Jump to content

htc one m8 ή oneplus one ή nexus 5

hgemwn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στην κοινοτητα....μπορει καποιος να με βοηθησει αναμεσα σε αυτην την επιλογη...

να ενημερωσω μονο οτι με καμερα δεν πολυασχολουμαι...

οποιαδηποτε αλλη λυση ειναι ευπροσδτεκτη...

και εγώ είμαι ανάμεσα σε One+one και MEIZU MX4... μάλλον το MEIZU MX4 είναι ένα βήμα μπροστά αυτή τη στιγμή...

καλησπερα στην κοινοτητα....μπορει καποιος να με βοηθησει αναμεσα σε αυτην την επιλογη...

να ενημερωσω μονο οτι με καμερα δεν πολυασχολουμαι...

οποιαδηποτε αλλη λυση ειναι ευπροσδτεκτη...

Η γνώμη μου είναι πως το Μ8 υπερτερεί.

Και με ενημερώσεις τι γίνεται ; meizu έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλα τι γίνεται με υποστήριξη ;updates εννοώ ...σε updates ξέρω για το νεξους αλλα και με custom στο 1+1...αλλα η αίσθηση του m8 ειναι άλλου ...πφφφφφφφφφ Edited by hgemwn

Και με ενημερώσεις τι γίνεται ; meizu έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλα τι γίνεται με υποστήριξη ;updates εννοώ ...σε updates ξέρω για το νεξους αλλα και με custom στο 1+1...αλλα η αίσθηση του m8 ειναι άλλου ...πφφφφφφφφφ

To meizu έχει συνεχή updates από την εταιρία, σχεδόν κάθε εβδομάδα. Δεν υπάχρουν όμως custom roms από την κοινότητα όμως.

Και με ενημερώσεις τι γίνεται ; meizu έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλα τι γίνεται με υποστήριξη ;updates εννοώ ...σε updates ξέρω για το νεξους αλλα και με custom στο 1+1...αλλα η αίσθηση του m8 ειναι άλλου ...πφφφφφφφφφ

Το nexus άστο καλύτερα.

Δύο βδομάδες τώρα με m8 και θέλω να σου πω ότι όλο το κινητό είναι αλλού.

iPhone 16 Pro Max

Ρε συ hgemwn nexus 5 & m8 τα είχες /έχεις και ξέρεις καλύτερα από μας. Για μένα m8.

Τ είχα αλλα δεν ξέρω αν αυτή την στιγμή αξίζει να ξανακάνω το βήμα να πάρω το ενα απο τα δυο αυτή την χρονική στιγμή..πήρα iPhone 6 αλλα μου λείπει το android...το m9 δεν με ενθουσίασε γιαυτο ξανά ανέφερα το m8 ...απλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα official updates απο htc!οσον αναφορά το νεξους δεν ξέρω αν θα παίρνει τις αναβαθμίσεις μιας και μας καλοέμαθε με το 4 που το υποστηρίζει εδώ και 30+μήνες...το 1+1 με φοβίζουν τα προβλήματα με το touch που εχει βγάλει στα ξαφνικά......θέλω και να τα πειράζω λίγο όποτε γιαυτο ρωτάω ...ελπίζω να μη σας μπέρδεψα αν και ειμαι μπερδεμένος και εγω ...

Για το meizu δεν το ήξερα καθόλου ...

Edited by hgemwn

Τα είχες/έχεις? :lol:

Αφού τα είχες/έχεις δεν μπορώ να καταλάβω σε τι μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Έχεις πλήρη εικόνα για αυτά. Πάντως εγώ παρόλο που πιστεύω πως το M8 είναι καλύτερο, δύσκολα θα ξαναπήγαινα στην ίδια συσκευή... Ως μια ακόμα επιλογή κοίτα και το Samsung Galaxy A7.

Λοιπόν παιδιά κατέληξα !!! Meizu mx4!!!το εχει ενα παιδί τώρα που κάθομαι για μπυρακαι ενθουσιάστηκα ...γρηΓορο ,πολύ καλό στο χέρι ,premium feeling και μου είπε οτι και εσείς οτι παίρνει κάθε βδομάδα (;)αναβαθμίσεις απο την meizu!!!μπραβο στους κινέζους δεν τους το είχα ...ευχαριστω για τον χρόνο σας και για τις απαντήσεις σας...

Μεταξύ των 3 που αναφέρεις, ομολογώ ότι θα ήμουν σε τρομερό τρίλημμα καθώς είναι 3 συσκευές που μου αρέσουν φοβερά για διαφορετικούς μάλιστα λόγους...

Να σου πω, πως τα έχω εγώ στο μυαλό μου... ΗΤC ---> φοβερή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία εταιρεία, premium συσκευή σε υλικά και αίσθηση... Νexus 5 ---> Pure Android, τεραστια υποστήριξη, αντοχή στο χρόνο (αν κρίνω και από τα άλλα Nexus), σούπερ εμπειρία χρήσης... Οne Plus Οne ---> τα ίδια πάνω κάτω θετικά με το Nexus, αλλά μεγαλύτερο και πιο όμορφο κατ' εμέ...

Γενικά σε επίπεδο specs και εμπειρίας χρήσης, είμαι σίγουρος ότι κανένα από τα 3 δε θα σε απογοητεύσει... Μετά είναι καθαρά θέμα ποιο σου αρέσει... Όπως το ξανασκέφτομαι μάλλον στο HTC θα πήγαινα λόγω ποιότητας με 2o το Οne Plus One και 3ο το Nexus...

Μεταξύ των 3 που αναφέρεις, ομολογώ ότι θα ήμουν σε τρομερό τρίλημμα καθώς είναι 3 συσκευές που μου αρέσουν φοβερά για διαφορετικούς μάλιστα λόγους...

Να σου πω, πως τα έχω εγώ στο μυαλό μου... ΗΤC ---> φοβερή ποιότητα κατασκευής, κορυφαία εταιρεία, premium συσκευή σε υλικά και αίσθηση... Νexus 5 ---> Pure Android, τεραστια υποστήριξη, αντοχή στο χρόνο (αν κρίνω και από τα άλλα Nexus), σούπερ εμπειρία χρήσης... Οne Plus Οne ---> τα ίδια πάνω κάτω θετικά με το Nexus, αλλά μεγαλύτερο και πιο όμορφο κατ' εμέ...

Γενικά σε επίπεδο specs και εμπειρίας χρήσης, είμαι σίγουρος ότι κανένα από τα 3 δε θα σε απογοητεύσει... Μετά είναι καθαρά θέμα ποιο σου αρέσει... Όπως το ξανασκέφτομαι μάλλον στο HTC θα πήγαινα λόγω ποιότητας με 2o το Οne Plus One και 3ο το Nexus...

Ακριβώς στο σκεπτικό μου είσαι ... Αλλα όπως γράφω και πιο πάνω επαιξα λίγο με το meizu και οφείλω Να ομολογήσω οτι ενθουσιάστηκα !!!και απο οτι είδα σε φωτογραφίες αν και δεν ασχολούμαι βάζει κάτω και ναυαρχίδες χαλαρά ...

Το σκεπτικό μου για τα τρία που ανέφερα ήταν καθαρά για υποστήριξη καθαρά απο Google στο άμεσο μέλλον ή τουλάχιστον μέσα απο custom roms.θεωρω βλακεία να δίνει κάποιος ενα σημαντικό ποσό και να περιμένει ποτέ ο κατασκευαστής θα δώσει update ...ειμαι υπέρ το vanilla android αλλα ...

Nexus --->2χρονια σχεδόν στην παραγωγή δεν ξέρω κατα ποσό θα υποστηρίζει και πως θα τρέχει το m

Htc-->κορυφή σε ποιότητα αλλα ποτε και εάν θα αναβαθμιστεί σε m

Oneplus-->μεγάλη κοινότητα υποστήριξης αλλα τα προβλήματα τώρα τελευταία με την ζέστη και να μη δουλεύει η οθόνη ...

Γιαυτο ρωτάω και εσάς αλλα όπως είπα meizu ...μάλλον ...

Μπορεις να δεις και το htc e8. Απ οτι ξερω ειναι ολοιδιο με το m8 αλλα ειναι πλαστικο αντι για αλουμινιο. Αλλα πιο φτηνο.
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Μπορεις να δεις και το htc e8. Απ οτι ξερω ειναι ολοιδιο με το m8 αλλα ειναι πλαστικο αντι για αλουμινιο. Αλλα πιο φτηνο.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Αν δηλαδή δεν έχεις θέμα με το να τα σκάσεις για το Μ8 δεν κοιτάς το Ε8. Τώρα σχετικά με το meizu δεν ξέρω πόσο θα υποστηριχθεί δεδομένου ότι έχει ΜΤΚ επεξεργαστή. Αν κρίνω και από το nexus 4, πιστεύω ότι το nexus 5 θα πάρει επίσημα περισσότερες ενημερώσεις.

Από την άλλη θα πήγαινα στο meizu λόγω εμφάνισης, αυτονομίας μιας και από επιδόσεις θα με κάλυπτε και από υποστήριξη είναι τίμιο. Πόσο μάλλον εσύ που τα είχες τα άλλα 2.