agiorgitis Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Xεχε!! Όντως! Συνήθως εγώ τους λέω: "Θα βαρεθούν και θα σβήσουν μόνα τους", και κάνω πέρα και φεύγω! :p Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, όταν βγαίνω για καφέ, που λέω σε κάποιον "Με περιμένουν να πάω να κάτσω, και μόλις κάτσω θα σβήσουν". (Εντωμεταξύ, για να τους ψαρώσω, μόλις κάθομαι πατάω και το κουμπάκι στο τηλεχειριστίριο και τα σβήνω ΑΚΡΙΒΩΣ μόλις κάτσω):lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Οντως ειναι πολυ ψαρωτικο πολλες φορες. εγω τους λεω οτι δεν ασχολουμαι εγω με τετοιες τυπικες διαδικασιες, εγω μονο οδηγω και διαφορα τετοια! Δεν καταλαβα ομως πως το κανεις και πατας το κουμπι και σβηνουν; Εσενα στην exclusive σβηνουν και απο το κουμπι; Μιας και βρεθηκε και αλλος με SX Pack οπως εγω θα επαναλαβω για αλλη μια φορα την γνωστη ερωτηση μου! Τα φωτα αυτα που λεμε(Follow me Home) εχουν δυο λειτουργιες: 1)Μενουν αναμενα μολις σβησεις το αυτοκινητο με τα φωτα στο Auto για οσο χρονικο διαστημα εχεις ορισει και 2)Αναβουν απο το τηλεχειριστηριο παλι για οσο χρονικο διαστημα εχεις ορισει. Σε εμενα λοιπον ενω οριζω το χρονο στα 15" φαινεται οτι ισχυει μονο για την 1η λειτουργια ενω στην 2η συνεχιζουν και αναβουν οοσ πριν(60" παντα δηλαδη). Δεν ξερω αν εμενα εχει προβλημα η αν ειναι ετσι στην SX Pack, δηλαδη αν δεν ισχυει η ρυθμιση για αυτο. alksie το εχεις προσεξει μια και εισαι ο μονος με SX Pack εκτος απο εμενα! agiorgiti οσον αφορα τις πορτες απλως δεν το ειχα ενεργοποιησει και δεν ηξερα τι ακριβως εκανε. Σημερα θα το ψαξω. Δηλαδη αν ανοιξεις μια πορτα απο μεσα οταν σταματησεις, ξεκλειδωνουν( ; ) και πρεπει παλι να ξαναπερασει τα 10χλμ για να ξανακλειδωσουν; Επισης ηθελα να ρωτησω τους 5θυρους αν βολευονται στο καθισμα τους; Η θεση οδηγησης που επιλεγω παντα ειναι σχεδον ορθια(κανενας αλλος δεν μπορει να κατσει!!!) γυρω στις 100 μοιρες και δεν ξερω αν φταιει αυτο γιατι νιωθω οτι το καθισμα δεν στηριζει καλα την μεση μου και την πλατη μου και συχνα νιωθω μια ενοχληση εως και ενα μικρο πονο στη μεση. Ποτε δεν ειχα ξανανιωσει τετοια ενοχληση απο καθισμα αυτοκινητου!! Εχω κανει ενα σωρο ρυθμισεις και την οσφυικη ρυθμιση εχω βαλει μεσα-εξω(τωρα το εχω εξω-εξω) και παλι δεν βολευομαι! Εσας πως σας φαινεται; Karl ειπες πως δεν ηθελες με τιποτα τα βελουδινα καθισματα γιατι ετσι; Εμενα μου φαινονται καλυτερα! Ξερεις κατι που δεν ξερουμε; Εχει χρησιμοποιησει κανενας καθαριστικο ταπετσαριας σε τετοια καθισματα; Εγω χρησιμοποιουσα στα υφασματινα αλλα δεν ξερω τι μπορει να γινει με τα βελουδινα! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Από φίλο στο 4ΤΦ...δεν είναι C4 αλλά είναι η αγαπημένη μου DS... :O :love: :love: :love: :love: http://www.citroenet.org.uk/d5/d5.html http://www.citroenet.org.uk/d5/d5front.jpg http://www.citroenet.org.uk/d5/d5rear.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ... σ' εμένα πολύ συχνά. Παρκάρω κάπου βράδυ, βγαίνω από το αυτοκίνητο, κλειδώνω με το τηλεχειριστήριο και τα φώτα μένουν ανοιχτά για λίγη ώρα... με σταματάει ο κόσμος και αρχίζουν: "νεαρέ, τα φώτα σας"... Σήμερα άκουσα και το εξής καλό: "συγνώμη νεαρέ, αυτά τα φώτα πρέπει να τα αφήσεις ανοιχτά για κάποιο λόγο;;; (μου την είπε και καλά, ότι τα ξέχασα)..." "Θα κλείσουν αυτόματα κύριε, σας ευχαριστώ", η τυποποιημένη μου απάντηση... Πλάκα έχει. :lol: :lol: :lol: ...έχει πλάκα ο κόσμος! Πέστου την επόμενη φορά ότι έχεις πληρώσει την ΔΕΗ... :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 1)Δεν καταλαβα ομως πως το κανεις και πατας το κουμπι και σβηνουν; Εσενα στην exclusive σβηνουν και απο το κουμπι; 2)agiorgiti οσον αφορα τις πορτες απλως δεν το ειχα ενεργοποιησει και δεν ηξερα τι ακριβως εκανε. Σημερα θα το ψαξω. Δηλαδη αν ανοιξεις μια πορτα απο μεσα οταν σταματησεις, ξεκλειδωνουν( ; ) και πρεπει παλι να ξαναπερασει τα 10χλμ για να ξανακλειδωσουν; 1)Με το τηλεχειριστήριο, αν το πατήσεις μια φορά ανάβουν τα φώτα follow me, αν το πατήσεις και 2η σβήνουν. Ε εγώ αυτό που κάνω είναι να σβήνω τα φώτα follow me home πρίν τα 15'' που τα έχω ορίσει να σβήνουν (μόλις σβήσω τον κινητήρα), τη στιγμή ακριβώς που κάθομαι...! Δοκίμασέ το και αυτό και θα δείς... (Το γράφει και στο εγχειρίδιο σελίδα 36) 2)Ακριβώς! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Το οτι αναβουν και σβηνουν απο το τηλεχειριστηριο οκ το ειδα(το σβησιμο δηλαδη το αναμα το ηξερα). Οκ και με τις ασφαλειες το οποιο ειναι οντως γαματο και θα το κρατησω. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι εμενα δεν ισχυει ο χρονοδιακοπτης για το αναμα απο τη χειριστηριο και υποπτευομαι οτι ειναι λογω εκδοσης. Aleksie που χαθηκες να μας πεις και εσυ;!! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Όχι ρε παιδιά έχετε μπερδευτεί! Είπα οτι μετά τα 10χλμ κλειδώνουν αυτόματα. ΔΕΝ είπα οτι, αφού κλειδώσουν, μετά κάτω απο τα 10χλμ ξεκλειδώνουν! Με αυτή τη λογική όταν πηγαίναμε με χαμηλή ταχύτητα γύρω απο τα 10χλμ θα έπρεπε μία να κλειδώνουν και μία να ξεκλειδώνουν!:lol: Όσο για το αν χρειάζεται να πατάς το κουμπί για να κατέβεις, δεν χρειάζεται καθώς όταν πάς να ανοίξεις την πόρτα απο μέσα, όλες οι πόρτες ξεκλειδώνουν αυτόματα...:D Καλύτερα δοκιμάστε το αύριο να πάρετε μια γεύση. Πολύ σωστά agiorgitis. Τι νόημα θα είχε ρε παιδιά να κλειδώνουν μετά τα 10 km και μετά να ξεκλειδώνουν; Όταν κλειδώσουν οι πόρτες (είτε με αυτόματο, είτε τις κλειδώσεις από μέσα) δεν μπορούν να ανοίξουν απ'έξω. Από μέσα μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες χωρίς να πατήσεις το κουμπί. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Κι εγώ Pop-Rock έχω! Όσο για την αυτόματη ρύθμιση, αν και την έχω ενεργοποιήσει απο την πρώτη μέρα που πήρα το C4, ποτέ δεν την έχω δεί να λειτουργεί. Λογικά δεν θα έπρεπε να δυναμώνει αυτόματα όταν πηγαίνουμε με μεγάλες ταχύτητες ή/και σε κακής ποιότητας άσφαλτο (ξέρετε...! κάποια κομμάτια της Ε.Ο.)? Η αυτόματη ρύθμιση δουλεύει μόνο, απ'όσο ξέρω, στην περίπτωση που κάνεις όπισθεν και δουλεύουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Μόνο εκεί χαμηλώνει η φωνή από μόνη της και όταν βγει η όπισθεν η ένταση επανέρχεται στα ίδια επίπεδα με πριν. Υποτίυεται βέβαια ότι η ένταση της φωνής ποικίλλει ανάλογα με την ταχύητητα αλλά αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ισχύει Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 το δοκίμασα το αυτόματο κλειδωμα σε μένα , λειτουργει κανονικά με τους αερόσακους τι έγινε το ειδατε γραφει τπτ σε σας στις κουρτινες ? εγω το εψαξα δεν βρήκα τπτ Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Σημερα εμαθα απο φιλο με Audi A3 οτι ολα τα Αudi kai Volkswagen (Golf) εχουν το ιδιο μπουλονι ασφαλειας . Δοκιμασμενο οτι ανοιγει το μπουλονι των Audi kai καποια Golf . Kai μου ειπε για λογους κοστους βαζουν τον ιδιο κωδικο. Το δικο μου εχει κωδικο -Ε Ν5 Μ5- εχει κανενας αλλος τον ιδιο κωδικο με εμενα ? Ειναι γραμμενο πανω στο μπουλονακι που εχουμε. Υπαρχει λογος που ρωταω γιατι στην αντιπρ. που πηγα για σερβις μου ειπαν οτι χαθηκε το ενα. Λετε να χαθηκε αν ολοι εχουμε τα ιδια ?????? Εαν δε βαριεστε ρε παιδια ριξτε μια ματια, να ξερω τι θα τους πω. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Karl το ξεχασα θα το δω αυριο. Δυστυχως εχω ζαντες αλουμινιου οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω maine αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις αν εχουν ολα τα c4 με τις ιδιες ζαντες αλουμινιου τα ιδια μπουλονια;;;; Η απαντηση ειναι οπωσδηποτε ΝΑΙ! Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι για καθε ζαντα διαφορετικα!!! Μαλλον το εχασαν και δεν ειχαν αλλο να σου δωσουν;!;! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Σημερα εμαθα απο φιλο με Audi A3 οτι ολα τα Αudi kai Volkswagen (Golf) εχουν το ιδιο μπουλονι ασφαλειας . Δοκιμασμενο οτι ανοιγει το μπουλονι των Audi kai καποια Golf . Kai μου ειπε για λογους κοστους βαζουν τον ιδιο κωδικο. Το δικο μου εχει κωδικο -Ε Ν5 Μ5- εχει κανενας αλλος τον ιδιο κωδικο με εμενα ? Ειναι γραμμενο πανω στο μπουλονακι που εχουμε. Υπαρχει λογος που ρωταω γιατι στην αντιπρ. που πηγα για σερβις μου ειπαν οτι χαθηκε το ενα. Λετε να χαθηκε αν ολοι εχουμε τα ιδια ?????? Εαν δε βαριεστε ρε παιδια ριξτε μια ματια, να ξερω τι θα τους πω. περιεργο!!!!!!!! εγω ειχα δει καπου ενα χρυσαφι μπουλονακι λιγο που κοιταξα τωρα δεν βρηκα τπτ , περιεργο θα δω και αυριο και στο φως του ηλιου τωρα 1 το βραδυ και με ενα ευρωπαικο στην πλατη δεν ξερω δεν βρήκα τπτ περιεργα πράγματα !!!!!!!!!!! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Karl το ξεχασα θα το δω αυριο. Δυστυχως εχω ζαντες αλουμινιου οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω maine αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις αν εχουν ολα τα c4 με τις ιδιες ζαντες αλουμινιου τα ιδια μπουλονια;;;; Η απαντηση ειναι οπωσδηποτε ΝΑΙ! Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι για καθε ζαντα διαφορετικα!!! Μαλλον το εχασαν και δεν ειχαν αλλο να σου δωσουν;!;! yeap τα έχω σε ένα σακκουλάκι όπως μου τα έδωσαν.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Mια και μιλαμε για ζαντες, το μανιουαλ γραφει οτι στις 17αρες, ΔΕΝ προσαρμοζονται αλυσιδες. Τι γινεται σ΄αυτη την περιπτωση??? Και κατι αλλο. Δεν εχω βγαλει καμια ροδα ακομα. Φοβαμαι μηπως σπασω/πληγωσω το καπακι των μπουλονιων... Δε νομιζω μ΄εκεινο το πλαστικο πραγματακι να κανεις δουλεια. :) Μαλλον θα δοκιμασω με κανενα μεγαλο κατσαβιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 mpompio είσαι πράγματι 40 ετών...; εάν ναι πρέπει να γίνεις ο πρόεδρός μας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία νομίζω...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 mpompio είσαι πράγματι 40 ετών...; εάν ναι πρέπει να γίνεις ο πρόεδρός μας, ο μεγαλύτερος σε ηλικία νομίζω...:p Εδω και 10 μερες ναι :( αν και δε μου φαινεται :D Τωρα για προεδρος, αν με ψηφισετε, θα σας φτιαξω δρομους, θα σας φτιαξω γεφυρες, θα σας φτιαξω πιστες, θα μειωσω την τιμη της βενζινης... Ποιος φωναξε κατσε κατω ρε? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Ναι :( αν και δε μου φαινεται :D Τωρα για προεδρος, αν με ψηφισετε, θα σας φτιαξω δρομους, θα σας φτιαξω γεφυρες, θα σας φτιαξω πιστες, θα μειωσω την τιμη της βενζινης... Ποιος φωναξε κατσε κατω ρε? :X θα μας δώσεις μπροστά αισθητήρες παρκιγκ...;; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 θα μας δώσεις μπροστά αισθητήρες παρκιγκ...;; :lol: Μη με δουλευεις γιατι θα σε στειλω στον Εβρο... :D Με το c-4 φυσικα για να μαθεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Εδω και 10 μερες ναι :( αν και δε μου φαινεται :D Τωρα για προεδρος, αν με ψηφισετε, θα σας φτιαξω δρομους, θα σας φτιαξω γεφυρες, θα σας φτιαξω πιστες, θα μειωσω την τιμη της βενζινης... Ρε κατσε κατω !!!! Εγω δλδ που ειμαι μικρότερος ποτε θα γινω προεδρος !!!!!καταλαβα εχω και 1,4 δεν εχω και pack ουτε στα meeting δεν θα με λετε αλλα θα σας δειξω εγω θα βαλω στο C4 κινητηρα w12 6.000 της audi η τον W16 8.000 της Bugatti και λαμπες απο κατω πολυχρωμες και καθισματα RECARO (φρενα και αναρτησεις αργοτερα δεν χρειαζονται ακομα) αααα και πιτσιλιερες με Led πανω τοτε ολοι θα με θελετε για προεδρο :cool: Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Aν προσέξεις ΜΡΟΜΡΙΟ λέει οτι δεν μπαίνουν αλυσίδες στις 17άρες μόνο στο Βελγιο αν θυμάμαι καλά. Ποιός ξέρει γιατί αποφάσισαν κάτι τέτοιο....:confused: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Οχι νομιζω οτι δεν μπαινουν 17αρες γενικα! Μαλλον θα βρισκουν με τις αλυσιδες οι τροχοι καπου στους θολους στο στριψιμο! Δεν ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που γινεται αυτο. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Mια και μιλαμε για ζαντες, το μανιουαλ γραφει οτι στις 17αρες, ΔΕΝ προσαρμοζονται αλυσιδες. Τι γινεται σ΄αυτη την περιπτωση??? Και κατι αλλο. Δεν εχω βγαλει καμια ροδα ακομα. Φοβαμαι μηπως σπασω/πληγωσω το καπακι των μπουλονιων... Δε νομιζω μ΄εκεινο το πλαστικο πραγματακι να κανεις δουλεια. :) Μαλλον θα δοκιμασω με κανενα μεγαλο κατσαβιδι. Ναι με κατσαβιδι μεγαλο βγαινουν καλυτερα. Και να λυγισουν λιγο τα καπακια μη φοβασε δεν σπανε. Σηκωσε λιγο με το κατσαβιδι και μετα πιαστο με τα δακτυλα. Βαλτο βαθεια μεσα και τραβα τη λαβη προς τα εξω να ξεκουμπωσει. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Karl το ξεχασα θα το δω αυριο. Δυστυχως εχω ζαντες αλουμινιου οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω maine αλλα αν καταλαβα καλα εννοεις αν εχουν ολα τα c4 με τις ιδιες ζαντες αλουμινιου τα ιδια μπουλονια;;;; Η απαντηση ειναι οπωσδηποτε ΝΑΙ! Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι για καθε ζαντα διαφορετικα!!! Μαλλον το εχασαν και δεν ειχαν αλλο να σου δωσουν;!;! ΔΕν εννοω αυτο . Εμαθα καπου οτι πιθανον ολοι να εχουμε μπουλονια ασφαλειας με τον ιδιο κωδικο. Γι' αυτο και εγραψα τον κωδικο μου να μου πει καποιος αν εχει τον ιδιο. Σαν να εχουμε μια κλειδαρια στις ροδες μας και ολοι εχουμε το ιδιο κλειδι για να την ανοιγουμε .Το πιασες τωρα ? Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 yeap τα έχω σε ένα σακκουλάκι όπως μου τα έδωσαν.. Βρε elteo για κοιτα τον κωδικο πανω στα μπουλονακια η στο σακουλακι ειναι - Ε Ν5 Μ5 - ?? Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Σηκωσε λιγο και μετα πιαστο με τα δακτυλα. Βαλτο βαθεια μεσα και τραβα τη προς τα εξω ...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: λοιπον η ρεζερβα μου ειναι 195/65/15 ενω το λαστιχο 205/55/16 εσεις τι ρεζερβα εχετε? ααααα και γραφει πανω μεχρι 80 χιλιομετρα !! δειτε στις φωτος . ααα και το μπουλονακι δεν το βρήκα http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03764.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03765.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03766.jpg http://www.xanthifans.gr/spiros/Dsc03767.jpg Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts