Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεί κάποιος να μου πει (ελλείψει του manual μου) πώς ρυθμίζω το χρόνικο διάστημα που θα σβήσουν τα auto lights όταν κλειδώσω το αμάξι...;

*εάν βαριέται ας μου δώσει και σελίδα, να το κοιτάξω μελλοντικά που θα πάρω άλλο (το έχασα) :O

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πας στο μενου, στο 3ο παραθυρο, και σε καποιο απο αυτα που βγαζει εκει εχει μεσα Lighting. Δεν εχω το manual μπροστα μου για περισσοτερα το απογευμα.

Personal Configuration->Define Vehicle Parameters->Ligthing and Parking. Μα καλα πως το εχασες;;; Εγω παντα μεσα στο αυτοκινητο το αφηνω! Anyway οτι θες εδω ειμαστε.

Α ωραια να παω να παρω κι εγω ενα ακομα!!! Μπορει καποιος να μου πει το δεικτη φορτιου και το δεικτη ταχυτητας στα 17αρια Exalto(νομιζω) που εχετε; Δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα Energy ποσα υπαρχουν; Και στο Corolla μου Energy εχω και ειναι διαφορετικα!

Α ωραια να παω να παρω κι εγω ενα ακομα!!! Μπορει καποιος να μου πει το δεικτη φορτιου και το δεικτη ταχυτητας στα 17αρια Exalto(νομιζω) που εχετε; Δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα Energy ποσα υπαρχουν; Και στο Corolla μου Energy εχω και ειναι διαφορετικα!

δεν είναι για χόρταση που λέει και η γιαγιά μου...θα το πάρω μετά από παρέμβαση του πωλητή που είναι προσωπικός μου φίλος. :rolleyes:

εχω παρατηρησει οτι τα C4 με τα 17 αρια ειναι πιο ψηλα απο αυτα που εχουμε εμεις με τα 16 !!!! λογικο ειναι παντως :)

εχω παρατηρησει οτι τα C4 με τα 17 αρια ειναι πιο ψηλα απο αυτα που εχουμε εμεις με τα 16 !!!! λογικο ειναι παντως :)

Πάνε στον μηχανικό να τσεκάρει το σύστημα παρατήρησής σου :p

Γιατί είναι μάλιστα και λογικό;

Μπα οπτικο τρικ ειναι...

Θα μου πει καποιος το δεικτη φορτιου και το δεικτη ταχυτητας στα 17αρια Exalto;

από όσο ξέρω τα 17άρια φοριούνται σε διάσταση 205/50.

Η συνολική της διάμετρο είναι δηλ 63,68 εκ.

στα υπόλοιπα που φορούν 16άρια σε διάσταση 205/55 η συνολική τους διάμετρο είναι 62,64 εκ.

όντως ψίλωσε 1 εκ. .... :lol:

karl ψευδαίσθηση είναι!

Πώς αναγνωρίζω αυτόν τον δείκτη engine? Να πάω να ρίξω μια ματιά αργότερα...
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πώς αναγνωρίζω αυτόν τον δείκτη engine? Να πάω να ρίξω μια ματιά αργότερα...

δες αυτό το link...τα εξηγεί όλα! ;)

συγκεκριμένα - δείκτης φορτίου

από όσο ξέρω τα 17άρια φοριούνται σε διάσταση 205/50.

Η συνολική της διάμετρο είναι δηλ 63,68 εκ.

στα υπόλοιπα που φορούν 16άρια σε διάσταση 205/55 η συνολική τους διάμετρο είναι 62,64 εκ.

όντως ψίλωσε 1 εκ. .... :lol:

karl ψευδαίσθηση είναι!

lathos!

afou i diametros einai peripou 1ek... tote to amaksi einai peripou miso ekatosto psilotero... (i aktina apo ton aksona tou metatroxiou metraei sti diafora ipsous kai oxi i diametros...) :lol: :p

lathos!

afou i diametros einai peripou 1ek... tote to amaksi einai peripou miso ekatosto psilotero... (i aktina apo ton aksona tou metatroxiou metraei sti diafora ipsous kai oxi i diametros...) :lol: :p

λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε! :shifty: ....δεν χρειάζεται να γελάς... :confused: :rolleyes:

Tα πλήρη στοιχεία είναι: 205/50 ZR 17 89W. Προφανώς εδώ μας ενδιαφέρει το 89, =560 κιλά...

Tα πλήρη στοιχεία είναι: 205/50 ZR 17 89W. Προφανώς εδώ μας ενδιαφέρει το 89, =560 κιλά...

ακριβώς!

το W που έχεις είναι σωστό; :confused: γιατί είναι για μέχρι 270Km/h... :worry:

Αν και είχα για φώς το κινητό μου, δε νομίζω να έκανα λάθος.

Αν μπορέσω θα ανεβάσω αύριο και μια φωτογραφία...

89; Εμενα στα 16αρια εχει 92! Μαλλον λογω χαμηλοτερου προφιλ τα εχει εσενα τοσο ε; Οσο για το W δε θα μου φανει παραξενο αφου στο 1600 εχει V που ειναι για 240! Στην επομενη αλλαγη θα "πεσω" σε Η και ας με κοροιδευουν ολοι οι "παντογνωστες". Φιλος μου εχει βαλει σε Polo ZR!!!!!!!!!!

ακριβώς!

το W που έχεις είναι σωστό; :confused: γιατί είναι για μέχρι 270Km/h... :worry:

W εχουμε ολοι και ειναι για ταχυτητες +280 χιλ. Δηλ. ο ανωτερος δεικτης ταχυτητας συμφωνα με τους πινακες. Τωρα γιατι βαζουν τετοια λαστιχα δεν θα το καταλαβω ποτε. Οποιος ενδιαφερεται το καθε λαστιχο κανει 250 ευρω και 240 χωρις φπα η ζαντα, τιμη αντιπροσ. (resolfen 17 καπως ετσι λεγετε αν θυμαμαι καλα) . Ενα χιλιαρικακι για λαστιχα οταν ελθει η ωρα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑς :cry:

C4 COUPE 1,6 VTR Pack