Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψηφίζω επόμενη συνάντηση μετα τις 15 φεβρουαρίου γιατί βλέπω πως όλο και περισσότερα άτομα αγαπάνε τα ρολόγια είστε μέσα?

Οπως παντα ειμαι μεσα, να πουμε Κυριακη πρωι 19 Φεβ.? Αλλα καλο θα ηταν να παμε καπου που να υπαρχει χωρος γιατι την περασμενη φορα ειμαστε λιγο στεναχωρα.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνω μεχρι κεραίας : "in simplicity lies true greatness" η επιτομη της panerai.

κι εγω για αυτοματο ψηφίζω το 104 (αν και προτιμω τα κουρδιστά) εννοείται σε ατσαλι, τιμη 4400$, το 88 σουπερ φορτωμενο και τιμη 5000$

Γερολυκε παρτο και θα μας θυμηθεις, Aθανατο, Πανεμορφο, Διαχρονικό. Εκτός βεβαια αν προτιμας ρολοι-γκομενοπαγίδα (τυπου πριν βγω τσαρκα με το χρυσο ριχνω φειγ βολαν "δοξαστε με")..

περιμενω απαντηση σου με τα σαιτ για λουρακια, στειλε οτι εχεις φιλε.

Παιδια πως θα το οργανωσουμε καλυτερα; Ας πει ο καθενας (ιδίως οσοι ειναι εκτος Αθηνων )αν βολευεται και ποτε ωστε να συγκεντρωθει ο μεγιστος δυνατος αριθμος παρευρισκομενων .

Τετοιες ευκαιρίες σπανίζουν.

Θα τσουγκρισουμε ποτηρια και τα ρολογια μας εις υγείαν (σας προειδοποιώ- το δικο μου είναι αυθραυστο :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Παιδια πως θα το οργανωσουμε καλυτερα; Ας πει ο καθενας (ιδίως οσοι ειναι εκτος Αθηνων )αν βολευεται και ποτε ωστε να συγκεντρωθει ο μεγιστος δυνατος αριθμος παρευρισκομενων .

Τετοιες ευκαιρίες σπανίζουν.

Θα τσουγκρισουμε ποτηρια και τα ρολογια μας εις υγείαν (σας προειδοποιώ- το δικο μου είναι αυθραυστο :cool:

απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι θες να ακολουθησει "μασα" η' και να προηγηθει...τι λενε οι υπολοιποι? κανενα προβλημα απο γερολυκο παντως.

ρεντκον, γεομνι, μεγαλε κλπ κλπ τι λετε?

19 θα ειμαι Ισραηλ. Τη προηγουμενη η την επομενη ειμαι οκ. Μετα παει Καθ. Δευτερα και θα λειπουμε πολοι. Μασα φυσικα ναι. Αντε μου ανοιξε η ορεξη.

καλημέρα γερόλυκε, ναι θα συμφωνίσω με τον ρεντκον για την επιλογή του πανεράι, παντος βρίκα ένα review από έναν πανερίστι που τα λέει καθαρά, ναι για αυτόν είναι τα πιο ωραία ρολόγια με πολύ ωραίο και λεπτομερές φινίρισμα, και όπως ο ίδιος λέει έχουν ξεφύγει από την παράδωση των πανεράι και φτιάχνονται απλά για να είναι ωραία. εγώ πιστεύω με τη ρίτσμοντ έχουν ξεφύγει και από τη φλορεντίνικη παράδωση, το swiss made πιστεύω με επιβεβαιώνει, το οποίο δε γράφουν άλλες φλορεντινικες εταιρίες που δεν ανήκουν στη ριτσμοντ.

μια απορία που δε θα μου λειθεί όμως ποτέ είναι γιατί βάζουν μηχανή χρονογράφου 7750 σε ένα απλό ρολόι? για να ανεβάσουν την τιμή? για να έχουν το δευτερολεπτοδείχτη στο 9? δε θα μπορούσαν απλά να τροποποιήσουν κανονική μηχανή και να μην αυξηθεί τόσο πολύ το κόστος με την 7750?

http://www.watchuseek.com/cgi-bin/anyboard.cgi?fvp=/classics&cmd=get&cG=630333&zu=363033&v=2&gV=0&p=

redcon εδω στη ρόδο πχ οι αποστάσεις είναι τόσο μικρές και οι δρόμοι χάλια γεμάτο λακούβες και τόσο πολύ υγρασία από τη θάλασσα που θα ήταν κρίμα για οποιοδήποτε καλό αυτοκίνητο να κυκλοφορεί εδώ, πιστεύω πέρα από κάποια μικρά σαν το άτος που είπες και μερικά τζιπάκια δε θα είχε λόγο ύπαρξεις άλλο αυτοκίνητο εδώ, αλλά βλέπεις οι περισσότερο το θέλουν το αμάξι για να πουλάνε μούρη και αγοράζουν τα ακριβά αυτοκίνητα τα οποία ποτέ τα κακόμοιρα δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε πανω από 80km/h. πάντος και εγώ σε κανά χρόνο ελπίζω πως θα κυκλοφορώ με ρόλεξ και κουβά αυτοκίνητο, προσωπικά δε με πειράζει. ευτυχώς που το 99,9% κυκλοφορεί με μαιμού ρόλεξ και θα καλύπτεται αυτό το οξύμορο σχήμα που λες ρολοι-αυτοκίνητο.

Ουτε εμενα με πειραζει, τα φασολια πειραζουν. Μπορεις επισης να παρεις Yugo και με τη διαφορα να παρεις το μισο-μισο. Η το ολοχρυσο και να παιρνεις το λεωφορειο.

19 θα ειμαι Ισραηλ. Τη προηγουμενη η την επομενη ειμαι οκ. Μετα παει Καθ. Δευτερα και θα λειπουμε πολοι. Μασα φυσικα ναι. Αντε μου ανοιξε η ορεξη.

ok να πουμε 11 φεβρουαριου τοτε? αν ειναι πρεπει να το κανονισουμε το δυνατον συντομοτερα για να προλαβουν να κανονισουν και οι εκτος αθηνων το προγραμα τους.

δυσκολεύεστε πολύ να αφήσετε τις !@#$% περί ρολογιών-αυτοκινήτων και να μιλήσετε για το θέμα μας καθεαυτό..?? :mad: τα κολλήματα και τα κόμπλεξ που κουβαλάει ο καθένας δεν έχουν θέση σε αυτό το φόρουμ...that simple..!!

αν δυσκολεύεστε πολύ, μπορεί κάλλιστα με ένα κλειδωματάκι να χαλαρώσετε και να τα ξαναπούμε σε καμιά βδομάδα...

επιτέλους...μεγάλα παιδιά είστε...συμπεριφερθείτε ανάλογα...:!:

απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι θες να ακολουθησει "μασα" η' και να προηγηθει...τι λενε οι υπολοιποι? κανενα προβλημα απο γερολυκο παντως.

ρεντκον, γεομνι, μεγαλε κλπ κλπ τι λετε?

kalispera...fysika file mu k eimia mesa to rotas??!?!k gia masa k krasokatanixi ktl!!!!!

ego 8a leipo 15-19...opote afu dne boleuiei k ton redcon to kanume stis 11 tu mhna h kapia allh mera...gia na mporesun oloi....

as pume protaseis k blepume!

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

kalispera...fysika file mu k eimia mesa to rotas??!?!k gia masa k krasokatanixi ktl!!!!!

ego 8a leipo 15-19...opote afu dne boleuiei k ton redcon to kanume stis 11 tu mhna h kapia allh mera...gia na mporesun oloi....

as pume protaseis k blepume!

οχι οχι καποια αλλη μερα και θα δουμε γιατι δεν θα δουμε ποτε. Λεμε 11 Φεβρουαριου και ας αρχισουν ολοι να δηλωνουν αν μπορουν, αν υπαρχει προβλημα βρισκουμε αλλη ημερομηνια αλλα ας αρχισουμε με αυτην τωρα.

ok loipon mesa-masa-krasokatanixi k ego!!!!...(na do pos 8a epipleoun ta rologakia mas mesa sta ladolemona k ta tzatzikia!!!!;-pppppppppp)

Γι' αυτο εγω παιρνω diver's ρολογια. :lol:

redcon, gostdoc, geomiii3, georgehh, gerolykos ποιος αλλος?

μεγαλε εσενα σε εχω γκανιαν, μην με απογοητευσεις...

ντιμαθα θα μας ερθεις απο Ροδο?

:p προτείνω να πάμε καίσαρη να μας στρώσει ενα τραπεζάκι έξω να ψήσουμε τίποτα και να τον ψήσουμε για καμιά τιμή σε κανα ρολογάκι :lol: :X
mobile fan user

:p προτείνω να πάμε καίσαρη να μας στρώσει ενα τραπεζάκι έξω να ψήσουμε τίποτα και να τον ψήσουμε για καμιά τιμή σε κανα ρολογάκι :lol: :X

ωραιο ονειρο, εγω βλεπω το αλλο με το χαμβι...

gerolykε: φυσικα και πρεπει να επακολουθησει μασα. Οολοκληρο ταξιδι θα κανουμε αμαρτία μη χτυπησουμε Ψυρή ;) καφες πρωτα και βουτιες στα λαδολεμονα επειτα (μαζι με τα αδιαβροχα μας:cool:

redcon: ακόμη ασχολείσαι ;αδικα ταλαιπωρεις τον εγκεφαλικο φλοιο παρε το αποφαση :wacko:

geomiii3: μην τυχόν δεν ερθεις θελω κι εσενα να σε γνωρισω:rolleyes:

georgehh: σε περιμενουμε παραυτα, εσενα και το ορις σου μαζι, θα χει πορτα, χωρις ορις δε μπαινεις:lol: μη σε δω με σεικο ή φολεξ θα κανω χαρακιρι :ninja:

οσο για τον Σαισαρη μην ελπιζεις ουτε σε γυαλιστικο πανακι δωρο :lol: ακου εκει σκοντο. το ανεκδοτο του μηνα :D να σαι καλα γελασα με την καρδια μου

Nikos_s3: Σε προσκαλουμε επισημα στο μιτινκ μας. Εισαι καλοδεχουμενος, θα μιλησουμε και για audi ( εκτος φορουμ παντοτε :shifty:

Υπολοιποι (εντος -εκτος Αθηνων): ελατε οσοι περισσοτεροι μπορειτε, μην αρχιζετε τα ωχαδερφιστικα του τυπου " βαριεμαι να ξυθω που να τρεχω σε μιτινκ"

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

11-12/2 νωρις ισως δεν προλαβουμε

18-19/2 redcon geomiii3 προβλημα

25-26/2 καθ δευτερα ολοι προβλημα

4-5/3 η τελεια ημερομηνια

παιδια τι λετε; επειδη προκειται να κανονισω πολλα για να κατεβω παρακαλω να ειμαστε ολοι βεβαιοι αν πουμε ναι τοτε να σημαινει ναι τοτε οχι αλλοτε, παντελονια φοραμε ολοι νομιζω (αν και μετα την "κακη εκπαίδευση" που ειδα τις προαλλες για τιποτα δεν ειμαι σίγουρος..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

11-12/Φεβρουαριου νωρις ισως δεν προλαβουμε

4-5/Μαρτιου η τελεια ημερομηνια

παιδια τι λετε; επειδη προκειται να κανονισω πολλα για να κατεβω παρακαλω να ειμαστε ολοι βεβαιοι αν πουμε ναι τοτε να σημαινει ναι τοτε οχι αλλοτε, παντελονια φοραμε ολοι νομιζω (αν και μετα την "κακη εκπαίδευση" που ειδα τις προαλλες για τιποτα δεν ειμαι σίγουρος..:)

11-12/2 νωρις ισως δεν προλαβουμε

ολοι μπαινουν καθημερινα στο φορουμ οποτε μεχρι αυτη την Παρασκευη το εχουμε κανονισει, το αργοτερο.

4-5/3 η τελεια ημερομηνια

καλα τοτε δεν ειναι το καρναβαλι? θα γινετε πανικος...

τωρα αν ειναι να κανονισουμε για μεσα Μαρτιου κανενα προβλημα αλλα ειναι πολυ νωρις να το λεμε απο τωρα.

Πιστευω να παμε για επομενη Κυριακη 12 Φεβρουαριου.

είμαστε ανάμεσα στις 4-5 και 11-12 φεβρουαρίου πείτε ποιοι μπορούν την μία η την άλλη εγώ δεν μπορώ 5-7 φεβρουαρίου γίνομαι πολίτης τότε τις άλλες ημερομηνίες μπορώ
mobile fan user

είμαστε ανάμεσα στις 4-5 και 11-12 φεβρουαρίου πείτε ποιοι μπορούν την μία η την άλλη εγώ δεν μπορώ 5-7 φεβρουαρίου γίνομαι πολίτης τότε τις άλλες ημερομηνίες μπορώ

4-5 Μαρτιου, προσοχη οχι Φεβρουαριου.