topmar Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ότι έχω πάρει από ΚΙΝΑ όλα καίγονται οι φορτιστές τους πολύ σύντομα. Μάλλον λόγω τάσης ΔΕΗ. (μικρο το κακό) Και τώρα; Το φορτίζω με ότι να'ναι φορτιστή; Πώς μπορώ να βρω τον ίδιο πάλι; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokak Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Δεν υπάρχει λόγος να βρεις τον ίδιο πάλι. Πάρε ένα κοινό φορτιστή για smartphone. μόνο κοίτα να είναι καλής ποιότητας και όχι από πλανόδιους (μαύρους-Κινέζους-πανηγύρια κ.λ.π.). πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, δείξε αυτόν που έχεις και πάρε ένα αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 (edited) Για 89$ που το πηρα, ε καλο θα ελεγα, δεν εχει καλο σημα (θεμα δεκτη μαλλον) ζεστενεται σαν φριτεζα, το λειτουργικο του δεν ειναι "καθαρο" ειναι μιγμα απο lollipop-kit-kat-samsung s6, σε σχεση με την elephone οχι δεν συγκρινεται, η ele ειναι σαφως βηματα μπροστα, οσο doogee και cubot που τα λες σαβουρες, στα τελευταια μοντελα τους εχουν βελτιωθει σε τρομερο βαθμο, η landvo μαλλον ειναι στην θεση της doogee πριν απο 2-3 χρονια.... Εγω για cubot δεν μιλησα ,η cubot ειναι μονο ενα σκαλι κατω απο THL και πολλα σκαλια πανω απο τις μαρκες που μιλαμε. Προσωπικά την elephone την θεωρω μακραν το χειροτερο μπραντ που κυκλοφορει ,ειναι η χαρα του κινεζομαγαζου με τις υψηλες προμηθειες αλλα για τον καταναλωτη ειναι σαν να παιζει λαχειο.Η doogee εχει σοβαρεψει λιγο τελευταια αλλα θελει χρονο ακομα για να την εμπιστευθεις. Η landvo στις μικρες πιθανοτατα ειναι η σοβαροτερη και σαν ποιοτητα κατασκευης ,υλικων οσο και σε αξιοπιστια ,τουλαχιστον τα 8 κινητα που εχω δωσει (L550 ,L200 ,L800s) τον τελευταιο χρονο παραπονα μηδεν και ευχαριστημενοι οι κατοχοι. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το φορτιστή του; Από το πρωί έπαψε να δουλεύει ο φορτιστής του, τον δοκίμασα και με άλλα κινητά μα τίποτα.. .... Σχεδον ολα τα κινητα πλεον εχουν φορτιση με micro usb οποτε οτι και να βαλεις θα κανει την δουλεια ακομα και απο παλιο κινητο αν εχεις και τα "ρευματα" ειναι συμβατα 5V και 500-1000Mah εισαι οκ. Οσοι ζουν εκτος μεγαλων πολεων (που το ρευμα ειναι λιγο πιο "ρεγουλαρισμενο") παντα εχουν προβλημα με τους φορτιστες Edited July 26, 2015 by evmenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπέρα παιδια, η γυναίκα μου παραπονιέται οτι γίνονται εγκαταστάσεις προγραμμάτων από μόνες τους, υπάρχει λύση σ' αυτό; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδια, η γυναίκα μου παραπονιέται οτι γίνονται εγκαταστάσεις προγραμμάτων από μόνες τους, υπάρχει λύση σ' αυτό; Υπάρχει επιλογή στο play store να μην κάνει auto update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Ευχαριστώ και τα τσοντοδιαφημιστικά που βγάζει στις ειδοποιήσεις; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Ευχαριστώ και τα τσοντοδιαφημιστικά που βγάζει στις ειδοποιήσεις; Για αυτό δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς. Εννοείς στις διαφημίσεις των διαφόρων εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Οχι, εκει που βγάζει ειδοποιήσεις(πχ οτι εχεις νεο μήνυμα, mail κλπ) βγάζει και τσόντες και τέτοια... Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Δεν υπάρχει λόγος να βρεις τον ίδιο πάλι. Πάρε ένα κοινό φορτιστή για smartphone. μόνο κοίτα να είναι καλής ποιότητας και όχι από πλανόδιους (μαύρους-Κινέζους-πανηγύρια κ.λ.π.). πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, δείξε αυτόν που έχεις και πάρε ένα αντίστοιχο. Καμία πρόταση; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Έχω το κινητό δύο μέρες και μέχρι στιγμής σε σύγκριση με την περιγραφή του έχω τα εξής αρνητικά Μπαταρία κρατάει όχι και πολύ ! ποιότητα τηλεφώνου κατα την ομιλία μετρια Ζεσταίνεται εύκολα πίσω στην πλάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Με το σήμα σου δεν έχεις πρόβλημα δηλαδή; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Με το σήμα σου δεν έχεις πρόβλημα δηλαδή; Όχι απολύτως κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Τι εταιρία εχεις; Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Τι εταιρία εχεις; Σήμερα παρουσίασε πρόβλημα στην λήψη του σήματος (Cosmote). To εκανα rebbot και επανήλθε. Bug software ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παραθέτω το εξής πρόβλημα με το δικό μπας και κάποιος από εδώ τα καταφέρνει καλύτερα από εμένα σε αυτά τα κινητά και έχει τη λύση. Όταν κάνω κλήσεις και ακουμπάω το κιν στο αυτί μου η οθόνη δε κλίνει με αποτέλεσμα να πατάω κουμπιά δίχως τη θέληση μου. Ξέρει κανείς τπτ για αυτό; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Έχει ένα πρόγραμμα ενσωματωμένο που κάνεις calibration λέγεται Proximity Από μπαταρία πάντως εγώ δεν έχω παράπονο έμενα με καλύπτει 4.5 ώρες οθόνη με wifi Σε δοκιμή με μαγνητάκι πάνω στην οθόνη κάτω αριστερά ενεργοποιείται και ένα μέρος της οθόνης για θήκες με παράθυρο Για τα λεφτά του πάντως είναι κορυφαίο προς το παρόν φτου μη το ματιασω Edited August 7, 2015 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Έχει ένα πρόγραμμα ενσωματωμένο που κάνεις calibration λέγεται Proximity Από μπαταρία πάντως εγώ δεν έχω παράπονο έμενα με καλύπτει 4.5 ώρες οθόνη με wifi Σε δοκιμή με μαγνητάκι πάνω στην οθόνη κάτω αριστερά ενεργοποιείται και ένα μέρος της οθόνης για θήκες με παράθυρο Για τα λεφτά του πάντως είναι κορυφαίο προς το παρόν φτου μη το ματιασω Τι ακριβως ειναι αυτό που περιγράφεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Τι ακριβως ειναι αυτό που περιγράφεις ? Ο φίλος παραπάνω έχει πρόβλημα με το αισθητήρα προσέγγισης (proximity) και το κινητό έχει ενσωματωμένη την εν λόγω εφαρμογή για calibration του αισθητήρα Το άλλο που αναφέρω με το μαγνήτη εννοώ ότι μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους θήκες!! http://www.miniinthebox.com/gr/ultra-thin-silk-fenestration-caller-id-pattern-pu-case-with-stand-for-samsung-galaxy-s6-assorted-color_p2835367.html Για τα υπόλοιπα ελπίζω να έγινα κατανοητος Edited August 7, 2015 by tulu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ευχαριστώ tulu για τη λύση, θα τη δοκιμάσω σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokak Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εντελώς αναξιόπιστο. Συνέχεια με το άγχος αν δουλεύει και αν έχει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εντελώς αναξιόπιστο. Συνέχεια με το άγχος αν δουλεύει και αν έχει σήμα. 1. Άμα έχει χαμηλό σημα το χάνει και ενω δειχνει οτι εισαι συνδεδεμενεος δεν δεχεσαι κλησεις και πρεπει να κάνεις restart. 2. Δεν καταλαβαινω τιποτα πολλες φορες. Η ποιότητα του ηχου (όταν ακους) είναι αισχρή !!! Θέλει ρύθμιση. Εχει δοκιμασει καποιος να το κανει root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulken Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παρέλαβα κι εγώ, σχεδόν 3 μήνες (!) μετά την παραγγελία και περίπου 3 εβδομάδες μετά την αποστολή. Μπορώ να πω κι εγώ ότι απογοητεύτηκα από το wifi, στο ίδιο σημείο που το THL4000 πιάνει 2-3 γραμμές (από τις 4 max), το Landvo S6 σε τακτά χρονικά διαστήματα αποσυνδέεται, ούτε μια γραμμή δεν κρατάει. Δεν έχω βάλει κάρτα SIM ακόμα, ελπίζω να μην έχουμε κι εκεί δυσάρεστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Παρέλαβα κι εγώ, σχεδόν 3 μήνες (!) μετά την παραγγελία και περίπου 3 εβδομάδες μετά την αποστολή. Μπορώ να πω κι εγώ ότι απογοητεύτηκα από το wifi, στο ίδιο σημείο που το THL4000 πιάνει 2-3 γραμμές (από τις 4 max), το Landvo S6 σε τακτά χρονικά διαστήματα αποσυνδέεται, ούτε μια γραμμή δεν κρατάει. Δεν έχω βάλει κάρτα SIM ακόμα, ελπίζω να μην έχουμε κι εκεί δυσάρεστα... Για πες μας τι βλεπεις με τηη SIM διοτι εμεις δεν βλέπουμε :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανει κανεις Root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulken Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Για πες μας τι βλεπεις με τηη SIM διοτι εμεις δεν βλέπουμε :lol: Τι εννοείς? Δεν είναι για μένα το τηλέφωνο και όπως είπα δεν έχω τη SIM διαθέσιμη, οπότε παρακαλώ όχι άλλος τρόμος:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Τι εννοείς? Δεν είναι για μένα το τηλέφωνο και όπως είπα δεν έχω τη SIM διαθέσιμη, οπότε παρακαλώ όχι άλλος τρόμος:X Εννοω οτι εχει προβλημα στη λξψη απο πολλους μαζι και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts