dimatha Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 gerolyke θα σου πρότεινα να αγοράσεις το wristwatch annual 06 όπου έχει όλα τα νεα μοντελα απο όλες τις μάρκες για να έχεις μια ευρύτερη ιδεα για τα ρολογια που κυκλοφορουνε ώστε να μπορέσεις να διαλέξεις το ρολοι ντυσίματος που θες. στον κατάλογο εχει μικρή περιγραφή των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε ρολογιού αλλα το συμαντικοτερο γράφει τις τιμές! http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0789208628/TimeDesign08/103-1770733-5283844 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 nomikosas αν αγορασεις ρολόι απο το ίντερνετ το πιθανότερο θα σου βγεί ή μαϊμού ή μεταχειρισμένο ή μπορεί ακόμα και να έχει ψεύτικη μηχανή. είναι σα να παίζεις ρώσικη ρουλέτα με τα λεφτά σου. πας να γλειτώσεις λίγα και τελικά θα χάσεις πολλά! αν θέλει κανείς διαφανές ρολόι ας ρίξει μια ματιά στο http://www.quinting-watches.com/ kai ti egine an einai ligo metaxeirismeno alla se kalh katastash? exei koutia xartia ktl kai einai mesa sthn egguhsh? px enos xronou roloi? edw mas pianoun to kolo re c phga rwthsa kai h pio super timh pou me pazari kai pali mporeis na to breis einai 1400 euro!!! enw an brw ena seamaster(2254.50.00) opws to perigrafw panw tha mou bgei kana 900 euro... 500 euro diafora den einai kai ligo e? kai kati asxeto kathe posa xronia thelei service ena omega seamaster (2254.50.00) ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Λοιπον ειναι Ελβετικα και ειναι γνωστα για τα καταδυτικα ρολογια. Στις ΗΠΑ ειναι ιδιαιτερα γνωστα και cult για τους δυτες. Δες την ιστορια του sub. The DOXA SUB 300T was born introducing two revolutionary innovations. The first feature was the unidirectional rotating bezel which integrated a no-decompression limit table to the watch. The official US Navy Air dive table for no-decompression dives was engraved on the bezel to assist divers in taking care of time and water depth during underwater excursions. Years later, other brands were inspired by this feature and decided to print extracts of the no-decompression limit table on the strap of their diver watches. Breaking all the rules, the second and very progressive decision was to use a luminous bright orange dial instead of common classic black and white. The idea behind the orange dial was to achieve high readability under extreme dark diving conditions. The orange face turned out to be a big success, leading to a huge interest in bright colour dials for diver watches, motivating other watch manufacturers to use colourful dials for their diver watches and DOXA itself to continue this success adding new models to their diver line with other unusual colourful dials like in the Searambler (silver) and Divingstar (yellow). Με λιγα λογια κουβαλαει ιστορια και ειναι μοναδικα. Για 1400 ευρω μου φαινεται θα παω για ενα τετοιο και οχι Oris. euxaristo poly Redcon..ontos poly endiaferon akugetai..pao na to psaxo ligo!!!:cool: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 καθε μηχανικο με καθημερινη χρήση στα 3 χρονια. με όχι τοσο συχνή χρήση στα 5 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Καλημερα παλουκαρια, μολις ελαβα απο Μιλανο τον καταλογο της Πανεραι και εχω αρχισει μελετη, θα τα πουμε σε κατι μηνες απο τωρα... Στη Φλωρεντια εχουμε εδρα Κυριακο. Η πολη των τεχνων και του μεγαλου da Vinci. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 καθε μηχανικο με καθημερινη χρήση στα 3 χρονια. με όχι τοσο συχνή χρήση στα 5 χρόνια. ok euxaristw polu dimatha! egw to thelw gia polu kathhmerinh.......... thallases ktl :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Στη Φλωρεντια εχουμε εδρα Κυριακο. Η πολη των τεχνων και του μεγαλου da Vinci. redcon η καρτουλα μεσα γραφει Μιλανο και ταχυδρομηθηκε απο Μιλανο, οσο αναφορα το "Στη Φλωρεντια εχουμε εδρα Κυριακο" να θεωρησω οτι θα μου κανεις και καλυτερη τιμη? παντως οποιος δεν εχει τον καταλογο χανει τα μαλα... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ok euxaristw polu dimatha! egw to thelw gia polu kathhmerinh.......... thallases ktl :p sorry που παρεμβαινω αλλα για να μην κανεις κανενα λαθος.. μηχανικα χωρις επαφη με θαλασσα: καθε 2 χρονια αν θες να λειτουργει τελεια μεχρι το τελος της ζωης σου μηχανικα με επαφη με συχνη επαφη με νερο (θαλασσα-πισινα-ποταμι): ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καθε χρονο ελεγχος για στεγανοτητα και σερβις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 http://www.aaawatch.com/3253134025.htm http://www.bulova.ch/brands/bulovaint/product.aspx?id=19&coll_id=1&origin=collection έχω να πω πως με 260 ευρώ το sector είναι αθάνατο παιδια βαρυ ρολόι φθηνό για εμένα κάνει τρύπα στην άσφαλτο(αν πέσει κάτω) και το bulova καλό με το μαύρο λουράκι άναλαφρο και χωρίς να κουράζει, καταλαβαίνετε πως είμαι και εγώ σε σκέψη αλλά μάλλον για bulova το βλέπω δεν έχει γίνει σούπα και καλά ρολόγια έχω ακούσει σε όσους ρώτησα.μπορεί κάποιος να μου πεί η sector πότε ξεκίνησε σαν εταιρία? δεν μπορω να βρω πληροφορίες μόνο οτι κατασκευάζει γερά και σε καλες τιμές ρολογάκια μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσα παίδες? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 sorry που παρεμβαινω αλλα για να μην κανεις κανενα λαθος.. μηχανικα χωρις επαφη με θαλασσα: καθε 2 χρονια αν θες να λειτουργει τελεια μεχρι το τελος της ζωης σου μηχανικα με επαφη με συχνη επαφη με νερο (θαλασσα-πισινα-ποταμι): ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καθε χρονο ελεγχος για στεγανοτητα και σερβις. ok file mou ghostdoc :P den exw kanena problhma na to phgainw gia ena service mia fora to xrono.. poso paei to malli omws? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 ok file mou ghostdoc :P den exw kanena problhma na to phgainw gia ena service mia fora to xrono.. poso paei to malli omws? :P Οταν αγοραζεις ενα ακριβο ρολοι συνυπολογιζεις το μαλλι.. Εάν ειναι απλο check up ειναι φτηνο, σε πληρες service κατι παραπανω αλλα μη φανταστεις τιποτα τρελα ποσα. Εξαρταται και απο την εταιρεία. Στην ομεγκα δεν ειναι πολυ ακριβα Είναι η μονη λυση εαν θελεις τελεια αποδοση και αξιοπιστια σε βαααααθος χρόνου :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Οταν αγοραζεις ενα ακριβο ρολοι συνυπολογιζεις το μαλλι.. Εάν ειναι απλο check up ειναι φτηνο, σε πληρες service κατι παραπανω αλλα μη φανταστεις τιποτα τρελα ποσα. Εξαρταται και απο την εταιρεία. Στην ομεγκα δεν ειναι πολυ ακριβα Είναι η μονη λυση εαν θελεις τελεια αποδοση και αξιοπιστια σε βαααααθος χρόνου :-) nai auto to kserw :p den exw kanena problhma apo periergia rwthsa!! sthn thessalonikh se pio magazi to deineis gia service? (eimai asxetos) thelw na pw to deineis se ena magazi pou poulaei genika rologia kai mesa se auta poulaei kai omega h prepei na to pas se sugkekrimeno service omega?an einai to deutero pou einai akribws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 redcon η καρτουλα μεσα γραφει Μιλανο και ταχυδρομηθηκε απο Μιλανο, οσο αναφορα το "Στη Φλωρεντια εχουμε εδρα Κυριακο" να θεωρησω οτι θα μου κανεις και καλυτερη τιμη? παντως οποιος δεν εχει τον καταλογο χανει τα μαλα... Εννοει εδρα της εταιρείας. Στο Μιλανο υπαρχουν Authorised Dealers ρολογιών Panerai, απο εκει προηλθε ο καταλογος σου. Σου πεταχτηκε ο οφθαλμικος βολβός απο τα μοντελακια ετσι δεν ειναι ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 nai auto to kserw :p den exw kanena problhma apo periergia rwthsa!! sthn thessalonikh se pio magazi to deineis gia service? (eimai asxetos) thelw na pw to deineis se ena magazi pou poulaei genika rologia kai mesa se auta poulaei kai omega h prepei na to pas se sugkekrimeno service omega?an einai to deutero pou einai akribws? Εχεις και τις 2 εναλλακτικες λυσεις. Γενικα οσο πιο κολοσσος ειναι η εταιρεία και ακριβα τα ρολογια της τοσο περισσοτερο γερνεις προς την πλευρα του αυθεντικου σερβις για ησυχο κεφαλι, σε εξουσιοδοτημενα σημεια (πχ Αθηνα σιγουρα για ομεγκα, λογικα και Θεσνικη αλλα δεν ξερω που, ειναι ομως πολυ ευκολο να μαθει κανεις), αν ομως εμπιστευεσαι καποιον ωρολογοποιο ως αληθινο επαγγελματια και γνωστη του το παραδιδεις και γλιτωνεις χρημα και κοπο. Στα φτηνα ρολογια δεν καιγεσαι κι ολας, εσυ εισαι σε ενδιαμεση κατασταση !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εννοει εδρα της εταιρείας. Στο Μιλανο υπαρχουν Authorised Dealers ρολογιών Panerai, απο εκει προηλθε ο καταλογος σου. Σου πεταχτηκε ο οφθαλμικος βολβός απο τα μοντελακια ετσι δεν ειναι ;-) Αλλο να τα βλεπεις στο διαδικτυο και αλλο στο χαρτι και προφανως ακομα καλυτερα να τα φορας βεβαια βεβαια....ειμαι ακομα στην αρχη και για αυτο ειμαι πιγμενος, δεν ξερω τι μοντελο να διαλεξω, καθοριζω λοιπον τι θελω και ελπιζω να βρω ακρη. Εσυ τι μοντελο προτεινεις? Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 3 για καθημερινη χρηση και 5 για οχι και τοσο συχνη είναι η απαντηση με e-mail που πηρα οταν εθεσα το ιδιο ερωτημα απευθειας σε 4 διαφορετικες εταιριες. τωρα αν το κανεις και στα δυο τοσο το καλυτερο, ειναι σαν να αλλαζεις το λαδι του αυτοκινητου καθε 5000 χλμ. και οχι τελειας κατασκευης και ποιοτητας να ειναι θα σου κρατησει 2 ζωές. τωρα για το σερβις εγω προσωπικα προτιμώ να το στέλνω πισω στην εταιρια και ας κοστιζει πιο ακριβα. τουλαχιστον έχω πραγματικα ησυχο το κεφάλι μου και απο πλευρας σωστου καθαρισμου και λαδωματος και απο πλευράς στεγανοποιησης γιατι εγω στη ροδο τα βαζω καθημερινα στη θαλασσα. ασε που στην εταιρια σου ξαναπερνανε τους δειχτες και τα ιντεξ με superluminova και φωτιζει παλι σαν τη πρωτη μερα που το αγορασες. καθαριζουν και γυαλιζουν την κασα και φευγουν και οι περισσοτερες γρατσουνιες. τα δυο τελευταια δε πιστευω να τα κανει καμια αντιπροσωπια ειδικα στην ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εχεις και τις 2 εναλλακτικες λυσεις. Γενικα οσο πιο κολοσσος ειναι η εταιρεία και ακριβα τα ρολογια της τοσο περισσοτερο γερνεις προς την πλευρα του αυθεντικου σερβις για ησυχο κεφαλι, σε εξουσιοδοτημενα σημεια (πχ Αθηνα σιγουρα για ομεγκα, λογικα και Θεσνικη αλλα δεν ξερω που, ειναι ομως πολυ ευκολο να μαθει κανεις), αν ομως εμπιστευεσαι καποιον ωρολογοποιο ως αληθινο επαγγελματια και γνωστη του το παραδιδεις και γλιτωνεις χρημα και κοπο. Στα φτηνα ρολογια δεν καιγεσαι κι ολας, εσυ εισαι σε ενδιαμεση κατασταση !! εμενα η ρολεξ μου ειπε καθε 5 χρονια και καμια 350 ευρω... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 εμενα η ρολεξ μου ειπε καθε 5 χρονια και καμια 350 ευρω... Καλα, πες τους χαιρετισματα. 7 το εχω εγω χωρις service, μια χαρα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 στα 7 χρονια αν το πας στο σερβις θα χρειαστουν αλλαγη καποια κομματια, εξαρταται βεβαια και τη χρηση, αν φοριεται ή καθεται στο χρηματοκυβοτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το ξερω αλλα και 350 σαν πολλα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εάν όντως ισχύουν τα δεδομενα 5χρόνια/350 ευρώ τότε δεν είναι πολλα, με απλη διαιρεση προκυπτει ετησιο κόστος 70 ευρω, ελαχιστα δηλαδη. Ωστοσο μου κανει τρομερη εντυπωση το καθε 5 χρόνια, αμφιβαλλω σοβαρα αν ισχυει, ιδίως απο μια μεγαλη εταιρεία όπως η Ρολεξ. Μηοως, λεω μηπως, δε ρωτησες τα κεντρικα αλλα καποιον εκκεντρο dealer γερόλυκε? Αν ναι τότε οι 5 στους 10 διεκδικουν οσκαρ ασχετοσυνης. Αλλο απλος εμπορος αλλο ολοκληρωμενος επαγγελματιας στο χωρο της ωρολογοποιίας. Για καθαρισμα και γυαλισμα dimatha γινεται και απο αρκετες αλλες εταιρείες, πχ από την Panerai στον Καίσαρη που εχει ειδικο εργαστηριο, φυσικα χρεωνουν ΜΟΝΟ το γυαλισμα/φινρισμα 150 ευρωπουλακια ομως λαμπει σαν καινουριο. Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις χρεωνονται εξτρα σε ενα σερβις. Το ιδανικο απο καθε σοβαρη εταιρεία ειναι καθε 1 χρονο σε συχνη επαφη με μη απεσταγμενο νερακι και 2 σε μη επαφη. Ειναι οπως ακριβως τα δοντια, ετησιος καθαρισμος/check up/service/γυαλισμα αν θελεις να εχεις τζετ ουλα/δοντια ή καθε 5 χρονια αν θελεις ο Οδοντίατρος να αφαιρεσει ορυχεια πετρας και να αναστεναξει το τσεπονι.. Μιλάω εκ πείρας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Το ξερω αλλα και 350 σαν πολλα δεν ειναι? καινουργιο ρολοι παιρνεις με 350 αλλα σκεψου οτι ετσι κρατω σε καλη κατασταση τα 4400 που κανει το ρολοι... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Εάν όντως ισχύουν τα δεδομενα 5χρόνια/350 ευρώ τότε δεν είναι πολλα, με απλη διαιρεση προκυπτει ετησιο κόστος 70 ευρω, ελαχιστα δηλαδη. Ωστοσο μου κανει τρομερη εντυπωση το καθε 5 χρόνια, αμφιβαλλω σοβαρα αν ισχυει, ιδίως απο μια μεγαλη εταιρεία όπως η Ρολεξ. Μηοως, λεω μηπως, δε ρωτησες τα κεντρικα αλλα καποιον εκκεντρο dealer γερόλυκε? Αν ναι τότε οι 5 στους 10 διεκδικουν οσκαρ ασχετοσυνης. Αλλο απλος εμπορος αλλο ολοκληρωμενος επαγγελματιας στο χωρο της ωρολογοποιίας. Για καθαρισμα και γυαλισμα dimatha γινεται και απο αρκετες αλλες εταιρείες, πχ από την Panerai στον Καίσαρη που εχει ειδικο εργαστηριο, φυσικα χρεωνουν ΜΟΝΟ το γυαλισμα/φινρισμα 150 ευρωπουλακια ομως λαμπει σαν καινουριο. Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις χρεωνονται εξτρα σε ενα σερβις. Το ιδανικο απο καθε σοβαρη εταιρεία ειναι καθε 1 χρονο σε συχνη επαφη με μη απεσταγμενο νερακι και 2 σε μη επαφη. Ειναι οπως ακριβως τα δοντια, ετησιος καθαρισμος/check up/service/γυαλισμα αν θελεις να εχεις τζετ ουλα/δοντια ή καθε 5 χρονια αν θελεις ο Οδοντίατρος να αφαιρεσει ορυχεια πετρας και να αναστεναξει το τσεπονι.. Μιλάω εκ πείρας.. αυτο μου το ειπε το επισημο παραρτημα της ρολεξ στην Πατρα, αν ειπε βλακειες λεω και εγω βλακειες...τι να πω... Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolykos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 σορυ παιδες για τις φωτο της συναντησης, μεχρι το τελος της εβδομαδας θα της εχω βαλει. Παράθεση ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ http://www.miumu.com/phpbb/index.php?mforum=wgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 σορυ παιδες για τις φωτο της συναντησης, μεχρι το τελος της εβδομαδας θα της εχω βαλει. Οκ, περιμενουμε ! Ελπιζω να ειναι καθαρες τοσο τα προσωπα οσο και τα ρολογια ! Για τη ρολεξ Πατρας τι να πω..απορώ... 5 χρονια ειναι μια ολοκληρη ζωη.. Ως προς τα μοντελακια: ποιο ειναι το οικονομικο σου βεληνεκες; (υπολογιζε απο 3.000 και ανω..) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts