Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το 99% εδώ μέσα έχουμε 1600.

πήγαινε και κάνε το test drive, μόνο εσύ ξέρεις αν θα σε ικανοποιήσει...

e profanos kati tetoio tha kano

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια μπαινω και εγω στο κλαμπ των σιτροεναδων,χθες παρηγγειλα το C4 1,6 σχ πακ,θα το εχω σε 2 εβδομαδες απο οτι μου ειπαν.Περισσοτερα νεα οταν το παραλαβω.Ελπιζω ολα να πανε καλα.Μπλε οριενταλ καλο ειναι η το κανει γεροντιστικο????

Γεια σας παιδια μπαινω και εγω στο κλαμπ των σιτροεναδων,χθες παρηγγειλα το C4 1,6 σχ πακ,θα το εχω σε 2 εβδομαδες απο οτι μου ειπαν.Περισσοτερα νεα οταν το παραλαβω.Ελπιζω ολα να πανε καλα.Μπλε οριενταλ καλο ειναι η το κανει γεροντιστικο????

Mια χαρα θα ειναι το χρωμα ρε συ αλεξιος. Φαντασου το με την αφεντια σου μεσα...

Καλα χλμ σε σενα και σε οσους νεους C-4ακηδες δεν εχω πει γιατι ελειπα.

Ανεβηκα μεχρι Συβοτα με το C-4 φυσικα αυτες τις μερες. Ενα πραγμα θα σας πω. Ξεχασα πως αλλαζουν ταχυτητες. Ολο το ταξιδι σχεδον με πεμπτη. Το οχημα απαιχτο...

Kalimera mages kai apo mena, theoro kalo auto to C4 me omorfi sxediasi, kalo exoplismo, kai kali odiki simperifora se ena sumferon oikonomiko paketo.

Einai fthinotero apo ta antoistixa germanika xoris na upoleipetai kapou.

Kalimera mages kai apo mena, theoro kalo auto to C4 me omorfi sxediasi, kalo exoplismo, kai kali odiki simperifora se ena sumferon oikonomiko paketo.

Einai fthinotero apo ta antoistixa germanika xoris na upoleipetai kapou.

Φίλε Aidinidi, καλωσήρθες στο φόρουμ μας. Θα ήθελα να σου επισημάνω ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του φόρουμ απαγορεύονται οι αγγελίες πώλησης αντικειμένων.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να μου στείλεις Προσωπικό Μήνυμα, για να σου απαντήσω. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ?

ΤΟ ΚΑΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΗΧΑΝΗ) , ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΩ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΩ ???????????

ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ?

ΤΟ ΚΑΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΗΧΑΝΗ) , ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΩ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΠΩ ???????????

merika exoyn monosh sto kapo ta pack nomizo ego koitao gia gia to 1,4 sx h kai to 1,4 sxpack

ta athermika tzamia ti einai

Tέλειο το C4 αλλά ΔΕΝ ευχαριστιέσαι να το οδηγείς..;

Δεν χορταίνει να το οδηγεί μάλλον εννοεί... :O

merika exoyn monosh sto kapo ta pack nomizo ego koitao gia gia to 1,4 sx h kai to 1,4 sxpack

ta athermika tzamia ti einai

Eννοεις τα αθερμικα παρμπριζ ή τα πλαϊνα τζαμια ασφαλειας ;

merika exoyn monosh sto kapo ta pack nomizo ego

Μόνωση δεν έχει καμία έκδοση που εισάγεται στην Ελλάδα. Αν θέλετε βέβαια, με 50 euro περίπου την βάζετε στη CITROEN

Την μόνωση που έχει το δικό σου εννοώ. Στο 2λιτρο ίσως μπαίνει από το εργοστάσιο, το δικό μου 1.6 vts δεν την έχει. Απ'ότι μου είπαν στη CITROEN, τουλάχιστον όταν το πήρα εγώ (τέλη Μαΐου), δεν εισάγεται καμία έκδοση του C4 με τη μόνωση (αν τώρα άλλαξε αυτό δεν μπορώ να το ξέρω)

Για να μην έχουν οι άλλες εκδόσεις δεν χρειάζεται, δεν πρέπει να είναι θέμα κόστους. Αλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του κινητήρα δεν είναι κάτω απο το καπώ αλλά κάτω απο το ....παρμπρίζ.

Για να μην έχουν οι άλλες εκδόσεις δεν χρειάζεται, δεν πρέπει να είναι θέμα κόστους. Αλλωστε το μεγαλύτερο μέρος του κινητήρα δεν είναι κάτω απο το καπώ αλλά κάτω απο το ....παρμπρίζ.

Θέμα κόστους είναι. Σε άλλα μοντέλα, πχ Punto το είχανε στις πρώτες εκδόσεις, και μετά το βγάζανε.

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Λοιπόν, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πια με την "ευαισθησία" του αισθητήρα πίεσης ελαστικών. Μα είναι δυνατόν μια φορά περίπου το μήνα να μου "χτυπάει" SERVICE - TYRE PRESSURE TOO LOW.. ??? Πήγα να το μετρήσω, και ο μπροστά δεξί τροχός ήταν στο 2.415. Για 0,9 είναι δυνατόν;

Είναι επίσης δυνατόν να χάνει 0,1 bar σε ένα μήνα; Είναι νορμάλ; Τέσπα, του έβαλα τώρα 2.6 και θέλω να δω και την επίδραση που θα έχει στο by default απ΄οτι φαίνεται και στο φόρουμ defficiency του C4 να "τραβάει δεξιά"...

Και η πλάκα είναι στο μήνυμα... "TOO low!!".. Πόοοοοοοσο low δηλαδή;;

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Λοιπόν, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πια με την "ευαισθησία" του αισθητήρα πίεσης ελαστικών. Μα είναι δυνατόν μια φορά περίπου το μήνα να μου "χτυπάει" SERVICE - TYRE PRESSURE TOO LOW.. ???

Και μενα μου βγαζει καπου καπου για το δεξι πισω τροχο ο αισθητηρας...οκ, μαλλον το εχουν αρκετα ευαισθητο οι Γαλλοι!

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

touchdown και εγώ παιδεύτηκα τις 2 πρώτες μέρες μ'αυτή την ιστορία

στους μπροστινούς τροχούς. Και αυτό γιατί εκτός του ότι ήθελε παραπάνω

πίεση απ ότι λεει στις πόρτες (2.6 αντί 2.4) οι μετρητές στα βενζινάδικα

γράφουν ότι θέλουν δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι. Πήγα σε γνωστό λαστιχά

που έχει σωστό μηχάνημα. Επίσης όταν μετράς τα λάστιχα να είναι κρύα δηλαδή να μην έχεις κάνει χιλιόμετρα. Απο τότε που τα ρύθμισα στο 2.6 έχουν περάσει 600 χλμ και δεν το ξαναέβγαλε.

Κανονικά καινούργια λάστιχα δεν έπρεπε να χάνουν έστω και τόσο λίγο αλλά

λίγο δύσκολο να βρεις το γιατί.

Λοιπόν, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι πια με την "ευαισθησία" του αισθητήρα πίεσης ελαστικών. Μα είναι δυνατόν μια φορά περίπου το μήνα να μου "χτυπάει" SERVICE - TYRE PRESSURE TOO LOW.. ??? Πήγα να το μετρήσω, και ο μπροστά δεξί τροχός ήταν στο 2.415. Για 0,9 είναι δυνατόν;

Είναι επίσης δυνατόν να χάνει 0,1 bar σε ένα μήνα; Είναι νορμάλ; Τέσπα, του έβαλα τώρα 2.6 και θέλω να δω και την επίδραση που θα έχει στο by default απ΄οτι φαίνεται και στο φόρουμ defficiency του C4 να "τραβάει δεξιά"...

Και η πλάκα είναι στο μήνυμα... "TOO low!!".. Πόοοοοοοσο low δηλαδή;;

Τα λαστιχα οφειλουμε να τα μετραμε 2 φορες το μηνα κρυα ( λιγοτερο απο 2-3 χιλιομετρα πορειας).Αν εσυ δε μπορεις να τα καταφερνεις να το κανεις αυτο δε πρεπει να παραπονιεσαι για μυνηματα.Και ειναι πολυ φυσιολογικη η απωλεια στην πιεση που αναφερεις.....το ιδανικο θια ταν καθε φορα που γεμιζουμε βενζινη να βλεπουμε τον αερα.....

Μια φορα το μηνα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βλεπουμε τον αερα και τοτε το πιο πιθανο ειναι να λειπει λιγος αερας (0.1 bar ειναι πολυ λιγος)

Μια και το ΄φερε η κουβεντα, αν χρειαστει ν΄αλλαξουμε λαστιχα, μπορουμε να τ΄αλλαξουμε οπουδηποτε ή μονο στη CITROEN;

Eννοω με τους αισθητηρες τι γινεται; Πανε με τα λαστιχα μαζι, με τις ζαντες; ή το συστημα καταλαβαινει την απωλεια πιεσης με ασυρματους αισθητηρες;

Στο μανιουαλ γραφει οτι μπορει οι αισθητηρες να δεχθουν ακομα και παρεμβολες απο εξωτερικες πηγες...