Mark_K Δημ. December 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Good news : http://motorola-blog.blogspot.in/2015/10/marshmallow-and-smore.html?m=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Good news : http://motorola-blog.blogspot.in/2015/10/marshmallow-and-smore.html?m=1 Αυτό σημαίνει ότι και το Moto E 2nd gen θα πάρει android 6; Εδώ δεν ήρθε το 5.1 ακόμη... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPink Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ενδιαφέρομαι για το μοτο Ε κυρίως επειδή λέγεται οτι η μπαταρία του είναι καλή. Μπορείτε να γράψετε πόσο διαρκεί η μπαταρία του ; Σας βγάζει 2 πλήρεις ημέρες (πάνω από 48ώρες) με ημερήσια χρήση οθόνης 1-2 ώρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ενδιαφέρομαι για το μοτο Ε κυρίως επειδή λέγεται οτι η μπαταρία του είναι καλή. Μπορείτε να γράψετε πόσο διαρκεί η μπαταρία του ; Σας βγάζει 2 πλήρεις ημέρες (πάνω από 48ώρες) με ημερήσια χρήση οθόνης 1-2 ώρες ; Άνετα. Εγώ σε 48 ώρες έχω σίγουρα 5 με 6 ώρες ανοιχτή οθόνη. Σε 24 ώρες έχω φτάσει μέχρι και 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPink Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 OK, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 καλα ρε παιδια, δεν εχουμε δυνατοτητα να μπλοκαρουμε ενα ενοχλητικο τηλεφωνο στο moto e; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τα περισσότερα τηλέφωνα δεν το έχουν αυτό σαν λειτουργία γιατί δεν έχει κάτι τέτοιο από "τη μάνα του" στο android. Μερικοί κατασκευαστές το έχουν κάνει από μόνοι τους σε κάποια μοντέλα που παραμετροποιούν αρκετά το λειτουργικό. Σε τηλέφωνα με σχεδόν stock android όπως το Motorola μην περιμένεις κάτι τέτοιο. Μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά ωστόσο, κατεβάζοντας κάποια αντίστοιχη εφαρμογή από τις διάφορες που έχουν βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 ευχαριστω, μηπως εχεις και καποια να προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δυστυχώς δε μου έχει χρειαστεί. Κάνε αναζήτηση στο Google play για "call blocker" και ανάλογα με τη βαθμολογία κρίνε και εγκατέστησε. Βλέπω μερικές με πάνω από 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 οκ, ρωτησα και στις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα. Πήρα το εν λόγω κινητό για έναν γνωστό μου. Ρε παιδιά τα μοτορολα έρχονται στο κουτί μόνο με usb καλώδιο? Ούτε καν φορτιστή? Αντε τα ακουστικά οκ να λείπουν. Αλλά φορτιστή? Πήρα το κατάστημα και το επίσημο service και μου το επιβεβαίωσαν. Αλλά ακόμα δεν το πιστεύω. Χωρίς φορτιστή? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Είναι γνωστό αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Είναι γνωστό αυτό Δεν έχω πάρει ποτέ μοτορολα και μου φάνηκε πολύ παράξενο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ναι, το εκαναν για να κατεβασουν το κοστος ωστε να ειναι πιο προσιτο στους χρηστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το Moto E 2nd Gen. Η τιμή του έχει πέσει πλέον στα 80 €. Απ'αυτά που διαβάζω, το θεωρώ τρομερό value for money για κάποιον που θέλει να τρέξει σύγχρονες εφαρμογές Android. Εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείτε καθημερινά, τι θα με συμβουλεύατε; Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να μην το προτιμήσω και να πάω σε κάτι ακριβότερο; Δε με ενδιαφέρει η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το Moto E 2nd Gen. Η τιμή του έχει πέσει πλέον στα 80 €. Απ'αυτά που διαβάζω, το θεωρώ τρομερό value for money για κάποιον που θέλει να τρέξει σύγχρονες εφαρμογές Android. Εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείτε καθημερινά, τι θα με συμβουλεύατε; Υπάρχει κάποιος καλός λόγος να μην το προτιμήσω και να πάω σε κάτι ακριβότερο; Δε με ενδιαφέρει η κάμερα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα να το πάρεις με 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ήρθε το Marshmallow. Mόλις το έβαλα να κατεβαίνει. Η πλάκα είναι πως ενώ έχω σαν γλώσσα τα ελληνικά, επειδή η συσκευή είναι από Ισπανία όλες οι πληροφορίες για το update είναι στα ισπανικά... Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ήρθε το Marshmallow. Mόλις το έβαλα να κατεβαίνει. Η πλάκα είναι πως ενώ έχω σαν γλώσσα τα ελληνικά, επειδή η συσκευή είναι από Ισπανία όλες οι πληροφορίες για το update είναι στα ισπανικά... Για να δούμε. Εννοείς official, FOTA? Υποτίθεται ήταν μόνο για το αμερικάνικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι, κανονικά. Το αμερικανικό δεν ήταν αυτό που δεν θα έπαιρνε αναβάθμιση; Από ότι είχα στο xda forum είχαν πάρει και σε άλλες ευρωπαϊκές παραλλαγές του 1524 το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι, κανονικά. Το αμερικανικό δεν ήταν αυτό που δεν θα έπαιρνε αναβάθμιση; Από ότι είχα στο xda forum είχαν πάρει και σε άλλες ευρωπαϊκές παραλλαγές του 1524 το update. Σύμφωνα με το gsmarena: only XT1527, planned upgrade to v6.0 (Marshmallow) Εσύ ποιο έχεις; 1524? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλά αυτό δε λέει και πολλά. Αν δεν κάνω λάθος, και ενώ αρχικά είχε πει ότι δεν θα αναβαθμιστεί κανένα, πριν κάμποσο καιρό είπαν πως θα πάρουν τελικά όλα το 6 πλην του αμερικανικού. Ναι, το 1524 είναι, retes(ισπανικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ευχαριστώ! Ήταν το μόνο που με έβαζε σε δεύτερες σκέψεις! Με τον επόμενο μισθό το αγοράζω! Πες μας και πως είναι σε σχέση με το Lollipop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Θα προσπαθήσω να εντοπίσω διαφορές. Εδώ και 5 μήνες το έχω δώσει στον πατέρα μου και δεν έχω άμεση επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ήρθε το Marshmallow. Mόλις το έβαλα να κατεβαίνει. Η πλάκα είναι πως ενώ έχω σαν γλώσσα τα ελληνικά, επειδή η συσκευή είναι από Ισπανία όλες οι πληροφορίες για το update είναι στα ισπανικά... Για να δούμε. Χμμ περίεργο, καμία ενημέρωση στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Από πού είναι η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts