Jump to content

Goodys vs. McDonalds

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;  

1.119 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο αλυσίδες Fast Food προτιμάτε;

• Goodys
      933
    • McDonalds
      187

Recommended Posts

Βασικα στην Ελλαδα εχω μπει μονο μια φορα σε KFC (δεν εχει Θεσσαλονικη δυστυχως :( )

Στη Γερμανια ομως που ημαστε θαμωνες, ο ξαδερφος μου αφησε πολλα κοτοπουλα παραλυτα :grin:

Εκει εχει κουβαδες μονο με μπουτακια ή μονο με φτερουγες κλπ κλπ :p

Μια χαρα ειναι και το ΚFC

Δεν ειμαι απολυτος.

Πλαστικο να'ναι κι ό,τι νάναι :p

Κι εγω μαζι σου...αντε και στο επομενο meeting κερναω εγω τον κουβα :p

...για το everest δεν εχει πει κανενας...απ'αυτο τρωει κανενας; :shifty:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο everest μου την σπαει το οτι τα πεταν στο μικροκυμματων και μετα το φυλλο ειναι σαν παπαρα (το γραφω ολοκληρο γιατι δεν σημαινει τιποτα κακο,πονηροι :p )

Σαντουιτς δεν εχω παρει ποτε,κανω κ μονος μου αν θελω :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Σαντουιτς δεν εχω παρει ποτε,κανω κ μονος μου αν θελω :p

ειναι να μην πεινασεις...αν πεινασεις και δεν εχεις πολλες αλλες επιλογες μια χαρα 8α το φας και 8α το χρυσοπληρωσεις...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στα goodys το καλυτερο ειναι cheeseburger! Για μενα και το κλαμπ.

Αλλ τιμε κλασικ ! :D

Αν και δεν τρωω εχω να παρω πολυυυυυυ καιρο!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

στη μεγαλη βρετανια(αυτη που ειναι εκτος ε.ε.) εχουν οργανωσεις κατα των mcdonalds για πολλους λογους.

απο τα μεταλλαγμενα μεχρι κ την διαλυση του εμποριου μιας περιοχης

Στο Βολο ειχε McDonalds αλλα επειδη δεν παταγε κανενας κλεισανε!!

Εχει 1 χρονο (αν θυμαμαι καλα) που κλεισανε.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Όντως πάνε άπατα. Στην Θεσσαλόνικη είχε στον Εύοσμο αλλά έκλεισε, ένα απέναντι από το Πανεπιστήμιο, ένα πάνω στην Βασ. Όλγασ.

Πάντως αυτά στο κέντρο δουλεύουν πολύ, ιδιαίτερα το καινούργιο στο Βαρδάρι με τουρίστες.

Στην Παραλία Κατερίνης έχει εποχικό που δουλεύει μόνο το καλοκαίρι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Yup, του Ευοσμου το θυμαμαι κι εγω οτι δεν προλαβε να ανοιξει κ φουνταρε.

Και απεναντι απο το πανεπιστημιο που τρωγαμε μετα την ΔΕΘ και επισης φουνταρε :cry:

Στο κεντρο δουλευει παρα πολυ (εκτος οταν εχει αντιαμερικανικες διαδηλωσεις κ φοβαται ο κοσμος μην πανε κ το σπασουν :p )

Βαρδαρη αν και ειναι πιο κοντα απ'ολα, δεν παταω - φοβαμαι :p

το εχεις πει 4 φορες στο συγεκριμενο θεμα....το ξερω τωρα πια...οταν ξαωαερθω στο Βολο,αποκλειεται να φαω μακντοναλντς:O

Βασικά προτιμώ τα Goodys, αλλά καλύτερα να μην υπήρχαν...:O (προσωπική άποψη)

Βασικά προτιμώ τα Goodys, αλλά καλύτερα να μην υπήρχαν...:O (προσωπική άποψη)

Γιατί?Αντρως τρώς και γύρους και πίτσες...:lol:

Τα Everest δεν είναι άσχημα. Τρως σάντουιτς όπως το θες και τα υλικά είναι αρκετά και καλής ποιότητας. (έτσι φαίνονται)

Από τα Goodys εάν χρειαστεί να φάω θα χτυπήσω κλαμπ σαντ...εχμμ τοστ είναι στην ουσία. Στα Μακ έτρωγα μία εποχή μιας και σταμάταγα στην ΕΟ Πατρών - Αθήνας...γυρνόντας. Ετρωγα πατάτες τηγανιτές και κανα γλυκάκι. Τα άλλα τα είχα δοκιμάσει. Μία φορά άντεξα. Αλλη φορά δεν πέταξα τα χρήματά μου. :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Χα...το ιδιο και στη Λαρισα....θυμαμαι χαρακτηριστικα τον ξαδερφο μου που μου ελεγε οτι τα εξοδα λειτουργιας τα εβγαζαν μονο απο τα παρτι που εκαναν τα παιδακια του δημοτικου :lol: :lol:

Στη Λαρισα εχουν κλεισει και τα Everest...μονο τα Goodys εχουν 2-3 μαγαζια :whistle:

...εντωμεταξυ υπαρχει και ειδικο μενου...Goodys ΑΕΛ :p :lol:

Τα Everest δεν είναι άσχημα. Τρως σάντουιτς όπως το θες και τα υλικά είναι αρκετά και καλής ποιότητας. (έτσι φαίνονται)

Από τα Goodys εάν χρειαστεί να φάω θα χτυπήσω κλαμπ σαντ...εχμμ τοστ είναι στην ουσία. Στα Μακ έτρωγα μία εποχή μιας και σταμάταγα στην ΕΟ Πατρών - Αθήνας...γυρνόντας. Ετρωγα πατάτες τηγανιτές και κανα γλυκάκι. Τα άλλα τα είχα δοκιμάσει. Μία φορά άντεξα. Αλλη φορά δεν πέταξα τα χρήματά μου. :p

Καλα υλικα εχουν αλλα με τοσα χρηματα που δινεις για ενα σαντουιτς παιρνεις ολοκληρο γευμα στα Goodys :O

Τωρα για τα σουβλακια και τις πιτσες εχει δικιο ο mi3s!

Ολοι οι σουβλατζηδες παιρνουν τα πιο φθηνα κρεατα (ουτε λογος για ελληνικα). Ακομη και απο καλο σουβλατζιδικο να παιρνεις (που σου φτιαχνει καλα σουβλακια-δεν δινει τα χθεσινα) δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι κρεας τρως.

Και για τις συνοικιακες πιτσαριες ισχυει το ιδιο για τα υλικα και την παρασκευη της pizza.

Ενω ας πουμε ανα παρεις μια Hut ή Dominos θα σου πιασουν βεβαια τον κωλο αλλα θα ξερεις οτι υπαρχει ποιοτητα.

Βεβαια εδω και καιρο η Pizza Hut εχει φτασει την ποιοτητα στον πατο.

Παιρνεις pizza και ψαχνεις να βρεις που ειναι η μοτσαρελα αναμεσα στους τονους πιπεριας.

Ασε που καθε μηνα υπαρχει και αυξηση στις τιμες...καθε μηνα...αυτο το βλεπω πρωτη φορα στη ζωη μου :shock:

Τουλαχιστον βγαζω το αχτι μου οταν παω για ελεγχο υπηρεσιων :whistle: :devil:

Τουλάχιστον ξέρω πως από εκεί που παίρνω πίτσες και γύρους, τα κρεατικά και τα άλλα συστατικά είναι ντόπια και φρέσκα.

Ενω ας πουμε ανα παρεις μια Hut ή Dominos θα σου πιασουν βεβαια τον κωλο αλλα θα ξερεις οτι υπαρχει ποιοτητα.

:

Τουλάχιστον ξέρω πως από εκεί που παίρνω πίτσες και γύρους, τα κρεατικά και τα άλλα συστατικά είναι ντόπια και φρέσκα.
πως το ξερετε???:confused: :ninja:

κακα τα ψεματα, αν δεν φτιαχνουμε μονοι μας το φαγητο, δεν ειναι ευκολο να εμπιστευομαστε τα υλικα που βαζουν στα διαφορα fast-foods, γυραδικα, pizza-ριες!:confused:

Οι επιχειρηματιες, προς τερψιν του κερδους και της αισχροκερδειας καμμια φορα, δεν δισταζουν να χρησιμοποιουν υλικα κακης ποιοτητας!:mad:

Δεν λεω ολοι, αλλα περσι οι εκπομπες του Ευαγγελατου εδειξαν ουκ ολιγα οργια με φαγητα!:worry:

Παντως, οσον αφορα τα McDonald's καταλαβαν οτι εδω στην Ελλαδα, ο κοσμος δεν θελει και πολυ αμερικανιες τυπου burgers, αλλα θελει και ελληνικη κουζινα, γι' αυτο και εχουν βγαλει πολλα "ελληνικα" πιατα!

Οπως κατι αντιστοιχο εκαναν τα Goody's!;)

Προσωπικα, δεν παταω σε κανενα απο τα 2, λογω junk ποιοτητας!:O

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Μην ξεχνάμε πως τα McDonalds και τα συναφή (KFC, Burger King κλπ) είναι ότι ακριβώς για την Ελλάδα τα σουβλατζίδικα/γυράδικα. Είναι γεγονός πάντως πως τα Goody's είναι ασυναγώνιστα στην Ελλάδα. Όταν ήμουν Γιάννενα φοιτητής, είχαν ανοίξει Wendy's & McDonald's αλλά κανένα από τα 2 δεν επεβίωσε. Αντίθετα, τα Goody's άνοιξαν και 2ο κατάστημα, και είναι και τα 2 μονίμως γεμάτα...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παιδία εμένα κάτι που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το εξής: Όλοι λίγος πολύ, είμαστε ενημερωμένοι για την ποιότητα που υπάρχει στα fastfoodάδικα της Ελλάδας... αλλά, κάνεις δεν λέει "...εγώ δεν ξαναπάω!" (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) Μόνο από έναν το άκουσα...:!: Τι τρομερή νεολαία που είμαστε;;;:p :) :p :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

πως το ξερετε??? :confused: :ninja:

Στην Pizza Hut εχω δει απο κοντα πως φτιαχνεται η Pizza ενω η Dominos εχει ενα καρο πιστοποιησεις για την παρασκευη, τη διανομη κ.λπ.

Ο antonispap40 δεν μενει στην Αθηνα που σημανει οτι ενα σουβλακι της προκοπης θα βρει να φαει :whistle:

Εγω παντως θα δοκιμασω κι απο εναν Ιταλο που ανοιξε πιτσαρια στη γειτονια μου, να δω τη διαφορα με τις ελληνικες πιτσες :O

Παντως υπαρχει κ ποιοτικο fast food

Aλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα.

Vapiano, για οσους γνωριζουν :D

Μην ξεχνάμε πως τα McDonalds και τα συναφή (KFC, Burger King κλπ) είναι ότι ακριβώς για την Ελλάδα τα σουβλατζίδικα/γυράδικα. Είναι γεγονός πάντως πως τα Goody's είναι ασυναγώνιστα στην Ελλάδα. Όταν ήμουν Γιάννενα φοιτητής, είχαν ανοίξει Wendy's & McDonald's αλλά κανένα από τα 2 δεν επεβίωσε. Αντίθετα, τα Goody's άνοιξαν και 2ο κατάστημα, και είναι και τα 2 μονίμως γεμάτα...

Αυτο πρεπει να συμβαινει σε ολες τις επαρχικες πολεις...

...τα Wendy's εκλεισαν εντελως στην Ελλαδα απ'οτι ξερω (θυμαμαι που ειχαν ενα κοριτσακι για logo) :p

Παιδία εμένα κάτι που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το εξής: Όλοι λίγος πολύ, είμαστε ενημερωμένοι για την ποιότητα που υπάρχει στα fastfoodάδικα της Ελλάδας... αλλά, κάνεις δεν λέει "...εγώ δεν ξαναπάω!" (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) Μόνο από έναν το άκουσα...:!: Τι τρομερή νεολαία που είμαστε;;;:p :) :p :)

Aν το καλοσκεφτεις τα fast food δεν ειναι μονο της δικης μας γενιας.

Πριν 30 χρονια δεν υπηρχαν fast food; Δεν ετρωγε η νεολαια σ'αυτα;

Ενταξει, δεν υπηρχαν αλυσιδες σαν τα Goodys αλλα ξεχωριστα fast food :)

Τα Autogrill τα εχει επισκεφθει κανενας;

Απ'οτι ξερω μονο στο Σειριο υπαρχουν. Στην Ιταλια παντως τα τιμησα και μου αρεσαν τα φαγητα τους :D

Ασχετο, αλλα θυμηθηκα που στην Ιταλια οταν τελειωνες το φαγητο στα McDonalds ειχε καδους που πετουσες ολα τα σκουπιδια και αφηνες το δισκο διπλα αδειο...κατι που δε συνανταμε στην Ελλαδα :O

Ναι γιατι αν γινοταν αυτο στην Ελλαδα θα τους βριζαν, trust me :D

Εγω και στην ΙΚΕΑ παιρνω τον δισκο μονος μου και τον αφηνω σε εκεινες τις στοιβες