Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα και καλό μήνα, για κοιτάξτε αυτό.

https://www.sihh.ch/cihh/index.html

ναι φυσικά τα πανεράι λαμβάνουν μέρος στο σαλόνι υψιλής ορολογοποιήας όπως και όλες οι άλλες τις ριτσμοντ, επίσης και τα mont blanc που κάποιοι κατέκριναν. όσες εταιρίες φυσικά δεν είναι στο sihh δεν φτιάχνουν καλά ρολόγια. πιστεύω να έγινε πλεον κατανοητό ότι όλα αυτά είναι θέμα πολιτικής εταιριών.

http://www.europastar.com/europastar/photos/01_2006/magazine605/internet605_1.gif

http://www.europastar.com/europastar/photos/01_2006/magazine605/internet605_2.gif

δεν το περίμενα αυτό και από τους ιταλούς.

να δούμε και τις αντιγραφές λίγο.

http://www.europastar.com/europastar/photos/01_2006/magazine605/internet605_3.gif

βλέπετε αλλάξαμε αιώνα και ο κόσμος είχε πια βαρεθεί τα ίδια και τα ιδια άσχημα ρολόγια, γι αυτό έκανε τώρα μεταστροφή στο ποιοτικό ρολόι :)

δεκτές οι προσωπικές γνώμες και απόψεις, αλλά οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους για την παγκόσμια αγορά και κανενός προσωπική γνώμη δεν αλλάζει τη θέση των leading global players των τελευταιων 50+ ετών.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παίδες, καντε μου 1 χαρη: τρεξτε και παρτε απο ένα φόλεξ ο καθένας μηπως και ηρεμησει ο γνώστης :lol:

Και για όσους χρειάζονται αυτοκίνητο: μην ξεχάσετε να χτυπήσετε και ένα σχιουντάι, είναι πρώτα σε πωλήσεις με διαφορά και φυσικά ξερετε τι σημαίνει αυτό :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Εχω νεοτερα για το Seiko. Δεν το πηρα καθως ηθελε να μου πουλησει το ρολοι της βιτρινας που ηταν γεματο απο γρατσουνιες και σημαδια. Οταν του ειπα οτι θελω καινουργιο και να το παραγγειλω, εκανε τον Κινεζο. Τελικα, οπως ειπε και πιο πανω ο φιλος, το ρολοι ηταν παλιο και του ειχε ξεμεινει ενα κομματι.

Πηγα σε αλλο μαγαζι και μου γυαλισε ενα Oris.

http://img481.imageshack.us/img481/4544/64975417064rs3ae.th.jpg το οποιο ερχεται σε αυτη την θηκη μαζι με ατσαλινο μπρασελε.

http://img481.imageshack.us/img481/9586/64975417064set2ai.th.jpg

Το σωμα του ειναι απο τιτανιο και ειναι αυτοματο. Στην τιμη τα χαλαμε λιγο: 1400 ευρω:( . Αλλα ειναι γαματο ρολοι. Μετα απο παζαρια επεσε στα 1100. Το σκεφτομαι σοβαρα παντως.

ΥΓ: Σκοπευα να παρω και κινητο αλλα μου φαινεται πως θα ριξω τα λεφτα στο Oris.

Σωστος. Τοσο κανει ενα qtek 9000. Αν ειναι δυνατον. Φυσικα και ρολοι θα παρεις. Που το ειδες το Ορις;

Σωστος. Τοσο κανει ενα qtek 9000. Αν ειναι δυνατον. Φυσικα και ρολοι θα παρεις. Που το ειδες το Ορις;

Δεν θα επαιρνα κινητο με τοσα λεφτα. Απλως σκεφτομουν να παρω κινητο + ρολοι. Αλλα μου φαινεται οτι το κινητο θα παει στον κουβα και θα χτυπησω το Oris. Το βρηκα στον Πειραια στον Τραμπακοπουλο και σε ενα αλλο το οποιο μου διαφευγει το ονομα του. Ηταν καμια 50αρια μετρα απο τον Τραμπ. Εχει πολλα εκει γυρω αλλα μονο αυτα ειχαν Oris. Τωρα προσπαθω να το βρω πιο κατω απο 1100 και αν ολα πανε καλα, το Σαββατο θα το παρω:)

ΥΓ: Ειναι ψιλο χοντρο το ατιμο παντως:D

@ dimatha: Καλό θα ήταν να αποφεύεις τα συνεχόμενα posts, γιατί είναι κουραστικά στην ανάγνωση από τους υπόλοιπους. Αν έχεις να πεις πολλά πράγματα μαζί ,καλύτερα συγκέντρωσέ τα όλα και πόσταρε μετά. Επίσης, αν δεις ότι έχει ξεχάσει κάτι και θες να το προσθεσεις, δε χρειάζεται να κάνεις καινούριο post. Αρκεί να πατήσεις το κουμπάκι "ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ" και να κάνεις τις αλλαγές/προσθήκες σου. ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τα θέματα τις ποιτικής κατασκευής, της αξιοπιστίας και ακρίβειας της μηχανής της ιστορίας κτλ τα έχουμε ήδη εξαντλήση. αυτή ήταν η απάντηση στο ότι ο κόσμος τα θεωρεί άσχημα και τα έχει πια βαρεθεί και γιαυτο όλοι αγοράζουν άλλες μάρκες, και κάποιοι άλλοι μεσουρανούνε ενώ άλλοι τρώνε σκόνη τους κτλ.

σας είπα δεκτές οι προσωπικές σας γνώμες, αλλά αυτές δεν αλλάζουν τον κόσμο των ρολογιών.

Ρε παίδες, καντε μου 1 χαρη: τρεξτε και παρτε απο ένα φόλεξ ο καθένας μηπως και ηρεμησει ο γνώστης :lol:

Και για όσους χρειάζονται αυτοκίνητο: μην ξεχάσετε να χτυπήσετε και ένα σχιουντάι, είναι πρώτα σε πωλήσεις με διαφορά και φυσικά ξερετε τι σημαίνει αυτό :p

Egw Huyndai exw kai foraw Rolex, iparxei kanena provlima me auto??? Enoxlise me tous antropous pou exoun Rolex kai Huyndai simainoun kati auti oi antrwpoi???

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.

έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif

Ερ: Γιατί δεν βάλανε και την breitling στο σαλόνι υψηλής ορολογοποιίας?

Απ: Γιατί δεν απεθύνονται σε professionals αλλά σε πελάτες με (πιο πολλά) λεφτά αισθήματα

ουφ! είπα και σήμερα την κακία μου :p

μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις

Egw Huyndai exw kai foraw Rolex, iparxei kanena provlima me auto??? Enoxlise me tous antropous pou exoun Rolex kai Huyndai simainoun kati auti oi antrwpoi???

Βασικα ουτε Χιουνται εχεις ουτε Ρολεξ. Και ναι, υπαρχει προβλημα. Να κυκλοφορω με τον κουβα για να εχω Ρολεξ το βρισκω γραφικο. Βεβαια 99,9% το Χιουνται συνοδευεται με μαιμου ρολεξακι ακριβο κινητο και μαιμου prada.

Βασικα ουτε Χιουνται εχεις ουτε Ρολεξ. Και ναι, υπαρχει προβλημα. Να κυκλοφορω με τον κουβα για να εχω Ρολεξ το βρισκω γραφικο. Βεβαια 99,9% το Χιουνται συνοδευεται με μαιμου ρολεξακι ακριβο κινητο και μαιμου prada.

Πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε Χιουντάι έχω, ούτε Ρόλεξ, αλλά ο καθένας βάζει προτεραιοτητες. Τα Χιουντάι είναι τίμια αυτοκίνητα, και αν κάποιος καλύπτεται από αυτό + γουστάρει να φοράει Ρόλεξ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ του!

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε Χιουντάι έχω, ούτε Ρόλεξ, αλλά ο καθένας βάζει προτεραιοτητες. Τα Χιουντάι είναι τίμια αυτοκίνητα, και αν κάποιος καλύπτεται από αυτό + γουστάρει να φοράει Ρόλεξ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ του!

Καλα, δικαιωμα του ειναι, δεν θα παει φυλακη. Απλα το θεωρω πολυ ματαιοδοξο. Ολα θελουν μια ισοροπια στη ζωη. Ειναι σα να ζεις σε ενα υπογειο και να πεινας για να εχεις BMW. Εγω το θεωρω γυφτια. Απο τους κατοχους Ρολεξ ενα 5% ξερει τι φοραει, ενα 5% ψιλο-ξερει και το 90% το παιρνει για να "καθιερωθει" κοινωνικα. Οσο για το Hyundai επιμενω οτι ειναι κουβαδες.

τελικα κατασταλαξα περι Πανεραι, ειμαι αναμεσα σε 088 και 104, αυτοματα βεβαια. Τωρα οσο αναφορα τις κασες απο τιτανιο και ολα τα υπολοιπα αυτα θα τα αποφιασισω οταν παω Καισαρη. Μαλλον προς GMT μερια με βλεπω, εσεις τι λετε?

ρε παιδια παλι αρχισαμε τον πολεμο με την φολεξ, τελικα μονο τοτε περνει φωτια το φορουμ....Παντως εγω οταν το πηρα δεν μου εδωσαν χιουνται (η αυτοκρατορια!!!), θα διαμαρτυριθω...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr

τελικα κατασταλαξα περι Πανεραι, ειμαι αναμεσα σε 088 και 104, αυτοματα βεβαια. Τωρα οσο αναφορα τις κασες απο τιτανιο και ολα τα υπολοιπα αυτα θα τα αποφιασισω οταν παω Καισαρη. Μαλλον προς GMT μερια με βλεπω, εσεις τι λετε?

ρε παιδια παλι αρχισαμε τον πολεμο με την φολεξ, τελικα μονο τοτε περνει φωτια το φορουμ....Παντως εγω οταν το πηρα δεν μου εδωσαν χιουνται (η αυτοκρατορια!!!), θα διαμαρτυριθω...

Σε επιασαν κωτσο. Παντως χαλαρα παιρνεις ενα Ατος με το SD.

Απο Παμ εγω ψηφιζω 104. Το 88 πολυ φορτωμενο μου κανει. Η ομορφια ειναι στην απλοτητα και εκει το Marina ειναι κορυφη. Τιτανιο οχι, το γυαλιστερο ειναι μακραν ποιο ωραιο. Αλλα και απο κοστος το 88 πρεπει να φευγει.

καλημέρα γερόλυκε, ναι θα συμφωνίσω με τον ρεντκον για την επιλογή του πανεράι, παντος βρίκα ένα review από έναν πανερίστι που τα λέει καθαρά, ναι για αυτόν είναι τα πιο ωραία ρολόγια με πολύ ωραίο και λεπτομερές φινίρισμα, και όπως ο ίδιος λέει έχουν ξεφύγει από την παράδωση των πανεράι και φτιάχνονται απλά για να είναι ωραία. εγώ πιστεύω με τη ρίτσμοντ έχουν ξεφύγει και από τη φλορεντίνικη παράδωση, το swiss made πιστεύω με επιβεβαιώνει, το οποίο δε γράφουν άλλες φλορεντινικες εταιρίες που δεν ανήκουν στη ριτσμοντ.

μια απορία που δε θα μου λειθεί όμως ποτέ είναι γιατί βάζουν μηχανή χρονογράφου 7750 σε ένα απλό ρολόι? για να ανεβάσουν την τιμή? για να έχουν το δευτερολεπτοδείχτη στο 9? δε θα μπορούσαν απλά να τροποποιήσουν κανονική μηχανή και να μην αυξηθεί τόσο πολύ το κόστος με την 7750?

http://www.watchuseek.com/cgi-bin/anyboard.cgi?fvp=/classics&cmd=get&cG=630333&zu=363033&v=2&gV=0&p=

redcon εδω στη ρόδο πχ οι αποστάσεις είναι τόσο μικρές και οι δρόμοι χάλια γεμάτο λακούβες και τόσο πολύ υγρασία από τη θάλασσα που θα ήταν κρίμα για οποιοδήποτε καλό αυτοκίνητο να κυκλοφορεί εδώ, πιστεύω πέρα από κάποια μικρά σαν το άτος που είπες και μερικά τζιπάκια δε θα είχε λόγο ύπαρξεις άλλο αυτοκίνητο εδώ, αλλά βλέπεις οι περισσότερο το θέλουν το αμάξι για να πουλάνε μούρη και αγοράζουν τα ακριβά αυτοκίνητα τα οποία ποτέ τα κακόμοιρα δεν έχουν την ευκαιρία να πάνε πανω από 80km/h. πάντος και εγώ σε κανά χρόνο ελπίζω πως θα κυκλοφορώ με ρόλεξ και κουβά αυτοκίνητο, προσωπικά δε με πειράζει. ευτυχώς που το 99,9% κυκλοφορεί με μαιμού ρόλεξ και θα καλύπτεται αυτό το οξύμορο σχήμα που λες ρολοι-αυτοκίνητο.

Σε επιασαν κωτσο. Παντως χαλαρα παιρνεις ενα Ατος με το SD.

Απο Παμ εγω ψηφιζω 104. Το 88 πολυ φορτωμενο μου κανει. Η ομορφια ειναι στην απλοτητα και εκει το Marina ειναι κορυφη. Τιτανιο οχι, το γυαλιστερο ειναι μακραν ποιο ωραιο. Αλλα και απο κοστος το 88 πρεπει να φευγει.

Συμφωνω μεχρι κεραίας : "in simplicity lies true greatness" η επιτομη της panerai.

κι εγω για αυτοματο ψηφίζω το 104 (αν και προτιμω τα κουρδιστά) εννοείται σε ατσαλι, τιμη 4400$, το 88 σουπερ φορτωμενο και τιμη 5000$

Γερολυκε παρτο και θα μας θυμηθεις, Aθανατο, Πανεμορφο, Διαχρονικό. Εκτός βεβαια αν προτιμας ρολοι-γκομενοπαγίδα (τυπου πριν βγω τσαρκα με το χρυσο ριχνω φειγ βολαν "δοξαστε με")..

[sIGPIC][/sIGPIC]

xxaxaaxaxax...a re ghostdoc...panta kaustikos!!!!!!!!LOL!

To 104 ontos poly oraio....ante na dume tora o gerolykos ean ot xtypisei ti louraki 8a paei na brei...ekei 8a einia o epomenos ''ponokefalos'' ;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

ean milame gia to parapano Oris ta 8erma mu synxarittiria poly omorfo k se poly kalh timi telika!!!!ante ante k opos eipes k esy me geia su!!!;-pp

Ναι για αυτο μιλαω. Σε ευχαριστω φιλε μου!!:)

ψηφίζω επόμενη συνάντηση μετα τις 15 φεβρουαρίου γιατί βλέπω πως όλο και περισσότερα άτομα αγαπάνε τα ρολόγια είστε μέσα?
mobile fan user

geomiii3 πιάνεις τα νοήματα με την 1η , ευγε ;) οντως τα λουρακια ειναι σκετος πυρετος. Ας μην ανησυχει ομως ο γερολυκος, εχω ακρες απο Ταιλανδη και Ιταλία μεχρι ΗΠΑ και βλαδιβοστόκ για λουρακια πολυ καλες τιμες και σουπερ ποικιλία

Viper : το χτυπησες κι ολας σοβαρολογείς; Εισαι πολυ τσεκουράτος φιλε και 1000 μπραβο σου ειναι θαυμασιο. Πολυ καλη τιμη πετυχες, καλοφορετο και με υγεία. Αν θελησουμε στο μελλον μπορεις να μας εξασφαλίσεις άναλογη σουπερ τιμουλα;

georgehh: ναι ψηφίζω και με τα 4 (2 χερια 2 ποδια)για συναντηση! Μονο θελω οργανωση καλη για να γνωρισω οσο περισσοτερους απο εσας γινεται. Και να ειναι σαβ ή κυρ πρωι οχι καθημερινη. Παιρνω τρενο ή κατεβαινω με το πυραυλακι μου να τα πουμε και να τα πιουμε :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Viper : το χτυπησες κι ολας σοβαρολογείς; Εισαι πολυ τσεκουράτος φιλε και 1000 μπραβο σου ειναι θαυμασιο. Πολυ καλη τιμη πετυχες, καλοφορετο και με υγεία. Αν θελησουμε στο μελλον μπορεις να μας εξασφαλίσεις άναλογη σουπερ τιμουλα;

Οχι θα το αφηνα:p Απο αρχες Δεκεμβριου ψαχνω ρολοι και ηρθε η ωρα να παρω.

Για την τιμη: Δεν σου εγγυομαι τιποτα καθως επεσαν τηλεφωνα σε 3 διαφορετικους ανθρωπους (θεια, γνωστος θειας, γνωστος γνωστου και καταστημα:wacko: ) αλλα αν θελησεις, την προσπαθεια θα την κανω σιγουρα.:)

Εγω και πάλι δε θα μπορέσω να έρθω. Δυστυχώς η maserati 3200GT που οδηγώ δε γινετε και βάρκα και φοβάμαι να τη βάλω σε πλοίο μη βουλιάξει και τη χάσω. με αεροπλάνο βέβαια δεν ταξιδεύω ποτέ μετά την 11η σεπτεμβρίου. ελπίζω redcon να μη σε χαλάει πάλι ο συνδιασμός ρολογιου-αυτοκινήτου.