλειδωμενα αρχεια''... :o

Μα αν προσεξεις στον πινακα που εχει παραθεσει ο petran στην Closed Content List ειναι και τα *.jpeg. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hawkeye ( 6 Δεκ. 2004 , 00:18)

Mηπως γνωριζει καποιος φιλος ποτε αναμενεται να το φερει η Voda Ελλαδα???Εχω επιδοτηση,αλλα δεν μπορω να περιμενω για παντα... :o

Kαι εγω τα ιδια φιλε..Τους εστειλα mail πριν δυο βδομαδες και μου ειπαν ''βγαινει Φεβρουαριο 2005''... :cry: :cry:

Ελπιζω να διαψευσθουν...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 5 Δεκ. 2004 , 22:25)

Μα αν προσεξεις στον πινακα που εχει παραθεσει ο petran στην Closed Content List ειναι και τα *.jpeg. :o

:blink: :eek: :confused: :worry: E, OXI!!! :mad: :angry: :!: :wacko:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 ( 5 Δεκ. 2004 , 20:08)

Se ola ta parapano poy les den ishei TIPOTA apo ayta,ta mono 6630 poy vlepo oti kollane edo mesa einai ta Alpha copy 6630 telika!!

Παιδια λεω να πουμε ολοι απο που πηραμε το 6630 και αν μας κανει restart ή οχι για να δουμε τι ισχυει τελικα....

Eγω οπως ξαναειπα το πηρα απο Πλαισιο το εχω απο Παρασκευη απογευμα με συνδεση vodafone κ καρτα 3G κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα .. :)

V 2.39.15

11-11-04

RM-1

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

sequent_c

ρε παιδια το δικο μου το ζοριζω για να μου κολισει αλλα δεν μου κανει την χαρη!!!

ουτε restarts ,ουτε τιποτα ...και δεν ειμαι και κανενας χτεσινος ,ειχα το 6600 ενα χρονο ...και ουτε και με εκεινο ειχα προβλημα ...

και smartmovie κλιπακια ,και mp3 αβερτα , κλησεις μυνηματα τα παντα!

τρελενομαι με αυτα που ακουω ωρες ωρες ...

υπαρχουν προβληματικα 6630 ή υπαρχουν προβληματικοι χρηστες τελικα?

Κοίτα , εγώ τουλαχιστον στην Ιταλια έχω ακουσει τα χειρότερα λόγια λόγω restart , εναλλαγη δικτυου 3g-2g , κλπ , κλπ ...

Κ κάθε μέρα ακουω κ απο Ελλάδα τα ιδια ...

(Όχι τιποτα αλλο , κ θα παρω τη συσκευη την Παρασκευη ... κ με αυτα που ακουω ... τα΄χω δει όλα ! )

Αυτό που θελω να καταλαβω ειναι το εξης :

Γιατι ο φιλος μας εδω λεει οτι εχει προβλημα ;

Φταιει η συσκευη του ή οχι ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=51318

Το πρόβλημα δεν το έχει η συσκευή του παιδιού. Το πρόβλημα το έχει η COSMOTE και οι συμβατικές sim κάρτες της. Εχει ξαναφερθεί η δυσκολία εναλλαγής δικτύων με 6630 COSMOTE, δυστυχώς :worry: :worry: Το τηλέφωνο παιδιά δεν φταίει, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση....

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Σε ευχαριστώ φιλε nickvog για την αμεση απαντηση , αλλα δεν μπορω να καταλαβω η κοσμοτέ δεν το εχει δει οτι υπαρχει αυτο το προβλημα ;

Γιατι να δινει ετσι τη συσκευη αν δεν υπαρχει σωστη λειτουργια του κινητου; Με την 3gsim θα λειτουργει κανονικα ή ειναι πάλι λόγω δικτύου;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 6 Δεκ. 2004 , 00:25)

Αμάν πια, ούτε εικόνες δεν θα μπορούμε να στείλουμε,

μα αυτό παραπάει!!!!!!!!!!!!!

Ωραία το κλείδωσε το bt για ορισμένα αρχεία κακός βέβαια αλλά τι να κάνουμε, αυτό ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε, δεν λέω και με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε το γεγονός να μην μπορούμε να στείλουμε εικόνες μέσω του bluetooth.

Αλλά ΕΛΕΟΣ πια! Καταντάει εκνευριστηκό για να στείλεις μια εικόνα που τράβηξες να ανοίγεις τα γνωστά προγράματα και να μπαίνεις σε όλη αυτή την διαδικασία!

:wacko: :blink: :confused: :worry:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

manos the greek : Nomizo oti stelnei jpeg.

Tha to dokimaso ayrio kai tha sou po.

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Pidia distixosa etsi einai!pisteyo pos na min ftasi se simeio na klidosi k bt:).Plaka tha exi meta...tha xasei pollous ma polous nokiades!!!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 6 Δεκ. 2004 , 01:04)

Παιδια λεω να πουμε ολοι απο που πηραμε το 6630 και αν μας κανει restart ή οχι για να δουμε τι ισχυει τελικα....

Eγω οπως ξαναειπα το πηρα απο Πλαισιο το εχω απο Παρασκευη απογευμα με συνδεση vodafone κ καρτα 3G κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα .. :)

V 2.39.15

11-11-04

RM-1

file den nomizo pos exi sxesi to gegonos oti to pires apo plaisio!pia i diafora?kamia apolitos

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Καλά σοβαρά μιλάτε για τα jpeg ;

Και τι επιτρέπεται δηλαδή;

Sharp έγινε η ΝΟΚΙΑ;

Βέβαια η Sharp έκανε βήματα εμπρός με το GX30i, όχι βήματα πίσω (6630).

Απαράδεκτο.Στείλτε όλοι e-mail στη ΝΟΚΙΑ και ξεχέστε τους.

All science is either physics or stamp collecting.

Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962).

British chemist & physicist (1871 - 1937).

Anagastika diladi pleon, akoma k gia ta jpeg tha xrisimopoiume profimail k ta sxetka apps gia na stiloume!Aparadexti i nokia!Pali kala toulaxiston pou yparxoun aytes oi lisis(apps) epidi einai symbian to til!Gia fantastite na mhn itan smartphone....

Δεν ξερω περιμενα σαν χαζοσ να παρω το τηλ εχω την επιδοτηση και λεω θα το φερει H cosmote .... :mad: Αλλα τωρα τα πηρα αγρια ακου να το κλειδωσει και για τις εικονες :mad: εμ να την πληρωνουμε εμ να μας ....μηπως φταιμε και εμεις ? δεν ξερω μπερδευτηκα τωρα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Καλά, τι είναι αυτά που λέτε; Πραγματικά έχω τρελαθεί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Λοιπόν, για να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα, το πω καθαρά,

Το 6630 στέλνει κανονικά τις εικόνες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απέχτησα σήμερα την μαύρη πρόσοψη για το 6630 μου. Είναι άψογη. Πάντα το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το ασημί και δεν πίστευα ούτε όταν μου το έλεγε ο Γιάννης, που μου την έφερε, οτι θα ήταν τόσο εντυπωσιακή. Με το που του την φόρεσα λοιπόν, έμεινα. Τρομερή πρόσοψη. Η ποιότητα κατασκευής παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα με την μαμίσια του.

Δέστε την και μόνοι σας.

6630 μπροστινή επιφάνεια με μαύρη πρόσοψη

6630 πίσω επιφάνεια με μαύρη πρόσοψη

Παραθέτω και ένα συγκριτικό μεταξύ κάμερας του 6630 με το 7610.

Οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια ακριβώς στιγμή, με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, απο το ίδιο χέρι (το δικό μου), και απεικονίζουν το ίδιο ακριβώς θέμα (την μηχανή μου).

Φωτογραφία απο 6630

Φωτογραφία απο 7610

Τα σχόλια δικά σας. :)

Re paidia ,pate kala?? to 6630 STELNEI JPEG KANONIKOTATA.........min akoy vlakies proi proi!!!!Aman pia......................kati allo gyrisa tora apo kapoy kai den eiha mpataria katholoy kai se 35 lepta fortose to kinito kai einai gemato tora..apistefti tahytita fortisis(ehei allo fortistei telika apo to 6600 kai apo to 7610)
Greek Android & iOS users (FB group)

Πραγματικα δεν περιμενα τοση διαφορα στις φωτο μεταξυ 7610-6630... Ειναι παρα πολυ καλη του 6630 (Χαιρομαι... :o )

Υ.Γ: mirrorofsorrow, πως "ρουφαει" τον δρομο το Fazer οταν γκαζωνει ε; :devil: Οδηγησα ενος φιλου μου και μολις το γκαζωσα τρελαθηκα !!! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili ( 3 Δεκ. 2004 , 14:51)

Παιδιά όντως ήρθε το κινητό, από ένα σε κάθε σημείο προς το παρόν, και είναι όντως θεικο... Το μόνο πρόβλημα ότι η αναβάθμηση είναι λίγο επικύνδυνη ακόμα. Δεν έχουν έρθει ακόμα τα κατάλληλα εργαλεία και η αναβάθμηση με το usb μόλις μου κόλλησε αυτό το ένα. Περιμένουμε τα εργαλεία σύντομα απ'ότι με ενημέρωσαν.

ili καλη σου μερα ,αν εχεις χρονο μας ενημερωνεις σχετικα με αυτο :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Μολις χθες βραδυ παρελαβα το τηλ απο ΙΤΑΛΙΑ.

Για αρχη σε εσας τους παλιους...δυο ερωτησεις:

1-Που μπορω να κανω ΑΜΕΣΑ... την αναβαθμηση ωστε να περασω και τα ελληνικα;

2-Εντοπισα πως στα θεματα δεν υπαρχει η επιλογη (οπως στο 6600) για αλλαγη εικονιδιων σωστα; ή κανω κατι λαθος;

σας ευχαριστω πολυ!

φιλικα

εφτασε στη Vodafone (τουλάχιστον έτσι μου είπε η τηλεφωνήτρια). 448Ε με αναβάθμιση συμβολαίου...(χαμηλό πάγιο)...Εφυγαααααα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 6 Δεκ. 2004 , 10:39)

εφτασε στη Vodafone (τουλάχιστον έτσι μου είπε η τηλεφωνήτρια). 448Ε με αναβάθμιση συμβολαίου...(χαμηλό πάγιο)...Εφυγαααααα

Δηλαδη κανονικη τιμη ποσο εχει?