Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον ψαχνω να βρω ελατωματα στο c-4, και βρηκα.

Φωτα οπισθεν εχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ στο δεξι μερος κι οχι ΔΥΟ οπως αλλα "καλυτερα" αυτοκινητα... :D

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οντως ενα πισω φως οπισθεν που με δυσκολεψε προχτες σε αριστερο παρκαρισμα σε σκοτεινο μερος και ενα πισω φως ομιχλης. Να προσθεσω και τη εκνευριστικα κοντη ποτηροθηκη και το υποβραχιονιο θα μπροσουσε να ηταν λιιιγο βαθυτερο ή τουλαχιστον να μην ειχε εκεινο το "σπασιμο" στο μεσα μερος!!!! Επισης το δικτυ πισω απο τα καθισματα ισως να ηταν καλυτερα να ηταν υφασμα για να μπαινουν καλυτερα τα αντικειμενα και να ηταν λιγο φαρδυτερο.

Το πρωτο δωρο που θα κανουμε στον engine Τι ειναι?

ΜΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ !!!

(Σε μενα ξερετε τι δωρο θα κανετε... :D )

Αν, φιλε Engin, θες να φωτιζεις πισω αριστερα, αναβε το ομιχλης. Κατι προσφερει. :)

( καλύτερα κόφτες με 5η και 180 παρά 1η και 60...:p )

lathos... sto strosimo os epi to pliston stronoume to moter...

pio poli zori troei to moter me 5i para me 1i... apla me 1i zorizontai diaforika,simplektes,sazman, akrompara klp klp...

eno me 5i to mono zori to troei to moter pou einai sta oria tou kai tou zitame epipleon piesi...

ara... sto strosimo DEN prepei na skizoume tin 4i kai 5i pou ta fortia polaplasiazontai GIA TO MOTER...

Το πρωτο δωρο που θα κανουμε στον engine Τι ειναι?

ΜΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ !!!

(Σε μενα ξερετε τι δωρο θα κανετε... :D )

Αν, φιλε Engin, θες να φωτιζεις πισω αριστερα, αναβε το ομιχλης. Κατι προσφερει. :)

:D :D Αυτο με το φως ομιχλης δεν το ειχα σκεφτει! Αυτο το κιτρνο πλαστικο για τα μπουλονια που το βρηκατε; Κοιταξα και στη ρεζερβα και δεν βρηκα τιποτα. Μηπως ειναι μονο για τις αλουμινιου;

lathos... sto strosimo os epi to pliston stronoume to moter...

pio poli zori troei to moter me 5i para me 1i... apla me 1i zorizontai diaforika,simplektes,sazman, akrompara klp klp...

eno me 5i to mono zori to troei to moter pou einai sta oria tou kai tou zitame epipleon piesi...

ara... sto strosimo DEN prepei na skizoume tin 4i kai 5i pou ta fortia polaplasiazontai GIA TO MOTER...

Ναι ρε, σίγουρα. Αστειάκι έκανα σε παραλληλισμό με το συμβάν με την Αμερικάνα! ( εξ'ου και το :p)

elteo, δεν είναι κανιβαλισμός να δοκιμάσεις ταχύτητα κοντά στην τελική στα 1500 χιλιόμετρα...το 90% του στρωσίματος έχει γίνει.

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Φιλε karl, μηπως ειναι λιγο νωρις τα 177, με 1454 χλμ συνολο ? :)

Τι εγινε σαν πολυ γρηγορα δεν το πατησες;;;

Βιάζεσαι Καρλ... :worry: :wacko: :blink: ...έχεις ακόμα λίγα χλμ...

Βλέπω έχουμε βάλει και cruise στα 140... :rolleyes: :shifty:

το θεμα ειναι οτι δεν ζορισα το μοτερ τα χλμ ηρθαν σιγα σιγα δεν βιαζομουν και επουδενη δεν πιγε στους κοφτες το αυτοκινητο 4500 στροφες ηταν και φυσικα δεν εκανα και πολλα χιλιομερα με αυτην την ταχυτητα μετα επεσα σε φυσιολογικα ορια 125-140

στο στροσιμο πιστευω οτι ειναι καλο το μοτερ να δουλευει σε ολο το φασμα των στροφων του και ιδιος μετα τα 1000 χιλιομετρα . στα αλφαρομεο νομιζω οτι ειναι και μεσα στο προγραμμα να το πατησεις λιγω παραπανω ακομα και πριν τα 1000 χιλιομετρα για να αποδωσει σωστα το μοτερ amelidi εσυ δεν ειχες πει κατι τετοιο ?

Σιγά μωρέ που βιάζεται ο άνθρωπος...:p...1500χλμ. έχει κάνει...

( καλύτερα κόφτες με 5η και 180 παρά 1η και 60...:p )

σιγουρα κοφτες δεν πηγε ποτε οπως λεω και πανω 4500 στροφες ηταν

Φωτα οπισθεν εχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ στο δεξι μερος κι οχι ΔΥΟ οπως αλλα "καλυτερα" αυτοκινητα... :D

νομιζω οτι αυτο με την οπισθεν ειναι καθαρα θεμα κατασκευαστη οπως και το κολπο με το φλας οταν εχεις σβηστη την μηχανη να αναβει η μικρη σκαλα δεξια η αριστερα για να το κανει ορατο τα βραδια νομιζω τα γρεμανικα μονο το εχουν αυτο .

σιγουρα κοφτες δεν πηγε ποτε οπως λεω και πανω 4500 στροφες ηταν

Sorry κιόλας, αλλά αυτό μου φαίνεται κάπως... 177χλμ. στις 4500στρ. , δηλ.περίπου 170 πραγματικά, σημαίνει πως το γρανάζωμα της 5ης σου είναι κάπου στα 37,7χλμ/1000στρ. . Sorry, αλλά μου φαίνεται ψιλο-απίστευτο να έχει τόσο θεόμακρη 5η το C4...μην ντρέπεσαι ρε να πεις ότι το ζόρισες λίγο το μοτεράκι, δεν έγινε και τίποτα!;)

( εκτος αν έχει καμια 6η το c4, που, φαντάσου, και για 6η αρκετά μακριά είναι και πάλι...)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

:D :D Αυτο με το φως ομιχλης δεν το ειχα σκεφτει! Αυτο το κιτρνο πλαστικο για τα μπουλονια που το βρηκατε; Κοιταξα και στη ρεζερβα και δεν βρηκα τιποτα. Μηπως ειναι μονο για τις αλουμινιου;

Mαλλον μονο για τις αλουμινιου ειναι γιατι εκει τα μπουλονια ειναι χωνευτα, και σε βοηθαει να τα ξεβιδωσεις. (Οπως ειπε και ο mainos :) )

Νομιζα οτι το ειχε αναφερει και ο Karl που εχει σιδερενιες γι'αυτο το ανεφερα. karl οντως πρεπει να δουλευει σε ολο το φασμα των στροφων αλλα οχι και τοοοοσο ψηλα. Στους κοφτες δεν εφτασε ουτε υπαρχει περιπτωση να φτασει ποτε η 5η σε κοφτη. Οσο για τα χλμ. καποιος το ειχε μετρησει εδω και ειχε πει οτι μεχρι τα 140 δεν κλεβει καθολου οποτε γιατι και τα 177 να μην ειναι πραγματικα; Οσων αφορα τις στροφες οντως φαινεται η 5η να ειναι πολυ μακρια.

Δεν μου φαινεται σωστο 4500 και 177 km/h , με αυτη τη λογικη η τελικη

των 194 που δινει το εργοστασιο θα ηταν μολις στις 4930 σαλ ,τη στιγμη

που η μεγιστη ισχύς του 1.6 ειναι στις 5800 !! και ο κοφτης λογικα πανω απο τις 6000.

Ολα αυτα βεβαια με δεδομενο οτι το κοντερ δεν κλεβει καθολου οπως μετρησατε με gps.

για το στρωσιμο δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο το να ψαχνεις την τελικη

στην εθνικη καλυτερα να εκανες κοντρες στα φαναρια :lol: ,για να μη γινω υπερβολικος και πω οτι δεν πρεπει να βγαινεις εθνικη στο στρωσιμο τουλαχιστον μεχρι τα πρωτα 1500 χλμ.

Βομβητες στις ζωνες εχει? Μετρανε για τα πεντε αστερια τα μπιμπλικια ;)

Eδω εχει βομβητη και κανει μπιπ οταν καταλαβαινει οτι η ουροδοχος κυστη σου ειναι υπερφορτωμενη, δε θα εχει για ζωνες :D

Eδω εχει βομβητη και κανει μπιπ οταν καταλαβαινει οτι η ουροδοχος κυστη σου ειναι υπερφορτωμενη, δε θα εχει για ζωνες :D

Μαλλον η ηλικια σου δεν σου επιτρεπει να καταλαβαινεις ποτε κανουμε πλακα ή οχι φιλαρακο. Ξερω ενα site για τη ηλικια σου που κανουν "χαβαλε" ευκολονοητο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλον η ηλικια σου δεν σου επιτρεπει να καταλαβαινεις ποτε κανουμε πλακα ή οχι φιλαρακο. Ξερω ενα site για τη ηλικια σου που κανουν "χαβαλε" ευκολονοητο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτο ακριβως "φιλαρακο" πλακα κανουμε :)

Ενώ εμείς οι τρίθυροι έχουμε 2 (χε χε χε) :D

Κarl νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο. Οι 4500 στροφές με 177 km/h μου φαίνονται λίγες (ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΙΓΕΣ)

Κarl νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο. Οι 4500 στροφές με 177 km/h μου φαίνονται λίγες (ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΙΓΕΣ)

lathos exei kanei to paidi... se aftes tis strofes an thimamai kala exei 140... mporei kai ligotera...

Τι 2; ομιχλης ή οπισθεν;

μπορει να εκανα και λαθος δεν ξερω δεν προσεχα ιδιετερα τις στροφες προσεχα μην ξεφιγουν απο ενα λογικο πλαισιο . :rolleyes:

lathos exei kanei to paidi... se aftes tis strofes an thimamai kala exei 140... mporei kai ligotera...

Ακριβώς έτσι είναι. Το 4500-177χλμ/ω είναι λάθος. Μακάρι να ίσχυε...

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Εγώ πάντως έχω πιάσει 187 στην εθνική και από ότι θυμάμαι ήμουν κατι λιγότερο απο 5500 στροφες. Και όπως ένιωθα το αμάξι είχε πολυ όρεξη ακόμα.

Εγώ πάντως έχω πιάσει 187 στην εθνική και από ότι θυμάμαι ήμουν κατι λιγότερο απο 5500 στροφες. Και όπως ένιωθα το αμάξι είχε πολυ όρεξη ακόμα.

...gia venzini profanos... giati gia xiliometra... ante na evlepes alla 15...