jhonny Δημοσιεύτηκε May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 18, 2015 (edited) Τον επόμενο μήνα έχω επιδότηση και ενδιαφέρομαι για συσκευή μέχρι 250€.Απαραίτητες προϋποθέσεις,τουλάχιστον 1,5 GB RAM,Quad core επεξεργαστής, μπαταρία τουλάχιστον 2000mAh και οθόνη τουλάχιστον 4,5".Μου έχουν προτείνει το Galaxy S3 Neo και το Samsung A3, όμως κοιτάω και άλλα όπως το LG G2.Εσείς τι θα μου προτείνατε σ'αυτά τα χρήματα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited May 18, 2015 by jhonny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 L G G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Συμφωνώ!! Ειδικά σε σύγκριση με Samsung S4 κ Α3 μακράν καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 LG G2 φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Όχι με κλειστά αλλά με δεμένα τα μάτια G2:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy42 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φίλε στην τιμή που θέλεις παίζουν και το Xperia Z και το Galaxy S5 mini! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το Ζ1 με 10 ευρο παραπανω ειναι καλος αντιπαλος πιστευω.Καί αδιαβροχο. Συγκρινετα μονος σου κ επελεξε. http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-Z1,LG-G2/phones/8000,7969 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φίλε στην τιμή που θέλεις παίζουν και το Xperia Z και το Galaxy S5 mini! http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G2,Samsung-Galaxy-S5-mini,Sony-Xperia-Z/phones/7969,8573,7539 Αν εξαιρεσεις το μεγεθος του G5mini (αντε και την SD), δεν βρισκω καπου που να υπερτερει καποιο απο αυτα που ανεφερες του G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το Ζ1 με 10 ευρο παραπανω ειναι καλος αντιπαλος πιστευω.Καί αδιαβροχο. Συγκρινετα μονος σου κ επελεξε. http://www.phonearena.com/phones/compare/Sony-Xperia-Z1,LG-G2/phones/8000,7969 το z1 έχει άθλια οθόνη,οπότε να δώσει 10 παραπανω και να πάρει χειρότερο κινητό δεν την βλέπω για σωστή κίνηση ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G2,Samsung-Galaxy-S5-mini,Sony-Xperia-Z/phones/7969,8573,7539 Αν εξαιρεσεις το μεγεθος του G5mini (αντε και την SD), δεν βρισκω καπου που να υπερτερει καποιο απο αυτα που ανεφερες του G2. το g2 δεν συγκρίνεται με αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. May 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τελικά τον ήπια...Ρώτησα στο Γερμανό και μου είπαν ότι έχω 160€ επιδότηση,αλλά μόνο για αγορά συσκευής,όχι για να την περάσω ως έκπτωση στο πάγιο!:wacko:Το LG G2 αυτοί το έχουν 360€(!),δηλαδή θα πρέπει να βάλω άλλα 200 από την τσέπη μου,τη στιγμή που τα σκρουτζομάγαζα το έχουν 250 το 16άρι και στο ebay 220 το 32άρι...Τι κάνω τώρα; Υπάρχει κάποιο σκρουτζομάγαζο που να συνεργάζεται με Cosmote για να το πάρω από εκεί χρησιμοποιώντας την επιδότηση; Αν μπορούσα να περάσω τα160 στα πάγια,θα το έπαιρνα από ebay...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εσύ πόσα μπορείς να βάλεις από την τσέπη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Τελικά τον ήπια...Ρώτησα στο Γερμανό και μου είπαν ότι έχω 160€ επιδότηση,αλλά μόνο για αγορά συσκευής,όχι για να την περάσω ως έκπτωση στο πάγιο!:wacko:Το LG G2 αυτοί το έχουν 360€(!),δηλαδή θα πρέπει να βάλω άλλα 200 από την τσέπη μου,τη στιγμή που τα σκρουτζομάγαζα το έχουν 250 το 16άρι και στο ebay 220 το 32άρι...Τι κάνω τώρα; Υπάρχει κάποιο σκρουτζομάγαζο που να συνεργάζεται με Cosmote για να το πάρω από εκεί χρησιμοποιώντας την επιδότηση; Αν μπορούσα να περάσω τα160 στα πάγια,θα το έπαιρνα από ebay...:( αίτηση φορητότητας σε vodafone και να δεις πως στην κάνουν έκπτωση στο πάγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. May 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εσύ πόσα μπορείς να βάλεις από την τσέπη σου? Maximum 100€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Κάνε αυτό που λέει ο leo06 !!!! Όχι απλά θα κάνουν την έκπτωση αλλά θα σε δώσουν και συσκευή...... Τα καλά του ανταγωνισμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. May 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά τη λύση που προτείνει ο leo06,αν και δεν είναι στο χαρακτήρα μου να απειλώ και να εκβιάζω.Βέβαια τέτοια εξήγηση χρειάζεται,γιατί είναι κλέφτες και ψάχνουν για κορόιδα!Ξαναπέρασα για του λόγου το αληθές από το Γερμανό το απόγευμα και η κοπέλα εκεί μου επιβεβαίωσε ότι,όχι μόνο το ποσό των 160€ είναι για αγορά συσκευής,αλλά και συγκεκριμένες συσκευές από τις οποίες ξεχώρισα τα παρακάτω: Galaxy Core 2 LG Spirit Xperia M2 MLS iQTalk Onyx ενώ το Galaxy S3 Neo δεν μπορώ να το πάρω λέει,γιατί δεν είναι στις υπερεπιδοτούμενες κι ας έχει ίδια τιμή με το Onyx!Άκουσον,άκουσον! Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά έχουν μόνο 1 GB Ram,που είναι λίγη πια,ενώ εγώ θα ήθελα τουλάχιστον 1,5... Τι προτείνετε εσείς ανάμεσα από αυτά τα 4;Συγγνώμη παιδιά,σας ζάλισα! Τελευταία ερώτηση,δεν ξαναρωτάω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σοβαρά.... Αίτημα φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Γράψαμε τι θα κάνεις. Εγώ για μια αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητή πήγα,στην ίδια μάλιστα εταιρία και την επόμενη μέρα με πρότειναν 2πλάσιες + παροχές με -60% πάγιο! .....έπρεπε να αλλάξω και εταιρία.....να έπερνα και κανα iphone δώρο....ή κανα S6.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σκέφτομαι σοβαρά τη λύση που προτείνει ο leo06,αν και δεν είναι στο χαρακτήρα μου να απειλώ και να εκβιάζω. Φίλε άσε τις ντροπές και τα δεν είναι του χαρακτήρα μου και κάνε τη φορητότητα, να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς... Μην το σκέφτεσαι καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts