undertow Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Το c4 με έχει πορώσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με 27000 έχεις ένα αυτοκίνητο που τα έχει όλα ....και ενεργητική ασφάλεια και παθητική τέλεια , και εξοπλισμό απίστευτο άντε να βάλεις και την έγχρωμη οθόνη και πάει 30.000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Σου ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες. Κι οτι θες να ρωτησεις εδω. (Εχω κι εγω exclusive). Ti χρωμα το πηρες? Να 'σαι καλα! To πήρα σε μαύρο μεταλλικό. Ναι, το είχα διαβάσει οτι έχεις το exclusive, άρα γίναμε ένας παραπάνω! Αλήθεια, πόσοι είμαστε εδω μέσα με exclusive? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 emeis oi koinoi thnitoi me ta sx :P Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Μονο ο διλιτρος εχει μεταβλητο χρονισμο βαλβιδων (vvt) Το ηξερα οτι δεν εχει vvt το 1.6 αλλα ρωτησα αν υπαρχει κατι ενδιαφερον τεχνολογικα, καμια καινοτομια... στον κινητηρα. elteo και εμενα μου τη σπαει που δεν βγαινει το 5D σε 2λιτρο(στο κατω κατω οικογενειακο αυτοκινητο ειναι) αλλα ετσι μπορεις να λες οτι πηρες 1.6 γιατι δεν εβγαινε παραπανω το 5D! :D Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 ακυρο..... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Για ειδική παραγγελία πόσες μέρες σας είπανε ότι θα κάνει για να το φέρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Για ειδική παραγγελία πόσες μέρες σας είπανε ότι θα κάνει για να το φέρουν; Εμένα εκανε 2,5 μήνες είχε ομως και μια απεργια στη μασσαλια. 23700 εχει με το κλειδι στο χερι, με τι extra το εφτασες στις 27000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Πλευρικά τζάμια ασφαλείας , pack δέρμα με θερμαινόμενα , ηχοσύστημα jbl . 27472 πάει με όλα αυτά.Νομίζω ότι αξίζουν. Α να ρωτήσω και κάτι , ξέρετε μήπως το μοντέλο του ενισχυτή jbl; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Πλευρικά τζάμια ασφαλείας , pack δέρμα με θερμαινόμενα , ηχοσύστημα jbl . 27472 πάει με όλα αυτά.Νομίζω ότι αξίζουν. Α να ρωτήσω και κάτι , ξέρετε μήπως το μοντέλο του ενισχυτή jbl; Πρωτα απ' ολα δεν κανει τοσο υπολογισε τις τιμες που εχουν τα extra στο site και προσθεσε 23780. μολις το υπολογισα μ' αυτά που ειπες 27002 τελικη τιμη. Δηλαδη λιγοτερο :) και χωρις να υπολογισεις οτι θα σου κανουν κατι δωρο Συμφωνω στα extra εκτος απο το δερμα, αφου εχει alcantara standard δεν νομιζω οτι αξιζει την διαφορά, είναι μεγάλη. Σκεψου παντως τον εργοστασιακο συναγερμο που ειναι και πρακτικος, ενεργοποιειται απο το τηλεχειριστηριο μαζι με το κλειδωμα. O ενισχυτης ειναι jbl HS6410 εψαξα να βρω πληροφοριες και εγω και δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 kai emena ystera apo ligh piesh moy kanane doro ton sinagiarmo ton ergostasiako pisteyo oti aksizei :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Εγω εχω ενα εξαμηνο συναγερμο στο corolla μου αλλα τελικα μου εχει αποδειχτει αχρηστος καθως επειδη μενω Αθηνα δεν παρκαρω ποτε κοντα στο σπιτι οποτε δεν τον ακουω(ενω ξερω οτι εχει χτυπησει). Ετσι με εχουν χτυπησει 3 φορες και εγω το ειδα την αλλη μερα. Αν δεν εχει στο κλειδι πανω κατι ωστε να σε ειδοποιει οτι χτυπησε μονο αν παρκαρεις παντα διπλα στο σπιτι σου σε συμφερει. Καλυτερα ζητα τιποτα αλλο για δωρο. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 kiomos sto spiti moy exo piloth me dikia mou thesh meno proto orofo kai to aytokinhto einai akribos kato apo to domatio moy. h porta na klhsei tha to akoyso eksaloy o sinagiarmos den einai oti tha to akoyso mono ego alla kai tha apomakrinei ton kleyth kai tha idopoihsei toys giro eksaloy ti na zhthso gia doro "patakia" h extra ixia . o synagiarmos exei 350 eyro peripoy xoris ta perastika ti sizhtame tora to mono arnhthko einai oti axristeyetai to 2o kleidi kai prepei ama thelo deytero na paragkeilo ena apo thn antiprosopia 80 eyro Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Να 'σαι καλα! To πήρα σε μαύρο μεταλλικό. Ναι, το είχα διαβάσει οτι έχεις το exclusive, άρα γίναμε ένας παραπάνω! Αλήθεια, πόσοι είμαστε εδω μέσα με exclusive? Eλα ντε. Τοσο καιρο δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει αλλος με exclusive. Αλλωστε οι περισσοτεροι εδω ειναι 3πορτοι. Για να κανουμε μια καταμετρηση. Εσυ κι εγω δυο. Αλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 kiomos sto spiti moy exo piloth me dikia mou thesh meno proto orofo kai to aytokinhto einai akribos kato apo to domatio moy. h porta na klhsei tha to akoyso eksaloy o sinagiarmos den einai oti tha to akoyso mono ego alla kai tha apomakrinei ton kleyth kai tha idopoihsei toys giro eksaloy ti na zhthso gia doro "patakia" h extra ixia . o synagiarmos exei 350 eyro peripoy xoris ta perastika ti sizhtame tora to mono arnhthko einai oti axristeyetai to 2o kleidi kai prepei ama thelo deytero na paragkeilo ena apo thn antiprosopia 80 eyro Αν ειναι ετσι τοτε σε βολευει ο συναγερμος. Τωρα για να ειδοποιησεις τους γυρω αστο! Κανενας δεν ενδιαφερεται! Οπως και στα δικα μου χτυπηματα κανενας δεν ειδε η ακουσε τιποτα. Μια μερα εβαλα το συναγερμο και ξεχασα ανοικτα τα παραθυρα και επειδη αν φυσαει λιγο η μπει καμια μυγα χτυπαει λογω αισθητηρων κινησης αρχισε να χτυπαει. Γυρισα να κοιταξω και ειδα το παραθυρο αλλα ειπα να μην τον κλεισω για να δω αν θα ενδιαφερθει κανεις. Χτυπησε 4 φορες συνεχομενα δηλαδη 2 λεπτα και κατι. Κανενας δε βγηκε να δει. Μενω στον Πειραια υποψιν και οχι σε κανα χωριο! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 leftpap μήπως σου βγαίνει 27002 τελική επειδή δεν υπολογίζεις το μεταλλικό χρώμα; Αν έχει alcantara τότε δεν αξίζει το δέρμα...ίσως αξίζει να βάλεις την έγχρωμη πλοήγηση αλλά υποστηρίζει gps η Ελλάδα;Δεν είμαι ενημερωμένος δυστυχώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 ίσως αξίζει να βάλεις την έγχρωμη πλοήγηση αλλά υποστηρίζει gps η Ελλάδα;Δεν είμαι ενημερωμένος δυστυχώς.... Στην Ελλαδα δεν εχει ολοκληρωθει η χαρτογραφιση και δε νομιζω να ολοκληρωθει. Μονο Αθηνα και Θεσ/νικη εχουν χαρτογραφηθει και οχι στο συνολο τους και με πολλα λαθη. Αυτα τουλαχιστο μου ειχαν πει στη Citroen οταν τους ζητησα το navigator. Κατι παρομοιο μου ειπαν και γνωστοι που εχουν navigator. Εχουν πολλα προβληματα δηλαδη με λαθη σε στροφες και μονοδρομους. Αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για κατι που δεν κανει σωστα τη δουλεια του ? Βεβαια με την εγχρωμη οθονη παιρνεις και το bluetooth και τα υπολοιπα. Ειναι διλλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Σχετικά με την πλοήγηση, το πιο απλό είναι να πάρετε ένα ppc και ένα bluetooth gps και να κάνετε τη δουλειά σας άνετα. Εγώ έχω για ppc το I-mate jam και για δέκτη το Fortuna Slim. Το Destinator (πρόγραμμα navigation) σε συνδυασμό με τους ελληνικούς χάρτες της NGI είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην ελλάδα. Έχει πλήρη χαρτογράφηση της ελλάδας (ακόμα και τον πιό μικρό επαρχιακό δρόμο!), και έχει νομίζω περίπου 15 πολεις με δρόμους/στενά/μονοδρομήσεις κλπ... (Αθήνα, Θεσ/κη, Βόλος, Λάρισα, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Πάτρα κ.α.) Επιπλέον έχει και φωνητικές οδηγίες... ("σε 500 μέτρα στρίψτε αριστερά" κλπ)!! Και απο πλευρά τιμής, είναι αρκετά πιό οικονομικό καθώς όλα μαζί είναι γύρω στα 500~700 ευρώ, ανάλογα τα μοντέλα κλπ... Μπορείτε να κατεβάσετε ένα flash demo των 3,5ΜΒ απο εδώ. @ΜPOMPIO. Με μια γρήγορη καταμέτρηση πρέπει να είμαστε 6+ με exclusive, μπορεί και περισσότεροι.. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 ego skeytomai na agoraso kanena dekth kai na ton xoso ston foroito moy opote ama xriasto kamia fora na kano thn doyleia moy na to exo to navi kapos etsi !!! alithia poso exei o dekths soy o Fortuna Slim.? 4throi yparxoyn edo mesa h eimai monos ? pantos prepei na eimai apo toys ligoys 1.400arides oloi apo oti katalava 1,6 kai pano eiste . xthes irthan ta xartia deytera pao gia pinakides elpizo mesa sthn vdomada na exei erthei . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 χαμος με το C4 στο myphone........ να χαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 148,75 έχει αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα για PC που να έχει χαρτογράφηση όλης της ελλάδας... Ρίξε μια ματιά και σε αυτό, αλλά και στο όλο site γενικότερα, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ελληνικοί χάρτες... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 χαμος με το C4 στο myphone........ να χαρω :shifty: :p :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 @ΜPOMPIO. Με μια γρήγορη καταμέτρηση πρέπει να είμαστε 6+ με exclusive, μπορεί και περισσότεροι.. 6 (εξι) ? Μπραβο, και δε μας φαινοταν... Παντως παιδια, υποψηφιοι αγοραστες του c-4, αποφυγετε το γκρι icland. Aν και ολα τα μεταλλικα χρωματα ειναι λιγο πολυ δυσκολα, το icland δεν μπορουσαν να μου το φτιαξουν σε ενα χτυπημα που εκανα μονος μου στο παρκιν :mad: :mad: Τρεις μερες απ΄το πρωι ως το μεσημερι φτιαχνουν, βαφουν ξαναφτιαχνουν και δεν το πετυχαινουν :mad: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 leftpap μήπως σου βγαίνει 27002 τελική επειδή δεν υπολογίζεις το μεταλλικό χρώμα; Αν έχει alcantara τότε δεν αξίζει το δέρμα...ίσως αξίζει να βάλεις την έγχρωμη πλοήγηση αλλά υποστηρίζει gps η Ελλάδα;Δεν είμαι ενημερωμένος δυστυχώς.... Πριν ενα μηνα το παρέλαβα. Πληρωσα 23780 (ναι εχει μεταλλικο) + 805 ηχοσυστημα, εργοστασιακός συναγερμος+ πατακια δώρο. Συνολο 24585. Οι τιμες στο site ειναι λαθος γιατι εγιναν καποιες μείωσεις πριν δυο μηνες περιπου και δεν το ενημερωσαν και επισης δεν περιλαμβανουν εξοδα+ τελη κυκλοφοριας δηλαδη δεν βγαζεις ακρη. Μονο τα extra ειναι σωστα. Αν εχεις το διαφημιστικο ειναι τα καθισματα που εχει στις φωτογραφιες. ενα 2.0 vts εχει στην εκθεση στην ιερα οδο. Karlbarks δεν καταλαβαινω τι λες ο συναγερμος δεν αχρηστευει κανενα κλειδι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 αυτο ηθελα να πω κι εγω για το δυετερο κλειδι. γιατι δε δουλευει και το δευτερο κλειδι για το συναγερμο; Εμενα στο συναγερμο του corolla δουλεουν και τα δυο χωρις να εχω κανει τιποτα. τα εχεις δοκιμασει ή ετσι σκεφτηκες; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Εχει παει καποιος για τον ελεγχο στα 2000 χλμ; Ειδα απο καποιον εδω μεσα οτι δεν κοιτανε τον εγκεφαλο! Τοτε τι κανουν; Τον ελεγχο τον κανουν αμεσως ή σου λενε αστο και παρτο αργοτερα οπως σε κανονικη βλαβη στις μεγαλες πολεις;;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts