Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη εγω μπορουσα να τους πω βγαλτε μου τις 17αρες και βαλτε τις 16αρες και χρεωστε με λιγοτερο; Δε νομιζω...

einai toso ********* (kai sorry gia tin ekfrasi) pou prospathoun na bgaloun apo pantou.........

an tous pis na baloun tis 17 , tha stis xreosoun kanonika , den prokite na sou kopsoun xrimata apo tis 16ares kai oute prokite na sou tis dosoun piso (16ares)

eixa malosi gia auto to logo me enan tipo se mia antiprosopia (onomata den leme , oikogenies den thigoume)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

einai toso ********* (kai sorry gia tin ekfrasi) pou prospathoun na bgaloun apo pantou.........

an tous pis na baloun tis 17 , tha stis xreosoun kanonika , den prokite na sou kopsoun xrimata apo tis 16ares kai oute prokite na sou tis dosoun piso (16ares)

eixa malosi gia auto to logo me enan tipo se mia antiprosopia (onomata den leme , oikogenies den thigoume)

Οποτε καλα δεν εκανα και κρατησα τις 17αρες που ηταν στανταρ;

Την περασμένη εβδομάδα βρισκόμουν επαρχία για επαγγελματικό ταξίδι, όπου και έτυχε να νοικιάσω ένα "ζελατινάτο" C4 1.4 (με 480 χλμ. πάνω του).

Κάνοντάς του άλλα 350 χλμ., τα περισσότερα των οποίων δεν έγιναν με ιδιαίτερα "ευγενική" οδήγηση (κινούμουν λίγο πιο "σβέλτα" από τα νορμάλ δεδομένα), σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου:

- Τιμόνι: περίεργο στη αρχή, αλλά αργότερα το συνηθίζεις. Και πάλι όμως προτιμώ το συμβατικό.

- Ταμπλώ και όργανα: Παράδεισος!!! Ειδικά για μένα που είμαι gadgetάκιας τα χάρηκα και με το παραπάνω!

- Ηλεκτρονικά βοηθήματα: Πολύ χρήσιμα, τόσο ο περιοριστής ταχύτητας για επίτευξη οικονομίας, όσο και το cruise control, το οποίο ήταν άκρως διασκεδαστικό και "ψαρωτικό" για τους επιβάτες, όταν το χρησιμοποιούσα αντί για το γκάζι ;)

- Κινητήρας: Ικανοποιητικός, δε βάζει μεν φωτιά στην άσφαλτο, αλλά ούτε και σε στέλνει για bypass όταν επιχειρείς προσπέραση (το στροφόμετρο το "κοκκίνησα" αρκετές φορές-για τους γνωρίζοντες). Άλλωστε οδηγώ το Peugeot 307 1.4 XS από τον περασμένο Ιούνιο και ήξερα τι να περιμένω. Και ναι, "βαράει" πυράκια!

- Στήσιμο: Πολύ καλό γενικά, με εξαίρεση τον πίσω άξονα που κι εδώ όπως και στο Peugeot "κοπανάει" καμμιά φορά άσχημα, χωρίς όμως επιπτώσεις στην οδική συμπεριφορά. Παρόλα αυτά μου άφησε την αίσθηση ότι το Peugeot το κερδίζει στα σημεία.

Όταν πλέον την Παρασκευή το απόγευμα έφτασα στο Ελ. Βενιζέλος και μπήκα στο Peugeot μου, το μόνο που μου έλειπε από το C4 ήταν τα όργανα και τα ηλεκτρονικά του καλούδια (εντάξει, βρήκα κι εγώ να το συγκρίνω με το "ξαδερφάκι" του, ναι, οι ομοιότητες των 2 οχημάτων είναι εξαιρετικά πολλές).

Γενικά: Ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και μία εξαιρετική πρόταση στα 1400 cc.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Δεν έχω ιδέα, δεν έκανα τον κόπο να κοιτάξω το manual, και ούτε το αυτοκίνητο είχε κάποια ιδιαίτερα διακριτικά κάπου...

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Η γκαντεμιά συνεχίζεται. Παρέλαβα επιτέλους (μετά από 106 ημέρες αναμονής!!!) το καινούριο μου VTS την Τετάρτη στις 11:30 το πρωί. Εντυπώσεις θα σας πω άλλη φορά (οι πρώτες ήταν ουουουουάάάάάάάουουουουου) γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ. Την Πέμπτη το πρωί στις 10:45 (ούτε 24ωρο δεν έκλεισα) ένας λακαμάς κωλόγερος με μηχανάκι μπήκε ανάποδα στο στενό μου και έπεσε πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου, που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το γκαράζ μου. Αποτέλεσμα την Δευτέρα μπαίνει μέσα για νέο καπό (και κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα). Ο γέρος ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα, ούτε στον ήλιο μοίρα. Μάλλον δικαστικά θα πάμε.

Πολλή γκαντεμιά σας λέω ...................

Ωχ όχι ρε φίλε...εγώ πάντως με το που το πήρα του έκανα ευχέλαιο!

Μετά από την γκαντεμιά μου στο προηγούμενο Saxo VTS δεν την ξανα-πατάω.

Βtw ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!

*Πάντως μουαρέσει που τα 9 στα 10 C4 που βλέπω είναι 3θυρα, έτσι ξεχωρίζουμε εμείς οι 5θυροι!:p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η γκαντεμιά συνεχίζεται. Παρέλαβα επιτέλους (μετά από 106 ημέρες αναμονής!!!) το καινούριο μου VTS την Τετάρτη στις 11:30 το πρωί. Εντυπώσεις θα σας πω άλλη φορά (οι πρώτες ήταν ουουουουάάάάάάάουουουουου) γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ. Την Πέμπτη το πρωί στις 10:45 (ούτε 24ωρο δεν έκλεισα) ένας λακαμάς κωλόγερος με μηχανάκι μπήκε ανάποδα στο στενό μου και έπεσε πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου, που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το γκαράζ μου. Αποτέλεσμα την Δευτέρα μπαίνει μέσα για νέο καπό (και κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα). Ο γέρος ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα, ούτε στον ήλιο μοίρα. Μάλλον δικαστικά θα πάμε.

Πολλή γκαντεμιά σας λέω ...................

tony78,

Σου εύχομαι να το χαρείς το αυτοκίνητο και να είναι πραγματικά καλορίζικο! Να σκέφτεσαι ότι σου το χτύπησαν στην φορτω/εκφόρτωση και ότι το παίρνεις καινούργιο τώρα!

Όσο για την γκαντεμιά, αν θες πραγματικά να σπάσει (αν πιστεύεις στην γκαντεμιά), τότε παράτα τον παππού και τα δικαστήρια... "Πάτα τον διάολο" και μην τον αφήσεις να σε σύρει στα δικαστήρια για ένα καπώ και για έναν παππού που ίσως το μόνο που τον οδήγησε πάνω στο C4 σου να είναι οι κουρασμένες και άτονες πια αισθήσεις του......

Elteo, μπορεί 9 στα 10 να είναι τρίθυρα, ωστόσο, όταν δεις ένα πεντάθυρο C4 δεν είσαι και πολύ σίγουρος αν είναι Citroen ή.... Ford Focus!!! .... ;-)

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Elteo, μπορεί 9 στα 10 να είναι τρίθυρα, ωστόσο, όταν δεις ένα πεντάθυρο C4 δεν είσαι και πολύ σίγουρος αν είναι Citroen ή.... Ford Focus!!! .... ;-)

Aτυχής ο συνειρμός σου...:down: ...http://briefcase.pathfinder.gr/download/elteo/13884/428204/1/c4sal+%28Custom%29+%282%29.JPG

Αλλωστε εγώ δεν σας την «είπα» απλά ανέφερα αυτό που βλέπω καθημερινά στην Αθήνα και την έκπληξη που με κοιτούν όλοι οι 3θυροι μιας και έχει πολλά 3θυρα ενώ τα 5θυρα σπανίζουν.

tony78,

Σου εύχομαι να το χαρείς το αυτοκίνητο και να είναι πραγματικά καλορίζικο! Να σκέφτεσαι ότι σου το χτύπησαν στην φορτω/εκφόρτωση και ότι το παίρνεις καινούργιο τώρα!

Όσο για την γκαντεμιά, αν θες πραγματικά να σπάσει (αν πιστεύεις στην γκαντεμιά), τότε παράτα τον παππού και τα δικαστήρια... "Πάτα τον διάολο" και μην τον αφήσεις να σε σύρει στα δικαστήρια για ένα καπώ και για έναν παππού που ίσως το μόνο που τον οδήγησε πάνω στο C4 σου να είναι οι κουρασμένες και άτονες πια αισθήσεις του......

1.Οκ,το δικό σου είναι καλύτερο :p Μην κλάψεις

2.Είναι γεγονός ότι τα περισσότερα είναι τριθυρα και προσωπικά μου προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση το 5θυρο!

3.Εγώ πάλι είχα την αίσθηση ότι το Citroen C4 5d μοιάζει με το Lada Samara ...

...

:p :p

Εγώ πάλι είχα την αίσθηση ότι το Citroen C4 5d μοιάζει με το Lada Samara ...

...

:p :p

E όχι και SAMARA ρε παιδιά. Ούτε τυφλός με 10 σκυλιά να τον συνοδεύουν δεν θα τα παρομοίαζε έτσι... Έλεος ........

Με τη δική μου ιστορία με τη ζημιά τελικά θα μου δώσουν τα λεφτά στο χέρι γιατί αν πάμε δικαστήρια θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους (ρώτησα δικηγόρο). Να'ναι καλά ο εγγονός του μπάρμπα, ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή

Προφανώς έκανα πλάκα για να τονίσω αυτό που είπε κάποιος άλλος πιο πάνω ότι μοιάζει με το Ford Focus!!..

Προφανώς και γω μαζί σου συμφωνούσα φίλε ελτεο!!Και επι την ευκαιρία,χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!

Εμένα τουλάχιστον στις φωτογραφίες μου άρεσε. Ο ΣΧ είπε επίσης πολύ καλά λόγια. Μένει να το δούμε από κοντά. ;)

SYMFWNW APOLYTA!

ALFISTAS KI EGW!

WRAIA MESA EKSW KAI GRIGORA.

Προφανώς έκανα πλάκα για να τονίσω αυτό που είπε κάποιος άλλος πιο πάνω ότι μοιάζει με το Ford Focus!!..

Προφανώς και γω μαζί σου συμφωνούσα φίλε ελτεο!!Και επι την ευκαιρία,χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πειράχτηκε τόσο από το σχόλιο που είναι πραγματικότητα στην ουσία... :rolleyes:

Αnyway...σε κανα 2ημερο το πάω για τον πρώτο έλεγχο, 2000 χλμ έχω.

Θα αγοράσω και κανα λίτρο λαδάκι επ ευκαιρία σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρώσω.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πειράχτηκε τόσο από το σχόλιο που είναι πραγματικότητα στην ουσία... :rolleyes:

Αnyway...σε κανα 2ημερο το πάω για τον πρώτο έλεγχο, 2000 χλμ έχω.

Θα αγοράσω και κανα λίτρο λαδάκι επ ευκαιρία σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρώσω.

Είπα να μην απαντήσω αλλά με αναγκάζεις.

Ούτε η ηλικία μου αλλά ούτε και το στυλ/ύφος γραφής μου μέχρι τώρα σε αυτό το thread δικαιολογούν να "έχω πειραχτεί" τόσο πολύ ούτε και ήθελα να την "πω" σε κανέναν και ούτε φυσικά, όπως είπε ο αχαρακτήριστος JustMe! "έκλαιγα μπας και το αυτοκίνητό μου δεν είναι τόσο καλό όσο άλλου"... Αυτά είναι ανοησίες. Όπως εσύ μας "πείραξες" τους τρίθυρους ότι το μοντέλο μας είναι "σούπα" (9/10 είναι τρίθυρα έγραψες) έτσι κι εγώ "πειράζοντας" ΚΑ-ΛΟ-ΠΡΟ-ΑΙ-ΡΕ-ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είπα ό,τι είπα για το Ford Focus.

Κρίμα που δεν έγινε αντιληπτό το χιούμορ. Ζητώ συγνώμη απ' όποιον -άθελά μου- έθιξα και ελπίζω να συνεχίσουμε την κουβέντα για το C4 (τρίθυρο ή πεντάθυρο!!!) ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!

Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο κ συγνώμη αλλά εάν δεν βάλεις κ κάποιο smilie με τον γραπτό λόγο δεν πρόκειται να σε καταλάβω.

Καλό σου απόγευμα.

παιδιά σας έχω νέα:στην θεσσαλονίκη στην αντιπροσωπεία της citroen-γιαννίρης έχουν c4(σχ+εσρ) με 2000-3000 χιλιόμετρα και έχουν έκπτωση 600eyrw!!απλά το αναφέρω!

Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο κ συγνώμη αλλά εάν δεν βάλεις κ κάποιο smilie με τον γραπτό λόγο δεν πρόκειται να σε καταλάβω.

Καλό σου απόγευμα.

Κανένα πρόβλημα. Πάντως έβαλα smiley στο μήνυμά μου. Απλά έβαλα τα παλιά, ASCII smilies, τα οποία σήμερα πια μεταφράζονται στην HTML σε animated gifs. Συγκεκριμένα, έβαλα το ;-), το οποίο είναι "το κλείσιμο του ματιού" και καλά... anyway, γραπτός λόγος είναι αυτός!

Πώς τα πάει το τουτούνι...;

Πόσα χλμ έκανες...;

Εγώ 2 μηνών και με το ζόρι 2,000 χλμ...δεν προλαβαίνω να πάω κάποιο ταξιδάκι, εργασιακές υποχρεώσεις!

Πόσα χλμ έκανες...;

Εγώ 2 μηνών και με το ζόρι 2,000 χλμ...δεν προλαβαίνω να πάω κάποιο ταξιδάκι, εργασιακές υποχρεώσεις!

Πάει καλά! Ένα μήνα και κάτι το έχω κι εγώ, 1800χλμ. Μακάρι να υπήρχε ο χρόνος για μεγάλα ταξίδια. Το θέλω πολύ αλλά δυστυχώς ακόμα και τα Σαββατοκύριακα μου αυτή την περίοδο είναι δεσμευμένα (εκπαιδευτικός/Πανελλήνιες). Πού θα πάει...

Πόσα χλμ έκανες...;

Tι να πω κι εγω ρε παιδια. Το εχω σχεδον 2 μηνες κι εχω μολις 1300 χλμ. Κι αυτα μες στην πολη...