Jump to content

Πακέτο Καρτοκινητης για Ομιλια-Ιντερνετ-Τρίτους

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Στα γρήγορα για να καταλάβετε,σε 10 μερες ληγει το συμβολαιο μου με την Κοσμοτε.Απο το 1997 μέχρι τώρα ειχα συμβόλαιο στα κινητα μου.Μετά απο τόσα χρόνια θα αναγκαστώ λόγω οικονομικής δυσχέριας να μετακομίσω σε καρτοκινητη.Ψάχνω ένα πακέτο,ανεξαρτήτου εταιρίας,που να μου προσφέρει ίντερνετ-ομιλια και κλησεις προς τριτους.Μπορώ να πληρώνω 10 ευρώ το μήνα μάξιμούμ.Υπάρχει κανεις που να ξέρει ή να μου προτεινει καποια εταιρια-πακέτο ώστε να εξυπηρετιθώ;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Εγω εχω free2go την πηρα απο το Συνταγμα,την δινουν δωρεαν με 6 ευρω βαζεις online 200+100 λεπτα ομιλιας 3 λεπτης διαρκειας ομως και σου δινει 100-300 μβ ιντερνετ καθε βδομαδα,το βαζω μεσα απο τον λογαριασμο στο free2go,αν βαλεις 10 ευρω καθε μηνα δινει συν 1 γιγα ιντερνετ και τα 4 ευρω περιπου μενουν στον λογαριασμο,δες και τις αλλες εταιρειες και αποφασισε.Απλα την ανανεωση την κανω online εγω γιατι στο καταστημα σου δινουν μονο τα 200 λεπτα,τους λεω να μην ενεργοποιησουν τιποτα οι ιδιοι.Τελευταια δινει 1500 λεπτα δωρεαν προς 3αριθμους που δηλωνεις κ μπορεις να τους αλλαζεις καθε μηνα αν θες,δεν το εχω χρησιμοποιησει Edited by daydream59

Πόσο απο το καθένα;

600 ή οσο περισσοτερο της ιδιας εταιριας

300 Σε τρίτους

500 μβ λογικα θα ειναι καλα

Άμα έχεις πρόσβαση σε φοιτητικό πακέτο, θα σου λύσει τα χέρια.

Πως το κάνω κ πόσο κοστίζει ειναι το θέμα

Εγω εχω free2go την πηρα απο το Συνταγμα,την δινουν δωρεαν με 6 ευρω βαζεις online 200+100 λεπτα ομιλιας 3 λεπτης διαρκειας ομως και σου δινει 100-300 μβ ιντερνετ καθε βδομαδα,το βαζω μεσα απο τον λογαριασμο στο free2go,αν βαλεις 10 ευρω καθε μηνα δινει συν 1 γιγα ιντερνετ και τα 4 ευρω περιπου μενουν στον λογαριασμο,δες και τις αλλες εταιρειες και αποφασισε.Απλα την ανανεωση την κανω online εγω γιατι στο καταστημα σου δινουν μονο τα 200 λεπτα,τους λεω να μην ενεργοποιησουν τιποτα οι ιδιοι.Τελευταια δινει 1500 λεπτα δωρεαν προς 3αριθμους που δηλωνεις κ μπορεις να τους αλλαζεις καθε μηνα αν θες,δεν το εχω χρησιμοποιησει

Ακούγεται Ελκυστικο,φιλε θα ρωτησω και θα σου πω.

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Με 10€ το μήνα δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο από το f2g.

1gb internet με online ανανέωση, 200' προς όλους με 5€, άλλα 100' προς όλους με 2€ από το more, 300' συν 100' από τα μπόνους προς wind με άλλα 2€ more και 1500 προς μέχρι τρεις συγκεκριμένους αριθμούς wind με τα magic numbers,

Άρα με σύνολο 9€ το μήνα έχεις 300 προς όλους, 400 προς wind, 1500 προς μέχρι τρεις αριθμούς wind και 1gb internet. Τα 10€ είναι 8,92 καθαρά άρα μια ανανέωση το χρόνο πρέπει να είναι 11€.

Με το F2G και δίνοντας 11 ευρώ θα μπορείς έχεις 1Gb δωρεάν, 400 λεπτά προς όλους και 1500 λεπτά προς 3 αριθμούς WIND. Αν βρεις φοιτητικό αλλάζουν τα δεδομένα και φυσικά χωρίς εν ενεργεία ακαδημαϊκή ταυτότητα πλέον δεν βρίσκεις.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης