PopiTsakri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Είμαι από πέρυσι το Σεπτέμβρη μία ευτυχής κάτοχος ενός Elenphone P6i από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη έως τώρα σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησα γι' αυτό (80 €)! Πρόκειται για μία συσκευή με καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις (MTK 6582 Quad Core CPU, 1 Gb Ram, 8 Gb αποθηκευτικό χώρο και μία ικανοποιητική 13mp κάμερα, φυσικά Dual Sim). Είμαι ικανοποιημένη από την εως τώρα χρήση του, αν και θα ήθελα να διαρκεί πολύ περισσότερο η μπαταρία του η οποία μετά βίας βγάζει μία ήμερα εντατικής, ομολογουμένως, χρήσης (το κινητό το "λιωνω" καθημερινά στη χρήση)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Sony Z1, Μια καλή συσκευή που όμως από updates άστα... Θα πάρει μέχρι και 5.1 και έχεις παράπονο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Κατόπιν πλήρους απογοήτευσης από κλώνο γνωστής φίρμας, αγορασμένο από τα γνωστά κινέζικα e-shops, αποφάσισα την αγορά του One της OnePlus. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο εκτός του μεγέθους της μπαταρίας. Κι όμως, μπορεί να κρατάει 2 πλήρεις μέρες με κανονικότατη χρήση και 6 μήνες χρήσης, αλλά το θεωρώ και πάλι λίγο. Ποιό το νόημα της αγοράς ενός τηλεφώνου με μικρότερη ή ίση διάρκεια χρήσης; Η καταπληκτική απόδοση στο Χ πράγμα; Θα αγοράζατε Φερράρι με 3 λίτρα ντεπόζιτο; Θα αγοράζατε τηλεόραση με κατανάλωση μισό ΜW; Ή φωτογραφική μηχανή με διάρκεια μπαταρίας ικανή για λήψη μέχρι 10 φωτογραφιών; Ποιός θέλει το τέλειο σώμα αν απαιτείται να τρώει 24 γεύματα, με γνώση ότι και αυτό θα φθίνει στο χρόνο παρά την προσοχή του; Δεν ξέρω. Αυτό, και το γεγονός ότι οι απαιτήσεις των εφαρμογών σε χώρο έχουν fτάσει στο 10^10%, μου την βαράει λίγο πλέον. Κάποτε παίζαμε παιχνιδάρες με 150 πίστες, από floppy 8 ιντσών God damn it!! Έχεις βρει πολλά smartphones που να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία? Και δεύτερον αυτό με τις εφαρμογές δεν είναι πρόβλημα του κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psic_aek Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Lenovo a936 note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Motorola Moto G 2nd gen (XT1068) υπέρ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Nokia lumia 930. Με αυτό έκανα μετάβαση από android. Οι λόγοι ήταν ποιότητα κατασκευής, design κορυφαία specs και το κυριότερο πως ήθελα να δοκιμάσω windows. Η συσκευή με άφησε πολύ περισσότερο ικανοποιημένο από τις προσδοκίες μου. Θεωρώ τα windows πιο ώριμο λογισμικό από το android μέχρι την έκδοση 4,4 τουλάχιστον, καθώς την 5 δεν την έχω δουλέψει. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε σχέση με τα android και ίσως εκεί να οφείλεται ένα σημαντικό μέρος της τόσο κορυφαίας λειτουργικότητας του 930. Στα μείον τέλος, τα προς το παρόν λίγα apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo106 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Xiaomi Redmi Note VFM και μεγαλη υποστηριξη στις ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Nokia Lumia 830 επειδή είναι και Nokia και έχει Windows που μ' αρέσουν αρκετά! Στο μέλλον μάλλον θα ξαναπάρω Microsoft Lumia, λόγο Windows και νομίζω μόνο η ονομασία άλλαξε και όχι η κατασκευή του, την οποία συνεχίζουν οι πρώην άνθρωποι της Nokia να κατασκευάζουν!!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Galaxy S δεν θυμάμαι πόσα χρόνια το έχω Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopapadi Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Blackberry Passport αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 HTC Desire 816 - με δύο sim. Ο λόγος είναι ότι θέλω χωριστά την εταιρική απο την προσωπική γραμμή. Πολύ καλό τηλέφωνο, κανένα παράπονο. Το μονο ίσως που θα ήθελα λίγο πιο καλή οθόνη και πιο φωτεινή. Κατά τ'αλλα είναι πολύ καλό και σε τιμή που δεν υπάρχει! (αγορασμένο κάτω απο τα 300€!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanoutas Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Huawei G526. Πολύ καλό value for money, πριν 1+ χρόνο που το πήρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Samsung s4 απόλυτα που δεν σκέφτομαι καν το s6 το μόνο που του ζηλεύω ειναι η καμερα.. Τα υπόλοιπα για εμενα παντα δεν αξίζουν τα 370€ συν που θα δώσω αμα το πουλησω το δικο μου. Με το μονο που ειμαι δυσαρεστημενος ειναι το ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Nexus 5 και nexus 4 γιατί είναι τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsalisl Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 NOKIA LUMIA 930!!! Φανταστικο τηλεφωνο, φοβερη καμερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Έχω το iphone 5, τα μόνα παράπονα είναι η μη υποστήριξη sd για επέκταση χωρητικότητας, οι διάφορες "ιδιοτροπίες" της apple και το κυριότερο η μπαταρία του. Πρόσφατα αγόρασα στην σύζυγο το Microsoft 640 3G με τις δυο sim και έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του. Πλέον θεωρώ απαράδεκτο επώνυμο κινητό με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και με το 1/4 της τιμής του iphone να κρατάει η μπαταρία του άνετα 5 μέρες, και το πανάκριβο iphone με το ζόρι δυο. Edited May 17, 2015 by dinosang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εδω και 3 μήνες jiayu G4s το πρώτο μου κινέζικο και δε το μετάνιωσα καθόλου.. Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltona Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Blackberry Z30 ...άψογο από όποια μεριά και αν το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petya Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Blackberry Passport. Με καλύπτει απόλυτα. Χαίρομαι να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Samsung S3 Neo. Πολύ καλό VFM, απόλυτα ικανοποιημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Xiaomi Mi3 είναι η κύρια συσκευή μου! Επέλεξα να βγω από την εγχώρια αγορά (το προηγούμενο κινητό μου ήταν το galaxy s i9000) και να μη δίνω λεφτά σε εταιρείες κολοσσούς. Μπορώ να πω ότι το Mi3 αξίζει τα λεφτά του και περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis997 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 φίλε μήπως μπορεις να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο κινητο επειδη θέλω να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολίων απο το gsm arena περί μπαταρίας και υπερθέρμανσης. Και τι παίζει με το dual sim; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ASUS ZENFONE 2 4G 4GB 64GB:) φίλε μήπως μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο το κινητό; τι παίζει με το dual sim; Ηθελα να ρο πάρω αλλα αλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολείων από το gsmarena περί αυτονομίας και υπερθέρμανσης.θα σε παρακαλούσα να είσαι ειλικρινής και να αναφέρεις οτιδηποτε αρνητικό βλέπεις καθώς την έχω πατήσει ήδη μια φορά. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patigoal Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 NOKIA LUMIA 930 μαλον επειδη ειμαι κολημενος με την ΝΟΚΙΑ, αλλα ειχα δοκιμασει και αλλα στο παρελθον, ειμαι πολυ ευχαρηστημενος εκτος φυσηκα απο τα αρχεια που ειναι μεσα σε ενα ΕΜΑΙΛ που δεν μπορεις να κανεις αποθηκευση. με WINDOWS 10 , μπορει και να ξανατολμεισω να παρω λουμια , αλιως παμε για ανδροιδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 motorola moto g 2 gen Λόγω τιμής 170€ και αίσθησης αφης οθόνης το αγόρασα αλλά πάλι motorola θα αγοράσω την επόμενη φορά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, σε σχέση με το πρώτο samsung galaxy που το αγόρασα 600€ το 9/2010 και σε ενα χρόνο ηταν για πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έχω ένα zopo zp700,μετάνιωσα για την επιλογή μου,καθώς πέραν του γνωστού προβλήματος με το σήμα,το οποίο δεν με ενοχλούσε τόσο πολύ,κάποια στιγμή παρουσίασε πρόβλημα και στο touch.Πλέον το χρησιμοποιώ κυρίως σαν τηλέφωνο,καθώς πήρα και ένα tablet,η επόμενη μου αγορά θα είναι σίγουρα απο Κίνα ξανά,αλλά πλέον από τις πιο επώνυμες εταιρείες,είναι καλύτερα να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω και να πάρεις κάτι πιο αξιόπιστο,παρά να το ρισκάρεις Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts