paanos Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Εντάξει, μπορεί απλά η υπηρεσία να ήταν κάτω για λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Εγώ μέχρι κ χθες χρησιμοποίησα την παλιά εφαρμογή ote go που λειτουργεί ακόμα. Όταν σταματήσει να λειτουργεί θα κάνω τη μετάβαση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω για σιγουριά είναι όντως δωρεάν η συνέχεια με τη νέα εφαρμογή? Έχω ote tv full pack δορυφορικό + 2 multiroom,κ είχα ενεργή κ την υπηρεσία go. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Σωστά, θα είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Σωστά, θα είναι δωρεάν.Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/313930/feygei-to-telos-meionontai-oi-logariasmoi-ton-cosmote-tv-i-vodafone-tv-kai-to-wind-vision?m=1 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/313930/feygei-to-telos-meionontai-oi-logariasmoi-ton-cosmote-tv-i-vodafone-tv-kai-to-wind-vision?m=1 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγά τα λεφτά που θα γλυτώσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Σιγά τα λεφτά που θα γλυτώσουμε.Ότι γλυτώσεις καλό είναι. Περίπου €3/μήνα όπως υπολογίζω είναι: €36/χρόνο δλδ. Εσύ αν θες να συνεχίσεις να τα πληρώνεις, κάνε τους αίτηση να μη στα κόψουν... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Αν μέχρι τώρα έδινες 22€, πλέον θα δίνεις 20€, αφού ο φόρος υπολογίζεται στη χρέωση προ φπα. Κερδισμένοι δεν θα βγουν αυτοί που έχουν Double Play με ΟΤΤ συνδυαστικό, όπου η τηλεόραση έχει μηδαμινό παγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 καλησπέρα! μια βοήθεια σας παρακαλώ. Στο σαλονι του σπιτιου εχω μια tv και την εχω συνδέσει με ένα mibox και κατεβασιά το app τις cosmote και πλέον βλέπω μέσω mibox και όχι μέσω αποκωδικοποιητή. Έτσι χωρίς να διαβάσω λεπτομέρειες αγόρασα χθες μια android tv την f&u που είναι τούμπανο για τα λεφτά της.. Το πρώτο πράγμα που 'κανα ήταν να ψάξω για την εφαρμογή της cosmoteαλλά τελικως δεν την βρήκα! προσπάθησα να κανω install την τελευταία έκδοση μέσω aptoidtv αλλά παρόλο που έκανε install η εικόνα είναι αλλά ντάλα ..Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου είπαν μόνο για τηλεοράσεις σονυ και σαμσουνγ είναι συμβατη... Τώρα τι γίνεται? υπάρχει καμία λύση? κάποιο tip? δεν σας κρύβω ότι η επιλογή του λειτουργικού στην tv ήταν για να μπορέσω να δουλέψω την δορυφορική στο υπνοδωματιο... Καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Μάλλον έχεις κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό, για αυτο και δεν έχεις καλη εικόνα. Το android tv apk δεν έχει καταφέρει κανένας να το βρει, λόγω της φιλοσοφίας του android tv (που είναι κλειδωμένο). Αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να κανεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iziogas Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Ενδιαφέρομαι να βάλω cosmote tv (sports pack) και γράφω εδώ τα συμπεράσματά μου, μήπως κάπου κάνω λάθος ώστε να το προλάβω. Χωρίς να μου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο, θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να βλέπω ταυτόχρονα από δύο συσκευές. Το κόστος για cosmote tv ott είναι 19€/μήνα με 12μηνο συμβόλαιο. Μέχρι τέλος του 2020 μπορώ με το ίδιο cosmote id να βλέπω σε δεύτερη συσκευή αλλά και πάλι, όχι αθλητικά. link Το κόστος για cosmote tv ott minipacks είναι 25€/μήνα με 1 μήνα ελάχιστη δέσμευση. Δεν βρήκα αναφορά για δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης. Και να είχε, δεν θα είχε για αθλητικά. link Το κόστος για cosmote tv μέσω δορυφόρου είναι 20€/μήνα με 12μηνο συμβόλαιο. Δεν έχει έξοδα κεραίας και εγκατάστασης. Η υπηρεσία "Νέα Cosmote TV" παρέχεται δωρεάν. link Ερώτηση: Στην περίπτωση, μέσω δορυφόρου, θεωρώ ότι θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και ανεξάρτητα, τόσο από την τηλεόραση όσο κι απο μια φορητή συσκευή. Πιστεύετε ότι κάνω λάθος; Σκέψη: Ακόμα κι αν δεν μπορώ, το επιπρόσθετο κόστος για την υπηρεσία multiroom είναι 6,6€/μήνα με 45€ εγκατάσταση (σαν να λές 10,35€/μήνα στους 12 μήνες συμβόλαιο). Σαφώς δεν τα βρίσκω στο δρόμο αλλά είναι μικρότερο κόστος από μια δεύτερη σύνδεση OTT. Πιστεύετε ότι κάνω λάθος; Edited September 27, 2020 by iziogas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Μάλλον έχεις κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό, για αυτο και δεν έχεις καλη εικόνα. Το android tv apk δεν έχει καταφέρει κανένας να το βρει, λόγω της φιλοσοφίας του android tv (που είναι κλειδωμένο). Αυτή τη στιγμή, δεν μπορείς να κανεις πολλά. ευχαριστω για την απαντηση...αρα μαλλον τζαμπα επελεξα android tv...ειδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Το κόστος για cosmote tv μέσω δορυφόρου είναι 20€/μήνα με 12μηνο συμβόλαιο. Δεν έχει έξοδα κεραίας και εγκατάστασης. Η υπηρεσία "Νέα Cosmote TV" παρέχεται δωρεάν. link Ερώτηση: Στην περίπτωση, μέσω δορυφόρου, θεωρώ ότι θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα και ανεξάρτητα, τόσο από την τηλεόραση όσο κι απο μια φορητή συσκευή. Πιστεύετε ότι κάνω λάθος; Σκέψη: Ακόμα κι αν δεν μπορώ, το επιπρόσθετο κόστος για την υπηρεσία multiroom είναι 6,6€/μήνα με 45€ εγκατάσταση (σαν να λές 10,35€/μήνα στους 12 μήνες συμβόλαιο). Σαφώς δεν τα βρίσκω στο δρόμο αλλά είναι μικρότερο κόστος από μια δεύτερη σύνδεση OTT. Πιστεύετε ότι κάνω λάθος; Όταν έχεις δορυφορικό, έχεις αθλητικά από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητη και από μια ακόμη φορητή συσκευή. Αν ενεργοποιήσεις το πακέτο extra συσκευών, θα μπορείς να βλέπεις σε 2 φορητές συσκευές, αλλά μόνο μια από αυτές θα μπορεί να βλέπει αθλητικά ταυτόχρονα μαζί με τον αποκωδικοποιητη. Με το multiroom μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα στους δέκτες + σε μια φορητή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 καλησπέρα! μια βοήθεια σας παρακαλώ. Στο σαλονι του σπιτιου εχω μια tv και την εχω συνδέσει με ένα mibox και κατεβασιά το app τις cosmote και πλέον βλέπω μέσω mibox και όχι μέσω αποκωδικοποιητή. Έτσι χωρίς να διαβάσω λεπτομέρειες αγόρασα χθες μια android tv την f&u που είναι τούμπανο για τα λεφτά της.. Το πρώτο πράγμα που 'κανα ήταν να ψάξω για την εφαρμογή της cosmoteαλλά τελικως δεν την βρήκα! προσπάθησα να κανω install την τελευταία έκδοση μέσω aptoidtv αλλά παρόλο που έκανε install η εικόνα είναι αλλά ντάλα ..Πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου είπαν μόνο για τηλεοράσεις σονυ και σαμσουνγ είναι συμβατη... Τώρα τι γίνεται? υπάρχει καμία λύση? κάποιο tip? δεν σας κρύβω ότι η επιλογή του λειτουργικού στην tv ήταν για να μπορέσω να δουλέψω την δορυφορική στο υπνοδωματιο... Καθε βοηθεια δεκτη Δοκίμασε να πάρεις το apk της εφαρμογής της cosmote tv από το mi box μέσω της εφαρμογής xplore , στην εφαρμογή xplore έχει επιλογή διαχείριση εφαρμογων, από εκεί θα το κάνεις αυτό που θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Όταν έχεις δορυφορικό, έχεις αθλητικά από τον δορυφορικό αποκωδικοποιητη και από μια ακόμη φορητή συσκευή. Αν ενεργοποιήσεις το πακέτο extra συσκευών, θα μπορείς να βλέπεις σε 2 φορητές συσκευές, αλλά μόνο μια από αυτές θα μπορεί να βλέπει αθλητικά ταυτόχρονα μαζί με τον αποκωδικοποιητη. Με το multiroom μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα στους δέκτες + σε μια φορητή συσκευή.Δλδ σε δορυφορικο και εφαρμογή σε smart TV παίζουν αθλητικά ταυτοχρονα; Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δλδ σε δορυφορικο και εφαρμογή σε smart TV παίζουν αθλητικά ταυτοχρονα; Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δοκίμασε να πάρεις το apk της εφαρμογής της cosmote tv από το mi box μέσω της εφαρμογής xplore , στην εφαρμογή xplore έχει επιλογή διαχείριση εφαρμογων, από εκεί θα το κάνεις αυτό που θες.. φιλε σε ευχαριστω πολυ! δεν το ειχα σκεφτει καν αυτο! θα το δοκιμασω! και παλι σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iziogas Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ναι Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς, μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της cosmote ο οποίος μου είπε ότι η θέαση αθλητικού περιεχομένου περιορίζεται σε μία συσκευή ακόμα και στην περίπτωση της cosmote tv μέσω δορυφόρου. Με βλέπω για multiroom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν ισχύει, από μια συσκευή βλέπεις μόνο αν έχεις συμβόλαιο ΟΤΤ. Με δορυφορικό, βλέπεις από τους δέκτες (ή τον δέκτη αν δεν έχεις multiroom) + την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δυστυχώς, μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της cosmote ο οποίος μου είπε ότι η θέαση αθλητικού περιεχομένου περιορίζεται σε μία συσκευή ακόμα και στην περίπτωση της cosmote tv μέσω δορυφόρου. Με βλέπω για multiroom...Δεν κατάλαβε τι του είπες. Μια χαρά βλέπεις αθλητικά μέσω δορυφόρου και μέσω εφαρμογής ΟΤΤ ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δοκίμασε να πάρεις το apk της εφαρμογής της cosmote tv από το mi box μέσω της εφαρμογής xplore , στην εφαρμογή xplore έχει επιλογή διαχείριση εφαρμογων, από εκεί θα το κάνεις αυτό που θες.. Φίλε το δοκίμασα και τα κατάφερα! Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Έπαιξε σωστά στην τηλεόραση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Έπαιξε σωστά στην τηλεόραση σου; Σωστότατα!!:up::up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. October 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2020 Δυστυχώς, μόλις μίλησα με εκπρόσωπο της cosmote ο οποίος μου είπε ότι η θέαση αθλητικού περιεχομένου περιορίζεται σε μία συσκευή ακόμα και στην περίπτωση της cosmote tv μέσω δορυφόρου. Με βλέπω για multiroom...Χαζομάρες σου είπε! Εγώ που έχω δορυφορικό κ 3 συσκευές με OTT δουλεύει το δορυφορικό στα αθλητικά κ ταυτόχρονα μπορώ να βλέπω αθλητικά στη μια από τις 3 συσκευές με ΟΤΤ μόνο. Σου μιλάω εν πράξη το τι συμβαίνει. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές με ΟΤΤ όμως. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iziogas Δημ. October 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2020 Χαζομάρες σου είπε! Εγώ που έχω δορυφορικό κ 3 συσκευές με OTT δουλεύει το δορυφορικό στα αθλητικά κ ταυτόχρονα μπορώ να βλέπω αθλητικά στη μια από τις 3 συσκευές με ΟΤΤ μόνο. Σου μιλάω εν πράξη το τι συμβαίνει. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να βλέπεις αθλητικά ταυτόχρονα σε 2 συσκευές με ΟΤΤ όμως. Ευχαριστώ και εσένα και τους προηγούμενους φίλους. Μια ερώτηση σε εσένα, έχεις hybrid ή μη, δορυφορικό δέκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts