Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άντε σφαχτείτε λίγο για τα αυτοκίνητά σας... :wacko:

:p (Το 306 στρίβει καλύτερα και από το civic και από το c4) :p

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν σφαζεται κανεις....αλλα δεν μπορω να μην επεμβω οταν η προπαγανδα οργιαζει.....

τονυ ο βασικος εξοπλισμος του σιβικ στο δικο σου αμαξι ειναι η σουπερ σπεσιαλ εκδοση....εσυ δεν εχεις το απλο φανταζομαι...και παλι απο κατω εισαι...;)

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στις βασικές εκδόσεις θα συμφωνήσω ότι υπερισχύει λίγο το Civic (αλλά κοίτα και τις τιμές, κι εκεί ίσως γείρει η ζυγαριά...)

Εγώ έχω το VTS. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι από κάτω. Ακόμα και από το Type-S Plus, που κοστίζει όμως σχεδόν 7000 ευρώ παραπάνω από το δικό μου. Και του λείπουν κάποια πραγματάκια σε σχέση με το δικό μου...

;)

Οκ. Κατά τη γνώμη μου, στην περίπτωση του Civic πληρώνεις παραπάνω απ'ότι παίρνεις.

Και ξανακοιτώντας πιο προσεκτικά τις βασικές, αναθεωρώ και λέω ότι δεν υπερισχύει το Civic, αλλά είναι στα ίδια περίπου επίπεδαι... (π.χ., το Civic δεν έχει cruise control, πράγμα που έχει το C4. Αντίστοιχα, το Civic έχει VSΑ, ενώ το C4 όχι). Εξαιρουμένου του ESP, και πάλι λείπουν "πραγματάκια" από τη βασική σε σχέση με το C4...

Για έκδοση VTS και την αντίστοιχή της Type-S Plus δεν χρειάζεται να αναλύσω καν...

Οκ. Μιλάμε για μοντέλο 2004 κι εσύ μιλάς με δεδομένα 2007. Φάουλ.

Μάλλον δεν κατάλαβες...

Δεν έχει να κάνει με τον αν είναι μοντέλο 2004 ή 2007. Δες το αλλιώς. Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της κατηγορίας του, το C4 "υπερτερεί" στην αναλογία τιμή-εξοπλισμός. Όπου για να βάλεις τον αντίστοιχο εξοπλισμό σε αυτοκίνητο άλλης εταιρίας θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω. Εδώ δεν νομίζω ότι διαφωνούμε. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ;;;;;

Μήπως επειδή η citroen σκέφτεται πάνω απ' όλα τους πελάτες της και αποφάσισε να έχει μικρότερα ποσοστά κέρδους απο ένα αυτοκίνητο; (ξέρω ξέρω, αυτό είναι απο ένα κόσμο αγγελικά φτιαγμένο...:lol:) Ή μήπως τελικά, παίρνεις ότι πληρώνεις; Με ότι και αν συνεπάγεται αυτό......

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Το γενικότερο πακέτο είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Για μένα είναι πανάκριβο το πακέτο και το περιεχόμενο δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου...

Anyway, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο την "αντιπαράθεση", γιατί δεν βγάζει πουθενά...

Απλά στο θέμα της κόντρας για τον εξοπλισμό έχασες...:p

:):):):)

Άντε σφαχτείτε λίγο για τα αυτοκίνητά σας... :wacko:

και με αυτό σου το σχόλιο μας αποστόμωσες ανώτερε άνθρωπε; :confused: Εάν έχεις κάτι επι του θέματος καλώς.

bouhou2 ...προπαγάνδα; Σου λέω τι διαβάζω στο 4 τροχοί φόρουμ από κατόχους Σιβίκ. Το τι κάνεις εσύ στην Λάρισα μου είναι αδιάφορο. Μιλάω για τον γενικό εισαγωγέα-αντιπρόσωπο ο οποίος και καθορίζει τα θέματα της εγγυήσεως.

'Η νομίζεις ότι τα θέματα αυτά τα εγκρίνει η Λάρισα;:lol:

Μετά ομιλώ ξεκάθαρα για το Golf GT για το θέμα του εξοπλισμού. Δεν έχω κόλλημα με το αμάξι μου. Θα το αλλάξω σε μερικούς μήνες. Στην περίπτωση του Golf παίρνεις σαφώς γρηγορότερο αμάξι με καλύτερο πακέτο εξοπλισμού και καλύτερα στημένο (κοινά αποδεκτό από τα περιοδικά)

800αρη Γεώργιε,

δεν είπα ότι είναι το καλύτερο της κατηγορίας του αλλά ότι είναι ένα πολύ καλό αμάξι. Εγώ που έμεινα ευχαριστημένος 2,5 χρόνια δεν ασπάζομαι την γενίκευση σου περι αναξιόπιστου και "φτηνού" αμάξιου. Για αυτό και έχω αντίλογο για να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Καλημέρες!http://www.4troxoi.gr/phpBB/images/smiles/iconcool5lw.gif

Ι need a six month vacation, twice a year.

elteo ειδικα οι 4τροχοι ειναι το περιοδικο που εθαψε απροκαλυπτα το σιβικ.......και μετα εγω θα δωσω βαση στο φορουμ τους???

εχω και ενα αλλο αποκομα συγκρισης σιβικ με gt....η απολυτη ηλιθιοτητα να συγκρινεις ενα αμαξι με 2 τουρμπο με ενα απλο και μετα να λες για επιχειρημα οτι εχει καλυτερους χρονους και αηδιες.....

επισης εγω στη λαρισα ζω ετσι μου ειναι αδιαφορο αν οι αθηναιοι πεφτουν θυμα εκμεταλλευσης....κατι τετοιο εδω δεν συμβαινει...επιμενεις οτι με κυνηγανε για να κανω σερβις στο 6μηνο?

το gt γιατι το αλλαζεις αφου ειναι τοσο καλο???

εν τελει τιποτα δεν θα αφηνω να πεσει κατω ασχολιαστο και θα παιρνετε την απαντηση σας....ψαξε τωρα τις πηγες σου καλυτερα να δεις τι συμβαινει αφου εχεις εσωτερικη πληροφοριση 100% οπως λες να μαθεις τι συμβαινει

7 χρονια εγγυηση ηλεκτρολογικα-μηχανολογικα

3 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια οτι και να γινει......

εσεις πληρωστε 500 ευρω για να κανετε τα 2 χρονια 4......

Α οκ...:lol: ...όταν δεν επαινούν το αμαξάκι μας ...απαξιώνουμε το περιοδικό.

Δεν κατάλαβες ...C4 έχω και μάλλον θα πάω για Golf GT ή SEAT Leon 1.8TFSi. :shifty:

αλήθεια γιατί δεν συγκρίνονται; Στα ίδια επίπεδα τιμών δεν παίζουν; Μικρομεσσαία δεν είναι κ τα δύο; Δεν μας συμφέρει ε;

τα υπόλοιπα σχόλια τα προσπερνώ...είναι φανερό ότι θα υποστηρίξεις το Χόντα σου μέχρι θανάτου. Go for it.

το θεμα δεν ειναι να επαινει καποιος το αμαξι αλλα να λεγεται η αληθεια....

και εγω προσωπικα ειχα γραψει στο τοπικ του σιβικ τα αρνητικα του....οπως επισης εγραψα οτι τα αρνητικα με νοιαζουν περισοτερο απο τα θετικα γιατι αυτα απασχολουν το καθε αγοραστη

και επιμενεις να συγκρινεις το gt με το σιβικ......???η ολη συγκριση των περοδικων βασιζεται στα μηχανολογικα και στα νουμερα.......η μηπως σε ποιοτητα ομορφια κλπ κλπ το γκολφ ειναι καλυτερο???πες το μου και αυτο να τρελαθω....

και αμα κατι παει στραβα στο αμαξι εγω πρωτος θα βγω να κραξω....μην ανησυχεις.....

ναι αλλα τα παραπανω λεφτα δεν ειναι λογω εξοπλισμου αλλα λογω του γενικοτερου πακετου...μην κανεις τα ευκολα δυσκολα.....

Καλα δεν παιρνει και mercedes...

Civic vs C4 ειναι...σιγα το γενικοτερα καλυτερα πακετο του honda.:rolleyes:

Οσο για το GT και το Civic δεν μου λεει κατι το τουρμπο vs ατμοσφαιρα...Κοστιζουν περιπου το ιδιο και ανηκουν στην ιδια κατηγορια αρα ειναι αμεσα συγκρισιμα. Το group VAG φημιζεται για τους turbo κινητηρες του ενω η honda για τα ατμοσφαιρικα της μοτερ.

Nexus 4 & iPad mini

δηλαδη εξακολουθητε να εξομοιωνετε ενα κινητηρα των 2 τουρμπο με ενα κλασικο απλο κινητηρα χωρις πουσαρισμα......αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε.....

γιατί να μην το κάνουμε;

επειδή η Χόντα βγάζει μόνο ατμόσφαιρα; Πρόβλημά της. Εγώ κοιτάω που θα δώσω τα λεφτά μου καλύτερα και όχι τι πρεσβεύει ο καθένας.

Και εν πάσει περιπτώσει προτιμώ τα +7 κιλά ροπής από τις 1750σαλ και τα +30 άλογα από έναν ψόφιο 1800αρη.

800αρη Γεώργιε,

δεν είπα ότι είναι το καλύτερο της κατηγορίας του αλλά ότι είναι ένα πολύ καλό αμάξι. Εγώ που έμεινα ευχαριστημένος 2,5 χρόνια δεν ασπάζομαι την γενίκευση σου περι αναξιόπιστου και "φτηνού" αμάξιου. Για αυτό και έχω αντίλογο για να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Ας πούμε ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων...δεν βρίσκω άλλη εξήγηση...

Αλήθεια, γιατί σκέφτεσαι να το δώσεις μόλις 2,5 χρόνια μετά, απο την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος;

Σκέφτεσαι για το Golf GT; Η παρακάτω φώτο αφιερωμένη...:lol::lol:

http://xs218.xs.to/xs218/07346/c4ffff.jpg

Ας πούμε ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων...δεν βρίσκω άλλη εξήγηση...

Αλήθεια, γιατί σκέφτεσαι να το δώσεις μόλις 2,5 χρόνια μετά, απο την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος;

Σκέφτεσαι για το Golf GT; Η παρακάτω φώτο αφιερωμένη...:lol::lol:

http://xs218.xs.to/xs218/07346/c4ffff.jpg

Γιατί θέλω κάτι πιο γρήγορο. Τότε που αγόραζα υπήρχε η ατμόσφαιρα των 110-115 αλόγων και τα FSi ...τώρα ζούμε την εποχή της τουρμπίνας. :p

Αstra 1.6T, Golf GT, Bravo Tjet, 207 1.6T κτλ κτλ

ΥΓ. αυτό είναι το GTi...:lol:

• 1 month later...

Παιδιά ,έκατσα και διάβασα αρκετά από τα παραπάνω... Γενικά διαπίστωσα αρκετά μικροπροβληματάκια στο αυτοκίνητο.

Επειδή όμως η τιμή του είναι πολύ ελκιστική θα ήθελα να μου πείτε γνώμες.

Αξίζει να πάρω το C4 coupe 1.4l.

Οι άλλοι υποψήφιοι είναι τα

ibiza 1.4 101hp

almera 1.5

και swift.

Λάβετε υπό όψιν πως τωρα έχω corolla του 93 με 88hp.

Καλώς ήρθες φίλε μου.

Όλα όσα αναφέραμε εδώ, αποτελούν μια μικρογραφία των προβλημάτων που έχει βγάλει. Έχουν προκύψει και πολύ σοβαρότερα, όπως ο συμπλέκτης απο τα 5000 χλμ!!! Και πολλά άλλα...

Όντως, πολύ ελκυστική η τιμή!! Γιατί όμως;;; Αναρωτήσου!

Ότι πληρώνεις παίρνεις...