falloutdemo Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ασχετη ερωτηση απο καποιον που δεν εχει φορεσει ποτε ρολοι το κινητο εχει ηδη ρολοι οποτε ειναι καθαρα στυλιστικη επιλογη η χρηση ρολογιου χειρος?υπαρχουν και αλλοι λογοι που μου διαφευγουν?θυμαμαι κατι ρολογια με laser στο goldeneye n64 :happy: υπαρχει κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ασχετη ερωτηση απο καποιον που δεν εχει φορεσει ποτε ρολοι το κινητο εχει ηδη ρολοι οποτε ειναι καθαρα στυλιστικη επιλογη η χρηση ρολογιου χειρος?υπαρχουν και αλλοι λογοι που μου διαφευγουν?θυμαμαι κατι ρολογια με laser στο goldeneye n64 :happy: υπαρχει κατι αναλογο? Για τους άντρες το ρολόι είναι το μοναδικό κόσμημα που μπορείς να φορέσεις. Ανάλογα με τα ρούχα, ανάλογα με τη διάθεση μπορείς να έχεις δύο τρεις επιλογές. Προσωπικά είχα χρόνια να φορέσω ρολόι λόγου κινητού, όπως αναφέρεις και εσύ. Τα δύο όμως τελευταία χρόνια άρχισα να φορώ ξανά και το χαίρομαι. Αυτό είναι το τελευταίο μου σπορ απόκτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 η γυναικα μου εχει αυτο το ρολοι http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=9831. δυστυχως της επεσε απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει ολο το το μπροστινο μπλε τζαμι. ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να ρωτησω κοστος επισκευης?μενω θεσσαλονικη. Τα ρολόγια της Calvin Klein ανήκουν στο Swatch Group, οπότε επικοινώνησε μαζί τους για να σου πουν σημεία σέρβις στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 ασχετη ερωτηση απο καποιον που δεν εχει φορεσει ποτε ρολοι το κινητο εχει ηδη ρολοι οποτε ειναι καθαρα στυλιστικη επιλογη η χρηση ρολογιου χειρος?υπαρχουν και αλλοι λογοι που μου διαφευγουν?θυμαμαι κατι ρολογια με laser στο goldeneye n64 :happy: υπαρχει κατι αναλογο? Φοράω ρολόι από το δημοτικό (περίπου 16 χρόνια) και με βολεύει πολύ περισσότερο από το κινητό, έχει γίνει προέκταση του χεριού μου πλέον :p (και όχι δε το φοράω για στυλιστικούς λόγους) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ασχετη ερωτηση απο καποιον που δεν εχει φορεσει ποτε ρολοι το κινητο εχει ηδη ρολοι οποτε ειναι καθαρα στυλιστικη επιλογη η χρηση ρολογιου χειρος?υπαρχουν και αλλοι λογοι που μου διαφευγουν?θυμαμαι κατι ρολογια με laser στο goldeneye n64 :happy: υπαρχει κατι αναλογο? Καλα αν το σκεφτοταν ολοι ετσι, οι εταιριες ωρολογοποιίας θα ειχα χρεοκοπήσει εδω κ 20 χρονια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εγώ πιστεύω ότι το ρολόι είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δεις την ώρα. Φαντάσου να έχεις το κινητό στην τσέπη ή στο τσαντάκι ή απλά σε μία θήκη. Πρέπει να το βγάλεις και να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει η οθόνη και να δεις την ώρα. Αν φοράς ρολόι απλά σηκώνεις το χέρι και βλέπεις την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Θέλω να πάρω ένα ρολόι με χρονόμετρο για τη γυμναστική και θέλω να μοιάζει σαν αυτό το Βaby G. http://www.casio-europe.com/euro/watch/babyg/bg-1005m-2er/ και να έχει ένα απλό χρονόμετρο με λαπ. Είχα πάρει παλιά από κινέζους ένα παρόμοιο προς 10-15 ευρώ. Τότε δεν ήξερα τι είναι το Baby G :O -δεν ασχολούμαι με ρολόγια- το είχα πάρει απλώς γιατί μου άρεσε και μετά κατάλαβα ότι ήταν κόπια από κάποιο γνωστό προϊόν. Δεν έγραφε casio ή baby g, δεν ήταν fake casio δηλαδή, απλώς έμοιαζε πολύ με κάποιο μοντέλο της. Κράτησε 2 χρόνια και διαλύθηκε (κυριολεκτικά, έσπασε σιγά σιγά το πλαστικό μέρος της κάσας). Ξαναέψαξα αλλά δεν βρήκα πάλι ίδιο. Πήρα ένα παρόμοιο, χειρότερο, με 5€ που διαλύθηκε σε ένα μήνα. Από τότε χρησιμοποιώ το χρονόμετρο του κινητού... Πώς να ψάξω να βρω κάτι παρόμοιο με Baby G χωρίς να χαθώ σε πελάγη... μαϊμούς; Θέλω να δώσω 10-20€ και να μου κρατήσει 2-3 χρόνια. Ξέρετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πάρε ένα φτηνό Casio, πιθανώς δεν θα σου χαλάσει ποτέ. Δες εδώ, υπάρχουν αρκετά μοντέλα ψηφιακά σπορ στα 20-30 ευρώ και με έντονα χρώματα όπως το baby G. Να σημειώσω ότι δεν προτείνω αγορά απαραίτητα από oroloi.gr, το λινκ το έβαλα ενδεικτικά. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν το ήξερα ότι έχουμε και νήμα για τα ρολόγια! Άλλο πάθος αυτό αν και το ψιλοκόβω γιατί είναι πιο "τσουχτερο" από αυτό της τεχνολογίας!!! Λοιπόν εγώ έχω στην συλλογή μου 2 Seiko (Arctura 2006, Velatura 2010, sector ocean master 2008, και ΤW Steel δεν θυμάμαι μοντέλο το κλασικό μαύρο με άσπρα νούμερα και χρονογράφο)... η μεγάλη μου αγάπη (και σε κόστος όσο τα άλλα μαζί και άλλα τόσα!!! ) είναι το Omega Seamaster Chrono που πήρα το καλοκαίρι και παραθέτω και κάνα δυο φωτογραφίες... http://imageshack.us/photo/my-images/220/img0512h.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/705/img0518sa.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/52/img0507hk.jpg/ Επίσης να πω στα μέλη ότι λόγω της ενασχόλησής μου με το θέμα προτείνω ανεπιφύλακτα τα Seiko, εξαιρετικά σε αντοχή και ποτέ δεν μου έχουν παρουσιάσει τίποτα και μετράν χρόνο άριστα (είναι kinetic και τα 2...). Tο Ω είναι άλλη ιστορία φυσικά.. α, έχω και καλά conne στο κέντρο σε μαγαζί που το έχω χτίσει οπότε αν πάτε συστημένοι θα σας κάνει καλή τιμή και λόγω εποχών φυσικά!!! Αυτά από εμένα καλημέρα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Επίσης να πω στα μέλη ότι λόγω της ενασχόλησής μου με το θέμα προτείνω ανεπιφύλακτα τα Seiko, εξαιρετικά σε αντοχή και ποτέ δεν μου έχουν παρουσιάσει τίποτα και μετράν χρόνο άριστα (είναι kinetic και τα 2...). Tο Ω είναι άλλη ιστορία φυσικά.. α, έχω και καλά conne στο κέντρο σε μαγαζί που το έχω χτίσει οπότε αν πάτε συστημένοι θα σας κάνει καλή τιμή και λόγω εποχών φυσικά!!! Αυτά από εμένα καλημέρα σε όλους! Συμφωνώ για τα Seiko. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει πολύ καλές τιμές με λίγο ψάξιμο στο ebay. Μακράν φθηνότερα από οποιοδήποτε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Συμφωνώ για τα Seiko. Πολύ καλή ποιότητα σε προσιτή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει πολύ καλές τιμές με λίγο ψάξιμο στο ebay. Μακράν φθηνότερα από οποιοδήποτε κατάστημα. Eγω πηρα δυο απο την Ιαπωνια,με 200 € το ενα,Quartz,με την καλη μηχανη,που χανει γυρω στα 5sec,απο αλλαγη σε αλλαγη της ωρας,δυο φορες το χρονο δηλαδη.(Τι να τα κανω τα πανακριβα και πολλες φορες πολυ ομορφα, αυτοματα,οταν χανουν λεπτα ολοκληρα καθε μηνα;).Ρολογια αγοραζω,οχι κοσμηματα. Το καταστημα ειναι το SeiyaJapan,πολυ αξιοπιστο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Εγώ έχω ένα Festina Chronograph, που μου είχε γίνει δώρο πριν 7 χρόνια και πέρα από 2-3 αλλαγές μπαταρίας δε φεύγει ποτέ από το χέρι μου. Έχει γίνει προέκταση του εαυτού μου. Το λατρεύω κυριολεκτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Eγω πηρα δυο απο την Ιαπωνια,με 200 € το ενα,Quartz,με την καλη μηχανη,που χανει γυρω στα 5sec,απο αλλαγη σε αλλαγη της ωρας,δυο φορες το χρονο δηλαδη.(Τι να τα κανω τα πανακριβα και πολλες φορες πολυ ομορφα, αυτοματα,οταν χανουν λεπτα ολοκληρα καθε μηνα;).Ρολογια αγοραζω,οχι κοσμηματα. Το καταστημα ειναι το SeiyaJapan,πολυ αξιοπιστο. Πλήρωσες τέλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 η αλήθεια είναι ότι πραγματικά το ebay είναι μακράν φθηνότερο από οποιοδήποτε κατάστημα αλλά ναι δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία κτλ... ειδικά τώρα που η Ελλαδίτσα μας ξεζουμά στην πρώτη ευκαιρία... επίσης να συμφωνήσω ότι τα αυτόματα ρολόγια μπορούν να παρουσιάσουν πολλά θέματα και να μπλέξεις με κοστοβόρα services κτλ και να φας τρελό ξενέρωμα (εμένα ευτυχώς δεν μου έτυχε τίποτα! ) . Ένας από τους λόγους που επέλεξα αυτό το Ω είναι για το γεγονός ότι θέλει πολύ αραιά service, και δεν χάνει καθόλου... επίσης έχει εγγύηση 3 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια καποιο καταστημα στο κεντρο αθηνων για ρολοι suunto.τελειωσε η μπαταρια και διαβασα οτι θελει ειδικο καταστημα για να γινει σωστη στεγανοποιηση. οποιος γνωριζει απο μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια καποιο καταστημα στο κεντρο αθηνων για ρολοι suunto.τελειωσε η μπαταρια και διαβασα οτι θελει ειδικο καταστημα για να γινει σωστη στεγανοποιηση. οποιος γνωριζει απο μου πει! Σταθόπουλος. Πανεπιστημίου απέναντι περίπου από τη Θεμιστοκλέους ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Αν πράγματι θέλει εξειδίκευση για την αλλαγή της μπαταρίας, στεγανοποίηση κ.λ.π. μήπως θα ήταν προτιμότερη η επίσκεψη στο service της αντιπροσωπείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 για μενα Tissot.. ποιοτητα εφαμιλη με πολυ ακριβοτερα! ..εγω εχω ενα Tissot Couturier Chronograph.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια ποια ειναι η αποψη σας για τα seiko? Σκεφτομαι να παρω το Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια ποια ειναι η αποψη σας για τα seiko? Σκεφτομαι να παρω το Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar. Η γνώμη μας απλή. Δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο στα χρήματα του, από μία εταιρεία βασικό «παίκτη» της παγκόσμιας ωρολογοποιίας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Παιδια ποια ειναι η αποψη σας για τα seiko? Σκεφτομαι να παρω το Seiko Premier Kinetic Perpetual Calendar. Με κλειστα τα ματια φιλε..τα seiko που εχω ειναι kinetic & arctura και δουλευουν καλυτερα απο το omega planet ocean chrono που κοστιζει 8πλασια χωρις να ειμαι υπερβολικος.. Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε -εάν ξέρετε-που μπορω να βρω ενα παλιο camel trophy που ψάχνω;;;:O: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε -εάν ξέρετε-που μπορω να βρω ενα παλιο camel trophy που ψάχνω;;;:O: Για δες στα μαγαζια της στοας Φεξη (εναντι παλαιου Μινιον) αλλα και γυρω απο Συνταγμα εκει Σταδιου..ορκο δεν παιρνω φυσικα αλλα ψαξε και λιγο online..δεν ξερω αν βγαινουν πλεον ομως Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Για δες στα μαγαζια της στοας Φεξη (εναντι παλαιου Μινιον) αλλα και γυρω απο Συνταγμα εκει Σταδιου..ορκο δεν παιρνω φυσικα αλλα ψαξε και λιγο online..δεν ξερω αν βγαινουν πλεον ομως Sent from my Galaxy Note Δεν βγαίνουν πια αυτα τα ρολογια :( τωρα υπαρχει μια αλλη σειρά η camel active !!θα κοιτάξω εκει που μου είπες !κοίταξα στο eBay αλλα δεν βρήκα κάτι !!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Δεν βγαίνουν πια αυτα τα ρολογια :( τωρα υπαρχει μια αλλη σειρά η camel active !!θα κοιτάξω εκει που μου είπες !κοίταξα στο eBay αλλα δεν βρήκα κάτι !!! Δες και oroloi.gr τα εχει τα active αλλα οτι κανεις απο κοντα γιατι θα πετυχεις καλυτερες εκπτωσεις...αν θες κατι στειλε pm αλλα προτεινω να ψαξεις γενικα διαφορες μαρκες και σχεδια Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts