Katath Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο ρολόι; https://www.citizenwatch.eu/product/bm7460-88e/ Η αρχική του είναι 175 ευρώ, αλλά το βρίσκω γύρω στα 140 στο skroutz και 150 ευρώ σε κατάστημα στην πόλη μου. Εδώ και σε βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=CSKeYpCa0Sg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 Πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο ρολόι; https://www.citizenwatch.eu/product/bm7460-88e/ Η αρχική του είναι 175 ευρώ, αλλά το βρίσκω γύρω στα 140 στο skroutz και 150 ευρώ σε κατάστημα στην πόλη μου. Εδώ και σε βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=CSKeYpCa0Sg πολυ ωραιο ρολοι.και σε αυτα τα χρηματα ειναι εξαιρετικη τιμη.στα ++ ο μηχανισμος eco drive που ειναι οτι το καλυτερο.εγω θα επαιρνα αυτο το ρολοι με δερματινο λουρακι και οχι με μπρασελε.επισης λιγο που το εψαξα το ρολοι ετοιμοπαραδοτο το βρισκεις στα 130 ευρο και με λουρακι στα 111 ευρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 πολυ ωραιο ρολοι.και σε αυτα τα χρηματα ειναι εξαιρετικη τιμη.στα ++ ο μηχανισμος eco drive που ειναι οτι το καλυτερο.εγω θα επαιρνα αυτο το ρολοι με δερματινο λουρακι και οχι με μπρασελε.επισης λιγο που το εψαξα το ρολοι ετοιμοπαραδοτο το βρισκεις στα 130 ευρο και με λουρακι στα 111 ευρο. Αυτό που λείπει από την συλλογή μου είναι ένα ρολόι που να μπορώ να το φορέσω με ένα πουκάμισο και με το παλτό μου πχ, ή σε μία νυχτερινή έξοδο, αλλά με μπρασελέ δεν έχω κάτι τέτοιο. Τα "καλά" μου τα ρολόγια είναι όλα με δερμάτινο λουράκι. Επίσης θεωρώ πως έχει πολύ όμορφο μπρασελέ το συγκεκριμένο. Δύσκολα βρίσκω κάποιο της αρεσκείας μου. Κάποια που μου αρέσουν είναι για τον καρπό του Σακίλ λόγω του όγκου τους και κάποια άλλα φαίνονται πιο "φθηνιάρικα", ή πιο "φανταχτερά", κάτι που αποφεύγω. Πέρα από τον μηχανισμό eco drive, βάζω στα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ρολογιού και το μέγεθος της κάσας. Ιδανικά δεν έψαχνα για κάποιο μεγαλύτερο των 40mm. Δύσκολα θα μου ξεφύγει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George2181 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Orient τιμια ολα τα ρολογια της στις μισες τιμες απο τα Seiko απλα πασχουν στο μπρασελε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Αυτό που λείπει από την συλλογή μου είναι ένα ρολόι που να μπορώ να το φορέσω με ένα πουκάμισο και με το παλτό μου πχ, ή σε μία νυχτερινή έξοδο, αλλά με μπρασελέ δεν έχω κάτι τέτοιο. Τα "καλά" μου τα ρολόγια είναι όλα με δερμάτινο λουράκι. Επίσης θεωρώ πως έχει πολύ όμορφο μπρασελέ το συγκεκριμένο. Δύσκολα βρίσκω κάποιο της αρεσκείας μου. Κάποια που μου αρέσουν είναι για τον καρπό του Σακίλ λόγω του όγκου τους και κάποια άλλα φαίνονται πιο "φθηνιάρικα", ή πιο "φανταχτερά", κάτι που αποφεύγω. Πέρα από τον μηχανισμό eco drive, βάζω στα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ρολογιού και το μέγεθος της κάσας. Ιδανικά δεν έψαχνα για κάποιο μεγαλύτερο των 40mm. Δύσκολα θα μου ξεφύγει! :) το σκεπτικο σου ειναι σωστο.πας και το αγοραζεις.Απλα εμενα δεν μου αρεσει το μπρασελε. τωρα στο θεμα μας..προσφατα ειχα μια υποχρεωση και εψαχνα ρολοι παρομοιο και επελεξα ενα αυτοματο της seiko. https://www.skroutz.gr/s/10413057/Seiko-SRPA25K1.html#reviews βεβαια ανεβαινεις σε τιμη ομως.ειναι παρομοιο με το citizen απλα θεωρω οτι ειναι ομορφοτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Που μπορώ να δω από κοντά ποικιλία σε Tommy Hilfiger? Θεσσαλονίκη ειμαι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 χοντος σεντερ απολλων,ικεα δλδ. απεναντι,στην μπουτικ στο κοσμος και ισως εκει και στα ρολογαδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Χοντος δεν είχε πολλά Στο κόσμος στην ίδια την τομμυ κάτι είχε είναι η αλήθεια Ρολογαδικα που εννοείς??? Μπλοκαρα τωρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εγώ θέλω να πάρω ένα solar casio g shock,να έχει τα βασικά και να μην χρειάζεται φορτισμα και προσοχή.Και μεταχειρισμενο να βρω ακόμα καλυτερα Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Εγώ θέλω να πάρω ένα solar casio g shock,να έχει τα βασικά και να μην χρειάζεται φορτισμα και προσοχή.Και μεταχειρισμενο να βρω ακόμα καλυτερα Casio G-shock GWR-B1000-1A1ER Gravitymaster :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous_t Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλησπέρα, έχω ενα ρολόι μπρασελέ (tommy hilfiger) και έχω ένα θέμα με την προσαρμογή του. Πχ όταν το πήρα μου ήταν λίγο μεγάλο στον καρπό οπότε πήγα στο κατάστημα και ζήτησα να μου βγάλουν ένα κομμάτι απο το βραχιόλι. Το θέμα είναι πως τώρα μου είναι λίγο μικρό και με σφίγγει. Το κακό με τα μπρασελέ είναι ότι μπορούν να προσαρμοστούν στον καρπό κατά συγκεκριμένες αποστάσεις όσο είναι δηλαδή το κομμάτι που αφαιρείται. Υπάρχει κάποια ενδιάμεση λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Να αλλάξεις λουράκι αν είναι ευκολο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Σε casio έχει στο κούμπωμα τρεις θέσεις που μπορείς να προσαρμόσεις εκτός από το να βάλεις/βγάλεις κομμάτια του μπρασελέ. Δες και το δικό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous_t Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Δυστυχώς στο δικό μου έχει μια μονο θέση στο κούμπωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisGLX Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 GShock και μόνο! έχει και φωτάκι :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous_t Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 GShock και μόνο! έχει και φωτάκι :p:lol: δεν είναι λίγο μεγάλο για το χέρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Santa δωράκι Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Με περιστρεφόμενη στεφάνη οικονομικό. Τι προτείνετε; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonymous_t Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει στην αγορά διαθέσιμο εργαλείο ώστε να μπορώ μόνος μου να βγάζω τα κομμάτια απο το μπρασελέ βραχιόλι στο ρολόι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Με περιστρεφόμενη στεφάνη οικονομικό. Τι προτείνετε;Πες μας ταβάνι οικονομικό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει στην αγορά διαθέσιμο εργαλείο ώστε να μπορώ μόνος μου να βγάζω τα κομμάτια απο το μπρασελέ βραχιόλι στο ρολόι μου;Ναι βεβαίως αν ψάξεις σε σιτε για watch tools θα βρεις παρα πολλα Φοβερό σιτε με καλά προϊόντα είναι το watch obsession Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ταβάνι τα εκατό. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Ταβάνι τα εκατό.Timex, casio, citizen, seiko, orient Οποιαδήποτε εταιρεία και βασικά μοντέλο δεις τα αξίζουν 3 και 4 φορές τα λεφτά τους σε σχέση με αυτές τις καινούργιες της μόδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ερωτηση: η περιστρεφομενη στεφανη τι ρολο παιζει? Γιατι περιστρεφεται? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Casio. Εγγύηση, εδώ και δεκαετίες. Αγαπημένη μου μάρκα, από τα μαθητικά ακόμη χρόνια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ερωτηση: η περιστρεφομενη στεφανη τι ρολο παιζει? Γιατι περιστρεφεται?Η περιστρεφομενη στεφανη είχε χρήση κυρίως παλαιότερα από τους δύτες για να μετράνε τους χρόνους κατάδυσης. Γυρνούσε στο λεπτό εκείνης της στιγμής πριν μπεις στο νερό και έτσι ήξερες μετά ποση ωρα είσαι μέσα. Πάντα σε πλαίσιο 1 ώρας. Σήμερα χρησιμοποιούνται κυρίως ψηφιακά ρολόγια αλλά είναι πολλοί που έχουν και τα 2 για ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts