agiorgitis Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ωραίος! Έχεις κάτι που ακόμα και εμείς οι εξκλουσίβ δεν έχουμε...:what: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Αχ να'ξερε αυτη η ποδια ποσοι την εχουν αποζητησει... Εμενα σαν γυμνο μου φαινεται απο κατω χωρις αυτην. Βλεπω ομως οτι κανει μια καμπυλη προς τα κατω ενω σε εμενα τουλαχιστον δεν εχει κατι να περναει κατω απο την μπροστινη ποδια... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Ωραίος! Έχεις κάτι που ακόμα και εμείς οι εξκλουσίβ δεν έχουμε...:what: :lol: πράγματι θα μας τρελάνουν αυτοί οι Φρανσουάδες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ρε παιδια θυμαστε τι επαθαμε τα νερα?Ε ολα καλα μετα την αλλαγη βαλβολινων,περιμενω τωρα την μικρη ποδια,ΑΛΛΑ στην πρωτη μονο στο ξεκινημα σα να σκορτσαρει. Ηπιε λετε νερα ο δισκος, και να φουσκωσε??? Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 :lol: πράγματι θα μας τρελάνουν αυτοί οι Φρανσουάδες... Δεν είναι μόνο οι Γάλλοι. Η φάση με την ποδιά μου θυμίζει λίγο-πολύ την περίπτωση της αραβωνιαστικιάς μου. Είχε πάρει το Matiz (στην ακριβή :lol: του έκδοση), αλλά στους υαλοκαθαριστήρες δεν υπήρχε η διακοπτόμενη λειτουργία. Σε ερώτησή μου στα κεντρικά μου είχαν πει ότι έτσι είναι, άλλα μοντέλα βγαίνουν με διακοπτόμενη λειτουργία και άλλα όχι (άκουσον άκουσον...). Δηλαδή είναι πως θα σου κάτσει; Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει ένα προβληματάκι και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος κάτι παρόμοιο. Αν μετά από μια μικρή διαδρομή 5 - 6 λεπτών, σβήσω το αυτοκίνητο για λίγο, π.χ. 5 - 10 λεπτά για να ψωνίσω κάτι από κάποιο μαγαζί, δυσκολεύομαι να βάλω ξανά μπροστά τον κινητήρα. θα πρέπει να προσπαθήσω 2 - 3 φορές για να πάρει μπροστά. Δεν μου το κάνει βέβαια πάντοτε, αλλά το έχω προσέξει 5 - 6 φορές τον τελευταίο καιρό. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να είναι? 'Ολο λέω να περάσω από το συνεργείο να το τσεκάρουν αλλά λόγω δουλείας το αμελώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Σε μένα δεν το κάνει και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Εμενα μου το εχει κανει κανα δυο φορες, το καλοκαιρι ιδιως.Θυμαμαι συγκεκριμενα στην Κερκυρα τον αυγουστο πηρε μετα απο 2 φορες και εβγαλε και μαυριλα απο πισω.Απο τοτε ποτε αλλοτε.Ισως ειναι και η κακη βενζινη. Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Παίδες, η συμπεριφορά των πωλητών της Citroen (Θεσσαλονίκης) είναι απαράδεκτη. α) Είναι σχεδόν "απρόθυμοι" να το πουλήσουν β) Ενώ αποτελεί το "τεχνολογικό" θαύμα (drive the future που μας λένε), φαίνεται να ξέρουν λιγότερα και από τους πελάτες. Και δεν εννοώ για τον περιβόητο εργοστασιακό συναγερμό (και οι δύο αντιπροσωπίες ποτέ δεν τον έχουν δεί από κοντά :mad: ). Ούτε τα χρώματα σε συνδυασμό με το εσωτερικό δεν ξέρουν, και ειδικά για το Lucifer Red Exclusive που θέλω. γ) Δεν έχουν (τελείωσε) την χρωματική μπροσούρα, άσε που δεν αναφέρει τελικά τους συνδυασμούς ταμπλώ-καθίσματα (μου είπαν!) δ) Για "δώρο" ούτε καν αναφέρουν. Στην Ford ήταν το δεύτερο πράγμα για το οποίο μου μίλησαν. Μου την έσπασαν τόσο που πέρασα ξανά (είχα περάσει 4 μήνες πρίν) από τη mazda για το 3. Η τελική τιμή για το 1.6 Touring Clima ήταν 17.800 αφού είχε έκπτωση 3.000. Τρελάθηκα και είμουν έτοιμος στο σπίτι να κλείσω, κοιτάζοντας τα χρώματα. Μετά μου ήρθε πάλι μια φλασιά και έψαξα για τα αρνητικά του Mazda 3 και φυσικά ήταν ... ο θόρυβος που αποτελεί το Νο_1 κριτήριο μου. Το 3άρι είναι ποιό θορυβώδες και από το Kia Cerato :mad: Μάλιστα, μετά πήγα και έκανα πίνακες της θορυβομέτρησης για διάφορα μοντέλα και ιδού το αποτέλεσμα... http://www.carbonpeople.com/images/noise.gif Τέλος πάντων, συνεχίζω την αναζήτηση στο C4 που είναι αθόρυβο (αλήθεια, μετά από 6 μήνες συνεχίζει να είναι?). Μου έχει μείνει μια αντιπροσωπεία, να δούμε.... Έχω όριο μέχρι τις 9 του Δεκέμβρη, μετά το ζήτημα γίνεται κολοκύθα και πάει για του χρόνου... YΓ: Στον πίνακα οι διαφορές επειδή είναι σε db είναι μεγάλες. Μιλάμε η διαφορά 3db είναι μέρα με τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Το καλοκαίρι είχα και εγώ πρόβλημα με βενζίνη, ειχα φουλάρει από ένα πρατήτιο τησ ΕΚΟ στην λευκάδα και δεινοπάθησα μέχρι να γυρίσω Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά τότε δεν μου το παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Τώρα τελευταία μου το κάνει. Δέν ξέρω αν οφείλεται στην βενζίνη, εδώ και 2 -3 μήνες βάζω σταθερά SHELL που υποτίθεται είναι αξιόπιστη, και μάλιστα όχι από ένα συγκεκριμένο πρατήριο αλλά 2 διαφορετικά. Μαλλον θα περάσω αύριο το πρωί από την αντιπροσωπεία να το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Παίδες, η συμπεριφορά των πωλητών της Citroen (Θεσσαλονίκης) είναι απαράδεκτη. Τέλος πάντων, συνεχίζω την αναζήτηση στο C4 που είναι αθόρυβο (αλήθεια, μετά από 6 μήνες συνεχίζει να είναι?). Μου έχει μείνει μια αντιπροσωπεία, να δούμε...). Έχω όριο μέχρι τις 9 του Δεκέμβρη, μετά το ζήτημα γίνεται κολοκύθα και πάει για του χρόνου... ακόμη). Να δούμε αν είναι Σε ποιές αντιπροσωπείες πήγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Σε ποιές αντιπροσωπείες πήγες? Φέσσα/Γιαννίρη. Μάλιστα η τιμή με το κλειδί στο χέρι που μου έκαναν (χωρίς κανένα δώρο, για το ίδιο μοντέλο ΑΚΡΙΒΩΣ) διέφερε 60E (τί να είναι αυτά άραγε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 kanenasonas τι nickname και αυτό...πολύ χρήσιμος ο πίνακάς σου. Φίλε μου εάν σου την έσπασαν οι συγκεκριμένοι γιατί δεν πας σε άλλη αντιπροσωπεία; Στην δική μου εδώ στην περιοχή μου (Ανατολ. Αττική) ήταν άψογοι! Ακόμα έχω καλές σχέσεις με τον πωλητή μου...τρομερός χαρακτήρας! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Φέσσα/Γιαννίρη. Μάλιστα η τιμή με το κλειδί στο χέρι που μου έκαναν (χωρίς κανένα δώρο, για το ίδιο μοντέλο ΑΚΡΙΒΩΣ) διέφερε 60E (τί να είναι αυτά άραγε?) Πήγαινε και στην STATUS. Είναι κάπως καλύτερη η εξυπηρέτηση, (μην φανταστείς βέβαια τρελά πράματα). Και εγω τους είχα γυρίσει όλους και και θυμάμαι ότι στον Φέσσα ιδίως με είχαν ξενερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Πολύ χρήσιμος ο πίνακάς σου. Toν επεκτείνω ακόμη Φίλε μου εάν σου την έσπασαν οι συγκεκριμένοι γιατί δεν πας σε άλλη αντιπροσωπεία; Τρείς είναι όλοι και όλοι. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 σε μενα παντως στην ξανθη που το αγωρασα και ο πωλητης πολυ καλος . και απο θεμα χρωματα συνδιασμους μου τα εξηγησε ολα μια χαρα . στο pc που κανεις την παραγκελια τα λεει μια χαρα χρωμα - ταπετσαριες - ταμπλο . επισης για τα χρωματα μου τα εδειξε . το αρνητικο της νομιζω οτι ειναι το σερβις δεν μου γεμισε πολυ το ματι απο εξοπλισμο και τετοια . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Το Μegane τόσο αθόρυβο είναι; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 YΓ: Στον πίνακα οι διαφορές επειδή είναι σε db είναι μεγάλες. Μιλάμε η διαφορά 3db είναι μέρα με τη νύχτα. nai einai pragmatika megales!... na anefero (xontrika) oti ana 6dB o ixos (thorivos) diplasiazetai... opote mporeite na fantastite peripou ta 2-3dB diafora einai megali!... afou eisai thesaloniki... tha sou proteina na pas ekso apo tin thessaloniki na pareis to C4... sinithos oi mikroi antiprosopoi exoun anagi apo noumera (poliseis) kai skizontai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenasanonas Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 ...στο pc που κανεις την παραγγελια τα λεει μια χαρα χρωμα - ταπετσαριες - ταμπλο. Συγνώμη για την χαζή ερώτηση... To pc (δεν έχω δεί κανένα :confused: ) τί/πόσο αναλυτικό είναι? Αν αυτό είναι το αναλυτικό συμβόλαιο, δεν μπορούν να του ρίξουν καμιά ματιά για αναφέρουν τους συνδυασμούς χρωμάτων? Θα πάω και στη status.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Συγνώμη για την χαζή ερώτηση... To pc (δεν έχω δεί κανένα :confused: ) τί/πόσο αναλυτικό είναι? Αν αυτό είναι το αναλυτικό συμβόλαιο, δεν μπορούν να του ρίξουν καμιά ματιά για αναφέρουν τους συνδυασμούς χρωμάτων? Θα πάω και στη status.. αναφερομαι σε ενα η/υ στον οποιο παρακολουθουνε μεσω ιντερντετ τι ερχεται για εκτελονισμο . γραφει απο οτι θυμαμαι . κυβικα/εκεξοπλισμος/εχτρα.πχ ESP/τι ζαντες-τασια/χρωμα/εσωτερικο ταμπλο/ταπετσαρια στα καθισματα/σε ποσο καιρο θα εχει εκτελονιστει και φυσικα αριθμο πλαισιου . και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι . απο οσο ξερω ολες οι αντιπροσοποιες εχουν κατι αντιστοιχο . ετσι κανεις μια παραγκελια ξερεις τι παραγκελνεις πως θα ειναι δεν περνεις γουρουνι στο σακι !!! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Μπορουν να δουν αριθμο πλαισιου καποιου αυτοκινητου απο τον η/υ τους; εισαι σιγουρος για αυτο συγκεκριμενα;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Μπορουν να δουν αριθμο πλαισιου καποιου αυτοκινητου απο τον η/υ τους; εισαι σιγουρος για αυτο συγκεκριμενα;;; οταν κανεις την παραγκελια ναι ξερεις τον αριθμο πλαισιου . τον γραφει και στο συμβολαιο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Οχι λεω πριν κανεις την παραγγελια οταν εχει πχ 1 διαθεσιμα μαυρα μπορει να δει τον αριθμο πλαισιων τους χωρις να κανει παραγγελια;;; Το λεω γιατι εχω τσακωθει με πωλητη για αυτο... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Σημερα πηρα τηλ στα κεντρικα για ραντεβου(για δευτερη γνωμη) για να δουνε το c4 σε ο,τι αφορα το συμπλεκτη μου που οπως ειχα πει παραπανω, στο ξεκινημα-και μονο-κανει ενα σκορτσαρισμα.Γνωμη μου ειναι οτι κατι εχει παθει ο δισκος απο τα πολλα νερα... Μου ειπαν την αλλη Δευτερα!!!! 7:45 !!!!παρακαλω!!! Ρωτησα και στα αντ/κα τιμη σετ συμπλεκτη=165+φπα( καλη τιμη πιστευω) και στην ερωτηση αν δινει μονο δισκο, η απαντηση στην αρχη ηταν αρνητικη αλλα με λιγη επιμονη τελικα τον δινει μονο του στα 78+φπα.Ξαναμιλησα με τον τεχνικο διοτι εχω το Σ/Κ ταξιδι 800Κμ , να το παω μονο να το δει-δοκιμασει και μου ειπε να παω την Παρασκευη!! ΥΓ.sorry για το μεγαλο post :cool: Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Οχι λεω πριν κανεις την παραγγελια οταν εχει πχ 1 διαθεσιμα μαυρα μπορει να δει τον αριθμο πλαισιων τους χωρις να κανει παραγγελια;;; Το λεω γιατι εχω τσακωθει με πωλητη για αυτο... τι να σου πω δεν ξερω τωρα με εβαλες σε σκεψη !!!! 1ον γιατι να δεις τον αριθμο ???? 2ον γιατι να μην μπορεις να τον δεις ??? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts