Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γνώμη μου είναι να μη πας σε, σχετικά ακριβό, ρολόι για το στρατό. Ότι και να γίνει κάποιο κτύπημα κάποια καταπόνηση θα την έχει. Δε γνωρίζω αν μένεις Αθήνα, αλλά αν ναι τότε θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή βόλτα στη στοά Φέξη. Είναι το βασίλειο των φτηνών ρολογιών. Εκεί θα μπορέσεις να δοκιμάσεις, να δεις πως πέφτουν στο χέρι σου και αυτά που σου πρότεινα (αν δε παινέψεις το σπίτι σου :lol: ) και σίγουρα πολλά ακόμα και ίσως κάποιο που ούτε το ξέρεις ούτε το έχεις δει σου κάνει κλικ και το πάρεις.

Είχα περάσει μια βόλτα από την Στοά Φέξη όταν έψαχνα για το πρώτο μου ρολόι, θα ξαναπεράσω σίγουρα για να δω ρολόγια πριν αποφασίσω. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως!

Ναι εννοείται, δεν παίρνω ακριβό ρολόι, απλά είπα ότι το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ. Budget 80-100 ευρώ max όμως και θα το τηρήσουμε. :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φεύγεις από τη κατηγορία τιμής όμως που θέλεις (μεταξύ μας είναι όμορφο το άτιμο :cool: ) .

Κι όταν είναι ο ίδιος θαλαμοφύλακας κάπως πρέπει να τον ξυπνάει. :lol::lol:

Για καλό του, η περίπολος....Αλλιώς μια φορά να τον πιάσει ο εφοδεύων και μετά το μάτι γαρίδα :lol:

http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=5354 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια αποψη για αυτο το θελω για καθημερινη χρηση απλα απο seiko δεν γνωριζω κατι και μου αρεσε πολυ.

Πανέμορφο και Kinetic Perpetual. Go for it..! :cool:

(Πιστεύω η τιμή από κοντά και ειδικά μετρητοίς παίρνει λίγο παζάρι..)

--- Sony Xperia 5 II ---

Όμορφο, δεν λέω, αλλά με τόσα λεφτά θα έπαιρνα κάτι πιο εύχρηστο :D (βλ. Desktop PC)

οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller.

οπως προτασεις περιμενω οσο για το seiko επειδη δεν ειχα ποτε δεν ξερω καθολου ρωτησα για αξιοπιστια μηχανισμων υποστηριξη αντιπροσωπειας.εδω και πολλα χρονια εχω μονο ενα πολυ ακριβο ρολοι που δεν αποχωριστηκα ποτε ηταν δωρο των δικων μου οταν ειμουν πιτσιρικας και ειχα περασει πανεπιστημιο και το λατρεψα ενα Sea-Dweller.

Το αμάξι σου είναι Porsche ή Lambo?

http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=5354 παιδια καλησπερα θα ηθελα μια αποψη για αυτο το θελω για καθημερινη χρηση απλα απο seiko δεν γνωριζω κατι και μου αρεσε πολυ.

Πολύ ωραίο ρολόι! Τα seiko, προσωπική άποψη, είναι value for money συνολικά. Και σχεδιαστικά, ποιοτικά και μηχανικά κοκ. Πολύ καλά ρολόγια, προσωπικά τα έχω σε πολύ καλή εκτίμηση καθώς έχω ένα τώρα και είχα και άλλο ένα αλλά το "παραχώρησα" σε καλό μου φίλο.

Προσωπική άποψη; Go for it.

Πανέμορφο ρολόι. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Να το χαίρεσαι και να το προσέχεις.

:D

Άρης

Follow me

Πολύ ωραίο ρολόι! Τα seiko, προσωπική άποψη, είναι value for money συνολικά. Και σχεδιαστικά, ποιοτικά και μηχανικά κοκ. Πολύ καλά ρολόγια, προσωπικά τα έχω σε πολύ καλή εκτίμηση καθώς έχω ένα τώρα και είχα και άλλο ένα αλλά το "παραχώρησα" σε καλό μου φίλο.

Προσωπική άποψη; Go for it.

Πανέμορφο ρολόι. Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Να το χαίρεσαι και να το προσέχεις.

σε ευχαριστω πολυ ειλικρινα το λατρεψα απλα δεν ηξερα τιποτα για την ποιοτητα κατασκευης υλικα μηχανισμους προσπαθω να ενημερωθω.

Έχω αρκετά seiko, kinetic και kinetic direct drive, όλα τους εξαιρετικά και μάλιστα το πρώτο μου (arctura) ακόμα λειτουργεί υποδειγματικα (νομίζω τι πήρα το 2004). Κοίταξε αν θες και την σειρά velatura αν σου αρέσει, μην πας σε πολύ κλασικό σχέδιο :)

Έχω αρκετά seiko, kinetic και kinetic direct drive, όλα τους εξαιρετικά και μάλιστα το πρώτο μου (arctura) ακόμα λειτουργεί υποδειγματικα (νομίζω τι πήρα το 2004). Κοίταξε αν θες και την σειρά velatura αν σου αρέσει, μην πας σε πολύ κλασικό σχέδιο :)

σε ευχαριστω πολυ θα την κοιταξω οπωσδηποτε το δικο μου αυτο που μου αρεσε λεει συλεκτικο δηλαδη ειναι περιορισμενα τα κοματια που εχει βγει....

Το αμάξι σου είναι Porsche ή Lambo?

Εχεις δικηο,εκανα ενα γουγλαρισμα,και ειδα οτι ξεκινανε απο 6Κ $,και ανεβαινουν ψηλαααα.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εχεις δικηο,εκανα ενα γουγλαρισμα,και ειδα οτι ξεκινανε απο 6Κ $,και ανεβαινουν ψηλαααα.:p

Αν ποτέ έπαιρνα Rolex θα έπαιρνα μόνο αυτό.. Αλλά δεν παίρνω :p

Αν ποτέ έπαιρνα Rolex θα έπαιρνα μόνο αυτό.. Αλλά δεν παίρνω :p

Κοιτα,πραγματι τα Ρολεξ και λοιπα ακριβα,εχουν καποια μοντελα,που λαμπουν κυριολεκτικα,και μου αρεσουν πολυ,αλλα εγω,απο τα δικα μου αρκετα ρολογακια,που το ακριβοτερο ειναι ενα Ζενιθ 40 χρονων,ξεχωριζω το Σεικο μου,http://kymwatchlog.blogspot.gr/2010/09/no-more-setting-of-dta.html ,

που ειναι τελειο εμφανισιακα,με φοβερη μηχανη που χανει ελαχιστα δευτερολεπτα το ΕΞΑΜΗΝΟ,(σε αντιθεση με τα πανακριβα αυτοματα),αδιαβροχο και με περιστρεφομενη στεφανη.

Διαβασε το τεστ και θα καταλαβεις οτι τα 200€ που εδωσα στον Ιαπωνα,ειναι τιποτα μπροστα στην ποιοτητα του ρολογιου.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

εγω εχω εδω και 10 χρονια το citizen aqualand promaster ay5000-05l και το λατρευω.

http://http//www.google.gr/imgres?imgurl=http://clock-center.gr/wp-content/uploads/2012/06/50003.jpg&imgrefurl=http://clock-center.gr/?wpsc-product%3Dcitizen-promaster-chrono-diver-blue-ay5000-05l&h=600&w=475&sz=96&tbnid=TlUejMa7UGLHAM:&tbnh=90&tbnw=71&zoom=1&usg=__NvutvcdURgFDYxz_Rn0AGS0ibm8=&docid=8gVY5c_7AB5kBM&sa=X&ei=tEEwUseXIoSv4QSc54FQ&ved=0CEEQ9QEwAg&dur=604

• 2 weeks later...
Εγώ πριν κάνα 8μηνο αγόρασα ένα Festina F-16 με χρονογράφους και πραγματικά το ρολόι τα σπάει
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας τι να επιλέξω; Θέλω κάτι για καλό. Μην επηρεαστείτε από τις τιμές:

Citizen Eco drive

Elysee automatic

Vostok limousine

Seiko auto

"Αν Α είναι επιτυχία, τότε A = X + Y + Z

X είναι δουλειά.

Υ είναι παιχνίδι.

Ζ είναι να κρατάς το στόμα σου κλειστό." - Albert Einstein

Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας τι να επιλέξω; Θέλω κάτι για καλό. Μην επηρεαστείτε από τις τιμές:

Citizen Eco drive

Elysee automatic

Vostok limousine

Seiko auto

Είμαι μεταξύ πρώτου και τρίτου, το πρώτο τα έχει όλα, το τρίτο πολύ φινέτσα.

Edited by antrenik
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Το 3ο για μενα

Το πρωτο ναι μεν τα εχει ολα, αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεις με τους χρονογράφους.

Επισης το ροζ χρυσο μπορει να ειναι στην μοδα (εμενα δεν μ αρεσει), αλλα δεν ξερεις ποσο διαχρονικο θα ειναι.

Το μπρασελε με εξαιρεση καποιες περιπτωσεις, το θεωρω λιγο γεροντιστικο. Τα λουρακια δερματινα, καουτσουκ κλπ ειναι πιο νεανικα, οποτε αν εισαι νεος θα σου ελεγα να κοιταξεις προς τα εκει.

Απλα να ξερεις οτι τα αυτοματα εχουν ενα χρονικο περιθωριο λειτουργιας αν το βγαζεις και το αφηνεις.

Στο λεω γιατι μπορει να καθεσαι καθε μερα να φτιαχνεις την ωρα

... Θέλω κάτι για καλό. ...

Αν λέγοντας καλό εννοείς για πιο επίσημες εμφανίσεις, τότε προσωπικά θα έβγαζα εκτός πρώτα το Seiko και έπειτα το Citizen (πολύ φορτωμένο για "καλό" ) .

Από τα άλλα δυο, το Elysse είναι το πιο όμορφο γι΄αυτό που το θέλεις και το Vostok πιο γοητευτικό λόγω καταγωγής και της αίσθησης που δίνουν όλα αυτά του πρώην ανατολικού μπλοκ. Αλλά το Elysse είναι πιο όμορφο ... .

Citizen Eco drive

Elysee automatic

Vostok limousine

Seiko auto

μεταξυ των παραπάνωπροτείνω ανεπιφύλακτα το βοστοκ στο ίδιο εύρος τιμών είναι και τα hamilton,εξαιρετικά ρολογια,πανεμορφα και με καλό σερβις.

δεν ξέρω αν ψάχνεις για αυτοματο ή μπαταρίας αλλά αν θες μπορώ να σου συστήσω ένα σχετικό ρολογοφορουμ όπου θα βρεις τα πάντα και θα πάρεις και πολλές ιδεές,επίσης αν θες μπορώ να σου συστήσω και 1-2 site για να ριξεις ενα βλεφαρο.

μεταξυ των παραπάνωπροτείνω ανεπιφύλακτα το βοστοκ στο ίδιο εύρος τιμών είναι και τα hamilton,εξαιρετικά ρολογια,πανεμορφα και με καλό σερβις.

δεν ξέρω αν ψάχνεις για αυτοματο ή μπαταρίας αλλά αν θες μπορώ να σου συστήσω ένα σχετικό ρολογοφορουμ όπου θα βρεις τα πάντα και θα πάρεις και πολλές ιδεές,επίσης αν θες μπορώ να σου συστήσω και 1-2 site για να ριξεις ενα βλεφαρο.

Για πες και σε μας...:cool:

Για πες και σε μας...:cool:

με μια παραπανω πληροφορία για το τι ψαχνεις ίσως μπορεσω να σε βοηθησω:D