babis200sx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Η γνώμη μου είναι να μη πας σε, σχετικά ακριβό, ρολόι για το στρατό. Ότι και να γίνει κάποιο κτύπημα κάποια καταπόνηση θα την έχει. Δε γνωρίζω αν μένεις Αθήνα, αλλά αν ναι τότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή βόλτα στη στοά Φέξη. Είναι το βασίλειο των φτηνών ρολογιών. Εκεί θα μπορέσεις να δοκιμάσεις, να δεις πως πέφτουν στο χέρι σου και αυτά που σου πρότεινα (αν δε παινέψεις το σπίτι σου :lol: ) και σίγουρα πολλά ακόμα και ίσως κάποιο που ούτε το ξέρεις ούτε το έχεις δει σου κάνει κλικ και το πάρεις. Είχα περάσει μια βόλτα από την Στοά Φέξη όταν έψαχνα για το πρώτο μου ρολόι, θα ξαναπεράσω σίγουρα για να δω ρολόγια πριν αποφασίσω. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! Ναι εννοείται, δεν παίρνω ακριβό ρολόι, απλά είπα ότι το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ. Budget 80-100 ευρώ max όμως και θα το τηρήσουμε. :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Φεύγεις από τη κατηγορία τιμής όμως που θέλεις (μεταξύ μας είναι όμορφο το άτιμο :cool: ) . Κι όταν είναι ο ίδιος θαλαμοφύλακας κάπως πρέπει να τον ξυπνάει. :lol::lol: Για καλό του, η περίπολος....Αλλιώς μια φορά να τον πιάσει ο εφοδεύων και μετά το μάτι γαρίδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=5354 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια αποψη για αυτο το θελω για καθημερινη χρηση απλα απο seiko δεν γνωριζω κατι και μου αρεσε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πανέμορφο και Kinetic Perpetual. Go for it..! :cool: (Πιστεύω η τιμή από κοντά και ειδικά μετρητοίς παίρνει λίγο παζάρι..) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Όμορφο, δεν λέω, αλλά με τόσα λεφτά θα έπαιρνα κάτι πιο εύχρηστο :D (βλ. Desktop PC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Όμορφο, δεν λέω, αλλά με τόσα λεφτά θα έπαιρνα κάτι πιο εύχρηστο :D (βλ. Desktop PC) οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller. Το αμάξι σου είναι Porsche ή Lambo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=5354 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια αποψη για αυτο το θελω για καθημερινη χρηση απλα απο seiko δεν γνωριζω κατι και μου αρεσε πολυ. Πολύ ωραίο ρολόι! Τα seiko, προσωπική άποψη, είναι value for money συνολικά. Και σχεδιαστικά, ποιοτικά και μηχανικά κοκ. Πολύ καλά ρολόγια, προσωπικά τα έχω σε πολύ καλή εκτίμηση καθώς έχω ένα τώρα και είχα και άλλο ένα αλλά το "παραχώρησα" σε καλό μου φίλο. Προσωπική άποψη; Go for it. οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller. Πανέμορφο ρολόι. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Να το χαίρεσαι και να το προσέχεις. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το αμάξι σου είναι Porsche ή Lambo? ενα ταπεινο yaris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πολύ ωραίο ρολόι! Τα seiko, προσωπική άποψη, είναι value for money συνολικά. Και σχεδιαστικά, ποιοτικά και μηχανικά κοκ. Πολύ καλά ρολόγια, προσωπικά τα έχω σε πολύ καλή εκτίμηση καθώς έχω ένα τώρα και είχα και άλλο ένα αλλά το "παραχώρησα" σε καλό μου φίλο. Προσωπική άποψη; Go for it. Πανέμορφο ρολόι. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Να το χαίρεσαι και να το προσέχεις. σε ευχαριστω πολυ ειλικρινα το λατρεψα απλα δεν ηξερα τιποτα για την ποιοτητα κατασκευης υλικα μηχανισμους προσπαθω να ενημερωθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller. Έχω αρκετά seiko, kinetic και kinetic direct drive, όλα τους εξαιρετικά και μάλιστα το πρώτο μου (arctura) ακόμα λειτουργεί υποδειγματικα (νομίζω τι πήρα το 2004). Κοίταξε αν θες και την σειρά velatura αν σου αρέσει, μην πας σε πολύ κλασικό σχέδιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Έχω αρκετά seiko, kinetic και kinetic direct drive, όλα τους εξαιρετικά και μάλιστα το πρώτο μου (arctura) ακόμα λειτουργεί υποδειγματικα (νομίζω τι πήρα το 2004). Κοίταξε αν θες και την σειρά velatura αν σου αρέσει, μην πας σε πολύ κλασικό σχέδιο :) σε ευχαριστω πολυ θα την κοιταξω οπωσδηποτε το δικο μου αυτο που μου αρεσε λεει συλεκτικο δηλαδη ειναι περιορισμενα τα κοματια που εχει βγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Το αμάξι σου είναι Porsche ή Lambo? Εχεις δικηο,εκανα ενα γουγλαρισμα,και ειδα οτι ξεκινανε απο 6Κ $,και ανεβαινουν ψηλαααα.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Εχεις δικηο,εκανα ενα γουγλαρισμα,και ειδα οτι ξεκινανε απο 6Κ $,και ανεβαινουν ψηλαααα.:p Αν ποτέ έπαιρνα Rolex θα έπαιρνα μόνο αυτό.. Αλλά δεν παίρνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν ποτέ έπαιρνα Rolex θα έπαιρνα μόνο αυτό.. Αλλά δεν παίρνω :p Κοιτα,πραγματι τα Ρολεξ και λοιπα ακριβα,εχουν καποια μοντελα,που λαμπουν κυριολεκτικα,και μου αρεσουν πολυ,αλλα εγω,απο τα δικα μου αρκετα ρολογακια,που το ακριβοτερο ειναι ενα Ζενιθ 40 χρονων,ξεχωριζω το Σεικο μου,http://kymwatchlog.blogspot.gr/2010/09/no-more-setting-of-dta.html , που ειναι τελειο εμφανισιακα,με φοβερη μηχανη που χανει ελαχιστα δευτερολεπτα το ΕΞΑΜΗΝΟ,(σε αντιθεση με τα πανακριβα αυτοματα),αδιαβροχο και με περιστρεφομενη στεφανη. Διαβασε το τεστ και θα καταλαβεις οτι τα 200€ που εδωσα στον Ιαπωνα,ειναι τιποτα μπροστα στην ποιοτητα του ρολογιου.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris25beli Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 εγω εχω εδω και 10 χρονια το citizen aqualand promaster ay5000-05l και το λατρευω. http://http//www.google.gr/imgres?imgurl=http://clock-center.gr/wp-content/uploads/2012/06/50003.jpg&imgrefurl=http://clock-center.gr/?wpsc-product%3Dcitizen-promaster-chrono-diver-blue-ay5000-05l&h=600&w=475&sz=96&tbnid=TlUejMa7UGLHAM:&tbnh=90&tbnw=71&zoom=1&usg=__NvutvcdURgFDYxz_Rn0AGS0ibm8=&docid=8gVY5c_7AB5kBM&sa=X&ei=tEEwUseXIoSv4QSc54FQ&ved=0CEEQ9QEwAg&dur=604 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εγώ πριν κάνα 8μηνο αγόρασα ένα Festina F-16 με χρονογράφους και πραγματικά το ρολόι τα σπάει Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dias Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας τι να επιλέξω; Θέλω κάτι για καλό. Μην επηρεαστείτε από τις τιμές: Citizen Eco drive Elysee automatic Vostok limousine Seiko auto Παράθεση "Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z X είναι δουλειά. Υ είναι παιχνίδι. Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας τι να επιλέξω; Θέλω κάτι για καλό. Μην επηρεαστείτε από τις τιμές: Citizen Eco drive Elysee automatic Vostok limousine Seiko auto Είμαι μεταξύ πρώτου και τρίτου, το πρώτο τα έχει όλα, το τρίτο πολύ φινέτσα. Edited September 27, 2013 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Το 3ο για μενα Το πρωτο ναι μεν τα εχει ολα, αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεις με τους χρονογράφους. Επισης το ροζ χρυσο μπορει να ειναι στην μοδα (εμενα δεν μ αρεσει), αλλα δεν ξερεις ποσο διαχρονικο θα ειναι. Το μπρασελε με εξαιρεση καποιες περιπτωσεις, το θεωρω λιγο γεροντιστικο. Τα λουρακια δερματινα, καουτσουκ κλπ ειναι πιο νεανικα, οποτε αν εισαι νεος θα σου ελεγα να κοιταξεις προς τα εκει. Απλα να ξερεις οτι τα αυτοματα εχουν ενα χρονικο περιθωριο λειτουργιας αν το βγαζεις και το αφηνεις. Στο λεω γιατι μπορει να καθεσαι καθε μερα να φτιαχνεις την ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Το Vostok και με διαφορά..! ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 ... Θέλω κάτι για καλό. ... Αν λέγοντας καλό εννοείς για πιο επίσημες εμφανίσεις, τότε προσωπικά θα έβγαζα εκτός πρώτα το Seiko και έπειτα το Citizen (πολύ φορτωμένο για "καλό" ) . Από τα άλλα δυο, το Elysse είναι το πιο όμορφο γι΄αυτό που το θέλεις και το Vostok πιο γοητευτικό λόγω καταγωγής και της αίσθησης που δίνουν όλα αυτά του πρώην ανατολικού μπλοκ. Αλλά το Elysse είναι πιο όμορφο ... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας τι να επιλέξω; Θέλω κάτι για καλό. Μην επηρεαστείτε από τις τιμές: Citizen Eco drive Elysee automatic Vostok limousine Seiko auto μεταξυ των παραπάνωπροτείνω ανεπιφύλακτα το βοστοκ στο ίδιο εύρος τιμών είναι και τα hamilton,εξαιρετικά ρολογια,πανεμορφα και με καλό σερβις. δεν ξέρω αν ψάχνεις για αυτοματο ή μπαταρίας αλλά αν θες μπορώ να σου συστήσω ένα σχετικό ρολογοφορουμ όπου θα βρεις τα πάντα και θα πάρεις και πολλές ιδεές,επίσης αν θες μπορώ να σου συστήσω και 1-2 site για να ριξεις ενα βλεφαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 μεταξυ των παραπάνωπροτείνω ανεπιφύλακτα το βοστοκ στο ίδιο εύρος τιμών είναι και τα hamilton,εξαιρετικά ρολογια,πανεμορφα και με καλό σερβις. δεν ξέρω αν ψάχνεις για αυτοματο ή μπαταρίας αλλά αν θες μπορώ να σου συστήσω ένα σχετικό ρολογοφορουμ όπου θα βρεις τα πάντα και θα πάρεις και πολλές ιδεές,επίσης αν θες μπορώ να σου συστήσω και 1-2 site για να ριξεις ενα βλεφαρο. Για πες και σε μας...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Για πες και σε μας...:cool: με μια παραπανω πληροφορία για το τι ψαχνεις ίσως μπορεσω να σε βοηθησω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts