c00kiE Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Πόσο το πήρες αυτό το ρολόι αν επιτρέπεται?!? Θέλω να αγοράσω ένα για τον φίλο μου και επειδή έχει ένα seiko σε αυτο το στυλ (δλδ με μεταλλικό μπρασελέ) ψάχνω για ένα παρόμοιο... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έχει δίκιο ο Cosco, το shutter speed ήταν πολύ χαμηλό (δεν είχα αρκετό φως...). Επίσης συνειδητοποίησα πως βγήκε και η αντανάκλαση μου στο μπρασελέ :p Νομίζω πως η παρακάτω φωτό έχει λιγότερα λάθη: QUOTE] Με διαφορά 12 ημερών βέβαια ή "έπαιζες" με την ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πόσο το πήρες αυτό το ρολόι αν επιτρέπεται?!? Θέλω να αγοράσω ένα για τον φίλο μου και επειδή έχει ένα seiko σε αυτο το στυλ (δλδ με μεταλλικό μπρασελέ) ψάχνω για ένα παρόμοιο... Το πήρα $1700 από επίσημο αντιπρόσωπο. Μπορείς να το βρείς φθηνότερα online, αλλα τότε χάνεις την εγγύηση της Omega (πολλά καταστήματα online δίνουν βεβαια τη δικη τους εγγύηση). Με διαφορά 12 ημερών βέβαια ή "έπαιζες" με την ημερομηνία? Χάχα, σωστή η παρατήρηση. Όντως με διαφορα 12 ημερών (στη δεύτερη φωτό έχω χρησιμοποιήσει ένα μικρό φορητό studio, γί αυτό δεν υπάρχουν οι αντανακλάσεις τις πρώτης...). Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ρολοι γτρω στα 200 ευρο με μπρασελε κυριως ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ρολοι γτρω στα 200 ευρο με μπρασελε κυριως ευχαριστω Κόκκινο/Μαύρο/Άσπρο κατράν ? Επειδή είσαι 16 θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα adidas.Σπορτίφ,νεανικά και ταιριάζουν με πολλά στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια πως λεγονται τα ρολογια που ο δευτερ/δεικτης παει συνεχομενα, δλδ δεν σιγα σιγα. και κατι αλλο τα tissot vs seiko ποια ειναι καλυτερα? με ενδιαφερει αξιοπιστια και ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια πως λεγονται τα ρολογια που ο δευτερ/δεικτης παει συνεχομενα, δλδ δεν σιγα σιγα. Αυτά λέγονται μηχανικά ρολόγια. και κατι αλλο τα tissot vs seiko ποια ειναι καλυτερα? με ενδιαφερει αξιοπιστια και ποιοτητα Εξαρτάται το μοντέλο. Η Seiko έχει ρολόγια που ξεκινούν από 50 ευρώ και φτάνουν τις αρκετές χιλιάδες. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Βασικα σκεφτομαι να παρω ενα καλυτερο ρολοι για ποιο καλο. για καθε μερα εχω swatch irony χρονογραφος. πολυ καλο μου βγηκε, και γενικα χανει πολυ λιγο. βασικα δεν ξερω ποιοα μαρκα να κοιταξω, γυρω στα 350-400 θελω να δωσω περιπου. χρονογραφο ή απλο? μηχανικο ή quartz? το μηχανικο μαρεσει που παει ετσι ο δεικτης. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 παιδια πως λεγονται τα ρολογια που ο δευτερ/δεικτης παει συνεχομενα, δλδ δεν σιγα σιγα. Μηχανικά λέγονται η κίνηση του δείκτη δευτερολέπτων είναι συνεχής γιατί κινείται με μηχανική ενέργεια (ελατήριο) και χωρίζονται σε κατηγορίες στα αυτόματα και τα κουρδιστά. και κατι αλλο τα tissot vs seiko ποια ειναι καλυτερα? με ενδιαφερει αξιοπιστια και ποιοτητα Αν μιλάμε για ρολόγια αυτόματα και καταδυτικά SEIKO. Αν μιλάμε για ρολόγια γενικής χρήσης είτε αυτόματα είτε quartz έχουμε ισοπαλία μεταξύ SEIKO και TISSOT. Τα quartz ρολόγια έχουν όλα μπαταρία και είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να κινούν τον δείκτη δευτερολέπτων ανά δευτερόλεπτο, ένας λόγος για αυτό είναι η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, ένα δεύτερος είναι ότι κατασκευαστικά έχουν πολύ λιγότερα κινούμενα μέρη από τα μηχανικά και η κίνηση στους δείκτες μεταδίδεται διαφορετικά. Αν μιλάμε για πολύ ακριβά ρολόγια SEIKO και πάλι. Τώρα για καταδυτικά quartz η CITIZEN έχει τον πρώτο λόγο. Η επιλογή μου: 1) SEIKO για αυτόματα καταδυτικά 2) Γενικής χρήσης TISSOT ( Η πολύ καλή σειρά αυτόματων καταδυτικών Seastar 1000 της Tissot δυστυχώς δεν παράγεται πιά.) Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Μηχανικά λέγονται η κίνηση του δείκτη δευτερολέπτων είναι συνεχής γιατί κινείται με μηχανική ενέργεια (ελατήριο) και χωρίζονται σε κατηγορίες στα αυτόματα και τα κουρδιστά. Αν μιλάμε για ρολόγια αυτόματα και καταδυτικά SEIKO. Αν μιλάμε για ρολόγια γενικής χρήσης είτε αυτόματα είτε quartz έχουμε ισοπαλία μεταξύ SEIKO και TISSOT. Τα quartz ρολόγια έχουν όλα μπαταρία και είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να κινούν τον δείκτη δευτερολέπτων ανά δευτερόλεπτο, ένας λόγος για αυτό είναι η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, ένα δεύτερος είναι ότι κατασκευαστικά έχουν πολύ λιγότερα κινούμενα μέρη από τα μηχανικά και η κίνηση στους δείκτες μεταδίδεται διαφορετικά. Αν μιλάμε για πολύ ακριβά ρολόγια SEIKO και πάλι. Τώρα για καταδυτικά quartz η CITIZEN έχει τον πρώτο λόγο. Η επιλογή μου: 1) SEIKO για αυτόματα καταδυτικά 2) Γενικής χρήσης TISSOT ( Η πολύ καλή σειρά αυτόματων καταδυτικών Seastar 1000 της Tissot δυστυχώς δεν παράγεται πιά.) εψαξα λιγο και διαβασα για τα αυτοματα, και τα quartz. με μια ματια μου αρεσαν αυτα http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286&products_id=4415&osCsid=a62515fe69f97d7f63d50cb1bad019c9 http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=2073 δεν ειναι μηχανικα ομως. τα μηχανικα χανουν πολυ με τον καιρο? με το swatch αντε να χανω 2 λεπτα στο εξαμηνο. και κατι αλλο, τα omega, tag heuer ειναι απο τα καλα ετσι? δεν βρηκα φθηνα μοντελα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 με μια ματια μου αρεσαν αυτα http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=286&products_id=4415&osCsid=a62515fe69f97d7f63d50cb1bad019c9 http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=2073 Και τα δύο καλά ρολόγια αγόρασε όποιο σου αρέσει άφοβα εψαξα λιγο και διαβασα για τα αυτοματα, και τα quartz. Και πολύ καλά έκανες ;) δεν ειναι μηχανικα ομως. τα μηχανικα χανουν πολυ με τον καιρο? Ακριβώς έτσι είναι τα περισσότερα μηχανικά δεν έχουν την χρονική ακρίβεια μέτρησης που έχουν τα quartz. " Έχουν άλλα πράγματα.." και κατι αλλο, τα omega, tag heuer ειναι απο τα καλα ετσι? δεν βρηκα φθηνα μοντελα τους. Ναι είναι από καλά, τα Ωmega μάλιστα είναι από τα κορυφαία, αλλά και για τις 2 μάρκες δεν θα βρείς μοντέλα στα χρήματα που διαθέτεις. Από τα Tissot θα σου πρότεινα να δεις και αυτή τη σειρά στα καταστήματα θα τη βρεις σε πολλές παραλλαγές και σίγουρα φτηνότερα μετρητοίς. Σημείωση Πρώτη: Η βιδωτή κορώνα όπου υπάρχει εξασφαλίζει καλύτερη στεγανότητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν σε 2 ρολόγια με ένδειξη 100m το ένα έχει βιδωτή κορώνα και το άλλο όχι, τότε αυτό με τη βιδωτή κορώνα θα πάρει (αν ποτέ πάρει) πολύ λιγότερη υγρασία η νερό από τό άλλο. Μιλάμε για απλό κολύμπι στη θάλασσα. Σημείωση Δεύτερη: Και τα δύο λίνκ που παρέθεσες αναφέρουν Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπεία 2 χρόνια. Όπου δεις 1 χρόνο εγγύηση (αμφίβολη κατά τη γνώμη) σημαίνει δική τους εισαγωγή....... και όχι αντιπροσωπείας. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 τα μηχανικα τι πλεονεκτηματα παραπανω εχουν, εκτος απο οτι ειναι ποιο περιπλοκα κατασκευασμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=2073. Αν και σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσουν τα SEIKO, το συγκεκριμένο με ενθουσίασε :love:!!! Και τελικά αποφάσισα να πάω αύριο να το αγοράσω :D!! (photo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 αν το χτυπησεις ενημερωσε για εντυπωσεις!! εγω λεω μηπως να παω σε μηχανικο,γιατι το swatch που εχω ειναι quartz και αν ειναι να παρω κατι διαφορετικο. ποσο να χανει ρε παιδια, 5λεπτα στο εξαμηνο που αλλαζει η ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 αν το χτυπησεις ενημερωσε για εντυπωσεις!! Εννοείτε :rolleyes:!! edit: Τελικά μόνο στης φωτογραφίες μου άρεσε :( ..από κοντά δεν έδειχνε τόσο ωραίο! Και είχε ‘μέτρια’ ποιότητα.. κρίμα :(. Θα μαζέψω λεφτά να πάρω ένα καλό Ωmega που είδα σήμερα, ήταν της σειράς "Speedmaster Proffesional" με χρονογράφο.. Από ότι μου είπε ήταν περσινό μοντέλο και μου το άφηνε 1700 ευρώ. Σαν αυτό της φωτογραφίας έμοιαζε αλλά είχε ασήμι κορώνα αντί μαύρη που έχει αυτό. http://img501.imageshack.us/img501/8845/picbk7.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Σε 1 μηνα περιπου σχεφτομαι να αγορασω ενα ρολόι.(ειμαι ασχετος σε οτι εχει σχεση με το "αθλημα")Τιμη περιπου 150-200 ευρω.Με αυτα τα χρηματα λεω να κοιταξω καποιο Swatch η Festina. Για τα swatch εχω ακουσει πως δεν επισκευαζοντε κ πως απλα η αντιπροσωπεια δινει εγγυηση μεγαλης διαρκειας.Ισχυει κατι τετοιο? Επισης για τα Festina τι εχετε να πειτε? Εχετε να μου προτεινετε καποια αλλα ρολογια σε αυτην την τιμη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εγω το swatch το λατρεψα παντως. κοιτα, ειναι μονοκομματο, δλδ δεν μπορει να επισκευαστει εσωτερικα. σου το λενε κιολας. αλλα εμενα εχει φαει και χτυπηματα δυνατα σε τοιχο,καταλαθος βεβαια και μερικες γρατσουνιες επαθε μονο. την μια φορα χτυπησε τοσο δυνατα που λεω παει εσπασε! ειχε γρατζουνιες, και το πηγα στο καταστημα το επισημο, και μου το γυαλισαν τσαμπα και μου αλλαξαν εκεινα τα ελατηριακια που μπαινουν αναμεσα στο μπρασελε που ειχαν φθαρθει. 2 χρονια εγγυση δινουν παντως. εγω το εχω 2.5 χρονια και μπαταρια ακομα κραταει! για φεστινα δεν ξερω, θα σου πουν τα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά εμένα μου αρέσουν τα πιο hi-tech - εκεντρικά ρολόγια.. Τί λέτε για αυτό ; http://www.pamparampa.com/epages/pamparampa_com.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/pamparampa.com/Products/12Q-BK Το έχω ερωτευτεί ! Τί σας θυμίζει έτσι όπως το βλέπετε ; Κοιτάξτε και τα άλλα ρολόγια που έχει το site και πείτε γνώμες ! Αν έχετε υπόψι σας και άλλα περίεργα sci-fi ρολόγια δώστε links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δεν ήξερα να μάθω νέους κώδικες αποκρυπτογράφησης για να βλέπω την ώρα..http://www.laymark.com/i/m/m052.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 σαν του κιτ ειναι, που μιλαει στο αυτοκινητο :lol: ή σαν του batman! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλα μήπως γνωριζετε γιατι όλα τα ρολόγια στις φώτο δείχνουν πάντα την ίδια ώρα δλδ 10:10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλα μήπως γνωριζετε γιατι όλα τα ρολόγια στις φώτο δείχνουν πάντα την ίδια ώρα δλδ 10:10? Το είχα διαβάσει κάπου,αλλά den θυμάμαι ακριβώς..νομίζω για λόγους καλαισθησίας έλεγε αλλά den είμαι απόλυτα σίγουρος..και κάτι άλλο έλεγε που den θυμάμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicman Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Εννοείτε :rolleyes:!! edit: Τελικά μόνο στης φωτογραφίες μου άρεσε :( ..από κοντά δεν έδειχνε τόσο ωραίο! Και είχε ‘μέτρια’ ποιότητα.. κρίμα :(. Θα μαζέψω λεφτά να πάρω ένα καλό Ωmega που είδα σήμερα, ήταν της σειράς "Speedmaster Proffesional" με χρονογράφο.. Από ότι μου είπε ήταν περσινό μοντέλο και μου το άφηνε 1700 ευρώ. Σαν αυτό της φωτογραφίας έμοιαζε αλλά είχε ασήμι κορώνα αντί μαύρη που έχει αυτό. http://img501.imageshack.us/img501/8845/picbk7.th.jpg μετρια ποιοτητα τι εννοεις? ποσο το βρηκες τιμη? αυτο του εδειξες μαρεσει και μενα,αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Το είχα διαβάσει κάπου,αλλά den θυμάμαι ακριβώς..νομίζω για λόγους καλαισθησίας έλεγε αλλά den είμαι απόλυτα σίγουρος..και κάτι άλλο έλεγε που den θυμάμαι http://www.qatarliving.com/answers/quizzes/why-watchesclocks-always-advertised-with-1010-time Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 μετρια ποιοτητα τι εννοεις? ποσο το βρηκες τιμη? Η ποιότητα κατασκευής του, το φινίρισμα, μέχρι και η κορώνα του μου φάνηκαν κάπως!! τιμή: από 380ε μου το άφηνε 310ε. αυτο του εδειξες μαρεσει και μενα,αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα γμτ. Διαχρονική αξία όμως. Άμα έχεις είδη κάποιο ρολόϊ.. Θα πρότεινα να περίμενες να μάζευες για ένα καλό (αυτό θα κάνω και εγώ ..υπολογίζω σε κάνα δίμηνο να το έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts