enginekiller Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Χαλαρωσε για το αυτοκινητο και εγω πριν χρονια οταν μου το πρωτοεκανε αλλο αυτοκινητο φοβηθηκα οτι παρολιγον να το σπασω αλλα μου το εκανε σε τοσα αυτοκινητα μετα που καταλαβα οτι ηταν φυσιολογικο. Παντως ακομα με φοβηζει και το λυπαμαι. Προχτες μου το εκανε τελευταια το c4 και το θυμαμαι ακομα... Υ.Γ.:Στην αρχη νομιζα οτι με μπερδεψες με τον leftpap που ειπε για το nascar αλλα μετα καταλαβα τι εννοεις... karate okinawa tai, tae kwon do και τα τελευταια 2 χρονια η αγαπη μου ειναι το kick boxing(πορτοκαλι, πρασινη και μπλε ζωνη αντιστοιχα)... Τωρα,βεβαια, αυτο το μηνα που εχω εξεταστικη εχω χαλαρωσει λιγο το προγραμμα μου (λιγοτερα οργανα, βαρη, προπονησεις και "επισκεψεις" στο γυμναστηριο μονο τρεις φορες τη βδομαδα) οποτε το χτεσινο ηταν ενα καλο ξεσπασμα... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 To i-mate jam (Qtek S100) συνδιαζόμενο με το bluetooth gps Fortuna Slim και το Destinator PN.:) to PN tora einai pio neo apo to 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ακριβώς! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliss Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Παιδια μπορω να χρησιμοποιησω ipod στην εργοστασιακη κεφαλη του C4?Υπαρχει καποιος adapter? ευχαριστω.:D 1600 Coupe VTR Pack-black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Καλως ηρθες φιλε. Για το ipod θα σου πουν σε λιγο οι χρηστες του... Πες μας σε ποια περιοχη εισαι... Leftpap ειδα τα τελευταια βιντεακια... Φοβερα.... Απαιχτα... :) :) update Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση εξοπλισμού/Ονομαστικά myPhone C4 List: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ??????? kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ========> black obsidien doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien akalyptos_82 => Χαλκιδική ==========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ?????? theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 ????????? ==============> ??????????? Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Παιδια μπορω να χρησιμοποιησω ipod στην εργοστασιακη κεφαλη του C4?Υπαρχει καποιος adapter? ευχαριστω.:D 1600 Coupe VTR Pack-black μπορείς να κανείς αυτό που θα κάνω και εγώ για το PDA μου να τραβήξεις θύρα line-in στην θέση του cd changer και εκεί να συνδέσεις το i-pod το i-pod έχει κάτι περίεργα δικά του καλώδια που μπορείς να το χειρίζεσαι από τα χειριστήρια του τιμονιού αν δεν κάνω λάθος i-pod ready δεν ξέρω τι παίζει με αυτά . αμα απλά θέλεις mp3 απο το i-pod στο cd-player τότε η λύση του line-in είναι απλά η καλύτερη Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliss Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Ευχαριστω enginekIller και KarlBarks. Η περιοχη μου ειναι η Αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 C4 και αναπαραγωγή MP3 Εδώ http://miarroba.com/foros/ver.php?foroid=565897&temaid=3386763 γράφει (στα ισπανικά) ότι στο C4 άρχισαν να βάζουν 2 τύπους κανονικού radiocd, το 6564F0 και το 6564F2 που παίζει mp3. Μάλιστα σε κάτι μοντέλα 2.0 με ηλιοροφή βάζουν το 6564F2 έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο στερεο είναι το Blaupunkt RD4 N2 MP3 για όποιους θέλουν να το βάλουν μόνοι τους, το οποίο και ταιριάζει ακριβώς (συνδέσεις/χειριστήρια στο τιμόνι). Στο παραπάνω site (στο τέλος) έχει φωτογραφίες και συνδεσμολογίες Το Blaupunkt RD4 N2 MP3 ταιριάζει σε C5II,307 και C4. Περισσότερες πληροφορίες οι ισπανομαθείς παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Εγω εχω το δίλιτρο, αγορασμένο πρόσφατα και το radiocd παιζει τα MP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 C4 και αναπαραγωγή MP3 Εδώ http://miarroba.com/foros/ver.php?foroid=565897&temaid=3386763 γράφει (στα ισπανικά) ότι στο C4 άρχισαν να βάζουν 2 τύπους κανονικού radiocd, το 6564F0 και το 6564F2 που παίζει mp3. Μάλιστα σε κάτι μοντέλα 2.0 με ηλιοροφή βάζουν το 6564F2 έτσι κι αλλιώς. Το ίδιο στερεο είναι το Blaupunkt RD4 N2 MP3 για όποιους θέλουν να το βάλουν μόνοι τους, το οποίο και ταιριάζει ακριβώς (συνδέσεις/χειριστήρια στο τιμόνι). Στο παραπάνω site (στο τέλος) έχει φωτογραφίες και συνδεσμολογίες Το Blaupunkt RD4 N2 MP3 ταιριάζει σε C5II,307 και C4. Περισσότερες πληροφορίες οι ισπανομαθείς παρακαλώ... Που τα ξεθαβεις ομως...:) Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Υ.Γ.:Στην αρχη νομιζα οτι με μπερδεψες με τον leftpap που ειπε για το nascar αλλα μετα καταλαβα τι εννοεις... karate okinawa tai, tae kwon do και τα τελευταια 2 χρονια η αγαπη μου ειναι το kick boxing ΩΡΑΙΟΣ!!! ;) Keep walking ..... που λεει και η διαφημηση (χωρις το ουισκι φυσικα). Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Επιτέλους έκλεισα το C4 1.4 S. Τελική τιμή 14.000. Θα περιμένω βέβαια 2 μήνες καθώς δεν υπήρχε σε Gris Fer. Η τιμή κλειδώθηκε γιατί έδωσα προσαταβολή 3.000. Αλλιώς δεν δεσμεύοταν η τιμή. Στα κεντρικά για παράδειγμα μου ειχαν πει για 300Ε προκαταβολή αλλά έτσι δεν μπορούσαν να δεσμεύσουν την τιμή. Αυτά ήθελα να σας πω... θα τα λέμε συχνότερα σε μερικούς μήνες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Επιτέλους έκλεισα το C4 1.4 S. Τελική τιμή 14.000. Θα περιμένω βέβαια 2 μήνες καθώς δεν υπήρχε σε Gris Fer. Η τιμή κλειδώθηκε γιατί έδωσα προσαταβολή 3.000. Αλλιώς δεν δεσμεύοταν η τιμή. Στα κεντρικά για παράδειγμα μου ειχαν πει για 300Ε προκαταβολή αλλά έτσι δεν μπορούσαν να δεσμεύσουν την τιμή. Αυτά ήθελα να σας πω... θα τα λέμε συχνότερα σε μερικούς μήνες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.:) Άντε καλορίζικο, καλοτάξιδο, και καλως ήρθες στην παρέα. Ερώτηση: παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για ενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος των ασφαλειών εφόσον ξεκινήσει το αμάξι και ξεπεράσει τα 20χλμ./ώρα όπως γράφει στο manual; Γιατί δεν μου λειτουργεί όσες φορές το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ΩΡΑΙΟΣ!!! ;) Keep walking ..... που λεει και η διαφημηση (χωρις το ουισκι φυσικα). Thanks...:) Αντε καλως να σου ερθει... welcome to the club... Επιτελους και μια γυναικα στην παρεα(δε νομιζω να ηταν αλλη μερχι τωρα...) να ομορφυνουμε λιγο... Τι αλλο θες; 40 ανδρες και ολοι με c4!!!:lol: :cool: :p :cool: update Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση εξοπλισμού/Ονομαστικά myPhone C4 List: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ??????? kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ========> black obsidien doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien akalyptos_82 => Χαλκιδική ==========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ?????? theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη =======> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien qwerty5 =====> Χαϊδάρι ===========> 1400 Hatchback S ==============> gris fer K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 ????????? ==============> ??????????? Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Ερώτηση: παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για ενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος των ασφαλειών εφόσον ξεκινήσει το αμάξι και ξεπεράσει τα 20χλμ./ώρα όπως γράφει στο manual; Γιατί δεν μου λειτουργεί όσες φορές το έχω δοκιμάσει. Πατας παρατεταμενα το κλειδωμα απο το ταμπλω και κλειδωνει.Το αυτοματο κλειδωμα ενεργοποιειται μετα τα 10KM/H. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Πατας παρατεταμενα το κλειδωμα απο το ταμπλω και κλειδωνει.Το αυτοματο κλειδωμα ενεργοποιειται μετα τα 10KM/H. Δηλαδή άμα το πατήσω μια φορά παρατεταμένα και κλειδώσει, από την επόμενη φορά θα κλειδώνει αυτόματα μετά τα 10kmh/h ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Σημερα ειχα ραντεβου στα κεντρικα για service 20,000 KM και να ξαναδουνε το συμπλεκτη μου που αρχιζει να κανει τα ιδια.Τον ειχαν αλλαξει (με δικη μου χρεωση αν θυμαστε) πριν απο περιπου 4,000 KM διοτι σκορτσαριζε στο ξεκινημα.Το ιδιο συμπτωμα το ειχε και αλλος myphone C4ακιας δεν θυμαμαι ποιος.Το κανει σε μποτιλιαρισμα συνηθως με πολλη χρηση 1-2 ταχυτητας.Περιμενω νεα τους.Τους εδωσα και την αποδειξη πληρωμης για να κανουν πιο ευκολα την εγγυηση.Αυτη τη φορα θα το απαιτησω.Δεν ειμαι πρωταρης οδηγος.Ειναι το ΕΒΔΟΜΟ αυτοκινητο μου και δεν εχω ξαναλλαξει ποτε συμπλεκτη.Τι να εγινε τωρα,ξεχασα πως οδηγουνε σωστα.Σαν ''γκομενα'' το μεταχειριζομαι το C4 μου.Αυτα........ Τα ειπα και ξεθυμανα Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Δηλαδή άμα το πατήσω μια φορά παρατεταμένα και κλειδώσει, από την επόμενη φορά θα κλειδώνει αυτόματα μετά τα 10kmh/h ; ΝΑΙ rosso Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ΝΑΙ rosso Ευχαριστώ πολύ, panc4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Επιτελους και μια γυναικα στην παρεα(δε νομιζω να ηταν αλλη μερχι τωρα...) να ομορφυνουμε λιγο... Τι αλλο θες; 40 ανδρες και ολοι με c4!!! Ευχαριστώ... αν και θα είναι οικογενειακό αυτοκίνητο... χα χα. Τι να κάνω... πήγαινα για κάτι μικρό... αλλά όταν μπήκα είπα αυτό είναι! Το ερωτεύτηκα με τη μία. Θα γραφτώ στη λίστα μόλις το παραλάβω και τυπικά. :rolleyes: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Σε ποιές εκδόσεις το περιλαμβάνει αυτό με το αυτόματο κλείδωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Enginekiller βαλε στη λιστα και το φιλαρακι μου:NIKOSK----Χαλκιδα----1400 VTR Coupe----Black obsedien Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Σε ποιές εκδόσεις το περιλαμβάνει αυτό με το αυτόματο κλείδωμα; Νομιζω σε ολες τις εκδοσεις.:confused: Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Επιτελους και μια γυναικα στην παρεα(δε νομιζω να ηταν αλλη μερχι τωρα...) να ομορφυνουμε λιγο... Τι αλλο θες; 40 ανδρες και ολοι με c4!!! Ευχαριστώ... αν και θα είναι οικογενειακό αυτοκίνητο... χα χα. Τι να κάνω... πήγαινα για κάτι μικρό... αλλά όταν μπήκα είπα αυτό είναι! Το ερωτεύτηκα με τη μία. Θα γραφτώ στη λίστα μόλις το παραλάβω και τυπικά. :rolleyes: Μα σε εβαλα ηδη στη λιστα αφου το παρηγγειλες...:) ;) Το αυτοματο κλειδωμα περιλαμβανεται σε ολες τις εκδοσεις αλλα ειναι απενεργοποιημενο default. Κρατωντας πατημενο το κουμπι κλειδωματος μια φορα το ενεργοποιειτε η το απενεργοποιειτε. Ενεργοποιειτε και απο το μενου αλλα ετσι ειναι ο ευκολος τροπος... Κλειδωνει μολις περνας τα 10km/h και ξεκλειδωνει ειτε με πατημα του κουμπιου ειτε με ανοιγμα πορτας(το κλειδωμα ειναι μονο για απεξω) αλλα αν ανοιξεις την πορτα με πανω απο 10km/h δεν ξανακλειδωνει μολις ξανακλεισεις ουτε αν κοψεις ταχυτητα κατω απο τα 10 και μετα τα ξαναπερασεις. Επισης αν εχεις ανοικτη πορτα και περασεις τα 10km/h προσπαθει συνεχεια να κλειδωσει και δεν τα καταφερνει οπως οταν πας να κλειδωσεις το αυτοκινητο και ειναι ανοικτη η πορτα. Rosso δεν το ειχα δει πριν να απαντησω μετα απο εμενα εβαλες;;; Η τυφλωθηκα που ειδα γυναικα στην παρεα;:lol: Ρε panc4 σε εχει φαει η γκαντεμια με το αυτοκινητο... Δισκος, μπρος πισω αμορτισερ, κολωνα τιμονιου...:( Μηπως ειχες δει με το orga που λεγαμε ημερομηνια κατασκευης του απο περιεργεια; Τον εβαλα αυτον που μου ειπες στη λιστα, ειναι χρηστης του forum; update Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση εξοπλισμού/Ονομαστικά myPhone C4 List: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ??????? kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ========> black obsidien doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien akalyptos_82 => Χαλκιδική ==========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ?????? theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη =======> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien qwerty5 =====> Χαϊδάρι ===========> 1400 Hatchback S ==============> gris fer K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 ????????? ==============> ??????????? NIKOSK =====> Χαλκιδα ===========> 1400 Coupe VTR ==============> black obsidien Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Οχι δεν ειναι χρηστης , δεν εχει internet στο σπιτι.Τον ενημερωνω εγω!Το εχω βαλει στο orga και ειναι 09/04 αν θυμαμαι καλα. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts